72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem vagyok biztos benne, hogy értelek. Hellsing-ből volt egy TV-sorozat, és van egy OAV, amiből ha nem tévedek idáig 2, azaz kettő rész jött ki. -
hellsing 2 szériát hol lehet meglelni? -
Nekikezdtem a Jungle Wa Itsumo Hale Nochi Guu-nak. Guu ezzel a "szarok a farmra bazmeg" arckifejezéssel ki tud akasztani rendesen. :D -
Nuki #13135 ezt én szoktam! :D
akkor:
Boldog karácsonyt! :) -
Valaki multkor írta, hogy ez a kedvenc jelenete az Azumangából. Most vettem észre, hogy már egy ideje ott csücsül a favorite listában. ^.^ -
Hauskaa Joulua or Merii Kurisumasu to all -
Noh, már a logóm is karácsonyi szinekbe öltözött. ^.^ -
úgy érzem rossz élményeid vannak ezzel kapcsolatban :D -
FFX #13130 Kívánom mindenkinek (habár már kicsit késő) hogy ne az ajándékok után kelljen rohangálni -
_Vegeta_ #13129 belétek is. ^^ -
[center]Haruko üzenetét hozom el nektek:
-
Kicsi off:
Boldgok karácsonyt mindenkinek :) -
Akkor még biztos elég frissek az emlékeid, de itt a legtöbben már több éve, vagy több hónapja látták a sorozatot.:D Én is maximum csak a főszereplők nevét tudom megmondani, de már közülük se mindent. -
aki tud még minimum öt nevet irni annak gratulálok és persze emlékezésböl kénne irni :)
sakaki,chiyo,ayumu,kagura,yomi,tomo,yukari,chihiro,tadakichi,Minamo,kaorin,kimura,maya -
Eh, a Paranoia Agent nyolcadik epizódja rendesen betett most így késő este. Már az alapszituáció is irtó morbid. -
_Vegeta_ #13123 Valahogy nem erzek kesztetest ez iranyban. Majd eccer. Mint a berserket, szinte csak arra emlexem hogy tetszett. :D -
lol akkor talán itt az ideje ujból megnézni :) -
_Vegeta_ #13121 En meg kb 3eve. :D -
de azért 11 nevet megjegyeztél az is valami :)
majd holnap megirok mi a neve a volt kettö osztály társnak ha valaki nem irná le :) -
Shadow_THH #13119 internet fight -
FFX #13118 én meg már vagy 3. Lényegtelen én nem vagyok az a típus aki még az utolsó mellékszereplő nevét is megjegyzi, nálam csak a story marad meg nagyjából ^^ -
kb egy honapja -
FFX #13116 mikor láttad ? -
nagyon kevés :)
én 13 nevet tudnák felsorolni
sakaki,chiyo,ayumu,kagura,yomi,tomo,yukari,chihiro,tadakichi,Minamo,kaorin,kimura,maya -
Shadow_THH #13114 osaka, chiyo, sakaki, kagura, yomi, tomo, yukari, nyamo, kaorin, tadakichi-san, father
több ember nevét nagyon nem is mondták talán még chiyo két volt osztálytársáét -
FFX #13113 sasaki, chiyo, osaka, kagura, yomi, tama, yukari -
akkor probáld meg nem teljes névvel :) de legalább 20 szereplö nevét ird ki -
Shadow_THH #13111 teljes nevüket nem tudom -
ha már azumangánál járunk
valaki feltudná sorolni mi a teljes nevük a szereplöknek ha lehet csak emlékezésböl és nem valahonnan leolvasva
csak pár név juttot az eszenbe :)
kettöt leirok hogy segitsek :) Mihama Chiyo és "Kasuga Ayumu ött nem találtam el :(" ja és úgy értem mindegyiknek a nevét, hogy akinek a nevét kiirták egyszer a rajzfilmben, és legalább három részbel tálható volt
kiváncsi vagyok ki mondja meg majdnem az összes nevet -
Bár még csak öt részt néztem meg, de eddig tetszik. Az opening az egyik kedvencem lett, mindenki teli pofával nevet. :-)
-
Mikor jön má új Death Note? Már rég ki kellett volna jönnie a 12. résznek nem? Vagy szüneteltetik??
-
Ja, az :S Jó lenne átrajzolni, de szvsz se időm, se türelmem, se tehetségem :S
Esetleg adjak rá valami zavarást, hogy ne legyen annyira feltűnő? -
ez screenshot?,mert elég homályos és pixeles -
Remélem, tetszik:
-
meh ... ohnoes!
-
Nuki #13103
19% of people had this result.
[kispest-kun]
-
Shadow_THH #13102
Azumanga test -
Nuki #13101 nekem se volt benn alapból, PS CS se tette föl :|
(ha szervíz pakkokban már benne van, arról nem tudhatok, nekem olyan nincs) -
72 dpi legyen a kép felbontása! -
Jéé,mégis. De hülye vagyok,nem full nagy betűvel írtam.De viszont a mértezés nem jó.A 72-es Asimov Túl kicsi.A 700-as viszont elég jól látható.Verdananal u.ez a helyzet.A 9-est senki nem veszi észre,de a 90-es úgy ahogy jó.