72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
azon én is sírtam...hogy ilyen szar lett :DD -
Az hogy a végén mennyire vágja a fejedhez az érzelmi töltést és hagy ott a padlón hogy sírd ki a szemed. :D Angel Beats példáját tudom felhozni az nekem 10/10 volt nagyon pofán talpalt. :)
-
legalább 8-9:D -
Mit ertesz feels faktor alatt? Hangulatot? Ha igen neha kisse elnyujtottnak tunik par reszlet, de nem valtoztatnek rajta igazan semmit. Ugyhogy legyen 9.5 -
Nagyon vártam már hogy vége legyen és egybe megnézhessem. Egy 1-től 10-ig terjedő skálán mennyi a "feels" faktor? :D
Én végig Playstation Vitáról beszéltem és nem PSPről. -
Shigatsu wa Kimi no Uso: egy-ket honapja meg egyaltalan nem gondoltam volna, hogy igy lesz vege. Igy viszont kerek, egesz tortenet, nagyszeru megrajzolassal, jol eltalalt karakterekkel. Siman 10/10 -
Tehát akkor ennek értelme is lesz?
más: van valami anime ami hasonló témát dolgoz fel mint az Initial D ? -
Nem. A karakterek maradtak, de ez már csak egy vegytiszta jópofiskodós slice of life. Egy olyan spinoff, ami csak a karaktereket viszi tovább az előző sorozatokból, filmből, de azok jellegét, stílusát már nem. -
Én nem psp-t mondtam hanem psv-t de igazából teljesen mind1... ennyit sajna nem adnék rá.
#66957 Akkor ez most a Haruhi 2 ?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.24. 23:05:53 -
-
csak egy pár sorozat....
-
Használtan 25-30 . Újonan én 35 ezerért adtam el egyet karácsonykor és ennyiért most is lehet találni . Persze az új gép ennyiért csupasz . Kell hozzá memóriakártya meg fólia vagy 1 tok hogy ne sérüljön. -
Komolyan ettől jobb ending nem létezik 
Iszonyat nosztalgia faktor az egész,főleg ha az ember megnézi végig akkor üt kifejezetten nagyot, kicsit érdekes is, hogy nem az utolsó ending-je lett ez. A dal meg szerintem évezredeket ver a mai anime muzsikákra.
Mondjuk az összes dala a yuyu hakushonak szerintem igen jó. -
használtan is 40k az nekem még viszonylag drága 1-2 játékért
-
Karácsony körül volt 6000 forint körül. Én teljes árat fizettem érte ami akkor 13 ezer forint volt. Nem az a szuper kaliber játék de én élvezem és nem bántam meg. Nekem a Danganronpa terén nincs semmilyen tapasztalom és azzal kapcsolatban várok valami akciót olyan 4000 forint környékre.
Meg Hatsune Miku
Azt drágábban is megvenném csak akcióznák le megint .
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.03.23. 21:26:04 -
A danganronpák után én is tervezem. Jöhetne lassan valami akció -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nincs , de viszonylag olcsón lehet szerezni és egy ideje egyre több és több játékot lokalizálnak a gépre. -
Ezeket tudom játszani valami psv emulátorral? Van egyáltalán? -
Ilyennel én nem találkoztam, pedig már elég rég óta nyúzom a játékot. Bár a patchelt verzióval is kezdtem. -
Elvileg patchelték a fordítást, úgy már nem az igazi -
Én a végefelé dobtam az animét, és végigdaráltam a mangát az aktuális fejezetig. Tényleg egész jó. -
Hétvégén nekiálltam egy "új" sorozatnak, már csak egy rész van hátra, ami a héten jelenik meg. Nem is tudom, hogy nem vettem észre eddig. :D
Nanatsu no Taizai
Érdekes karakterek, látványos harcok, jó zene. Rég láttam már ilyen jó shounen-hadakozást.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.03.23. 10:15:17 -
2015 Tokyo Anime Awards
Animation of the Year
Frozen (Film)
Ping Pong The Animation (Television)
Runners-Up
Stand By Me Doraemon (Film)
Youkai Watch (Television)
Fan Award
Tiger & Bunny 2: The Rising (Film)
Individual Awards
Best Director: Isao Takahata (Hotaru no Haka)
Best Screenplay & Original Story: Jukki Hanada (K-On!!)
Best Animator: Osamu Tanabe (Kaguya-hime no Monogatari), Kumiko Takahashi (Fullmetal Alchemist), Nobutaka Itou
Best Character Design & Mechanical Design: Takahiro Kishida (Mahou Shoujo Madoka★Magica)
Best Art Director: Kazuo Oga (Mononoke Hime)
Best Voice Actor: Daisuke Ono (Durarara!!), Kouki Uchiyama (Nisekoi)
Best Music: Hiroyuki Sawano (Shingeki no Kyojin) -
Az ilyenek miért nem jönnek PC-re is magyar felirattal
-
nem ismerek hasonló programokat . Bs playert használtam de az valamiért meghalt 1 ideje és nem akar lejátszani semmit.
Köszönöm a programot .

Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.03.22. 19:09:14 -
csak az MPHC -
MPHC és/vagy KMPlayer. Nálam.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.22. 14:55:48 -
Én nem VLC-vel néznék animét. -
Miközben nézem az Eureka Sevent, amit most kivételesen letöltöttem mert nem volt fent jó minőségben ahol szoktam nézni. Van, hogy egyszer csak megszakad a hang és ismétlésbe kezd és ha megpróbálok visszatekerni vagy előre akkor teljesen elmegy a hang.
A vlc vagy maga a videó hibája lehet? -
bele olvastam mangába anno, de engem annyira nem nyert meg. Elég fura.... -
még DxD hez:D
-
Na megfejtettem. Szóval Eureka 7 film/ova/valami folytatás szerű van.
A kép meg valamelyik Monogatariból van szerintem. -
One-Punch Man Anime Features Kaito Ishikawa, Makoto Furukawa, Madhouse
Eddig is érdekelt már a OPM mivel meglepően nagy hype övezi, és így hogy a Madhouse csinálja tuti nézni is fogom. -
Én szociálisabb megoldást választom inkább, bár ez bevallom eszembe sem jutott hogy visszakeressem :( -
Jobb klikk a képen és "Kép keresése a(z) Google segítségével"! -
Nem látom. De van az Eureka 7-nek egy folytatása, vagy alternatív világa vagy valami. Abból lehetne. De ha újralinkeled biztosabbat mondok. -
Ifjú, higgadt, sakkmester? -
To love ru-t nem néztem még . Van jó pár sorozat amit csak tartogatok mert tudom hogy jó lesz és egymás után nem akarom őket rögtön nézni. Most Eureka Seven megy éppen. -
Hát ecchi terén Juliusban jön a párja:)
Ezek is várólistán van idén, és még alábbiak:
Non Non Biyori 2
Yuru Yuri 3
Wagnaria!! 3