72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jaja, bleach-es is ez a baj. naruto hál isten még azért olyan szinten nem tart. de ott is az lesz a köv sagában. ha ezzel a történettel nem zárják le a mangát, akkor nekem addig tartott az egész. :) -
Az ilyen "megasorozatokal csak ez a baj... egy idő után nagyon lapos lesz, a karik meg übertápaok és minnél erősebb főellent gyártanak annál jobban ellehetetlenedik az egész :(
-
Pár hónapja mondták, hogy "mindjárt vége". Azóta is "mindjárt vége". -
Télleg azt mikor kezdik folytatni? -
Nuki #12134 FMA anime (Y) -
fullmetal alchemist is tetszett és nem 20 részes volt. akárcsak a rurouni kenshin.
és a shonen műfaj az egyik kedvencem.
pl. vagabond, balde of the immortal, shamo, zetman, gantz...
de ezek olyan címek a gantzon kívűl amikből nem készült anime. és hál isten. így nincs bennük feleslges marhaság, csak az amit akarnak. -
_Vegeta_ #12132 En nem unom egyiket se, persze nem olyan jok a fillerek mint az eredeti sztori de aranyosak. Az viszont biztos ha ujra kezdik a fosztorivonalat, mindenki 1bol visszapartol majd. :P
Tryst: Ha unod akkor ez nem a te mufajod, ennyi az egesz.. elofordul. Nezd a 10-20 reszes animekat akkor. ;) -
hát nemtom. én nem szeretem magam kínozni. így inkább nem erőltetem magamra azt ami nem teccik már :) -
Bleachet még nem kezdtem el, a Narutoban meg csak a fillereket unom, de azokat nagyon. NAGYON! Nem is nézem tovább amíg el nem kezdik megint a manga alapján folytatni. -
ja mikor egyik rész abból állt, hogy hol Ichigo-t hol Rukia-t mutatták ahogy szalad a házak között közben meg nyavajogtaka mod soulok na ott kikapcsoltam egy időre az egészet... -
oh, nekem mindegyiket sikerült :( -
_Vegeta_ #12127 Bleachet nem lehet megunni, narutot, semmien shonen-t nemlehet. :PPP -
enis nezem renduletlenul ... de mar elegge unom ezeket a ratyi reszeket :D vegre lenyomhatnak mar kariyat :D -
hát nekem a sorozat és a manga is csak rukai kiszabadításáig tart. meg talán addig amíg az új ellenség megjelenik. mert az még izgi volt h ichigo apja is beszállt a mókába, meg ilyesmi. de azóta tényleg csak powerleveling meg "juj ez de erős, de az utolsó pillanatban 100 sebből vérezve győzök" megy. UNALMAS. és ilyet 100 másik mangában és animében is lehet látni. narutonak legalább a mangája még elég jó. -
hát mostmár kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle:D
De biztos vagyok benne, hogy hatalmasat bukott a korábbi mércéről... az első saga után ha azt folytatják még talán hajlandó lettem volna 7 fölét adni neki, de ami most megy ez.... ez ... 4 alá sem... -
csodállak h van még erőd nézni :)
én már csak a manákat olvasom. de bleach-ben már azt is nagyon unom... -
Shin Angyo Onshi.
eredetlieg egy koreai alkotás amit aztán átvettek a japánok és animét csináltak belőle. vagy én nemtom. lényeg h erdetileg egy koreai manga, amiből később japánok animét csináltak. :)
mostanság meg az 576konzolban vannak részek belőle.
az animét én láttam, nem olyan rossz, 1x érdemes megnézni. de semmi különös, annyira nem jó. -
FFX #12121 ez nem a "magyar manga"? -
Prof William #12120 Tudom ez manga de tegnap vettem meg az Árnybíró (Anhjo Onishi) első kötetét.
Kelemes kis kötet. Humorral harcal, és mondanivalóval.
Favorit mondat.
"Nem halt meg csak tetteti! :) " -
Nana-t ki látta,nézi?? Most olvastam róla ismertetőt, megtetszett, most pont ilyen nyugis real life animéhez lenne kedvem. Vélemények? -
_Vegeta_ #12118 Még mindig a fillerek? :) -
Bleach #103
Mai napig jót röhögök azon amikor a Kapitányok és a Kapitány helyettesek futnak Seiretei utcáin:D Pedig millió egyszer volt olyan jelenet, hogy ugrálnak a háztetőkön vagy amikor a Shunpo-t használva óriási távolságokat tesznek meg:D ÉS most meg negyedórákat meg napokat futkároznak Seiretei utcáin:D Pedig sietniük kellene:D
Vicces:) -
_Vegeta_ #12116 En nagyon sajnaltam hogy befejeztek, de jo volt az uccso resz azert. :D -
Eléggé :) Az Azut ajánlom mindenkinek akivel csak beszélek
(Osaka tényleg nagyon vizen van :)) -
O-o
Megnézendő? ^^ -
Mondtátok, hogy eléggé pihent az azumanga, de hogy ennyire?!
Nem készültem fel eléggé^^ -
Ahh Gungrave-t és Tokyo Godfdathers-t hogy hagyhattam ki.. Na mega Berserk-et életem 3-ik anime-je volt és azóta is kedvencek között van (nem beszélve a mangáról ami már hónapok óta várat magára a következő résszel:(
Valamint ott van még az escaflowne (szerintem sorozat jobb, de a movie pedig sokkal sötétebb hangulatú) -
Szerény személyem ajánlása:
Berserk - Kenfu Denki Berserk
Monster
Planetes
GunGrave
Black Lagoon
Haibane Renmei - Charcoal Feathers Federation
Millennium Actress - Chiyoko Millennial Actress
Memories-ból különösen a Magnetic Rose
Perfect Blue
Tokyo Godfathers
Paranoia Agent
Hi no Tori
Kino no tabi
Mai-Hime
The Wings of Honneamise aka Royal Space Force aka Star Quest
Great Teacher Onizuka - GTO
Golden Boy
School Rumble
+unblock minden amit a Studio Ghibli készített -
Őőő, lehet rosszul fogalmaztam. Ezeket már láttam (plusz az értékelésem a 10-es skálán). Ezek alapján be lehet lőni, hogy mi tetszik és így kértem egy kis ajánlást, mivel a törzsvendégek inkább képben vannak. :-)
A Love Hina már megvolt, valahogy lefelejtettem a listáról (talán 7-est raknék mellé). GITS-ből meg már láttam a filmeket (életem első animéje volt jóegynéhány éve az első film, azóta itt csücsül eredeti DVD-n mert Rince megvette amcsiban (ha már 2002-ben is anime mániás lettem volna akkor annyi mindent be tudtam volna vásárolni míg én is kint voltam >.<)), hallottam, hogy a sorozatok nem olyan jók mint az alapok. -
Neon Genesis Evangelion 10
Neon Genesis Evangelion: End of Evangelion 10
Akira 9
Cowboy Bebop 9
Ghost in the Shell 9
Elfen Lied 8
Ninja Scroll 8
Wolf's Rain 8
Animatrix 7
Chobits 7
FLCL 7
ezeket ajanlom rahxephon helyett inkabb neon genesis-t nezz.
amit nem soroltal de szerintem jok az pl a
love hina
bleach
berserk (!!!!!)
szerintem:
lesd meg az osszes tobbit amit mondtam de a neont hagyd a vegere a berserkkel.!! ezenkivul ott van a ghost in the shell 2 sorozata is. azok is nagyon jok.
ja es ha tudsz angolul akkor eureka seven mert szerintem tok jo. -
ebben a sorrendben jo is: -
hat nemtom.. nekem sumomo fele viselkedes mar japan baromsag..
-
_Vegeta_ #12106 Enis torrenttel szettem, mert most indult.. de teljes sebesseggel jott. Meg is lepodtem. :) -
Ez is listára került, de sajna a Team szerverén nincs fent. Majd szétnézek torrenten. -
_Vegeta_ #12104 Ugylatom a Shonen mufaj ugy ahogy van.. kizarva. :D
Amugy en mostanaban nezegetem es olvasgatom a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t. :D
Szerintem beleferne neked mert nagyon hasonlit az azumangara. No nem sztoriban, de humorban es grafikaban elegge.
Más:
Azt a kutyafajat a Kajika-t japanba meg lehet kapni potom 1300-HUF penzbe. ^^ -
Megvolt a Jin-Roh. Ezer köszönet, hogy ezt is megemlítetted. Hihetetlenül megfogott. Az animáció egyszerűen gyönyörű és a történet se úgy alakult ahogy azt a bevezető után vártam volna (sokkal jobb kerekedett ki belőle). SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy miért is kellett Keinek meghalnia. Azért, hogy ne árulja el senkinek, hogy a Wolf Brigade tényleg létezik? -
Shadow_THH #12102 jungle wa itsumo hare nochi guu
Hajime no Ippo -
Köcc, most aztán lesz mit néznem. :-) -
az animeaddicts adatbázisa kicsit bővebb
-
Pl amit most nézek ^^
Hanaukyou Maids
Két sorozat van: Tai, ez készült előbb, és a La Verite. Az első mindenképpen aranyos, a második még nemtom, csak két részt láttam.
Van benne sok meztelen lány (mint EL-ben), egy jó adag poén, bár néha fárasztó (pl FMP Fumoffu), meg egy kis romantika is (mint előbb)
A történet majdnem ugyan az egyébként, csak a La Verite kicsit másképp van rajzolva, az egyes részek hosszabbak, meg pár szinkronhangot lecseréltek.