72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Renjike
    Folyamatosan olvasok mangát és miután a Deadman Wonderlandot befejeztem és az Akame ga Kill / Zerot beértem elkezdtem a Tokyo ESPt olvasni ami szerintem elég király csak mivel 40. fejezet után b*sztak fordítani kicsit elment a kedvem attól hogy folytassam. Na most gondoltam hogy az ESP szerzőjétől megnézem a Ga-rei-t és annak is elöbb az előzmény sorozatát , hát itt én besza-behu. A manga is van ilyen jó , ha esetleg valaki olvasta?

-még csak a 8. résztnél járok.
  • LasDen #66645
    pedig ott van az, csak észre kell venni...
  • BEAST #66644
    Én nem éreztem azt a borzasztó gazdag világot. Random ökörséget viszont annál inkább. :D
  • LasDen #66643
    inkább scifi, mint fantasy. Viszont miindkettő akad benne. A lentebb látható lány, mint írtam félig farkasember, de vannak boszorkányok is. Akarom mondani techno-boszorkányok. Szóval is-is a scifi javára. A jövőben játszódik, rengeteg techno cucc van, robotok és hasonlók.

De ha megakarod nézni, akkor készülj fel, mert hatalmas infodump a sorozat. Már maga a LN is óriási infodump volt, és az animénak még ki is kellett hagynia ezt-azt. De ha az ember ráérez, akkor magával tudja ragadni, mint engem. Borzasztó gazdag világa vagy bejön vagy nem. A rengeteg infót kell feldolgozni és lehet élvezni :D
  • DasIsFuck
    Ez fantasy vagy inkább sci-fi?
  • Lelouch
    Beértem a Yotsuba mangát. Nálam ez eddig 10/10. Kár hogy ki tudja mikor jön a következő fejezet. Tavaly is már csak kemény 1 új jött ki.
  • LasDen #66640
    Kyoukai Senjou no Horizon
  • Renjike
    Cím? :D
  • IMYke2.0.0.0
    99%-ban én is :)
  • LasDen #66637
    ritkán vagyok a gyerekkori barát oldalán. Inkább a másik újonnan megismert karakterekért szorítok :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én Serniának drukkoltam. Nekem ő hihetőbb karakter volt, mint a "gyerekkori jóbarát, aki bele van zúgva az egyetlen srácba, de helyette szopatja, féltékenységből meg a riválisát is" Tomomi.
  • LasDen #66635
    igen, olyasmi. Csak Neito sokkal kedvelhetőbb, legalábbis nekem ő az egyik kedvencem. Kis aranyos :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tisztára Sernia Iori Flameheart bazzeg - "Ladies vs. Butlers"

• LasDen #66633
    nem, csak nagyon nemes és nagyon farkas vér folyik az ereiben :D
  • RelakS
    hmm... a lány zsúptető hord a haja helyén?
  • LasDen #66631
    gondolom. mert nekem nem :D

• LeWyTy
    Csak én vagyok olyan "borult" hogy az ilyen kellemetlen pillanatoknál mindig a moratlcombatos fatality és a finish him effekt ugrik be?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.16. 17:01:11
  • LasDen #66629
  • LeWyTy
    ... asszem kicsit elvesztettem a fonalat.
  • Renjike
    Egy loli cosplayért mindent. Persze egy szintet azért üssön meg :D
  • LeWyTy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    !HASENKISEMAKARAKKORMENYÜNKEGYÜTTJÓBULILESZ!
  • Renjike
    Én is undorodom a sok embertől de most évente 3x nem halok bele :D
  • LasDen #66624
    costume play, ergó bármilyen egyenruha cosplaynek minősülhet....
  • armageddon666
    Igen. Ilyen esetben egy japán iskolásfiút cosplayel az egyén. A cosplay nincs animéhez kötve.
  • LeWyTy
    Utánanézés után én valószínűleg a seifuku-ra gondoltam (bár feltételeztem érthető a leírás #ezegyegyenruhasulitáskával)
  • armageddon666
    Még csak nem is kell antiszociálisnak lenni ahhoz, hogy valaki ne legyen "tömeg kompatibilis". Sokan nem bírják a tömeget, bezártságérzettel, pánikkal járhat. Vagy csak simán undorral a sok embertől. :D
  • armageddon666
    Hát a seifuku meg a gothloli is cosplaynek minősül, szóval gondolom igen. :)
  • LasDen #66619
    az internet és a való világ nagyon más. Bár tudatában vagyok, hogy nincs bennük igazság, de a tévképzeteim megakadályoznak abban, hogy egy idegennel csak úgy leálljak beszélgetni. Feszült, ideges leszek tőle....
  • LeWyTy
    Tényleg! Kérdés:
    Az cosplaynek minősül: Ing, fekete nadrág, fekete cipő, egy ilyen táska?
    Vagy van megnevezése annak ha nem konkrétan egy szereplőnek öltözik be valaki, hanem csak egy téma szerint??
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.15. 19:11:17
  • Renjike
    Megéri kimenni. Egy kiss crossdressing esetleg Kore wa zombie desu ka cosplay néven és máris jobb minden.
    Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.02.15. 19:06:51
  • LeWyTy
    "Na akkor legalább az antiszocialitásommal nem vagyok egyedül."
    Én még sosem voltam. Elmennék, de kivel, és igazából... minek?

#6615: Inkább csak úgy érezted hogy kicsit normálisabb a hobbid... a többi rajongó között
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.15. 18:43:11
  • Count Adyn
    Viszont nagy előnye hogy amikor kijösz egy ilyen rendezvényről megnyugtatóan normálisnak érzed magad és az anime iránti rajongásod:DD
  • IMYke2.0.0.0
    "antiszociális vagyok"

Ezt azért elég nehezen hiszem el rólad :)
  • LasDen #66613
    1. Nincs kivel kimennem
    2. Kimehetek, de antiszociális vagyok, ígymegnézegetnék mindent, aztán haza mennék.

Ez meg nem ér annyit,hogy felbuszozzak meg belépő meg haza.
  • Renjike
    Szerintem ez hülyeség hogy valaki nem tömeg kompatibilis. Egyszer igazán meg lehet nézni főleg ha van akivel együtt kimenjen az ember .
  • LasDen #66611
    én is akartam menni egyre sok éve, de nincs igazán értelme. Nem vagyok tömeg kompatibilis....
  • Renjike
    Néztem 1-1 videót, vannak elég furcsa arcok . De tavasszal majd meglátom hátha kedvem lesz elmenni .
  • LasDen #66609
    A kiadók kipakolják portékájukat, sorozatokat, figurákat, mangákat és minden egyebet. Anime tematikájú versenyek, kártyajátékok, Naruto és más videójátékok és ilyenek. Hogy mit lehet csinálni? Sok mindent. Vegyülni a hasonló érdeklődésű em,berekkel.
    Télen, tavasszal és nyáron is szokott lenni MondoCon, Holdfénycon ...
  • Renjike
    Ezek a Conok hogy működnek meg milyen időközönként vannak? És ott mit csinálnak az emberek? :D Voltam még kb 6 éve 12 évesen de semmire sem emlékszem csak hogy vettem egy menő Bleach kulcstartót :D
  • armageddon666
    Első conon amin voltam volt egy csaj Seras cosplayben. Nagyon jól meg volt csinálva. Piros kontaktlencse, és tök hiteles vámpírfogak. :)