72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
NOOOO Afro team. :D -
Jóóóóóó! Dokuro-chan lesz :) Még azt sem láttam. Próba^^ -
nekem meg ez... áááá rettenet fszé kelett ,h eszembejusson... -
hmm??
Pipiru piru piru pipiru pi! :P -
'zanyád :D
nekem 1 napig nem ment ki a fejemől ez a hülyeség -
Shadow_THH #12253 hümm hümmm hühühü hühü hümm hüüümhümm hüüümhühüüm hüüm hümmm -
Fruits Basket?? ^^ -
School Rumble? -
Prof William #12250 A Shuffle jó! Az eleje vicces romantikus ecchi de a közepétől... :) nézd meg és megtudod! :) -
Shuffle ?? -
Ötleteket várok...
Ki mit néz mostanában?
Az Azu után a Death Note-ot kéne,
de nem lesz túl komoly ez után? De.
Szóval kicsit ecchi, kicsit romantikus, jópofa anime kellene... -
Prof William #12247 És közben mindenki cool mindenki kőkemény arcal mered a messzeségbe... -
meg milyen arcok járnak má ebbe a suliba?? benga állatok, Freedy Mercury,Mechaizé (aki többiek szerint nincs tudatában annak hogy egy gép, de ezt nem merik megkérdezni tőle),egy gorilla, ceruzaevő hülyegyerekek, satöbbi -
ja az :D -
Shadow_THH #12244 hümm hümmm hühühü hühü hümm hüüümhümm? :D -
pozitív of course, de csak pszihológus felügyeletével nézhető :D
akkor kezdett el fárasztani,amikor egy dallamot dúdoltak és nem tudták miből van -
Shadow_THH #12242 ? ez pozitiv vagy negativ jelző az animére vonatkozólag -
nézem hébe hóba, eddíg7-8 részt láttam. nagyon beteg, nemis, inkább elmebeteg -
Shadow_THH #12240 -
Shadow_THH #12239
Cromartie High-t néz valaki? :D kurva jó poénok vannak benne -
Yeah!!!:D:D -
Prof William #12237 Anime készül a Higurashi no naku koro ni egyik gaiden mangájából a Nekogoroshi-henből (猫殺し編). Az anime formátuma OVA lesz, a várható megjelenése valamikor 2007. április után várható... -
Prof William #12236 NOOOOOOOOOOO! -
pedo-nak olvastam először, nézem a képet és nem értettem :D -
Prof William #12234 Pedro Family? -
Következő sorozata? Most mire is gondolsz pontosan?
Puni Puni Poemi? bár az nem a folytatása. -
Egyetértek veled, ez az anime egy "könnyed délutáni szórakozás" kategória nálam:D -
törölt hozzászólás -
NA végre végeztem az Excel Sagaval. Isszonyatosan jó lett a befejezése XD. A következő sorozatába érdekes belekezdeni?
THE BEST PICTURE
-
végignéztem a this ugly and eautiful world, és nem volt rossz. űrből jövő kawaii kislány, féltékeny unokahúg, sulis sztorik és szereplők és persze a közeledő világvége. Rövid, kevés nagy gondolat. Abszolut nézhető, de nem egetrengető kategória. -
gec, újra nézem a rahxephon-t, és meg kell mondjam, az 1ik legdurvább jelenetet még mindig ez az anime jegyzi szvsz. (19. rész)
aki nem látta ezt az animét, már csak emiatt a rész miatt is néze meg. aki meg csak szimplán kiváncsi, az is nézze meg.
egy "NGE-klónról" van szó, ami szerintem még ha nem is olyan zseniális, mint az NGE, sokkal könnyebben érthető és értékelhető, és mitagadás tudott bőven újat mutatni az adott stílusban.
számomra 1ik beszt még mindig :) -
meg nemis gondoltam ra hogy megnezzem :D -
_Vegeta_ #12226 Az nem is ember. :P
(akinek nemtetszik) -
Ezt az Azumangáról is el lehetne mondani és mégis vannak akiknek nem tetszik. :-) -
Én is gondoltam, hogy szeretni fogod, nem lehet nem szeretni:D -
Megnéztem az elsőt. Érzem, hogy ezt én szeretni fogom. :D
Még befejezem az X-et, utána rávetem magam.
"If you get your face any closer...
...somebody who isn't supposed to be in this scene is going to walk over and kick your ass! HEY!"
XD
Milyen jó is lenne ha minden anime olyan jól lenne animálva mint ennek az introja és az outroja. -
Köcc. :-) -
Suzumiya Haruhi no Yuutsu
Nagyon jó kis anime:D -
Ez milyen animéből van? Irtó aranyos a kiscsaj. :-) -
XD ez nagyon lóól

THE BEST PICTURE