72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    "CRITICALLY-ACCLAIMED THRILLER ANIME WITH PERVERTED ARMOR-CLAD NINJAS WHO FIND AN ANCIENT ARTIFACT SO THAT THEY CAN ESCAPE FROM THE SHADOW REALM"

10/10 ötlet. nézném.
  • RelakS
    ja, hogy ... chan? Akkor nem gond. A Haruhi-chan-ban sem mindig nézett ki normálisan, Churuya-chan nyorooooon-ban meg pláne :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az egy dolog, hogy qrva csúnyán beszél a honlap, de ez tényleg jó ötlet:

"POST-APOCALYPTIC SHONEN ANIME WITH THREE-HEADED SEXY BOUNTY HUNTERS WHO COMPETE TO GET INTO THE BEST HIGH SCHOOL SO THAT THEY CAN FIND AN ANCIENT ARTIFACT. IT'S THE BEST FUCKING THING I'VE SEEN IN YEARS"

• LasDen #66684
    random anime sztori generáló
    Nagyon beteg :D

POORLY-ANIMATED SCI-FI ANIME WITH ALL-POWERFUL CYBERNETIC DRAGONS WHO COMPETE TO GET INTO THE BEST HIGH SCHOOL SO THAT THEY CAN GET TRAPPED IN A VIRTUAL SIMULATION. IT'S MOTHERFUCKING BANANAS AS SHIT
  • Renjike
    Akkor tanulás és nincs animézés :D
  • LeWyTy
    Kár hogy ez a valóságban nem így megy OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hozzám is adhatnának egy magyarázatot hogy miért tudok angolul mert ha keddig nem sikerül megtanulnom elbaszom az életem egy nagy lehetőségét...ON: bár utána nézhetnék angol felirattal is animéket xD
  • LasDen #66681
    ugyanazért amiért hollywoodban mindenki angolul beszél, mégha nem is lenne szükséges. Mert egyszerűbb. Abban nincs túl sok érdekes, hogy csak bólogat meg helyesel, de nem érti mit mondanak neki, ő meg csak makog. Meg aztán nem sok olyan szinkronhang van, akinek az angoljáról elhinnéd, hogy ez angliából jött és nem a szomszédból.
    Többnyire szoktak valami egyszerű magyarázatot bedobni, hogy miért beszél japánul, mikor alapból nem kéne tudnia (anyám/apám/szomszédom/kiskutyám japán volt és mgtanultam). Hidd el, hogy beszél és kész...
  • LeWyTy
    Mért van az hogy az angol cserediák átugrik japánba és perfekt beszéli is a nyelvet és még csak akcentusa sincs?
  • Lelouch
    Erről is volt már itt szó korábban.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem láttam még. Így ugye 'assetudom" mi az, mi lesz.
    Egyáltalán: készen van-e [erősen valószínű: nincs, ha csak koncepció rajzkákat kapunk]?

Szerk.:
    Amúgy, lehet én voltam/vagyok balfaxxx, mert nekem a Yukiról is a Haruhis jut eszembe.
    Akkormostezegyáltalánaza Yuki, az a Bizonyos?:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.20. 16:47:34
  • armageddon666
    Nem te írtad korábban, hogy várod?

Szerk.: #66130
    Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.02.20. 16:38:01
  • IMYke2.0.0.0
    Á, értem, köszi - azt nem ismerem.
  • armageddon666
    Az Elric fivérek megint embert próbáltak transzmutálni?!
  • LasDen #66674
    legalább Sugita marad? :D
  • Lelouch
    A Nagato Yuki-chan animében így fog kinézni.
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.02.20. 16:29:24
  • IMYke2.0.0.0
    Haruhiból?
  • Lelouch
    Íme az új Kyon.
    no comment :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Clannad" hol marad?
  • efti
    En a Bokura ga ita es a Kare Kano-t ajanlom ha nem vegere kezet fogos romance muvet keresel
  • Prof William
    Dehogy. Éppen csocsózik!

Ja és a White Album 2-ben sem egy sírós pöcs a főhős.
  • LeWyTy
    Most akkor lovaglást imitál?
  • LasDen #66666
    Yosuga legértékelhetőbb része :D
  • Prof William
    Yosuga no Sora

Epizodikus. 4 különféle végkifejletet mutat be 4 lánnyal. A Főhős normális, nem vinnyog és nem fél kezdeményezni.

A Golden Time-ban sem picsog a főhős. A szerelemben legalábbis nem.
  • Lelouch
    Újra elővettem a 2012-es Jojo-t, de lehet dobni fogom végül, mert eddig a part2 se jön be jobban... :D
  • BEAST #66663
    Jogos. :D
  • RelakS
    "alapból normálisak"

"Onegai Teacher"

XD
  • BEAST #66661
    Amiket hirtelen találtam és szerintem megfelelnek ennek a követelménynek:

Ah! My Goddess

Spice and Wolf

Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora

Onegai Teacher

Bakuman
  • LasDen #66660
    Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo!
    Már az első részben alapvetően összejönnek, de a másik megismerése, kapcsolat elmélyítése folyik az egész sorozat során
  • Lelouch
    Araragi elég hamar párkapcsolatba lépett. Az már más dolog, hogy ennek ellenére milyen viszonyban van a többiekkel... :D
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.02.18. 21:37:53
  • BEAST #66658
    "...hanem alapból normálisak?"
  • Lelouch
    Bakemonogatari.
  • BEAST #66656
    Léteznek ilyenek, de a legtöbb romantikus témájú mű célközönsége pont abban a korban van amikor még fogalmatlanok és ugyan ilyen vakok ha az érzéseikről van szó. :D
  • LeWyTy
    ŐŐŐőőő... lehet egy hülye kérdésem???:.... van olyan anime ahol nem vinnyognak minimum 11. epizódon mire észreveszik hogy "szeretik/nem szeretik/szeretik/a másikat szeretik/mégis csak egymást szeretik", hanem alapból normálisak? Létezik egyáltalán ilyen? Vagy az az egész értelmét venné el, ezért lehetetlen?
  • Renjike
  • LasDen #66653
    mert nincs is éles határ a kategóriák között. A különbségek a hangsúlyokban jöhetnek ki nagyon. Míg egy shoujo anime mondjuk jobban elmerül a romantikában, a lány gondolatvilágában, addig egy nem shoujo próbál egyensúlyozni, bemutatni több mindent, tetszeni a szélesebb tömegeknek, olyan eseményeket, helyzeteket felvonultatni, ami egy 12 éves fiúnak vagy egy 24 évesnek is tetszene.
  • Renjike
    Ezt tudom én is de amit eddig láttam nem igazán különbözött az egyéb kategóriában megegyező animéktől.
  • LasDen #66651
    a shoujo általában a 7-18 közötti lányokat célozza meg közönségként. Olyan témákat, karaktereket, helyszíneket szerepeltetnek az ilyen művek, amik a számukra lehetnek a legérdekesebbek. Folytatása a josei, ami már az idősebb nőket célozza.
    (Shounen-Seinen ugyanez)
  • Renjike
    Egyáltalán miben különbözik a shoujo a többitől?
  • DasIsFuck
    Soredemo Sekai wa Utsukushii

Shoujo animéket szerintem én ezidáig még nem láttam(vagy nem tudok róla:D)
    Ez viszont most felkeltette az érdeklődésem képek és szinopszis alapján. :)
  • LeWyTy
    Ijjjááá.. mennyi néznivaló O.o ha nonstop nézném se fogyna el.