72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
sejtem, de majd kialakul, nem akarok találgatni -
Látod-látod. Ha sorban néznéd akkor azt is tudnád, hogy miért. :-) -
Sousuke egy militarista állat xDDD komolyan beteg xDDDDD -
a lényegen nem változtat... :)
-
Komolyan hülye vagyok :)
Nap, mint nap fenn vagyok mindkét oldalon, de nem jutott el a szememig jó 3 év alatt az, hogy a cím alá oda van írva, hogy "epizódok, terjedelem: "... -
nem a www maradt le hanem sok volt az "i" ^^ -
Néz:D -
1: A fumoffu a 2. évad neve ^^
2: AnimeAddicts, AOIAnime -
bocsi a spamért, de az idészójel lemaradt^^ -
Watashi te... watashi te baka
-
Baka... kell a www.
köszi
-
Shadow_THH #12967 murk loar -
animeinfo -
Majd ha leadják mindet megnézem... de érdekelne. viszont a mangárról semmit nem tudok...
Jaaaa, manga... megvettem az Árnybíró második részét is :) -
1. a Fumoffunak hány része van? 2 szezonból áll?
2. Tud valaki anime info-s oldalt? Asszem volt egy ilyen, hogy animeinfo.com, de nem müxik már régóta, valami szórejtvény van a kezdőlapján...
szóval "helpü" -
"A complete mispelling of an already mispelled word" ^^
Death Note-ot nézi vki rajtam kívül, csak érdekelne mennyiben különb az anime a mangánál?? -
Oh, ja :) gomen, összekombóztam a lol-t + a rotfl-t
["értelmes" Osaka fejet vág :)] -
és akkor a powned az mi? :D De nincs ennek topikja? -
na ezt is kiváncsi vagyok ki indította el, o helyett véletlen p-t írt, úgyhogy lotfl-nak is lehet jövője.... na on -
U R pwnd!
-
tom mit jelent, csak olyan hülyeség , van ezer fokozata ennek is:D -
Rolling-On-The-Floor-Laughing, vagy mi, azaz dől a röhögéstől szabad ferdítésben -
mintha rotfl-nal olyan sok értelme lenne, jaj de rühellem ezeket a rövidítéseket lol ^^ -
lotfl? rotfl, nem? :D
Igen, lesz benne romantikus jelenet, a TSR-ben is van egy-kettő, amit nagyon szeretek :)
Azt viszont jobb ha tudod, hogy a fumoffuban és az ovában több röhögnivaló van, mint az összes többi részben együttvéve!
--------------
Chobits
Elértem a 15. részhez. Az állandó hülyülésből szépen fokozatosan átment egy szvsz igen komoly történetbe. A 14. rész végén pl köpni-nyelni nem tudtam hirtelen, és ebbe a zene is belejátszott rendesen. -
remélem azért a többiben sincs poénhiány :)
egy kis spoilert lécci, lesz AZ EGÉSZBEN olyan romantikus jelenet, amibe nem lőnek vagy robbantanak bele? xDDD -
XDDDD
köszi szépen :)
Most már nem hagyom abba mert elég lotfl leszek a sorozattól úgyhogy röhögök, aztán neki állok a többinek, de annak már sorban :)
-
Egy OVA van, és az is a végén :) Mint írtam is lejjebb :D -
Igaz, bár a SR OVA-ja pont a legvégére illik. :-)
(Több OVA-ra most hirtelen nem emlékszem.) -
A Fumoffu, szerintem, olyan részek amik az iskolás idők alatt van mikor Sagara csak simán Chidorira vigyáz. The Second Raid tekinthető folytatásnak mert az viszi tovább az első évadban elkezdett történatett -
Az OVA-t kihagytad
Mondanám, hogy a Fumoffu kihagyható, de:
1: hasizomlázat reszkíroz, aki megnézni, de megéri :)
2: az első TSR-ben egy poén visszautal a Fumoffura :) -
Sorban:
FMP
FMP-Fumoffu
FMP-Second Raid
Szerintem mindenképpen érdemes sorban nézni őket. -
Full Metal Panic!: A sorozat kezdete, megismerjük a szereplőket, a főgonoszt, néhány egyéb többé-kevésbé gonoszt, stb, majd ugye megoldódnak a problémák
Full Metal Panic? Fumoffu: nyár van, stb, éppen nincs aktuális elintézendő arc, meg a tengeralattjárót is tatarozzák, Sousukének és Gauronnak hála ^^ Gyakorlatilag a nyári-őszi mindennapok
Full Metal Panic! The Second Raid: Megint beindul a gőzhenger, feltűnik egy újabb genya, meg jönnek egyéb bonyodalmak
Full Metal Panic! The Second Raid OVA: a TSR után nem sokkal Tessa egy igencsak férlesikerült napja -
a fullmetálpánik sorozatok között milyen öszefüggés van? a Fumoffu a folytatás? mert nem láttam a simát, de most a Fumoffu-t nézem
ui.: kedvem támadt cipősszekrényt robbantani...;) -
Na megvolt a második School Rumbe is. Nagyon aranyos sorozat, bár van egy-két rém idegesítő karakter ami nekem levont egy keveset az élvezhetőségből. Például Lala-chan állandó ordibáló rikácsolása ment az agyamra, Karasuma nemtörődöm különcségével egyetemben. Kész áldás volt, hogy a sorozat nagyrészében hanyagolták, gondolom nézői nyomás hatására.
A kedvenc karaktereim:
- Harima: mert át tudom érezni, hogy milyen a reménytelen szerelem. De a fantáziarészekben mikor az ágyékkötős-folytogató super-villaint játszotta...na ott leestem a székről. XD
- Yakumo: KAWAII! Az utolsó részben a gyerekkori flashback alatt 21 éves létemre elpityeredtem annyira szívfájdító volt ahogy megharagudott Tenmára a könyv miatt (főleg mivel emlékeztem, hogy mit kívánt Tenma csillaghulláskor az egyik fecnin).
- Ichijou (azt hiszem így kell írni (Herkules-chan)): Ő is irtó aranyos. ^.^ Jókat mosolyogtam mikor ki volt borulva, hogy Imadori jött az öcsikéjéhez látogatóba játszani és próbált összepakolni, meg ártatlan képpel nézi ahogy Kenji és Hanai szenvednek a szekrényekkel, ő meg nyugisan cipel egy zongorát. ^.^
Nagyon várom a következő évadot.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És őszintén szólva sokkal jobban drukkolok egy Harima-Yakumo pároshoz mint a Harima-Tenma kapcsolathoz. Még esély is van rá, mert ha Hanai átpártol Shou-chanhoz akkor Harimának szabad a pálya, plusz mind a ketten állatimádók és mangások (plusz nincs jele, hogy Tenma a legkevésbé is kezdene kiábrándulni Karasumából). -
Ezt láttam már. Bejön, főleg mivel gondolkoztam, hogy berakom a paklimba poénnak. :-)
Creature - Schoolgirl ^o^ -
Osaka nem tud blokkolni vagy támadni XD
"He? Azt hittem, hogy egy serpenyő van a kezemben" - Osaka -
http://koti.phnet.fi/otaku/azucross/mtg-osaka.jpg
akkor így :P [nem bxtok ki velem] -
hoppla, lemaradt
-
Na, mit találtam? xDDDD
-
Ajánlom akkor azt, amit én nézek jelenleg:
Mutsu Enmei Ryu Gaiden: Shura no Toki