72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én már immunis vagyok
-

-
Szerencséd, hogy szeretem ezt az animet, és a zenéjével sincs semmi bajom:D:D:D -
Nuki #13335 sorozat nem.
a mangát meg valahogy mindég elfelejtem elolvasni rendesen
-
Jah, már megvannak, csak most valamiért vacakol az UW FTP-je és nem enged semmit feltölteni, szóval egyelőre várom, hogy megjavuljon. -
örülök hogy valaki felvidult, igazából azért linkeltem mert megmutatam a tesomnak és még mindig dudolja a zenéjét te is?:)
-
Áhh csodálatos. De ahogy látom Hmuda megoldotta. Kössz.
Linkz:
001(champloo)
002(gunnm)
003(lastexile)
004(nge) -
Nekem egy idő után már a könyökömön jött ki, hogy a karakterek 95%-a valamilyen szemüveget viselt. 
Akkor tervezem csak ha abszolút nincs már mit nézni. Amúgy a sorozat is nácikra alapozza az eseményeket?
Egyetlen részt néztem meg (elvileg az OVA első része), amiben Victoria ébredésén jókat borultam (mikor Alucard ül az ágya szélén, eltelik pár másodperc mire feldolgozza a helyzetet az amúgyis lassú észjárása, majd visít egyet :D). -
Valóban felvidít :D És mintha baj lenne a jobbelső hangfalammal O_o -
Nuki #13329 a sima sorozatot mindenféleképpen érdemes megnézni, vámpír-alternatíva, ilyet még nem láttam :)
az ovát majd csak akkor ha teljesen kész lesz :)
a sorozat jobban eltér a mangától, míg az ova szinte 100%osan hozza azt. -
Én elolvastam az első öt manga könyvet, de annyira nem hatott meg történetileg, hogy nekikezdjek az animének. -
Nuki #13327 fú megnéztem a Hellsing OVÁkat(1-2) és csak annyit hogy nagyon jó leszámítva apróságokat (bár nagyon múltkor írtam róla majdnem két A4es oldalnyi véleményt, nemkívánom kopi-pásztézni ha nem haragusztok:)
-addig jó amig nem szól zene... a zene az nagyon 'szánalmas' lett... kár hogy nem tartották meg az eredeti sorozatét.
Azumanga után nem volt valami életlémény ezt megnézni, annyi vér folyt benne, hogy megtölthették volna vele az egész középsulit+ a Hellsing Headquatert.....kétszer is
(szerk: műfajból adódóan kellett a vér bele, a sorozatban mégsem volt ennyi)
várjuk a fojtatást, nem? ;) -
aki szomorú halgasa meg ezt a kivánló AMV és ha nem szomorú akkor is, :) felvidit ez az amv 100% 
ja igen senki ne irja meg milyen amv -
Csak 1 p-t kell 2 / jel közé tenni a .hu után. -
Az nem akadály. :-)
Mennek fel. -
pirosix -
Well...pár:
Még talán lesz egy csomag. Van pár anime amit nem láttam a bannerek közt de szeretném, aztán részemről egyenlőre ennyi.... -
Hárem anime
-
nem gond, nem volt angy meló... a büntetést meg fifti -től várd majd:D -
A Love Hina alapmű a háremanimék közül, de ha nem fogott meg akkor ne kínlódj vele.
Mahou Shoujo Lyrical Nanoha
Magical girl stílus kedvelőinek kötelező. Kellemes, nem túl bonyolult történet, barátságról, szeretetről blablabla.... Kawaii lolik, varázslás, különleges képességek. 2x13 rész, pár nap alatt bezúzható. (ftp-n nem találtam úgyhogy ne ott keressétek)
egyébként hány banner-nél tartotok? érdemes még csinálni? -
Yó, aztatat még nem láttam, csak amv-ben :) -
Chobits-ba nem repülnek el a srácok, ez a Love Hina-ban van :D -
kicsoda? Chii? Nemis! Csak az a nyüves könyv akart az idegösszeomlás szélére kergetni, nem tudom, miért :D Olyan baljós volt valahogy -
Igen, ultra kettyós mobil persocomok XD
Főleg Sumomo lett a szokásosnál is zizibb a sorozat végére :) -
nem rosz rajzfilm a negyedik rész vicces volt :)
engemet csak az zavar hogy minden részben elrepül a csillagokig -
valamilyen szinten igazad van , viszont en ugy vagyok az ilyen dolgokkal hogy ha az elso par epizod nem tud megfogni engem akkor hagyom is a fenebe , max ha mar nagyon nincs mas neznivalo (ilyen sosenemvan xD) es nagyon unatkozok visszaterek ra ... pl ezert sem neztem meg az EL-t sem , attol meg lehet jo anime is :) -
valamilyen szinten igazad van , viszont en ugy vagyok az ilyen dolgokkal hogy ha az elso par epizod nem tud megfogni engem akkor hagyom is a fenebe , max ha mar nagyon nincs mas neznivalo (ilyen sosenemvan xD) es nagyon unatkozok visszaterek ra ... pl ezert sem neztem meg az EL-t sem , attol meg lehet jo anime is :) -
Chobits az nagyon jó kis anime a specialt is nézzd majd meg, külön élmény ;) -
Nuki #13310 egyik volt osztálytársam végignézte és most veszegeti a mangákat belőle úgyhogy már csak az ő kedvéért is végignézem (még ha annyira fárasztó is :)
(amúgy nem egyet sem láttam még belőle) -
Chobits is a 14. rész körül kezdett komollyá (ezt hogy írják?) válni... -
na jó csak miattad még öt rész megnézem hátha megtetszik -
figyelj
engem az zavar hogy minden részben a pehes karakter repül és mindig elnézést kér hogy hibázot, ez a vicc nekem nem vicc még akkor sem ha viccesen repül el a csillagokhoz :) -
"lehetet volna jobb is" - ilyet hogy mondhatsz ha nem láttad végig? 5 rész az semmi egy 20+ sorozatnál -
most néztem az elöbb love hinat mindenki már látta, de én nem fogom végig nézni, lehetet volna jobb is, te láttad végig?, én csak az öttödik részig birtam nézni -
Nuki #13304 jaa :D így már más...
azért középiskola létére eléggé széles skálán mozognak ott a fejlettségek, van chiyo-chan csoportja, és van sakaki-san csoportja :D -
nem is láttod a teleportálást csak azt hogy eltünt chiyo és bent van nyamo kocsiában
-
Nuki #13302 :o
(olyat még nem láttam) :D -
majd a harmadik lesz a vicces chiyo teleportálja magát a megfelelö autoba
-
Nuki #13300 ha én nem vagyok jó kő-papír-ollóban akkor be sem ülök autóba
szegény chiyo-chan
-
az jó rész volt meg amikor a keritésnél elkezdet sirni de igazán