72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    Nem vagyok biztos benne, hogy értelek. Hellsing-ből volt egy TV-sorozat, és van egy OAV, amiből ha nem tévedek idáig 2, azaz kettő rész jött ki.
  • Punker
    hellsing 2 szériát hol lehet meglelni?
  • Hmuda
    Nekikezdtem a Jungle Wa Itsumo Hale Nochi Guu-nak. Guu ezzel a "szarok a farmra bazmeg" arckifejezéssel ki tud akasztani rendesen. :D
  • Nuki
    ezt én szoktam! :D
    akkor:

Boldog karácsonyt! :)
  • Hmuda
    Valaki multkor írta, hogy ez a kedvenc jelenete az Azumangából. Most vettem észre, hogy már egy ideje ott csücsül a favorite listában. ^.^
  • biomage
    Hauskaa Joulua or Merii Kurisumasu to all
  • Hmuda
    Noh, már a logóm is karácsonyi szinekbe öltözött. ^.^
  • Seth
    úgy érzem rossz élményeid vannak ezzel kapcsolatban :D
  • FFX
    Kívánom mindenkinek (habár már kicsit késő) hogy ne az ajándékok után kelljen rohangálni
  • _Vegeta_
    belétek is. ^^
  • Hmuda
    [center]Haruko üzenetét hozom el nektek:

• Sadun Tryst
    Kicsi off:
    Boldgok karácsonyt mindenkinek :)
  • Krezga
    Akkor még biztos elég frissek az emlékeid, de itt a legtöbben már több éve, vagy több hónapja látták a sorozatot.:D Én is maximum csak a főszereplők nevét tudom megmondani, de már közülük se mindent.
  • biomage
    aki tud még minimum öt nevet irni annak gratulálok és persze emlékezésböl kénne irni :)
    sakaki,chiyo,ayumu,kagura,yomi,tomo,yukari,chihiro,tadakichi,Minamo,kaorin,kimura,maya
  • Hmuda
    Eh, a Paranoia Agent nyolcadik epizódja rendesen betett most így késő este. Már az alapszituáció is irtó morbid.
  • _Vegeta_
    Valahogy nem erzek kesztetest ez iranyban. Majd eccer. Mint a berserket, szinte csak arra emlexem hogy tetszett. :D
  • biomage
    lol akkor talán itt az ideje ujból megnézni :)
  • _Vegeta_
    En meg kb 3eve. :D
  • biomage
    de azért 11 nevet megjegyeztél az is valami :)
    majd holnap megirok mi a neve a volt kettö osztály társnak ha valaki nem irná le :)
  • Shadow_THH
    internet fight
  • FFX
    én meg már vagy 3. Lényegtelen én nem vagyok az a típus aki még az utolsó mellékszereplő nevét is megjegyzi, nálam csak a story marad meg nagyjából ^^
  • biomage
    kb egy honapja
  • FFX
    mikor láttad ?
  • biomage
    nagyon kevés :)
    én 13 nevet tudnák felsorolni
    sakaki,chiyo,ayumu,kagura,yomi,tomo,yukari,chihiro,tadakichi,Minamo,kaorin,kimura,maya
  • Shadow_THH
    osaka, chiyo, sakaki, kagura, yomi, tomo, yukari, nyamo, kaorin, tadakichi-san, father

több ember nevét nagyon nem is mondták talán még chiyo két volt osztálytársáét
  • FFX
    sasaki, chiyo, osaka, kagura, yomi, tama, yukari
  • biomage
    akkor probáld meg nem teljes névvel :) de legalább 20 szereplö nevét ird ki
  • Shadow_THH
    teljes nevüket nem tudom
  • biomage
    ha már azumangánál járunk
    valaki feltudná sorolni mi a teljes nevük a szereplöknek ha lehet csak emlékezésböl és nem valahonnan leolvasva
    csak pár név juttot az eszenbe :)
    kettöt leirok hogy segitsek :) Mihama Chiyo és "Kasuga Ayumu ött nem találtam el :(" ja és úgy értem mindegyiknek a nevét, hogy akinek a nevét kiirták egyszer a rajzfilmben, és legalább három részbel tálható volt
    kiváncsi vagyok ki mondja meg majdnem az összes nevet
  • Hmuda
    Bár még csak öt részt néztem meg, de eddig tetszik. Az opening az egyik kedvencem lett, mindenki teli pofával nevet. :-)

• Seth
    Mikor jön má új Death Note? Már rég ki kellett volna jönnie a 12. résznek nem? Vagy szüneteltetik??
  • RelakS
    Ja, az :S Jó lenne átrajzolni, de szvsz se időm, se türelmem, se tehetségem :S

Esetleg adjak rá valami zavarást, hogy ne legyen annyira feltűnő?
  • Seth
    ez screenshot?,mert elég homályos és pixeles
  • RelakS
    Remélem, tetszik:

• BEAST #13104
    meh ... ohnoes!

• Nuki

19% of people had this result.
    [kispest-kun]
  • Shadow_THH

Azumanga test
  • Nuki
    nekem se volt benn alapból, PS CS se tette föl :|
    (ha szervíz pakkokban már benne van, arról nem tudhatok, nekem olyan nincs)
  • RelakS
    72 dpi legyen a kép felbontása!
  • berlinboy6329
    Jéé,mégis. De hülye vagyok,nem full nagy betűvel írtam.De viszont a mértezés nem jó.A 72-es Asimov Túl kicsi.A 700-as viszont elég jól látható.Verdananal u.ez a helyzet.A 9-est senki nem veszi észre,de a 90-es úgy ahogy jó.