72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ja, egy dolog: elmagyarázná, hogy hogyan is működik az a "labirintus-választás" dolog, mikor el akarták dönteni, hogy ki menjen a vonaton WC-re? Mert így ránézésre nem nagy dolog úgy lavírozni, hogy egy bizonyos név jöjjön ki és ne váletlenszerű legyen. -
De szegény srác nevét így se tudtuk meg. :-)
"- ...ja és ha már nevekről beszélgetünk...
- KÖVETKEZŐ!"
Már-már kezdtem sajnálni. :-)
Kmarha: hat ja, kell az angol. Nekem mákom van, mert az angol szinkronja szerintem nagyon jó lett és nem maradtam le a képi poénokról az olvasás miatt. -
már csak kéne hozzá magyar felirat is.. mert sok poén van amit valahogy nem értek meg. Vagy lehet magyarul sem érteném ? :D -
Shadow_THH #12375 Az UFO-k elvitték Freddy-t! -
Végignéztem a Cromartie High-t.
Hihetetlen, hogy sikerült ennyi random marhaságot belegyömöszölniük ebbe a 26x10 percbe. Mindig mikor az égen feltünt az öregapó képe, na ott tuti beterítettem volna az asztal üdítővel ha épp akkor iszom valamit (a tipikus "fiatal-főszereplő-visszagondol-öreg-mesterére-akinek-képe-az-égen-rajzolódik-ki" szituációkhoz hasonló helyzetekben mindig feltűnik, de hogy ki az, azt sose tudjuk meg XD). Az utolsó rész meg feltette a koronát az egészre. Ki a legerősebb királykisasszony?
Bírtam Kamiyama eszmefuttatásait, mikor valami dilemmába kerültek a többiek, ez meg nekiáll filozofálni nekik. :-)
Az erős 8-ast csuklóból megadom neki. -
Bakuretsu Tenshi
Az elején azt hittem h valami könnyed kis szórakozás lesz a sorozat szép lányokkal, 1 fiúval, sok poénnal és akcióval. Aztán kiderült h a férfi főhős csak dísznek van a sorozatban, h van ilyen is. A többi szereplő pedig talán a főszereplő kivételével mind sablonosak. Semmi eredetiség. Ezen még túlléptem, könnyed szórakozára vágytam.
Ez mind meg is volt a 14. részig. Mert itt egy fordulópont következik. Mindenkinek a mellbősége a 2xesére nő (ami eddig sem volt kicsi, főleg Sei és Meg esetében), már rendesen vannak "pantie-mutogatós" jelenetek, és a mellbimbó kihangsúlyozása már egyszerűen szembetűnő.
De hál isten főhősnőnk még ennek ellenére is kis mellekkel rendelkezik, így az akciójelenetek többsége még mindig nem a lobogó mellekről szól. Viszont Sei és Meg egyértelműen annak az eszközévé váltak, h a kis szánalmas anime-otaku-kat a képernyő elé szegezze... :(
Na mind1. A sorozat valószínűleg eléggé alacsony nézetséggel rendelkezett és ezzel akartak nézőket szerezni. :)
Az akciók és a még sablonos, viszont nem hétköznapi történetnek köszönhetően a sorozat azért megüti az 5ös pontot a 10ből. 1x nézhető. -
Nekem már felkerült a nézendők listájára, ezzel a borítóval azonnal belopta magát a szívembe. 
Ez is rajta van, az ismertető alapján kellőképpen agyalágyult egy sorozat lehet. -
[URL=http://aoianime.hu/?anime=387]Uhh, ez is elvetemült mű lehet
[/URL]
-
en atz imadom mikor egy par eppen romantikus pillanatban egymasba karolnak vagy akar meg is csokoljak egymast.. de mikor mennenek tovabb es mondjuk a csajnak kivillan valami bugyija vagy valami akkor jon a veres...... -
Legalább megtanultak szebben énekelni.
-
Shadow_THH #12368 hümm hümmm hühühü hüühü hümm hü hüümm hümm -
Kösz! Erre msot kíváncsi vagyok. Amint befejeztem a tizedik részt, leszedem.
Mikor elkezdtek telefonálni Mechazawa tesójával...jujjj. -
FFX #12366 Ningen Nante (direkt végignéztem az endinget hátha a legvégén bemondják :O) ) -
Pedig berakták az énekes képét is. :-) -
Mechazawa vagy hogyishíjják az tudta, csak az a hülye srác nem merte megkérdezni, így soha nem fogjuk megtudni XD -
Elkezdtem nézni a Comartie High-t...ekkora állatságot (jó értelemben). XDDD
Rájött már valaki, hogy melyik számnak a dallamát hümmögték? Érdekelne, hogy min akadtak ki ennyire. :-) -
Az X megnézése után egy újabb aranyszabály realizálódott bennem:
"A végső konfrontáció alatt a jófiú/jókislány mindig vicsorogva/ordítva támad elsőnek, míg a rosszfiú/rosszkislány vigyorogva (bár többnyire csukott szemmel somolyogva) védi ki játszi könyedtséggel ezeket a támadásokat."
Amúgy egész jó anime volt az X. Nagyon tetszett, hogy mikor a közalkalmazottal harcoltak, akkor mindig a végtelenségig udvariasak voltak egymással. :-) -
az anifest-en a "tolmácsolásos" dolog hogy megy? áll a vászon előtt egy csávó és hangosan olvassa a szöveget? -
amcsiban vagyok... es szvsz ha ugyan arra a meg nem nevezett oldalra gondolunk akkor sajna nemtok mit csinalni mert innen nem erheto el..:((((
legnagyobb banatomra!!!!
ha valaki tud valami proxy megoldasos dolgot az szoljon!!:D -
:) -
SZerintetek mien a hang minősége?? Fighting dreamers TELJES -
Prof William #12357 A második a Plastic Little c. anime. Jó kis akció vígjáték.
Egy közelebről meg nem nevezett FTP-n fenn van. :) De ha nem tudod melyik az közelebről megnevezem neked PM-ben. :) -
mit lolozol???
-
lol -
Paprika -
nah tessek egy ideillo kerdes..
lattam nagyon nagyon regen egy animet a VOX on.. de kb.. ilyen 8 eve lehetett:D
olyanokra emlexem hogy van egy csavo aki futkoraszik egy urhajon.. majd leult egy aktataska ele a foldon es ki akarta kapcsolni a bombat/onmegsemmisitot es elojott az ex-felesege ( aki mar halott volt) a gepbol.. szal vegulis olyan volt mintha ott ult volna a foldon a csaj a szamitogep helyen de a csako persze pszihesen ki volt emiatt es alig birt a gep kozelebe menni.. holott az egesz illuzio volt talan...
meg egy masik vagy ugyan ez nemtom.. van valami epitmeny (urhajo,vagy nemtom) es a ket fal kozott sok sok hid vezet at... az egyik vegen bejon egy ubernagydarab csako... az ubernagydarabot ugy kell erteni hogy nagyon magas, hatalmas vallpantokkal es onnan vegulis csak egy lepel vette korul..szal izmokat vagy hasonlo dolgokat nem lehetett latni, a csajt megfogta kitartotta 1 kezzel a hidrol majd a csaj elovett egy kisebb fegyvert odatartotta a csako fejehez es akkora pukkanas tortent hogy nemigaz:D csavo feje meg mar sehol nem volt
nah vki tudja hogy mizu? -
kicsit off, de ezt a filmet látta már valaki? -
excel mint windows program. -
Eddig azt hittem, hogy a gyüjteményes-reklámban talán egy másik szinésznő hangja volt Excel alá rakva. De nem...tényleg olyan rekedtes szörnyedmény lett az angol hangja. Eddig is jobban szerettem a japán szinkront animék alatt, de mostmár egyenesen imádom őket.
LINK -
már értem miröl beszélsz xD
"excel, nem szabad meghalnod már a sorozat legelején"
"az élet értékes, de ami ennél is fontosabb gondolnunk kell a nézökre"
xDDDDD -
Akkora állatságokkal van tele, hogy ha túl sokat nézi az ember akkor agyilag károsít.
-
hogy érted agyilag? -
Hogy pontosabban fejezzem ki a sorozat lényegét:
Ha nem akarsz maradandó károsodást szenvedni (főleg rekeszizom-ügyileg, de agyilag is), csak kis adagokban javallott.
(Plusz így tovább tart. :-) ) -
Régebben mintha beszúrtam volna Sousukéról egy ilyen képet XD -
Na, ezen szavak után szoktak a srác szereplők, vérző orral földkörüli pályára állni xDDD -
oké akkor bellenézek és értékelem azt a 26 részt -
őrültebb ^^ -
egy kérdés láttam hmuda amv jét "excel saga" van olyan jó ez a rajzfilm mint azumanga? -
ezt is elég soxor hallottam már :D (van hogy hentai helyett ecchi, de egyremegy^^) -
Prof William #12339 Baka! Baka! Hentai!