72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Már egy ideje akartam kérdezni pá rdolgot a hozzáértőktől.

1: mi a különbség ezek között: Domo, Domo Arigato, Arigato, Arigato Hozaimasu, Arigato Hazaimasta. (a helyesírást most ne nézzétek, tuti elírtam egy-két dolgot, de a lényeg érthető)

2: pontosan mik azok a kék tűzlabdák amikor halottakról van szó a történetben? (láttam párat a Binchotanban, mikor Rentan dobolt és most a He is my Masterben egy szellem nő körül).
  • mikusmate
    A Vampire Hunter D-s igen csak tetszik (kissé vagyok csak elfogult XD)
  • csocso14
    Jó lett az, van egy kis sajátos hangulata.
  • Hmuda
    Sajna a Jin Rohból egyszerűen nincs jobb kép, hiába no, nincs akkora hype körülötte, hogy minőségi artok készüljenek róla. :-(

• csocso14
    Egyes animékből már annyi banner van, hogy csak NAAA, másból meg alig vagy nincs is ;)
    A Shingetsutan Tsukihime tényleg jó kis vámpíros anime, kicsit eltér attól amit megszoktam e téren, de nagyon jó volt és a zenéje is nagyon jó.
  • Hmuda
    Hajnalok hajnalán:

• Agunesu
    A Shingetsutan Tsukihime az egy jó kis vámpíros anime. ^.^
  • Hmuda
    Nekem tetszett. Jókat lehet nevetni rajta, a karakterek aranyosak és az alapszituáció valami hihetetlenül abszurd (a bannerképeken nem látszik, hogy miért, de az első részben ki fog derülni ^.^).
  • Shadow_THH
    ez a midori milyen? jóak?
  • biomage
    jól számoltad
  • berlinboy6329
    Hmmm....200MB a limit,a képek pedig átlag 60kb közt vannak.Ez azt jelenti,hogy ha a 200MB-t megszorozzuk 1000-rel,akkor 200k-t kapunk+200X24kb=4800KB

200k+4800=204.800

204.800/60=3413,3333333 ~ 3413

Szóval kb ennyi kép menne rá.Vagy hülye vagyok és vmit elszámoltam.
  • Hmuda
    Jah, megyünk amíg betelik a tárhely. :-)

Sajna nem tudom megnézni hogy pontosan mennyit foglalunk mivel ugyebár az FTP-t nem tudom elérni és az adminisztrációs oldalon is nullát ír Felhasznált Tárhely címszó alatt.

Maguk a képek kábé 10 megát foglalnak, de még van fent egy-két FAQ is, szóval pontosan nem tudom. De 200 mega a limit, szóval még van hely párezer darabnak.
  • berlinboy6329
    És már át is léptük a 200-at. :)

Mennyit tervezel?Amennyi jön?
  • Hmuda
    Jah, aranyos romantikus/vígjáték/ecchi sorozat.

Máig elmosolyodok ha Modori orbitális bociszemes nézésére gondolok, mikor majdnem elsírja mágát mert Seiji mondott valami meggondolatlant.
  • biomage
    ezt akartam csak tudni kösz :D
  • Seth
    nézd te is, jó kis sorozat :D
  • biomage
    te ezt nézted?
  • Hmuda
    No amíg megjavul addig álljon itt elrettentésül:

• Hmuda
    +4perces-Szerk: dzsonesznek hála már ez is megoldódott, mert Crop Toolal már döntött részeket is lehet kivagdosni. Három extra Midori képpel lesz több ha megjavul a feltöltés. :-)
  • Inquisitor
    Hát anime borítot nem sokat leltem rajta, de egyfolytában telepíteni akar valamit a gépemre az oldal, csak a sok biztonsági biz-basz progi nem engedi ...
  • Hmuda
    Persze nem gond, le vannak szedve és ha megjavul akkor mennek fel. :-)

A Midori no Hibi nagyon jó lett, én sehogy se találtam olyan képet ami jó lett volna bannernak. :-)
  • Kurti
    ez egy király link nézzétek serényen
    tartalma:::::dvdborítók
    dvdlap
  • Lyan Kyj
    Air 1-re szavazok:)
  • berlinboy6329
    Most akkor csak dupla post:Bocsi Hmuda,nem láttam,hogy megint összecsúszott,nem vettem észre. :/ Nem baj,hogy felpakoltam a bannereket?

Nem tudtok ingyenes képfeltöltő helyeket,amik sokáig megtartják a képeket+engedi a fórum belinkelni őket?

Mert nálam minde 1es alkalommal be kell töltenie a kepupos képeket,nem tudom nektek mennyirte lassul le,hogy ha baj esetleg oda raknám fe legközelebb.
  • berlinboy6329
    Bocs a Quattro postért:

És az utolsó három:

Ouran High School Host Club(Ezzel mennyit szenvdtem,hogy megrajzoljam az ajtó átlósan lefele menő vonalát meg eltűntetni a képkockákat,amik ott voltak,és átszínezni,hogy hasonlítson,de sztem elég jól sikerült :) )

Shingetsutan Tsukihime(akármi is ez):

Utawarerumono:
  • Hmuda
  • berlinboy6329
    Na itt vannak:

Air 1:

Air 2:

Ergo Proxy:

Gunslinger Girl:

Higurashi No Naku Koro Ni:

Jön a második 5(direkt olyanokaból csináltam bannert,amik nincsenek/fórumba beszélgettetek róla):

Kiddy Grade:

Mahoromatic:

Midori No Hibi:

Naruto:

Noein:

• berlinboy6329
    Jajj,de jó!! Újra jó az UW,ahogy látom.Na szerintem,ha nem bánjátok eljött az idő,hogy a hiba ideje alatt elkészített 13 Bannert felrakjam.Jönnek is mindjárt.
  • berlinboy6329
    Mit meg nem tud az ember.Épp beszéletek a haverral.Már jó rég nem beszélgattünk(Mióta középsuliba járok),és beszélgatteünk 8800GTX-ről,játékokról,gépről,1Xcsak közli vlem h érdeklik az animék.Hát hogy én milyet néztem akkor! :OO

Lehet is cserélgetni >)
  • NFP
    Jaa.
    Ez mindent megmagyaráz. :)
  • Seth
    azigen ^^
  • RelakS
    kéne valami intelligensebb listázót csinálnom? :) Táblázat, miegyéb
  • Hmuda
    "Csekélyke" 185 darab váltogatja egymást. :-)
  • Nuki
    ja :D
    olyanok miatt ne bánkódj :P
  • Seth
    hány darabnál tartunk?? ^^
  • Hmuda
    A banner működik (kop-kop-kop), csak az FTP-re nem enged fel.
  • Nuki
    pedig a banner bejön.
    ja amúgy freeweb nekem sose szarakodott.
  • Hmuda
    Tegnap felraktam a felgyülemlett bannereket, erre ma megint be van halva, de most már csatlakozni se tudok.
  • RelakS
    18. rész :)
  • Nuki
    :DDD ez hanyadik rész?