72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A Highschool DxD is a mentett sorozataim között van, hamarosan jön a folytatás, és szerintem nem csak csöcsök vannak benne. :D -
Persze én is a legextrémebb általam látott méreteket mondtam, de a lényeg azért átjött szerintem, hogy miután már láttam mondjuk példának egy Highschool DxD-t nincs kedvem újra letölteni és újranézni azért a pár csöcsért.
-
A Yotsuba annyira tetszett, hogy szerintem én is meg fogom már nézni azt az Azumangát... :D -
Úgy bizony, pedig van bőven amit még nem is láttam, de mindig akad amit újranézek. -
Így is van, azért vannak ezek a hatalmas tárhelyek, hogy kihasználjuk és mégis mi mással tölthetném meg? :) -
Engem az Azumanga már elsőre is kiidegelt. :D -
Azumanga! Már a rák tudja, hányszor néztem meg :D
A Pokoli lány évadokat is újra kéne nézni, mert a heti egy résszel haladva elég nagy katyvasszá vált nekem a 3. évad. -

Én is ilyen okokból teszek/tettem párat BD-re és HDD-n külön könyvtárba. -
Pedig valószínűleg nagyon sok ember nézi újra a régebbi sorozatait. Én is időről időre előveszek pár régebbi sorozatot és örülök, hogy nagyrészt ezek csak arra várnak, hogy tökéletes minőségben megnézhessem őket, mindenféle gagyi videómegosztóval ellentétben.
Például alig pár hete volt, hogy betegeskedtem egy kicsit és egy hét alatt újranéztem többek közt a Bakuman-t, az AH! My Goddess-t, Tetsuwan Birdy-t, a Mahoromatic-ot és a Heroic Age-et. Pedig messze nem egyszer láttam már ezeket a sorozatokat, de még mindig nagyon szépen megférnek a többi tárolt sorozat mellett. -
Nirz #66797 Osztom véleményedet
1,Eleve 99% az ember nem fogja újranézni kár volt vessződni letöltéssel
2,Egyik anime sem drasztikusan jobb jobb minőségbe letöltve
3,Az előzőbböl következtve épphogy van vmi különbség nem ér annyit -
[...] a 3-4 gigás részeket"
- Még Yousei-éknél is a részek maximum 1,5 GB-osak, ha 1080-ban szeded. Amúgy meg az egyre jobb 10 bites kódolás mellett az átlagos epizód méretek ~500-700 MB között variálnak, 1080 mellett. Persze, 10 bit mellett is előfordulnak 1-1,2 GB-os epizódok...
De, poénból bedobtam nekem az egyik kedvenc csapatom legújabb kiadványát, nézd csak a méretet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval, túl van pörögve a méretkérdés :)
//szerk. Na jó, Yousei-éknél láttam már 2,8 GB-os epizódokat is, de ők még mindig 8 bitben utaznak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.07. 08:30:55 -
Tiger & Bunny Movie 2: The Rising - Na ez se volt rossz. Nem bánnám, ha jönne még valami folytatás.
8/10 -
Na igen, csak nekem általában annyit nem érnek azok a pár cenzúrázott jelenetek, hogy leszedjem a 3-4 gigás részeket.
Tény, hogy vannak olyan animék amiket nincs is értelme tv verzióba nézni, de ezek többnyire a borderline ecchi-k amikben nem a történeten van a hangsúly. -
Dettó mindez, megfejelve, hogy én hullámzó 5-7 [osztott net, könyvtár] megabitről vagyok -
Még falusi 15 Mbit-es internet mellet is a letöltés párti vagyok főleg hogy ott a "macsek". Mivel a egy 1-2 Tb vinyó sem olyan nagy pénz már hogy ne legyen helyem rá. Pedig nem vagyok a felső középosztály tagja sem fizetésben.
Mert amennyire lehet Dvd/Bd verziót a cenzuramentességért és a extra jelenetekért Sp-ért nézek.
És nincs olyan gond hogy törlik.
Persze az elején online néztem de a minőséggel és a betöltéssel is voltak gondjaim, most meg a felírat méretével lenne :(
Led Tv-n elégé romlik a méretarány.
Utoljára szerkesztette: xblades, 2015.03.06. 20:01:21 -
Kissanime oldalon szoktam nézelődni és folyamatosan teszik fel a cenzúrázatlan részeket ha kijönnek. De persze van amit én is letöltök hogy meglegyen internet nélküli időkre.
-
BD-verziónál [letöltés] éppenhogy ilyennel nem találkozhatsz - a TV-verziókban [amiket 90%-ban feltöltenek videómegosztókra] meg szinte csak olyanokkal.
Szóval, ha uncensored anyagra vágysz, akkor kénytelen vagy biztosra menni: download. -
Sok esetben nem ér annyit szerintem, hogy vesződjek a letöltésükkel, mert én olyan hűde látvánnyal még nem találkoztam animében ami tényleg annyira megdobná.
Meg aztán ha a fél képernyőt kifeketítik egy kivillanó bugyi vagy breast grope jelenet miatt... -
Mivel számtalanszor próbáltam úgy nekiállni animének úgy hogy keresek letölthető dolgokat meg hozzá való feliratot... de meguntam hogy sokszor nem találtam.
Meg akkor nem kell töltögetni...
Egyszerűbb így.
2 van aminek minden részét leszedem. De az csak heti 2 rész..kevés :D.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.06. 00:36:35 -
2015-öt írunk, és te még mindig videomegosztó oldalon nézel animét? :D -
Random q.: mért van törölve a Neon Genesis Evangelion az indavideóróóó?
csak mert elkezdeném megnézni? diszkrimináció.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.05. 23:24:23 -
Csak azért írtam, mert valószínű nem tudnál szemet hunyni rengeteg dolog felett. :D Ráadásul a part1 amúgyis elég gyengus, nekem is totál elvette a kedvem a folytatástól, vagy 9 hónap után vettem újra elő a sorozatot, örülök hogy végül csak nem dobtam. :D -
ilyen jó? :D -
Mostanában más sorozatoknál is előfordult az ilyesmi. Például a Garo-ban is a semmiből jött egy ilyen jelenet. :D -
Mai Parasyte meg tudott lepni:D Izumi-kun nem szarozik:D -
HA ennek ellenére mégis elkezdenéd nézni, van egy olyan érzésem, hogy hamar dobnád a sorozatot. :D -
ahogy kinéznek a karakterek, olyan goteszk az egész -
Mi az oka ennek? :D -
én erre a jojora rá se bírok nézni -
JoJo part3 első évad: Ahhoz képest, hogy a part1 még nagyon nem volt a szívem csücske, ezen a ponton már roppant bejövős a sorozat. :D
9/10
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.04. 15:41:31 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nem elég nagy meglepetés? :DMert? Talán végre nem Goku, hanem Vegeta fogja megmenteni a napot.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.04. 14:23:35 -
komment: "Frieza became the Yamcha of the evil forces" :DDD -
A pokolban játszódó jelenetek fillerek voltak. És igen, a movie Buu után játszódik. -
-
Midas #66772 zsír lett nagyon szerintem amennyiböl kihozták remélem jön még több is :) -
De először fel is robbant a Namekkel együtt ha jól emlékszem :D
Viszont a pokolba megjelent Cellel, de ott már ők eléggé gyengék voltak Gokuhoz képest Buu Sagában. Hogy onnan hogy került ki az jó kérdés. De akkor ez időben mikor játszódik? Buu után? -
Prof William #66770 De várjunk csak...
Friezát egyszer péppé verte Son Goku aminek a végén kettészakadt.
Aztán jött a kedves apuci, aki kiborgot csinált belőle.
Ekkor jött Trunks aki olyan 2X4 centis darabkákra metélte, majd felrobbantotta őt + az apját.
És akkor most megint ő jön?
Ez már lassan kezd a Dallas-ra emlékeztetni... -
hát nem a meglepetések filmje lesz :D -
-
jajj nekem. Jobbnál jobb dolgokat találnak ki....