72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    Amindenit. :D

Nemtudom kihagyni annyira kawaii. ^^.
  • Krezga
    Színvonalához? Hümm...nemtom, mindenkinek mást jelent ez a színvonal, ugyhogy ez alapján nem nagyon tudok ajánlani:D

Szerintem lesd meg a Hellsinget, talán tetszik, ezt mindenkinek ajánlgatni szoktam:D
  • NFP
    Ki mit tud ajánlani, ha Elfen Lied színvonalához közelítő alkotást keresek?

Valahogy ez minden idők legjobb anime-je, nem találok hozzá foghatót.
    Most a TOKKO-t nézem, ami nem túl uncsi, de közel sem az igazi (sőt).
  • Hmuda
    Szerintem csak egy generic-anime lány. Egy karácsonyos képen találtam.
  • Krezga
    Jajj, én már várom a második évadot, ha olyan jó lesz, mint az első, akkor f*sza:D
  • biomage
    kinek a képe van a logodban?
  • Prof William
    Higurasi Second Season infók...

+Higurashi s2 is going to be this April.
    +Rumors have it, that the director is going to pull his own ending instead of following the original
    +Most of 2ch is bitching for a remake than a sequal

This is Hanyuu's voice: http://www.higurashi-cd.com/higu_kai/kai_senden01.mp3 "

Hanyuu: Egy meglehetősen (NAGYON)fontos új szereplő aki az utolsó két arc-ban tűnik fel és nagy szerepe lessz a Hinamizava rejtély kibogozásában. :)
  • Hmuda
    Nos, vehetjük úgy, hogy megnéztem a Hale Nochi Guu-t is (egy kis fájlrendezésbeli kavarás miatt két résszel előbb néztem meg a FINAL utolsó epizódját ).

Egész kellemes vígjátéksorozat. Guu mindig kiszámíthatatlan és hihetetlenül előre gondolkozik mindig, hogy hogyan hozza össze azokat a szituációkat amik Harét teljesen kiidegelik (bár mindig tanul belőlük valamit).

Az opening sajna pont úgy romlott ahogy haladt a sorozat. Az eredetiben nagyon tetszett, a DELUXE-ban már so-so lett a feldolgozása, a FINAL-ban pedig egy eléggé generic-anime-opening muzsikát sikerült csak összehozniuk. :-(

A kedvenceim a dzsungellakók elég morbid étkezési szokásai voltak. Ahogy annak a fehér növénynek kinyomják a szemét és kiszívják a nedveit, az elég durva, de az i-re a pontot a pokuték tették fel (Hare takarítja a dolgokat és az egyik kezében egy félig megevett, lábnélküli pokute lengedez, nem is beszélve mikor a doki egy megsütött példánnyal hadonászik miközben magyaráz valamit >.<). Pedig szerintem irtó aranyosak, a vicces jelenetekben szinte mindig van egy-két pokute elrejtve amolyan slusszpoénnak. ^.^
  • berlinboy6329
    Ok,addig nem is tötöm akkor fel.Próbálok olyanokat csinálni,amiből nincs/kevés van.
  • Hmuda
    Még mindig vacakol. :-/

Még adok két napot, utána muszáj lesz költözni.
  • dzsonesz
    igaz, bár, ha Japán a szöveg alatta ,akkor nem fáj:DD
  • berlinboy6329
    Jó már az UW?Vagy még nem töltsem fel a bannereket?
  • Seth
    hát láttam már 1-2 szörnyű angol fordítást is
  • dzsonesz
    jól teszed ,már énis leszoktam róla, még jórég a berserkbe magyar felirattal kezdtem bele(a szöveg angol volt) kb a 6odik résznél nem bírtam tobább, betettem az angol feliratot inkább... Magyar felirattal, inkább vígjáték hatása volt:D ..Bastard-nál megintcsak hasonló tapasztalatok, rettenet fordítás...
  • kamadex
    Az asuka nevű animét honnan lehet letölteni?
  • Hrisskar
    ajánlom mindenkinek Az Utawarerumont aki szereti Háborús drámákat
  • berlinboy6329
    Van már 6 banner >)

Air,Ouran Highschool(ezzel rengeteget tökörésztem),.......mi van mééééég.....Shingetsutan Tsukihime,DearS,Mahoromatic és 1 Higurashi.Majd ha jó lesz az UW,majd lököm őket.
  • Seth
    Utawarerumono
  • piros mogyi
    Sziasztok! Ez nagyon helyes. Miből van?
  • egypszichonauta
    most egy yu yu hakushos banner jött be,nagyon tetszik(Y)grat aki csinálta,bár mindegyik nagyon jó...
    most az azumangát nézem,poénok kegyetlen jók benne de néhol már túl aranyos:),viszont sakaki-san...
  • mikusmate
    Ez afféle menekülés a Német Romantika és Realizmus vizsgára való felkészülés alól :D Szóval legalább az is elvett néhány percet, amíg feltöltöttem :D
  • berlinboy6329
    Nem rossz.Én is unatkozok,de addig nem akarok Bannert csinálni,míg nem tudom hogy jó-e már a UW,lehet-e már tölteni rá.Majd utána.Már 2 azért kész van.
  • mikusmate
    Unatkoztam... meg ha jól emlékszek, ilyen még nincs is
  • RelakS
    Viszont egy csomó képen az ott említett 3. sor rajzai vannak :D
  • Hrisskar
    AZ Utawarerumono-ból van (The One Being Sung)
  • Hrisskar

ez egy nagyon jó =D csak egy picit nagy :P
  • Nuki
    onnan jutott eszembe, ez amolyan egyetértés volt :)
    #13456->ennél biztos jobbak :)
  • RelakS
    Szerinted hol találtam a Chiyobits-ot? :D
  • Nuki
    mondom hogy itt jobbak vannak :)
    ez érdekes.... :D
  • RelakS
    Nézegetem az Azus háttereket és ilyet találok
    ittakép
    Lila felirat: Ez egy Persocom.
    Fekete felirat: Mobil apuka.
  • Krezga
    A fordító nem fordította tovább, de tudtommal most van egy újabb fordító, aki fordítja.
  • Nuki
    én már csak úgy nézem :)
    mióta valamelyik magyar felirat elcsesződött úgy hogy a fél részen kersztül ott díszelget a főcímzene utolsó leghosszabb sora a képen, azóta nem nézek magyar felirattal semmit :)

szerk: hasonló eset történt, amikor a Hungarokomix kiállításon Azumangát nézett a jónép :)
  • Hmuda
    Alapból "beleégetett" angol felirat van azokon amik a UST-n vannak fent.
  • Nuki
    angolul nincs?
  • csocso14
    Ja én is sajnálom, mert szívesen megnézném, de ahoz felirat kell, ahogy olvastam a felirat készítő egyén eltünt
  • biomage
    ez kicsit furcsa hogy egy ilyen sorozatból csak négy rész forditanak le
  • dzsonesz
    addicts nál nemhiszem ,h lenne jobb hun szövegforrás, szal sztem nemnagyon van
  • biomage
    néztem az animeaddicts weblappot és csak az elsö négy részt forditoták le magyara :( van olyan weblap ahonan több rész forditása meg van?
  • Sadun Tryst
    nem fordították tovább a sorozatot :)
  • biomage
    az mi? ha abba hagyták