72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Menchi:

• Hmuda
    Na csináltam két Exceles SG-logót. Még keresek megfelelő Menchis képet. :-)

• Nuki
    ezjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:D
    van 1-2 inujasa fan csaj az osztályban, ezt feltétlen meg kell mutatnom nekik XD

mellesleg az InuYashában mint sorozatban az a jó, hogy nincs az a probléma hogy "a fenébe megint csak 24 rész pedig úgy nézném tovább!!" ^^ a maga kis kb. 160 részével:D (asszem)
  • via_mala
    Torrenten hegyekben állnak az animék.
    Pl.: www.mininova.org
    www.tokyotosho.com
  • szalaimarci94
    Tud valaki egy oldalt ahol animék tölthetők le?
    Előre is kösz.
  • Ottto
    Áh....most nézem hogy leállították. Talán jobb is...
  • Ottto
    hm...
    Kíváncsi vagyok a live-action-nak van e valami köze hozzá (Mellesleg itt is megemlítik)
  • Adam5
    "erre a hírre" ---> "erről a hírről"

Bocsi csak már késő van.
  • Adam5
    Üdv all!

Tudom nem sűrűn járok ide, de mivel nem találtam hogy írtatok volna valamit erre a hírre ezért arra következtettem hogy lehet nem is tudtok róla O_o ? Erről a Neon Genesis Evangelion hírről lenne szó. Ha esetleg kiderülne hogy ez a hír már szakállas és erre a lapra még csak most került fel akkor sry mindenkitől .
  • Hmuda
    Áh, az a tökölés a fagyizóban majdnem elaltatott. :-)
  • Prof William
    A KARAS-al mivan? 2005-ben kiadtak 3 részt azóta semmi. Elémletileg 6 részes lessz. Abbahagyták? Vagy mi történt?
  • Krezga
    Azért annyira nem lett érzelgős a vége, ott is hozta a szokásos formát:)
  • Hmuda
    No a Dokuro-chant is végignéztem. A vége eléggé érzelgős lett, de végülis a poénok meg úgy alapjában az egész betegesség miatt egész jó.
  • Hmuda
    Hm, lehet majd adok neki egy lehetőséget ha már abszolút nincs mit nézni.

Hamár InnuYasha.
    (Bocs ha valakinek a lelkébe gázol, nem én rajzotam, csak érdekességnek, nekem egyelőre nincs véleményem róla. :P)
  • Dying Soul
    Meg az elején InuYasha egy senkiházi, utána lesz erősebb. :)
  • Dying Soul
    Én nagyon szeretem, az eleje döcögős, de mikor utoljára néztem A+-on, a felénél járhattak, akkor már izgalmas volt, és akkor szerettem bele igazán. :)
  • Hmuda
    Az Innu Yasha milyen? Hallom hogy dicsérik páran, de a képek alapján én nem fognék bele.
  • Hmuda
    Na már csak a 26-os excel van hátra. Így a végére a vélemény:

Blőd állatság és épp ez benne a jó. :D
  • mikusmate

THX
  • Krezga
    1. lépés: VirtualDubMod(ezzel kiszedtem a kívánt képkockákat)
    2. lépés: VideoMach (ezzel kicsinyítetem le a kívánt méretre)
    3. lépés: Easy GIF Animator (ezzel meg elkészítettem az egészet:D)
  • mikusmate
    ez most off lesz... sorry érte :)
    Milyen progival csináltad ezt az avatart? Gondolom filmet capture-olted és azt konvertáltad át gif formátumba. Régen én is láttam iyen programot valahol, csak már nem emlékszek rá :(
  • Krezga
    én meg ilyent csináltam magamnak avának:
  • Hmuda
    Még csak 13-14 környékén járok, de jelenleg a Cowboy Bebop utolsó két részéhez gyüjtöm az erőt.
  • Lyan Kyj
    végignézted már, amúgy? hol tartasz?
  • Hmuda
    Na UW jó szokásához híven behalt. :-/
  • Hmuda
    Na, csak összejött.

• Lyan Kyj
    bírom, mikor Örömódát ugatja, miközben úszik^^
  • Hmuda
    Nekem az a kedvencem. :-)

Próbáltam kiszedni azt a képet is mikor Excel megragadja a fejét miközben bámul ki az ablakon, de valahogy túl gyorsan történik.
  • Lyan Kyj
    Menchi^^^^
  • Hmuda
    Kissé unatkoztam, szóval kiszedtem pár képet a mostanában nézegetett anime cuccokból.
    Van 4 Elfen Lied, 1 Naruto, 1 Cowboy Bebop, 14 Excel Saga és 1 Dokuro-chan kép.
    150x112 méretű PNG-k. Aki gondolja az használja fel akármelyiket avatar készítésre. Én szerencsére ahhol használom őket, ott engedik a 150-es képeket, szóval nem kell méretezni.

Egy kis ízelítő:

A többi: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
  • Hmuda
    Tud valaki DVD kölcsönzőt Szegeden ahol vannak animék? Kerestem mindenfelé, de sehol semmi.
  • Ottto
    Rohadtjó ez a szám :D Ki is szedem alóla!
    "...You might have to go to war, shoot a gun, kill a nun..." És Mutsumi eldől xDDD
  • Hmuda
    Egy meglepően jól összevágott LoveHina zenevideo.
  • Lyan Kyj
    Itt figyel a gépemen, csak egyenlőre mást nézek, thx, akkor nem fok csalódni:PP
  • Prof William
    Akkor nézzél Higurashi no naku koro ni -t. :) Abba valósággal túltengenek a beteg elborul kislányok. :)
  • BEAST #11023
  • Lyan Kyj
    mint már írtam, nekem bejött, de ez egyéni ízlés kérdése. Nálam ami beteg, elborult, és kislányok vannak benne, az jöhet
  • Hmuda
    Na pont ez nem tetszik benne. Valahogy mégse az én stílusom. De azért végignézem mert voltak az elsőben jó poénok (mikor kiderül, hogy miért is találta fel az örök fiatalságot Sakura ^_^ ).
  • Lyan Kyj
    erre csak annyit tok mondani, h "pipiru piru piru pipiru pi"
  • Hmuda
    Hú de fura. Eddig azt hittem, hogy a Sakura lánynév. :P