72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #11898 wááá
Ez nagyon elborult. ^^
Yamato Nadeshiko Shich Henge
Nemtudjatok veletlen honnan tudnam lekapni? :) -
FFX #11897 én végigjátszottam de sajnos csak a rossz befejezést láttam :S -
Nuki #11896 nos remélem nem tízezerszer lerágott csont:
valaki ismeri az Amnézia nevü játékot? ^^ -
irfanview (ingyenes progi) és van benne batch conversion. -
Igen lehet, én pl avatar készítésnél a VideoMach progit használom átméretezésre. Megnyithatsz akárhány képet, és átméretezheted mindegyiket egyszerre. Egyszerű és gyors:) -
Prof William #11893 Mangával kapcsolatos hogy ha nem akarok egyenként átméretezni 150 oldalt, akkor van rá lehetőség hogy valahogy egyszerre tegyem ezt meg? -
Tegnap néztem meg a Haibane Renmei-t, és nagyon tetszett:) Most már legalább azt is tudom, hogy miből van a banner:D -
Prof William #11891 Lessznek még páran ne aggdój. :)
Ez a csapat fordítja...
http://xamayon.org/scans.php
Olyan jó nosztalgikus érzsem volt amikor olvastam. :) -
Két srác, négy csaj? Nem túl nagyok a túlélési esélyek.... :D -
Prof William #11889 Még Shaun is szerepel benne! Ezen borultam...
+ Pár jelenet koppra A RE2-ből van... -
jah elegge oltos szoveg:DD -
jó kis suli:DD , amugy erdekesnek nez ki -
Shadow_THH #11886 lol mutha fucking zombies on my mutha fucking school -
Prof William #11885 És ez van ha a fordítók túl sokat nézték a Snakes on Planet...
-
Prof William #11884
A városban is zajlik az élet... -
Prof William #11883 Egy kis kedvcsináló a Resident Evil Fanoknak.
A kis csapat elindul... De most nem bioszórára... -
Zombimanga, jól hangzik:)
Felkeltetted az érdeklődésemet, lehet majd belenézek:) -
Prof William #11881 High School of the Dead.
Egy átlagos iskolai napnak indult. Tumonu és haverjai szivatták egymást, kukucskáltak a lányok bugyija alá, unalmasa órákon űltek... Aznap Ramen lett vlna ebédre, de sajnos egy vírus miatt (Umberlla?)a város jelentős része megzombult. A neveletlen zombik nem általottak betörni az isi területére és fittyet hányva a tanári intőkenek vidám lakomát rendeztek az egybegyült tanárság és diákság nemes képviselőin.
A csekély túlélőnek máris adva van a feladat. Előbb a megzombult iskolából, majd a zombiktól hemzsegő városból kell meglógni.
Hogy nehezebb legyen a dolog a hadsereg vidám katonái is beavatkoznak. (Város lezárva és lőjünk mindenree ami mozog.) Ha reggel azt hitted hogy a legnagyobb baj a matek karó lessz nagyobbat nem is tévedhettél volna :)
Masszív Resident Evil érzésem volt amíg e mangá olvastam. Kész túlélő horror. Erősen csak 18 éven felülieknek. -
Mihail #11880 Bleach 101-hez direct linket tud vki? Torrent itt nemmegy -
Prof William #11879 Igen! Ha csak mindenki egy ezrest tud nélkülözni! -
főleg hogy már sorozatokat is folymatosan töltenek fel, marha kevés a 100 g is.
-
SuMMeR ezt írta:
"Ha szerverről van szó, akkor SCSI HDD a legvalószínűbb, abból pedig a legkissebb méretűek is elég drágák sajnos. Pl.: HITACHI 73GB SCSI U320 HDD 10K 80PIN 54,200.- Ft (bruttó), és azért a 73GB elég kevéske. (300GB 220.000 Ft)" -
ezekbe a szervergépekbe milyen winyó van,mekkora? Vmi speckó vagy ugyanolyan mint az otthoniakban? -
Este küldünk támogatást, aztán hajrá ;)
Ha csak egy ezrest küld 100 ember, már az is százezer, és azért már komoly cuccost lehet kapni.
Aki meg sokallja: egy hétvégén nem fogja leinni magát, nabumm!
-
Prof William #11874 Adakozzatok! Én is így teszek. Ha 15- e után nagyobb összeget küldök. -
Igen látom/tudom én is és reménykedjünk együtt, hogy nem zár be. -
Nem fog bezárni:D
A mostani vinyó még bírja egy ideig, és az újra is hamar össze fog gyűlni szerintem a pénz, mert elég lelkes tábora van az AA-nak.:) -
De kár...
Lehet bezár az Anime Addicts. -
Bleach101
remelem kozelebb kerulunk a fillerek vegehez =) -
igazd van :) -
Bocs a topic nem azért van, hogy itt a napi életet megbeszéljük. Általánosan tájékoztató jellegű ha valaki kérdez valamiről és tudunk segíteni segítsünk + esetleg véleményt formáljunk egy adott sorozatról filmről (egész film és sorozat nem pedig adott sorozat ixedik része)
SZVSZ felesleges lenne ha pörögne mintpl a carbon topic és minden 2. hsz-ben ugyanaz lenne... -
nagyon kihalt ez a topik
egy hétel ezelöt minden orában 10 új üzenet volt most egy nap sincs anyi -
ahhh,értem.ERmélem lesz pár OAV.Miért nem csinálnak 1 13 v 26 részes másik sorozatot?jobban össze tudnák foglalni a mangát,mint pár OAV-val. -
Prof William #11865 Ez a manga változatról szól. A manga továbbmegy mint a anime. Pedig onnan lenne igazán érdekes a sztori. :)
Monjuk ha a higu sikeres lessz (és az lett) akkor biztos pár OAV fomályában berakják a befejezést. -
Folytatják a higut? -
valaki aki esetleg lehúzta a higurashi-project higurashi - tatarigoroshi ch5-öt, az nem tudná elímélezni vagy vmi, mert a megaupload-ra várni egy rémálom... -
Hát jahh:) igen erősen elgondolkodtat:) elég sokszor azon is, hogy valójában ez most miről is szól:)
Lehet néha kicsit a saját farkukba haraptaka készítők:)
De jó lett:) talán kiadnak majd egyszer valami addendumot vagy egy OVA-t ami az előzményekkel foglalkozik. -
ergo proxy azért igen súlyos volt. -
Na az ilyen elgondolkodtató filmek - főleg ha ilyen sci-fi világban játszódnak - valók nekem. Már töltöm is :) Köszi
-
en ninja scroll muvi utan Basilisk-et neztem , nekem nagyon tetszett , leginkabb a tortenete/vilaga