72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Pandimakaay #13939 hali!! -
Megjött hát a VHD DVD-je. Persze a magyar/angol hangot elkerültem és a japán szinkron alapján készült felirattal néztem meg. Az első olyan élményem amiben ennyire látványos az angol- és a japán szinkron közötti különbség.
Először angolul láttam, szóval volt egy kis viszonítási alapom. Pölö a japánban D nem akar kibújni a többelenfeles harc alól a városban azzal a szöveggel, hogy egyszerre csak egy támadjon, mert úgy fair, hanem nyugodtan kijelenti, hogy ha meg is hal, annyit visz magával amennyit csak tud. Ez végképp meggyőzött, hogy ezentúl az angol szinkronokat kerüljem, még ha kényelmesebb is lenne azzal nézni. -
Az egyik olyan anime muzsika amit önmagában is elhallgatok, pedig nagyon nem kedvelem az ilyen stílusú muzsikákat (valszeg a zongora/hegedű betétek miatt lehet). -
Én ilyen verziót találtam, az egyiken egy pasi szövegelt visszhanggal, a másik is ilyesmi lehetett, de azt valaki "megszűrte", a beszéd nem (alig) hallattszik, de az ütősök és a basszus is halk. De ennyiből már össze lehet hozni
...
persze, ha neked megvan, és esetleg...
, akkor annak is örülök
-
?
Meg fogom hallgatni, de szvsz egy büdös szót nem szólnak rajta -
epizódokat
-
Lehet, hogy megkevertem az epiódokat, de valahol a 9. környékén. Bocs. De kösz az infót. Megtaláltam, bár ezen is beszélnek, de hallhatóbb, és végre megvan végig ^^ Már nem sok kellett volna a végéhez
Köszi -
sorrow #13932 Ezzel teljesen egyetértek.., csakhát egy elgondolkodtató anime általában a 16+ generációnak készül. Én így értettem.
Egyébként nálam az egyik kedvenc a boogiepop.
-
sorrow #13931 Kösz mindenkinek.
Ezek már "megvoltak".:
Berserk
Grave Of The Fireflies aka Hotaru No Haka
Pale Cocoon
Kino no tabi
Monster
Paranoia Agent
Perfect Blue
Tokyo Godfathers
Millennium Actress
Haibane Renmei
De a többi címért ezer köszönet.
-
Sorrow! Kezd a Berserkkel^^ -
Nem tudja valaki, hogy Mayauru ajándéka (マヤウルのおくりもの) megvan-e valahol japánul? -
Ha már szívbe markoló történeteknél tartunk akkor a Chrno Crusade se maradjon ki, elgondolkotattó meg egy alapmű Neon Genesis Evangelion. -
Adjuk hozzá még a Kimi Ga Nozomu Eien-t is... szvsz elgondolkodtató, és szívbemarkoló -
Hmmm, egy anime nem csak akkor lehet elgondolkodtató, ha 16+ -os, de most inkább nem kötekedek, ajánlok gondolkodtató animéket:
Mushishi
Barefoot Gen aka Hadashi no Gen 1 és 2
Grave Of The Fireflies aka Hotaru No Haka
Kanashimi no Belladonna - ezt nemigen lehet beszerezni máshonnan, talán csak innen
PlanetES
Pale Cocoon
Monster - ez 16+ -os is elgondolkodtató is
Kino no tabi
Hi no Tori aka Phoenix - Bird of Fire
Paranoia Agent
Perfect Blue
Tokyo Godfathers
Millennium Actress - Chiyoko Millennial Actress
Only Yesterday aka Omohide poro poro
Haibane Renmei - az egyik legjobb anime dráma
Berserk - ez garantáltan 16+ -os (néhol) -
#13912 ?????
[alul van a kérdés ^^ ] -
nem, csak megemlítettem, hátha vki még nem tudja. Ez semmit nem von le az értékéből,mert ugyaolyan profi mint egy japcsi film -
mikusmate #13923 hmmm... és az baj? :P :D -
ami mellesleg koreai film, nem japó ^^ -
mikusmate #13921 Wonderful Days? Nekem az elsők között volt, de nagyon élveztem :) -
sorrow #13920 Hello
Tudtok ajánlai a komolyabb animék közül.
A faq 16+ -ait már láttam.
Sajnos már régóta semmilyen elgondolkodtató anime-mal nem találkoztam....Pedig pont azért szeretem az anime filmeket mert néhány közülük az érettebb generáció számára készül. -
mikusmate #13919 Nekem is :) remélem holnap kézhez is kapom
-
Végre úton van a VHD DVD-je. ^.^ -
Nyah, meg is van:
Chobits - Dark Chii Theme -
Mikszer, fogadjunk, hogy neked az AnimeHQ-s vacak van meg neked :D Csak mert a 9. rész az a Chii vásárol, szal max a 8.-ban akarják megfogdosni ^^
De mindjárt nézem azt -
mochee #13915 Arról csak hallottam, de valahol azt olvastam hogy 37 részes lesz és még csak 13-at lehet letölteni, ugyhogy inkább nem kezdem el addig még nem lesz meg az egész, de kösz a tippet. -
Death Note-ot ismered?
Én csak a Live Action-t láttam belőle, de a mangát és az animét is sokan dícsérik. -
mochee #13913 Szevasztok!
Tudtok valami Hell Girl-höz, vagy Higurashi no Naku Koro Ni-hez hasonló animét ajánlani? (lehetőleg befejezettet mer utálok ugy nézni, hogy félbe kell hagynom) -
Mellesleg tudja vki ez miből van ??? :D -
Akart már kérdezni, hogy: eztígymostathogyan? -
Prof William #13910 Valaki tudná Seedelni az Anima Raws féle Ghost Hunt verziót? 1-9 -ig... -
Tudom, hogy ez nagyon favicc lesz, de azért:
EZ a Kawaii /\_/\
-
Írj este privit, megnézem, mire gondolsz (megvan az ost, hátha benne van :D) -
Prof William #13907 A GHost Hunt Saimaian féle raw verziójának első 9 részét keresem. Nincs meg valakinek véletlenül? Az oldalukról már nem lehe torrentelni ezeket a részeket. -
Hali
Vki tudna segíteni?
Keresek egy Chobits - zenét, azt, amikor Hideki keresi Chii-t (8-9 részben és a 20. részben)
MIDIben elkezdtem, de hogy be tudjam fejezni, kéne az egész.
Ha valakinek megvan vagy tud címet, pls!! -
Kawaii^^
#13888: Nehéz nem észrevenni :) -
akkor az NHK-nak is tessék nekilátni ha otakukról van szó :D -
Az Unbalance-ra gondoltam, mert mintha nem néznék túl sokan, mondjuk szokni is kell rendesen. A Genshiken meg sztem alap, úgyhogy azt minden otaku-nak és otaku-szerűségnek látni kéne. -
Az Unbalance vagy a Genshiken miatt van ez a "végre még valaki"? ^.^
Bár az már most biztos, hogy nem bejövősek a második széria epizódcímei. Az első tanulmányokat idéző címei jobban bejöttek. -
na végre még valaki :D -
Menten lehidalok...van egy olyan érzésem, hogy én ezt meg fogom nézni. ^.^
Szerk: és ha befejezték akkor ezt is tuti megtekintem.