72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Elkezdtem a NGE-t, amit eddig olvastam róla roppant tartalmas időtöltésnek igérkezik. -
Nuki #11617 Loool igen xD
nekünk pénteken volt osztálykirándulásunk, pont az utolsó rész napján, úgyhogy fogtam és letöltöttem, és elvittem notebookon osztálykirándulásra, na majd megnézzük időben:)
aztán annyira türelmetlenek voltunk, hogy már a vonaton (ahol nem volt ülőhely) leültünk csövezni és megnézetettük, baromi jó volt XD
hazafelé meg sikerült egy négyes helyet megszerezni és ott meg az Elfen Lied-et nézegettük a vonaton XD az utasok nem kis megrökönyödésére :P :D:D -
Prof William #11616 Mit csinál a Ganzt szerzője amikor lazít és nincs kedve fekete lifesuitba bújt vámpírokat kaszaboló és póréhagymát zabáló élieneket üldöző hőseink vérben és szexben bővelkedő kalandját rajzolni?
Hát ezt
Me-teru no kimochi...
Ha elborult otakuként már 15 éve nem mentél ki a szobádból pár dolog elkerülheti a figyelmed. Mondjuk az hogy apád megint megházasodottt és ráadásul az a vén kéjenc egy gyönyörű húszéves lányt vett el.
"Legalább lessz aki főz otthon, a Hentai Játékok + a WOW úgyis jobbak." gondolod de a helyzet sajnos? tovább bonyolódik, amikor a kedves apuka a nászúton elhalálozik, és utolső kívánságként még megigérteti az arájával, hogy az egyetlen fiához (igen hozzád)fog nőül menni.
A franc hogy már önpusztítanisemhaygják az embert!
A rajzoló nemeröltette túl magát. Hősünk egy az egyben Kurono a Gantz szuperhirója és a lány is nagyon hasonlít Rikára. :)
Vajon hősünk vissuza tud térni a való világba?
Érdekes manga most indult, szóval még bármi lehet belőlle. De azt az elidegenedést ami a mai világot jellemzi jóladja vissza + még humoros is. -
_Vegeta_ #11615 yaiba, slut girl, tende freeze ^^ -
kösz -
jah. :)
bár mostanság annyit nézek animét h csuda :D kb megnéztem az ergo proxy-t és a blood-ot. azt csá. meg várom h a bleach és naruto fillerek végre véget érjenek.
+ lenne 1 kérésem. ha valaki tud valami jó filmet, vagy mangát, lécci ossza meg velem. előre is thx :) -
Prof William #11612 Atomot amerikának. Az elnökük is mindig behugyozik. (ROD És ROD TV. :) ) -
vagy inkább az FLCL alcíme :)
japánban: FLCL - Furi Kuri
amerikában: FLCL - Fooly Cooly -
Másnéven Furi Kuri -
FLCL? mi az -
hmm, érdekes linket adott be, hogy sikerült ezt így összehoznom???
pedig a vágóasztalon amikor beillesztettem még a jó url volt
-
Most meg elkezdtem az FLCL-t...kellőképpen idióta szórakozásnak igérkezik. :-) -
Létezik, pl úgőzön, és a 11. rész közepetáján nézendő. Ha kell, mondok perc-másodpercet, ahol a 11-et meg kell állítani hozzá ;) -
hát valahol ott bennt. Dobnám is a szemétre... :D -
De az is hol van... :D -
Meg kicsit problémás a khmmm. Ott van az a fránya kapcsoló :D
már marha rég láttam, nem emlékszem hogy mikortól járnak -
Nem, pont az első héten alakult ki a kapcsolat.
(Ha már senki nem spoilerezik. :-) ) -
Ők már jóval előtte jártak asszem, hogy Hideki oda kezdett járni. -
Végülis "Chobit", ez igaz. De azért mégis.
Lehet, hogy az én életszemléletem miatt kezelem negatívan az ilyesmit. Nekem elképzelhetetlen (kicsit Frankenstein komplexus). -
Inkább kihagyott résznek nevezném. "Ott" fenn van elfen lied extra néven. Vagy legegyszerűbbInnen -
Prof William #11598 Hidekinek meg ha van egy kis esze (mint a haverjának) akkor atanárnővel jön össze. -
A "csapat" szerverén fent van. -
Prof William #11596 De Chi más. :) -
Nuki #11595 Elfen Lied OVA létezik ilyen? :P
ha igen akkor hol,ami nem torrent és dc? -
Inkább írjuk be spoiler nélkül és olvasgassuk az anyázást, hogy miért nem használjuk a spoilert?
-
FFX #11593 na látom spoiler szezon van -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenki máshogy gondolkodik, ez biztos, de tényleg az ember-gép kapcsolat a mondanivalója. Én úgy értelmeztem, hogy soha nem lett jó vége ha egy ember túlzottan kötődött a Persiconjához. A cukrász egy ideig egyértelmű, hogy boldog lett volna ha nem hibásodik meg a "felesége", de egy idő után biztos, hogy meglátta volna a kárát. A párja nem öregszik, az emberek ferde szemmel néznek rá, és egy idő után ki is közösíthetik a kicsit beteges életvitele miatt.
A másik pedig Minoru (a zseni srác). Egész nap bent kuksol a házban. A szereplőkkel is az interneten keresztül ismerkedett meg közvetve vagy közvetlenül. A tanárnő férje meg már elég véglet kategória.
Én személy szerint nem lennék képes elviselni, hogy míg minden barátom normális életet él egy normális emberi lény társaságában, addig nekem egy gép lenne a párom. Lehet, hogy elméletileg valódi érzelmei vannak Chinek, de akkoris csak egy gép.
A sorozatban szinte végig csak negatív példák voltak az ilyen kapcsolatokra, majd a legvégén egy pálfordulással pont azt sugallja, hogy nincs gond vele, feltéve, hogy láthatólag mindenki elfogadja a dolgot kettejük között. De emiatt biztos, hogy konfliktus alakulna ki később, elvégre a tanárnő és a cukrász már eleve rossz emlékeket társít az ilyen kapcsolatokhoz.
Szerintem abban a pillanatban lehet, hogy midenki boldog volt, csak az kérdéses, hogy meddig. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerinted mi a monddanivalója? Szerintem az ember és gép közti kapcsolat, és hogy mitől számít embernek egy ember, tudja e ezt egy gép utánozni, vagy továbbmenve önállóan megtanulni, használni, gondolkodni,szeretni. Nekem nincs semmi bajom a befejezéssel, szomorú lettem volna ha Chi nem "ébred fel" a végén. Mellesleg az egész sorozatban nem is Hideki és Chi kapcsolata volt a legmeghatóbb, hanem amikor a pék (pék? nem emlékszem már régen láttam.szóval akinél chi dolgozott)persoconja,akit feleségül is vett leállt.
-
Végignéztem a Chobitst...kicsit olyan utálom/szeretem ahogy visszagondolok a részekre. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tetszenek az aranyos és vicces részek, rengeteg van belőlük, viszont nagyon nem tetszik az ahogyan végződött. Először volt három nő aki tetszett Hidakinak. Elsőnek a legjobb barátja megszökött a tanárnővel, majd a házvezetőnőről kiderül, hogy nem képes túltenni magát az előző férjén, végül (a legesélyesebb) Yumi leragad a cukrásznál. A parkos jelenet után még egy ideig reméltem, hogy talán a házvezetőnővel fognak alakulni a dolgok, mert a három közül csak ő nem lett boldog, vagy esetleg a legvégén feltünik egy ismeretlen emberi nő akivel végül egymásba szeretnek Hidakival. De sajnos nem. Bár Chi visszatért és Hidaki iszonyatosan boldog volt emiatt, nekem nem tetszik, hogy végül egy gépbe lett szerelmes. Szerintem pont az egész sorozat mondanivalóját csúfolták ki vele. -
_Vegeta_ #11589 Ohh tenyleg. Koszi ^_~ -
Ez pedig a Mennyei Szent leszármazottja, Son Goku.
Vagy ilyesmi -
Nem,de thx az ötletet ^^
Általában egymás borulással végzödik ^^ Végén ágy ... :D -
Nuki #11586 Próbált már valamelyikőtök lánnyal(lányokkal) 'romantikus' animét nézni?! :D -
_Vegeta_ #11585 Mit jelent? ^^ -
hm...ugy néz ki mint én ... hogy eltalálták... -
törölt hozzászólás -
_Vegeta_ #11582 Koszi. Esetleg valami hibat talaltal benne? :) -
mikor a műszálas ruhák szétbomlanak :D:D -
Prof William #11580 Aztán másnap full kómásan ülnek ott. :)
Az utolsó rászbne is ott van a pali amikor a végén elszabadula pokola isiben! :)
-
jah,és ?
tulajdonképen nem érdekel a zenéje,ebben inkább maga az anime filmet kellene nézni ...