72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    valami hasonló. xD

Csak még egy off :)

a srác meg se szólal...
    odamész hozzá és "unom már" hangsúllyal meg egy lenge kézfejes "pöccintéssel" (az arcára) együtt közlöd vele:
    Jajj, fog'má'be a pofád! lolol ez jó szokott lenni adott helyzetben

ui.: nagyon jó haverral kell csináni, hogy ne üssön vissza, csak bambán nézzen:)
  • Nuki
    ha ránk jön az ötperc, ha idenéz az illető a névre egyből be hogy: egy-null!
  • Nuki
    igen ilyen és ehhez hasonló szófordulatokkal kezdi az ember a japán-tanulást ha animét néz:D
  • Jagi
    Mi sokat szivattuk egymást így :)
    A "csak a neved gyakoroltam"-nak egy másik változata
    a lényeg: az első szótagnál rögtön Kussolj már te hülye!
    anno nagyon vicces volt persze csak egy darabig :) és ez kb 8 éve volt
  • Krezga
    szerintem azanidb-n minden anime fennt van.
  • Seth
    magyarban ha megkérdezed mivan? akkor azt szokás válaszolni, hogy hülye, fogd be?? ez alap?? nem tudtam ^^
  • Jagi
    egy szó ami sok animében szerepel:

-[név]... !
    -nani de..
    -BaAaka, urusai!

magyar alap szivatás :)
  • Nuki
    pedig egy u fölött a gerendázás jobban hasonlít vécétetőre :P
  • RelakS
    Magyartanár jellemezte így azt, amikor a dolgozatban ö és ü helyett ō és ū betűket talált. Persze, bevarrta azonnal a durvahibát :D
  • _Vegeta_
    WC tetos :DD
  • RelakS
    Én csak leírtam, amit a wakan mondott :)

A wc tetős romaizálást meg utálom, de ez már személyes probléma ;)
  • _Vegeta_
    Ne akarjal mar mindent leforditani. :)) go+ku(kū)
    Persze lehet gokuu is. :P
  • RelakS
    Akkor már Son Gokuu :) (そん ごくう - Gokuu unoka, vagy mi :D)
  • Jagi
    akkor ez lehet a baj :) Az op és az end is (eléggé) tetszik
  • Bucser
    Lehet adok majd neki még egy nekifutást. De számomra teljesen emészthetetlen néha mert abszolút nem illik az opening/ending sem a sorozathoz(szerintem)... (Mondjuk én imádtam a Jazz/blues betéteket a Bebopban nekem a Rap/hip-hop mint zenei stílus sem jön be:D)
  • _Vegeta_
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Errol beszelek, nezopont kerdese. Az egesz vilagnak jobb mert rend van a galaxisba. Lehet hogy xyz lazadonak rossz mert o tudja hogy kerult hatalomra a csaszar, de zyx rohamosztagosnak jo, mert o egy olyan vilagban el ahol latja a rendet amit o tart fenn (mint rohamosztagos katona).
    Nincsen hulye demokracia ahol mindenki beleszol mindenbe es egy szaros torvenyt nem tudnak megujitani. :D

Egyebbeknt vissza Bleachre vagy a Narutora ezekbe mind pozitivum hogy a karakterek nagyon arnyaltak (ezt emlitetted te), nincsennek fekete es feher karakterek mint a starwarsba pl. Vagy a Dragon Ball-ba, aminek viszon epp ez az egyik vonzereje.

Off szoval csak olvasta el aki akarta. ^^
  • Jagi
    A samurai champlooval nekem nem volt semmi gondom, sőt! Nagyon is tetszett, volt hangulata a betétek sztem jók, és sztem jó helyen voltak
    A másik srác Mugen, Jinn az csak Jin, és a kiccsaj Fuu-chan (na meg a repülő mókus Momo-chan)
    Jin jelleme nagyon tetszett.
  • Bucser
    A császár gonosz, mert neki nem az a célja, hogy rendet és békét hozzon a galaxisba, hanem hogy hatalmat szerezzen. Hisz pont ő kezdeményezte a felfordulást ami a békétlenséget hozta. Szóval attól még nem leszek jó ember hogy felgyújtom széndékosan a házam, majd nézem hogyan ég egy kicsit aztán eloltom...

Bocsi az offért:D
  • _Vegeta_
    Azert az hogy ki a "jo" es ki a "gonosz" erosen nezopont kerdese. Starwars : a csaszar gonosz? Egyensulyt hozott a birodalomban. Hogy a legegyertelmubb jo-gonosz csatat emlitsem. ^^
  • _Vegeta_
    DBrol jot vagy semmit. Ha nemtucc jot inkabb maradj csendben. ^^
    Bar ugyis jon mindjart bucser es kiatkoz vagy 2honapra szoval inkabb en maradok csendben. :D

Yamato Nadeshiko Shichi Henge 6os resz is durva volt. :D
    Csak en nezem?
  • Bucser
    A Bleachbe azajó, hogy nem is gonosz az ellenfél egyértelműen (na jó Kariya kivételével) Hanem csak erősebb. Lásd pl Zaraki vagy Renji vagy éppen Byakuya. Aizen sem gonosz csak átbaszott mindenkit a célja elérésének érdekében. Úgy pedig pláne senki nem halt meg benne hisz a 4th squad ugyis mindenkit meggyógyít és ha ők nem tudják akkor majd Orihime:D

Szóval vicces....

De ha már elkezdtem végignézem de lehet itt is eljutok addig a szintig, hogy leteszem..

Pl Samurai Champloo volt az a sorozat amit nem bírtam végignézni... Kurva jó verekedős jelenetek voltak benne meg jinn és a másik srác kapcsolata is állat volt de az állandó szarabbnál szarabb RAp betétek már idegesítettek... meg a mindig van valaki akit félbe kell vágni vagy éppen az embereit....

Viszont egy jól megmunkált Vagabond animenek örülnék.... Az pl ütős móka lenne.
  • Jagi
    Ez a:

-Uh, piszok erős, egyetlen csapása eltörte 4 csontomat...
    -begb*sztam anyádat!
    -dögölj meg!
    (és szarráveri)

Ez?

z-kategóriás akciófilmes klisé :)
  • Sadun Tryst
    akkor namek, tényleg. bocsi xD
  • BEAST #12155
    hat nemtom , Bleachben leginkabb az a jellemzo hogy jon a nagy es gonosz valaki , aki nagyon csunyan elveri hosunket , de o nem adja fel es lenyomja a rosszat a kisujjaval ... Narutoban en inkabb azt vettem eszre hogy mintha a vilag , meg a legkisebb legeldugottam nyomi falu is tele van hihetetlentitkosesdurva technikakat hasznalo ninjakkal ... ezert nem nezem mar a narutot , a Bleachben legalabb a filler reszek is egy "rossz csoport" elleni harcrol szolnak , persze mar ez is unalmas , de sztem mar csak par resz a fillerek vegeig (legalabbis a bounto reszeke :D ), Narutoban meg minden sarkon felistenekbe botlanak <_<
  • mikusmate
    Nagyon jó; szerintem megéri :) Én most tartok 180-nál, de nagyon élvezem. Igaz van egy két cselekményszál ami el van nyújtva (Arabasta & Sky Island-os részek), de ki lehet bírni. Ja és ami a legfontosabb, engem nagyon sokszor meg is mosolyogtat :)
  • Seth
    rajzolását nem szeretem, nem bírom megszokni. Meg ennek is se füle se farka
  • Gaara
    Most fogok nekimenni a One Piece-nak, kíváncsi leszek rá, hogy tényleg annyira jó-e, mint amennyire más fórumokban is sztárolták.
  • _Vegeta_
    #12141: Az anime kicsit el lett nyujtva ez teny, de ez szerintem csak fokozza az izgalmakat. Es Son goku. (孫 悟空) ^^

#12142, #12143: Eloszor is a magyar szinkront jobb elfelejteni, masodszor meg ezt az 5perc es felrobban dolgot tobb helyen kitargyaltak mar es valoszinuleg csak Freeza nem tudta pontosan mennyi ideig is birja a bolygo igy elszamolta magat...

#12144: Kenshin (ujKen) :D az oké, de az fma az rovid. vagabond nemtom mér shonen neked de meghajolok elotted. :)

#12145: En ugy emlexem mindig a gonocok huztak az idot, mert "mien tap vagyok senki se tud megutni, jaccadozunk akkor".

#12146: Sokaig. :D Aztan akik kesobb mentek ott mar mondtak is mennyivel hamarabb odaertek bukujutsu-val...

#12147: En ilyesmire nem emlexem mivel a DBZ kezdetekor mar nem volt Vegeta bolygo. :) Amugy pedig mas jarmurol van szo szal nemertem mi a fura.

Akinek nem fexik az idohuzas az maradjon a villamsorozatoknal mondtam az elobb is. :)
  • Jagi
    xDDDD

vagy 20 rész, de az a minimum :)
  • CSOCSO
    hat eleg hulyen fogalmaztal:D:D:D amugy oksz.. nezd meg a berserket,, eureka seven, bleach
  • RelakS
    Nemtom, de elaludt, és kezdhette előlről XD
  • Sadun Tryst
    vagy vegita meddig is repült a vegeta bolygó felé?
    neki kb 2 addig tarott mint gokunak :D
  • Seth
    meddíg is futott azon a kiba kígyón ott az alvilágban ??? :D
  • Jagi
    Igen, talán ez az egy kivétel :)
    A bdz-ban még az volt idegelő mikor 4 részen keresztül Goku csak repült, a többiek meg "hűmilyentápezaellen"-eztek amíg meg nem érkezet^^
  • Sadun Tryst
    kenshin és fma animére gondoltam.

és igen, vagabond is shonen. (valamilyen szinten biztos xD)
  • Nuki
    és a magyar főcímdal úgy ért véget hogy "...szeretet és barátság". a következő jelenetkben meg véresre vert ájult testek feküdnek egymás mellett
  • Seth
    miközben a narrátor mindegyik rész végén mondta, hogy na 5 perc és felrobban a bolygó :D
  • RelakS
    Hála istennek az Inuyashában ez annyira nem tapasztalható :) Meg folyton gyorsan lerendezik egymást, nem úgy, mint a DBZ-ben, mikor Shongoku, meg a csillogófejű a haldokló bolygón vagy egy tucat részen át gyepálták egymást XD
  • _Vegeta_
    51resz es 14chapter nabumm, hudehosszu. :) De még megy oké oké. :D

vagabond mint shonen? :P Gantzot meg nemprobaltam, de szerintem nekem nem tetszene.
    Dragon Ball, One piece, Bleach, Naruto, Yaiba, FMP szerintem a legutosebb animek. A 10-20-30 reszeseket altalaban nemszeretem eppcsakhogy az ember mexereti a foszereploket azt bumm vege. ¬.¬"
    Persze a manga az mas retesteszta. :)
  • Jagi
    mindből talán az első sagat érdemes max a másodikat (ha a felénél nem csuklik meg :( )