72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #13499 Amindenit. :D
Nemtudom kihagyni annyira kawaii. ^^.
-
Színvonalához? Hümm...nemtom, mindenkinek mást jelent ez a színvonal, ugyhogy ez alapján nem nagyon tudok ajánlani:D
Szerintem lesd meg a Hellsinget, talán tetszik, ezt mindenkinek ajánlgatni szoktam:D -
Ki mit tud ajánlani, ha Elfen Lied színvonalához közelítő alkotást keresek?
Valahogy ez minden idők legjobb anime-je, nem találok hozzá foghatót.
Most a TOKKO-t nézem, ami nem túl uncsi, de közel sem az igazi (sőt). -
Szerintem csak egy generic-anime lány. Egy karácsonyos képen találtam. -
Jajj, én már várom a második évadot, ha olyan jó lesz, mint az első, akkor f*sza:D -
kinek a képe van a logodban? -
Prof William #13493 Higurasi Second Season infók...
+Higurashi s2 is going to be this April.
+Rumors have it, that the director is going to pull his own ending instead of following the original
+Most of 2ch is bitching for a remake than a sequal
This is Hanyuu's voice: http://www.higurashi-cd.com/higu_kai/kai_senden01.mp3 "
Hanyuu: Egy meglehetősen (NAGYON)fontos új szereplő aki az utolsó két arc-ban tűnik fel és nagy szerepe lessz a Hinamizava rejtély kibogozásában. :) -
Nos, vehetjük úgy, hogy megnéztem a Hale Nochi Guu-t is (egy kis fájlrendezésbeli kavarás miatt két résszel előbb néztem meg a FINAL utolsó epizódját
).
Egész kellemes vígjátéksorozat. Guu mindig kiszámíthatatlan és hihetetlenül előre gondolkozik mindig, hogy hogyan hozza össze azokat a szituációkat amik Harét teljesen kiidegelik (bár mindig tanul belőlük valamit).
Az opening sajna pont úgy romlott ahogy haladt a sorozat. Az eredetiben nagyon tetszett, a DELUXE-ban már so-so lett a feldolgozása, a FINAL-ban pedig egy eléggé generic-anime-opening muzsikát sikerült csak összehozniuk. :-(
A kedvenceim a dzsungellakók elég morbid étkezési szokásai voltak. Ahogy annak a fehér növénynek kinyomják a szemét és kiszívják a nedveit, az elég durva, de az i-re a pontot a pokuték tették fel (Hare takarítja a dolgokat és az egyik kezében egy félig megevett, lábnélküli pokute lengedez, nem is beszélve mikor a doki egy megsütött példánnyal hadonászik miközben magyaráz valamit >.<). Pedig szerintem irtó aranyosak, a vicces jelenetekben szinte mindig van egy-két pokute elrejtve amolyan slusszpoénnak. ^.^ -
Ok,addig nem is tötöm akkor fel.Próbálok olyanokat csinálni,amiből nincs/kevés van. -
Még mindig vacakol. :-/
Még adok két napot, utána muszáj lesz költözni. -
igaz, bár, ha Japán a szöveg alatta ,akkor nem fáj:DD -
Jó már az UW?Vagy még nem töltsem fel a bannereket? -
hát láttam már 1-2 szörnyű angol fordítást is -
jól teszed ,már énis leszoktam róla, még jórég a berserkbe magyar felirattal kezdtem bele(a szöveg angol volt) kb a 6odik résznél nem bírtam tobább, betettem az angol feliratot inkább... Magyar felirattal, inkább vígjáték hatása volt:D ..Bastard-nál megintcsak hasonló tapasztalatok, rettenet fordítás... -
kamadex #13485 Az asuka nevű animét honnan lehet letölteni? -
ajánlom mindenkinek Az Utawarerumont aki szereti Háborús drámákat
-
Van már 6 banner >)
Air,Ouran Highschool(ezzel rengeteget tökörésztem),.......mi van mééééég.....Shingetsutan Tsukihime,DearS,Mahoromatic és 1 Higurashi.Majd ha jó lesz az UW,majd lököm őket. -
Utawarerumono -
Sziasztok! Ez nagyon helyes. Miből van? -
most egy yu yu hakushos banner jött be,nagyon tetszik(Y)grat aki csinálta,bár mindegyik nagyon jó...
most az azumangát nézem,poénok kegyetlen jók benne de néhol már túl aranyos:),viszont sakaki-san...
-
mikusmate #13479 Ez afféle menekülés a Német Romantika és Realizmus vizsgára való felkészülés alól :D Szóval legalább az is elvett néhány percet, amíg feltöltöttem :D -
Nem rossz.Én is unatkozok,de addig nem akarok Bannert csinálni,míg nem tudom hogy jó-e már a UW,lehet-e már tölteni rá.Majd utána.Már 2 azért kész van. -
mikusmate #13477 Unatkoztam... meg ha jól emlékszek, ilyen még nincs is
-
Viszont egy csomó képen az ott említett 3. sor rajzai vannak :D -
AZ Utawarerumono-ból van (The One Being Sung) -
ez egy nagyon jó =D csak egy picit nagy :P -
Nuki #13473 onnan jutott eszembe, ez amolyan egyetértés volt :)
#13456->ennél biztos jobbak :) -
Szerinted hol találtam a Chiyobits-ot? :D -
Nuki #13471 mondom hogy itt jobbak vannak :)
ez érdekes.... :D -
Nézegetem az Azus háttereket és ilyet találok 
ittakép
Lila felirat: Ez egy Persocom.
Fekete felirat: Mobil apuka. -
A fordító nem fordította tovább, de tudtommal most van egy újabb fordító, aki fordítja. -
Nuki #13468 én már csak úgy nézem :)
mióta valamelyik magyar felirat elcsesződött úgy hogy a fél részen kersztül ott díszelget a főcímzene utolsó leghosszabb sora a képen, azóta nem nézek magyar felirattal semmit :)
szerk: hasonló eset történt, amikor a Hungarokomix kiállításon Azumangát nézett a jónép :) -
Alapból "beleégetett" angol felirat van azokon amik a UST-n vannak fent. -
Nuki #13466 angolul nincs? -
Ja én is sajnálom, mert szívesen megnézném, de ahoz felirat kell, ahogy olvastam a felirat készítő egyén eltünt
-
ez kicsit furcsa hogy egy ilyen sorozatból csak négy rész forditanak le -
addicts nál nemhiszem ,h lenne jobb hun szövegforrás, szal sztem nemnagyon van -
néztem az animeaddicts weblappot és csak az elsö négy részt forditoták le magyara :( van olyan weblap ahonan több rész forditása meg van? -
nem fordították tovább a sorozatot :) -
az mi? ha abba hagyták