72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Magyar szinkronost?
Pölö Xpress.hu -
hol/hogy lehet szinkronos anime-t venni/találni/rendelni? -
megvárom a ustemet :D amúgymár én is vártama filler sezon végét. A csata legalább jó volt benne. -
_Vegeta_ #13896 Ooh hogy a rak egye meg oket hogy lehet pont itt abbahagyni. grrr :) -
_Vegeta_ #13895 wáá vegre megtalaltam Bleach 110. dattebayo verzio bazz 8419seed es 2196 leech. Aze ez nemsemmi. ^^ -
-
Cat #13893 hajnal négy van emberek, aludjatok!
röhej hogy 3:50kor idekommentelek, és 2 perc alatt két reagálás van :) -
Cat #13892 Konkrétan nem derül ki (csak a macskabuszáról), de valószínűleg nem. -
Shadow_THH #13891 -
nekem még nagyon első animéim között volt, de már akkor imádtam :)
amúgy tényleg ez a film legjobb jelenete ^^ -
azt a szörnyet mindenki látja? -
Cat #13888 Megnzéztem a Szomszédom, Totoro-t. Nagyon gyerekes, 12 éveseknek való, de ez a kép mindent ver:
-
tényleg?
nem tudtam de ne áruld el senkinek hogy milyen zenét linkeltem :)
aki ugy gondolja hogy dokuro chan zenéjét linktem az téved :)
elég párszor irnom a forumra és látjátok a dalamot :) -
szerintem már mindenkinek a könyökén jön ki ^^ -
ki ismeri ezt a számot? -
ez tetszik,az feltünt hogy furcsán beszél de ennyire tájszólással beszélt volna?
most nézem a wolf's raint.qrva jó ,nem tudom mi de vmi nagyon megfogott ebben a sorozatban!!! -
most olvasom az NHK-t, és azt kell mondjam életem egyik legtanulságosabb mangája. nagyon durva dolgok vannak, és nagyon úgy néz ki elsőre h messze elruhaszkodott a valóságtól, pedig nem is. csak egy kicsit jobban bele kell gondolni. :)
ja és rohadt vicces, szal megintcsak ajánlom bárkinek. ;)
(16+) -
Meg nem keresem mégegyszer az oldalt
-

hol lehet megvenni? -
hehe, ez nagyon aranyos ^.^ -
^^
-
jaja enis orulok neki , erosen ratapadtam a monitorra annyira izgultam , de vege a fillereknek , vissza a hollowirtashoz 
\o/ -
_Vegeta_ #13877 Nem csak te bucser kollega. ^^
Mikorra jon? -
NOs Bleach #110: HOGY MIÓTA VÁROM MÁR EZT!4
VÉGRE!!!! -
Azumanga rajongóknak:
-
-
Hát ha nagyon muszáj...
(Hülye kérdésre hülye válasz. :D) -
Megteszi?
-
amit eddig írtatok azt felraktam. thx :)
akinek még van valami 5lete, azt szívesen várom. majd hétfőn fogok csak frissíteni. -
Ez a Genshiken nagyon tetszik. Nem tudom, hogy mennyire hiteles az otakuk ábrázolása, de az eddigi három rész alatt elég hihetőnek tűnt. -
Mondjuk ebben van valami. -
pont tegnap néztem hogy elég rég volt frissítve. pl "Blood+ (még futó sorozat)" :D
Amik sztem kimaradtak:
kaleido star (other)
maburaho
mahoromatic
mai-otome
shuffle! (haladóknak)
last exile
gungrave
chrono crusade (haladóknak)
sunabouzu (other)
higurashi no naku koro ni (haladóknak) -
Szerintem Azumanga es School rumble kezdetnek túlságosan is mélyvíz.
Egész egyszerűen mert sokan hidegrázást kapnak attól, ha a chibi figurát orrba szájba azonnal pofába kapják... -
Hát pölö a Tokyo Godfathers és az Azumanga szerintem nyugodtan átkerülhetne a kezdő darabok közé.
Emellett kezdőkhöz adnám: FullMetal Panic mindhárom sorozatát és ha nagyon nincs mit akkor esetleg a School Rumble-t.
Plusz elférne még valahol a Ninja Scroll és a Jin Roh (személy szerint a haladókhoz). -
FAQ
kérném mindenkinek a segítségét. ma átnéztem újra a FAQ-ot, és úgy érzem erősen hiányos és régi már a lista.
így ha lennétek olyan szívesek és írnátok még pár címet nekem, vagy leírásokat meg miegyéb ami csak kellhet bele, azt megköszönném. ;) -
estét mindenkinek
sajna ma nem volt semmire idöm ugy hogy a mai irásokat nem tudom elolvasni teljesen
edig ki szavazot vagy linkelt anime zenét a listámba? -
hát a naruto filmek is a japán mozikból legalább fél év késéssel érkeztek mindig. így szerintem egyenlőre még nem kell aggódni, hogy esetleg 2009ig kéne várnunk a filmre. szerintem max 3-4 hónap és biztos lesz valami normális verzió. ^^ -
Miyazakiról jutott eszembe, a nagymester fia (Goro Miyazaki) legújabb művének subbolása erősen késik! (Azaz a Gedo Senki a.k.a. Tales of Earthsea) Vajon van valami köze ahhoz hogy amerikában 2009ig nemigen kerül moziba? (Szerződés meg jogok egyenesen Ursula tollából (a könyv írója) szal nemhinném hogy baromság)
Tavaly júliusban a Japán mozik már ezzel voltak tele, itt meg 2009ig várhatunk? Hehh....készült egy offical flash page ami szép is meg érdekes is, de egy szót nem érteni belőle.
Néztem a torrent oldalakat sehol nem találtam még raw-ot sem, van ost meg artok, de ennyi. Nagyon vártam ezt a filmet (olvastam a könyvet is :o ) most meg várhatok még három évet valami f*szfej miatt....hát htx. -
esetleg mehetne a logó tárba?
-
:)
és remélhetőleg jönnek majd az újabb és újabb fejezetek.
én mondjuk még a zetman-hoz várom tűkön ülve a legújabb fejezeteket. de az is olyan lassan készül :(