72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Shadow_THH #10698 1)torrent
2)windows commanderben beállitod amikor letöltesz hogy ne egyből töltsön hanem listát csináljon aztán beállitod hogy a listán lévő fileokat letöltse
3) nem kell hozzá semmi csak egy progi a gépedre amivel ftp kliensként müködik
beállitod szépen, tüzfalnál engedélyezed, és ha nem fizetsz domaint vagy ilyesmit akkor az ip-den keresztül lehet elérni a megadott porton
nm -
általában engedélyeznek két szálat, az egyiken tölte4sz a másikon meg böngészel. fogod az egyik sorozatot másolás>sorbaállítás pepipálod, hogy letöltés háttérben, aztán mész a másik sorozatra és másolás>sorbaállítás, bár ha jól emlékszem FTPs letöltéseknél a TC alapból sorbaállítós ablakot nyit (persze csak ha a hátterben töltöd) és akkor csak egyszerűen másolni kell mást is, és majd az is jön. -
Nekem lenne 1 kérdésem.Nem lehet TC-ben olyat csinálni,mikor FTP-zek,hogy van 1 sorozat,mittomén még 3 rész,és éjszaka járatnám a gépet,de mivel már megvan a sorozat,át lehet e menni más mappába és beállítani,hogy onnan is szedjen,hogy ne menjem feleslegesen a gép. -
3. ftphez nem kell feltétlenül domain név, elég egy virtuális szerver progi (pl. cerberus) aztán csak meg kell adnod a ip-det másoknak, meg felhasználói fiókokat kell csinálnod, névvel jelszóval megosztással. total commanderben tényleg csak annyit csinálj, hogy jelölj ki többet, nyomd meg az F5öt és ott választhatsz olyat is, hogy sorbaállít, h aarra rányomsz akkor még tehetsz a sorba bármi mást is utána. -
Prof William #10694 Nem tudom pont kirakni a címe szóval...
Na szóval a game... Menjetek a http://tokyotosho.com/ -ra a keresőbe írjátok be hogy Higurashi Daybreak és a legfelső a jó torrent.
Jó játszást. -
én total commanderben egyszerűen azt csinálom, hogy bejelölök több fájlt(shiftel vagy ctrl-el), aztán másolás. -
Na erre még lenne egy ucsó kérdésem.Én eddig total commanderen csatlakoztam az ftp-hez.
Így nem tudom itt mit kell csinálni mer azt írja ki "connection failed"
Nem tudom mi a baj.
Az a baj, hogy teljesen más mint a total commander.
Leírást valaki tudna adni??
-
hát az az ftp klienstől függ. Pl: Flashfxp-ben queue-zod-letöltési sorba rakod, aztán ha így meghatároztad, hogy mit akarsz leszedni, elindítod -
Köszi a segitséget. 
Esetleg valaki a másodiknak a megoldását??
-
1, torrenten keresődj, vagy warez
3, ftp-hez szerver gép kell, ami host az interneten. ez annyiban kerül pénzbe, h kell 1 domain cím a gépedre és internetelérhetőség :) -
Hellosztok!
Ismét egy-két kérdéssel állnék elő.
1 ---> Nem tudja valaki hol tudnám letölteni a photoshop cs 8.0 HUN nevü progit??
Mer ezzel lehet dvd borítót késziteni csak a neten nem látom sehol, hogy hol lehetne letölteni...
2 ---> A kedvenc ftp helyünkön belehet valahogy állitani ha a letöltés kész és én nem vagyok a gépnél,akkor töltse a következőt automatikuusan?
3 ---> Hogy lehet FTP-t késziteni (Ha lehet ingyen.)?? -
Prof William #10687 Ez teljes. Majdnem 1.5 giga. ) Én a bejátsázsokon haltam be... Majdnem tökéletesek. -
Ha teljes. Mert amit én találtam azon egy pálya volt és csak rena-val + mionnal lehetett menni. -
Prof William #10685 Játékismertető jön.
Szóval leszedtem egy gamét aminek Higurashi Daybreak volt a címe. És haláli!
Mint azt már a címből kitaláltátok ez a Higurashi no nakukoro ni - szereplőkel készüllt fan játék.
És abból is a csúcskategória. Jó kis bejátszásokkal és a szinkronszínészak hangja kísértetiesen emlékeztet az eredetikre. (Lehet hogy az eredetiket kérték fel? :)
A szori röviden annyi hogy a szereplők találnak valami követ és egy jó kis Mortal Kombat szerű fightban döntik el kié legyen. Persze senki se számítson a Higuból megismetr brutalitsára. Nagyon poénos vidám hangulata van az egésznek.
Egy párt lehet választani az a tipikus Keichi-Rena, Shion-Mion, Rika-Satoko (+ van egy pár még de azokat unlockolni kell játékkal.) és azokkal kel lenyomni az ellenfeleket. Egy jó kis játéktéren kel nyomulni, bármerre kell menni és a cél az ellen minnél töbszöri legyakása. Közben persze mindenki mondja a magáét, állati fílinges az egész!
A nyelv japán de pár perc alatt rájöhet akárki mit hogyan kell kalibrálni+billkosztzásra. Megéri egy kis időt fektetni a jó beálíításokba mert állati aranyos kis játék.
Torrentet majd holnap adok annak akinek kell :) -
jaja, ez nagyon jó rész volt, kicsit poénosabbra sikerült mint az eddigiek, és ez nagyon tetszett!:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oboro a két íjász csajjal az ágyban:D, kicsit furcsáltam:)
Meg az új császárnő is szimpi:) -
Prof William #10683 Utawareru mono 17
Már csak a tajrészeg Oboro miatt is megérte megnézni. + az a állatka... KAWAI! -
Shadow_THH #10682 nekem a mesés résszel nem volt bajom meg a lényekkel, azok bejönnek
viszont a története nem tetszett ennyi -
Az már örökban -
detto :D
de utána leesett h a bannál koponya van xD
amúgy mononoke sztem tipikus miyazaki mesefilm. nekem ez tetszett a legjobban eddig tőle :) -
Bakker, hirtelen rádkattintottam, hogy mi a nyűnek bannolhattak :D
-
Én is láttam már régebben, lehet azért nem tetszett, mert elég meseszerű:), nem?
-
Shadow_THH #10677 ettől is tiszta depresszióba estem de nem tudom mér :D -
mer? , ízlések és pofonok -
Shadow_THH #10675 ui: k lehet most köpködni :C -
Shadow_THH #10674 most néztem meg a princess mononoket
nagyon gyönyörüen meg van csinálva de a története annyira nem tetszett -
Ergo Proxy 15: beteg de hát mit várhattunk volna:) de legalább tudjuk, hogy mennyi proxy volt eredetileg:) -
Hmm én beírtam a volt kémia tanárnőm nevét. Remélem fölrobban majd a szertárban. 
-
Lyan Kyj #10671 fordítsd a padló felé a tvképernyőt:) -
-
Prof William #10669 Engem beírtatok? Csak mert egy csaj próbál kijönni a TV-ből. Már hozzávágtam mindent a szobában még az anime DVD-ket is de egyre jön! Help!
A 404 pedig egy nagyhatalmú védővarázs. Ha ebbe ütközöl bízhastsz benne hogy visszafordul rád az átok. :)
Én pár politkust írnék be + néhány mindent megúsző üzletembert. De azoknak ott van a Death Note. :) Mellesleg lessz Death Note anime. Izgatottan várom. :) -
Lyan Kyj #10668 Egyébként tök hasznos dolog. Tegyük fel, túlnépesedés van. Beírja vki, h John Smith, aztán meghal az összes:) -
Hajjaj, szakad a netem egyfolytában:)Meg valami furcsa lányka állt mögöttem(nagy szemei voltak, és kimonóban volt), hümm... -
Beírtam hogy Krezga, erre bejött a Error 404-es hiba. Ez vmi nagyhatalmú átok lehet :D -
Nekem már tökmindegy [sátáni kacaj]:) -
Lyan Kyj #10664 tök mindegy, mert te is beszívod:) -
Tök jó ez a hell girl-ös oldal:) Kinek a nevét írjam be? 
-
Lyan Kyj #10662 akkor már értem, miért fagytam ki 2x 1 órán belül
-
Jól hangzik, felkerült a wishlist-re ^^ -
Prof William #10660 Az animében beírod egy haragosod nevét. Ha elfogadják mamarosan felkeres egy küldött és mondja a feltételeket.
Megöli a célszemélyt de akkoe te nem jutsz a menybe hanem a pokolba kerülsz. De csak halálod után. Persze a megölés jó miszikus móson történik.
Itt még eldöntheted akarod e vagy sem. Akkor ad valami cumót ami kell a folyamat elindításához. És még itt is dönthetsz hogy használod e. Szóval van túlbiztosítás rendesen. :) -
a japánba egy "what is this shit" -erre nem adott ki semmit
a magyarba meg hogy "jajjmostmilesz" - erre kiírt vmi elgondolkodtató szöveget, de már nem is tudom mi volt az
szerk: itt a szöveg, kipróbáltam, bármire ezt hozza még összevissza betűkre,számokra is:
Ha valaki átokkal súlytott, két sírt ásnak.
Ha eljön az idő, a Pokol mélye vár majd rá.
A lelke örök fájdalomban és szenvedésben fog vándorolni,
sosem ismerve a Paradicsomot.
De csak a halál után..
A döntés a Tiéd.
hűha, most ti is láttátok, meg lettetek átkozva muhhahhahaha [sátáni kacaj]