72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
toltodik az egesz Tenjho Tenge, remelem jo lesz -
Beszúrom ide is, mert itt is megfordult:
[URL=http://pixel-maritan.net/dorill_vol2_03.html]Sálálá, ding dong, valakinek ismerős? ^^[/URL] -
Black Lagoon 1. szériája nagyon jó, igazi akció anime.
A 2. széria is jó, bár arról teljességében még nem tudok nyilatkozni, mivel még nem értem rajta végig:D:D -
Annyi a különbség, hogy más csapat csinálta őket, tartalmilag nem más.
(én az uccsót ajánlanám(valszeg annak a legjobb a minősége-h264), hacsak nem akarod asztali dvd lejátszón nyomtani.) -
Oké, egynek jó.....még ^^? -
mikusmate #12933 Tudom, de direkt csináltam így :) Nem akartam, hogy annyira feltűnőek legyenek a feliratok, mert nekem így tetszett. Na meg a Hellsingre úgyis a vörös és fekete színek a jellemzőek és gondoltam, hogy ez jobban visszaadja a hangulatát. Sebaj majd máskor nem így csinálom :) -
Csak egy jótanács: sötét háttér előtt, sötét betű, sötét háttérfénnyel nem túl nyerő kombináció. -
mikusmate #12931 -
ha még nem láttad ,akkor Bastard.. 6 rész, akciódús és szétröhögöd magad rajta -
mikusmate #12929 Ezek közt mi a különbség? (usteam-en vannak)
[Ani-Jiyuu] Hellsing Ultimate - S1 [F64B03F7].avi
[AonE] Hellsing Ultimate OVA - 01 [DVD XVID][478C40DD].avi
[mahou] Hellsing Ultimate - 01 [DVD][h264+AAC5.1][243F220E].mkv
Mármint úgy értem, hogy ezek tartalmilag is eltérnek egymástól, vagy csak kiterjesztés és felirat más? -
Ajánljatok nekem vmi akciódús animét. Az elmúlt időszakban 80%-ban csak vígjátékokat, romantikus és echi sorozatokat néztem, kicsit sok volt belőle.
Most vmi akciódús, bunyós, lövöldözős, robbantgatós, üldözős sorozatot szeretnék, ami nem baj ha igényesen van megrajzolva ^^ ( ja és nem kell 24 részesnek lennie^^) -
...már nem azért de azt a csatát 3 részen keresztül, minden részben max 2percig láttuk :P -
Igen, olvastam az ismertetőt ^^
Ha az anime van olyan jó, mint a hozzá készült zenék, akkor mászthev -
Shadow_THH #12925 ezek jók a második főleg -
Nuki #12924 Interstella 5555
mond ez valakinek valamit? :) -
Köszönöm ^^ -
Nuki #12922 fú ezek mind nagyon jók!!! :D -
Ákos Szegeden. -
Miféle koncert? -
Bocs, hogy csak msot, eddig koncerten voltam. Felkerültek. A "BontAkció"-n felnevettem. :-) -
Nah, ez fáááájt.
Hideki: Az álmok nem valódiak. Látod? Nem vagyok tele energiával?
Chii (miközben "oda" mutat): Energiával? Ott is tele vagy energiával.
Hideki: JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!!
-
Bannerz:
Tessa:
BontAkció:
Elfen Lied lányok:
Nyuu:
Fiatal Lucy:
És grat azoknak, akik hátterét ezekhez felhasználtam :) Főleg a fiatal Lucy-shez szerintem -
dehogynincs.... Pl nézd meg Yamamoto sensei és Shunsui meg Ukitake készül a harcra.. az is már majdnem 3 részig tartott mire Yamamoto sensei releaselte a Zampaktou-ját.Szóval az azért hosszú volt:D -
Nuki #12915 senki nem ismeri eszt? : #12887 :( -
_Vegeta_ #12914 Feneket nincs -
nah, 21. résznél tartok a Samurai Deeper Kyo-ban, eddig mondhatni nagyon bejön a cucc nem is bírom abbahagyni ,csak van 1 kis gáz a 21. résztől kezdve bassza beolvasni az angol feliratot, ami mitnemonjak 1 picit idegel... nálad nincs gáz ezzel vagy még nem tartasz ott benne? -
Na igen, de ezek csak a fillerekre jellemző dolgok, ráadásul ezt mint a legtöbb US-es te is tudod :P Amúgy a Bleachben normális esetben ilyen nincs. -
_Vegeta_ #12911 Ez a narutora is jellemzo. Sott a naruto 50%-ban csak visszaemlekezes. :) Az ilyesmi ngem egyebbkent marhara nem zavar mindaddig amig szorakoztato az adott musor. -
Prof William #12910 Szép léynegreteörő kép.
Én a Bleachban azon akadtam ki néha hogy áll egymással szemben a két ellen, majd az eggyik hirtelen visszamlékszik a sanyarú gyerekkorára, amiben kiderül hogy milyen magányos volt, meg hogy ő sem olyan rossz azért mert elveivannak, ez megy fél vagy háromnegyed részen át majd a végén két percet kardoznak. :) -
_Vegeta_ #12909 Ha mar ugyis errol volt szo...
-
Megjött a GITS DVD-m. Tökéletesen illeszkedik a puritán külleme az Akira mellé. Grat azoknak akik összehozták. ^.^
(Csak a doboz anyaga nem bejövős, nem szeretem az ilyen könnyen "ujjlenyomatosodó" borítást.) -
Őőőő... Nem mozgóképre gondoltam, hanem ilyen stop-flame-re :)
Hopp, FMP-ból is van ötletem :D -
Vagy Dokuro-chanból is lehetne kettéütős-flémmegállítós gifet csinálni! :) -
ha van kedved :)
de .gif-ben :) -
Este kapjam elő az EL-et, és csináljak hasonlókat?
-
Van egy idevágó képem, nem rég csináltam :)
-
_Vegeta_ #12902 #12893-#12894: Ha egyszeruen nemerted mit mondok nemnagyon van mirol beszelni. :\
Talaltam egy resznyi Go Go Ackman-t de csak ezt az 1reszt. Es infot se talalok sehol miert van vagy van-e tobb resz. :( -
Én ismerem, nagyon untam -
persze a naruto nagyon jo kis anime , igaz most hogy mar 100+ filler epizod van hetek ota nem neztem :D ... de a fillerekig mindenkeppen erdemesmegezni :) -
ezt ismeri vki?