72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Nekem mindig bent volt friss winreinstall után. Bár lehet, hogy a PS-hez járt, a fene se tudja már. :-)
  • Hmuda
    Kösz, ez is bekerült a nézendők listájába. :-)
  • Shadow_THH
    Asimov nem alapfont /flém :D
  • Hmuda
    Biztos, hogy 750x200. Amúgy tudtom szerint az Asimov windows alapfont szóval lennie kellene, de eddig szinte mindenki az #12455-ös üziben lévő PSDt használta kiindulási alapként.
  • berlinboy6329
    És pár érdekes dolog:A Banner biztos,hogy 750X200-as?Igaz,hogy a jobb klikk tulajdonságok annyit ír ki,de a Photoshop meg alacsonyabbat csinál,és kb 300-nál = nagyságú a 2 kép.
  • berlinboy6329
    Hi all!

CSinálnék pár bannert,de nincs Asimov fontom.Néztem a neten,le is szedtem egyet,de egyáltalán nem hasonlít a Bannaerekben lévőre.Hozzám tud vágni vki 1et? Thx!
  • via_mala
    Satoshi Kon ad olyan történetet az animéihez, hogy mellé még akár a közepes karakterdizájn is elég lenne. Mondjuk nekem is tetszenek az ő animés karakterei, csak esetleg mások hozzászoktak a CLAMP meg más cégek sokkal inkább eye-candy bishi-jeihez és fanservice-t bőven szolgáltató nagyszemű-nagymellű vagy éppen über-kawaii karaktereihez.
    Egyik sem rossz, csak elég széles látökör kell hozzá, hogy minden fajtát élvezni tudja a néző.
    Pl. ABE Yoshitoshi karakterei és színvilága általában messze nem idealizáltak, sokkal inkább csúnyácskák, szomorkásak, fakók. Aki ezt nem bírja megemészteni és felhagy ezeknek a nézésével, az rengeteg intellektuális élménytől fosztja meg magát.

És ha már egyedi karakterdizájnokról és színvilágról van szó, ajánlom figyelmedbe a Gankutsuou: The Count of Monte Cristo c. sorozatot.
  • Hmuda
    Kellene Me-maniáról is egy jó bennerkép, mert amit találtam az egy ilyen kék-piros 3D-szemüveges kép. Nagyon jó alapanyag lenne, ha nem ilyen stílusban lenne megcsinálva.
  • Krezga
    Nekem a Percfect Blue különösen tetszett, egyik kedvenc anime filmem!
  • Krezga
    A Binchou-tannal az volt a bajom, hgy már túl kawaii:D, de azért végignéztem:D
  • FFX
    elég életszerű szerintem, végre nem bombanő a főszereplő
  • Hmuda
    Ez is megvolt. Vérbeli psziho-thriller a javából. Így Satoshi három filmje után hihetetlenül várom, hogy milyen lesz a Paprika. Azt hiszem a Hotori Tada Saiwai No Koinegau után nekiállok a Paranoia Agentnek. Ilyen pedigrével nem lehet rossz.

(Hmmm...olvastam, hogy sokaknak kimondottan nem tetszett a megrajzolása. Csak én vagyok úgy, hogy a PerfectBlue/MilleniumActress/TokyoGodfathers mindegyike kimondottan szépen megrajzolt darab? Sokkal élettelibbnek érzem a karaktereket mint sok másik animében.)

• Prof William
    Biztos 3 -an vannak Vagy még többen...

Hogy is szól a vers?

"Van zsákodban minden jó..." :)
  • Nuki
    eléggé hajlékony csajszik is vannak mostanság =)
  • FFX
    na most pozitívan csalódtam a mikulásban :D
  • RelakS
    Ezt a baromságot XD
  • Shadow_THH
    nézem school rumblet eléggé jóak viszont /r/ olyan animu ami olyasmi mint a sunabouzu ha van htx
  • Prof William
    Már régebben bepostoltam, hogy lessz! Asszem onnan folytaja ahol a sorozat félbe maradt. De az már asszem csak 13 részes lessz, elvégre már csak 2 fejezet van hátra. Bár ez a 2 a legjobb!

A bondage Mikulás meg nagyon jó! A jó kis fiúknak szép lányokat hoz. :) A rosszaknak meg csúnya buzi transzveztita férfiakat. :)
  • Seth
    ugye van benne egy 3. is, mert ha az a hátsónak a lába ,akkor már nem is kéne(mer el van törve :D)
  • Shadow_THH
    ezért ünneplik meg japánban is a karácsonyt
  • berlinboy6329
    Hmm.nézegettem Higurashzi banner alapanyga után és találtam vmit.Lesz 2. sorozata is?
  • Hmuda
    Most nézem a Girl meets Girlt, mert az egyik jellemzésben nagyon áradoztak a viccességéről. Asszem három rész után jegelem. Alig volt benne poén, de annyit csöpögnek benne, hogy egy lány jót szórakozzon rajta. Nem nekem való. :P

Inkább megvárom míg leér a Hotori Saiwai No Koinegau (mert megfogott a történet leírása és nagyon érdekel, hogy mit hoznak ki belőle) és a Binchou-tan (mert itt is sokan áradoztak, hogy űber-kawai ^.^).
  • Hmuda
    Passz, én is csak a wikin olvastam, szóval erősen kétségbe vonható a hírértéke, de valami miatt biztos abbamaradt a folytatások készítése.
  • Seth
    letartóztatták? micsinált? lolit rajzolt ?
  • Hmuda
    Én úgy tudom, hogy még kellett volna két rész, hogy legalább egy viszonylag kerek történet alakuljon ki belőle (a hetedik készítése közben tartóztatták le a rendezőt).
  • dzsonesz
    tulképpen be lett az fejezve, ha folytatják, akkor ebből is 1 végtelenbe menő cucc lenne, amúgymeg sztem elég volt ez a 6 rész énis borultam rajta anno.nagyon eltaláltalálták a main karaktert:D
  • Hmuda
    Hmm...ez a Bastard érdekes egy darab volt. A harcok baromi látványosak, és DS szövegein jókat lehet borulni.

Kár, hogy ez se lesz már sose befejezve animeként. :-/
  • RelakS
    Nah, megnéztem a Chibits-et. Rie Tanaka kisasszony sajnos elfelejtette, hogy Chii-nek milyen magas kis cérna hangja volt :(
  • RelakS
    Nembaj, azokat is megnézem ^^
  • Seth
    hát csak 1 special van, a másik 3 inkább ilyen recap más szereplők narrálásával
  • RelakS
    Befejeztem a Chobits fő részeit.
    Kicsit zavaros a vége, de úgy általában tetszett a sorozat.
    Jöhet a maradék 4 rész, ami viszont úgy néz ki a youtube-on látottak alapján, hogy hasfalszaggató lesz :)
  • Hmuda
    Ezt is megnéztem. Nagyon szép történet, megható befejezéssel, meseszép (khm) rajzokkal és animációval.

• _Vegeta_
    Waaaaaaaaaaa végre végre végre errre vartam miota :D
    Dragon Ball vs One Piece Special
    Nagyon ottvan. Ezek ketten nagyon keszen vannak. :D
    Olvassatok el megeri!!! :D

Azert bököm ide is mert One Piece. Ajanlom csocso figyelmebe talan megerti mit probaltam vele megertetni. ^^
  • Hmuda
    Hát tuti az lesz, de egyelőre lefoglal az FLCL manga (mikor pakoltam vissza a Hellsing mangát akkor vettem észre, hogy ez is megvan ^.^).

Most így a sorozat után jobban átjöttek a blooperek.

Tada-tada-tada-tada-tada-tada-BATMAAAAAN! XDDD
  • Sadun Tryst
    véleményem szerint az anime csak kedvcsináló a mangához :)
    szal ha teccett az anime akkor vágj bele a mangába ^^
  • Jagi
    A mangában minden benne van, de tényleg gáz, hogy nem folytatták.
    Talán azt akarták kikerülni, hogy végtelenített legyen a story lásd DBZ saga. Azt is nyomhatnák végtelenségig.
    Azt mondom jól van ez így...
  • Hmuda
    Csak egy Berserk sorozat van? Az ok, hogy a manga sokkal hosszabb, de elég gáz, hogy így elvágták a végét (még csak azt se mutatják hogyan jutott ki).

Annyi biztos, hogy maradandó élmény ez a sorozat.
  • Seth
    Na igen, Kei nyavajgása soxor engem is felidegesített (főleg a tengerpartos jelenet amikor 20x elismételték egymásnak hogy szeretlek)
    De a twins-be is megvan ez, plusz a "lehet hogy rokonok vagyunk, de lehet hogy idegenek" mondat is elhangzik ezerszer
  • madfist

Tegnap néztem meg én is az Onegai Teacher-t és nekem is nagyon bejött, bár a 9. rész fele igencsak felidegesített a srác. Viszont ezt a nyelves jelenetet vagy 15ször visszanéztem és röhögtem rajta folyamatosan annyira édi :D
  • BEAST #13059
    ideje lenne mar :D