72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Már egy ideje akartam kérdezni pá rdolgot a hozzáértőktől.
1: mi a különbség ezek között: Domo, Domo Arigato, Arigato, Arigato Hozaimasu, Arigato Hazaimasta. (a helyesírást most ne nézzétek, tuti elírtam egy-két dolgot, de a lényeg érthető)
2: pontosan mik azok a kék tűzlabdák amikor halottakról van szó a történetben? (láttam párat a Binchotanban, mikor Rentan dobolt és most a He is my Masterben egy szellem nő körül). -
mikusmate #13618 A Vampire Hunter D-s igen csak tetszik
(kissé vagyok csak elfogult XD)
-
Jó lett az, van egy kis sajátos hangulata. -
Sajna a Jin Rohból egyszerűen nincs jobb kép, hiába no, nincs akkora hype körülötte, hogy minőségi artok készüljenek róla. :-(
-
Egyes animékből már annyi banner van, hogy csak NAAA, másból meg alig vagy nincs is ;)
A Shingetsutan Tsukihime tényleg jó kis vámpíros anime, kicsit eltér attól amit megszoktam e téren, de nagyon jó volt és a zenéje is nagyon jó. -
Hajnalok hajnalán:
-
Agunesu #13613 A Shingetsutan Tsukihime az egy jó kis vámpíros anime. ^.^ -
Nekem tetszett. Jókat lehet nevetni rajta, a karakterek aranyosak és az alapszituáció valami hihetetlenül abszurd (a bannerképeken nem látszik, hogy miért, de az első részben ki fog derülni ^.^). -
Shadow_THH #13611 ez a midori milyen? jóak? -
jól számoltad -
Hmmm....200MB a limit,a képek pedig átlag 60kb közt vannak.Ez azt jelenti,hogy ha a 200MB-t megszorozzuk 1000-rel,akkor 200k-t kapunk+200X24kb=4800KB
200k+4800=204.800
204.800/60=3413,3333333 ~ 3413
Szóval kb ennyi kép menne rá.Vagy hülye vagyok és vmit elszámoltam. -
Jah, megyünk amíg betelik a tárhely. :-)
Sajna nem tudom megnézni hogy pontosan mennyit foglalunk mivel ugyebár az FTP-t nem tudom elérni és az adminisztrációs oldalon is nullát ír Felhasznált Tárhely címszó alatt.
Maguk a képek kábé 10 megát foglalnak, de még van fent egy-két FAQ is, szóval pontosan nem tudom. De 200 mega a limit, szóval még van hely párezer darabnak.
-
És már át is léptük a 200-at. :)
Mennyit tervezel?Amennyi jön? -
Jah, aranyos romantikus/vígjáték/ecchi sorozat.
Máig elmosolyodok ha Modori orbitális bociszemes nézésére gondolok, mikor majdnem elsírja mágát mert Seiji mondott valami meggondolatlant. -
ezt akartam csak tudni kösz :D -
nézd te is, jó kis sorozat :D -
te ezt nézted? -
No amíg megjavul addig álljon itt elrettentésül:
-
+4perces-Szerk: dzsonesznek hála már ez is megoldódott, mert Crop Toolal már döntött részeket is lehet kivagdosni. Három extra Midori képpel lesz több ha megjavul a feltöltés. :-) -
Inquisitor #13600 Hát anime borítot nem sokat leltem rajta, de egyfolytában telepíteni akar valamit a gépemre az oldal, csak a sok biztonsági biz-basz progi nem engedi ... -
Persze nem gond, le vannak szedve és ha megjavul akkor mennek fel. :-)
A Midori no Hibi nagyon jó lett, én sehogy se találtam olyan képet ami jó lett volna bannernak. :-) -
Kurti #13598 ez egy király link nézzétek serényen
tartalma:::::dvdborítók
dvdlap -
Lyan Kyj #13597 Air 1-re szavazok:) -
Most akkor csak dupla post:Bocsi Hmuda,nem láttam,hogy megint összecsúszott,nem vettem észre. :/ Nem baj,hogy felpakoltam a bannereket?
Nem tudtok ingyenes képfeltöltő helyeket,amik sokáig megtartják a képeket+engedi a fórum belinkelni őket?
Mert nálam minde 1es alkalommal be kell töltenie a kepupos képeket,nem tudom nektek mennyirte lassul le,hogy ha baj esetleg oda raknám fe legközelebb. -
Bocs a Quattro postért:
És az utolsó három:
Ouran High School Host Club(Ezzel mennyit szenvdtem,hogy megrajzoljam az ajtó átlósan lefele menő vonalát meg eltűntetni a képkockákat,amik ott voltak,és átszínezni,hogy hasonlítson,de sztem elég jól sikerült :) )
Shingetsutan Tsukihime(akármi is ez):
Utawarerumono:
-
#13582 -
Na itt vannak:
Air 1:
Air 2:
Ergo Proxy:
Gunslinger Girl:
Higurashi No Naku Koro Ni:
Jön a második 5(direkt olyanokaból csináltam bannert,amik nincsenek/fórumba beszélgettetek róla):
Kiddy Grade:
Mahoromatic:
Midori No Hibi:
Naruto:
Noein:
-
Jajj,de jó!! Újra jó az UW,ahogy látom.Na szerintem,ha nem bánjátok eljött az idő,hogy a hiba ideje alatt elkészített 13 Bannert felrakjam.Jönnek is mindjárt. -
Mit meg nem tud az ember.Épp beszéletek a haverral.Már jó rég nem beszélgattünk(Mióta középsuliba járok),és beszélgatteünk 8800GTX-ről,játékokról,gépről,1Xcsak közli vlem h érdeklik az animék.Hát hogy én milyet néztem akkor! :OO
Lehet is cserélgetni >) -
Jaa.
Ez mindent megmagyaráz. :) -
azigen ^^ -
kéne valami intelligensebb listázót csinálnom? :) Táblázat, miegyéb -
"Csekélyke" 185 darab váltogatja egymást. :-) -
Nuki #13586 ja :D
olyanok miatt ne bánkódj :P -
hány darabnál tartunk?? ^^ -
A banner működik (kop-kop-kop), csak az FTP-re nem enged fel. -
Nuki #13583 pedig a banner bejön.
ja amúgy freeweb nekem sose szarakodott. -
Tegnap felraktam a felgyülemlett bannereket, erre ma megint be van halva, de most már csatlakozni se tudok.
-
18. rész :) -
Nuki #13580 :DDD ez hanyadik rész?