72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Hát ehhez nem tudok... a kocsik... szóval mindenki látta a Hondán az otaku matricát^^

nekokoneko engem is érdekelne...
  • RelakS
    *hukk*

hány dodó?!!?

Egyébként meg úgy jobban mutat, hogy 猫子猫
  • biomage
    gyüjtök rá és veszek egy nekokoneko plüs álattot az ebayröl :)
    addig szomorú leszek :(
    ja igen ari a kép
  • Hmuda
    Ha valakinek nem világos, hogy mi is lenne a kiindulási alap. :D

Még a szín is stimmel.
  • biomage
    de aranyos
  • Hmuda
    Képszövegtől függetlenül, Neko-koneko! :D

• _Vegeta_
    Gyulolom az autokat, de azt az azumanga buszt kiprobalnam. ^^
  • csocso14
    A Suzumiya-s Subaru jöhet ^_^
  • RelakS
    Valaki nagy Oosaka-san rajongó :D
  • madfist
    én a nanohásat vállalnám be :D
  • Seth
    a Haruhi-s jó ^^
  • Prof William
    Közben kiderült hogy a Shuffle kocsi már nem fan. Az igazi vérfanok ilyen cuccokon járnak.

Nanokocsi. :)

Egy igazi Volán busz.

Ti járkálnátok ilyen kocsikkal? Tudom szeretjük az animét de ez azért már túlzás. :)
  • Jagi
    én is "idomítom" xD
  • Prof William
    "Mákos vagy b+ :) "(meg egy animerajongó barátnőt)"

Az aimerajongó barátnőt azóta már lecseréltem de maásikkal épp hogy én szeretetem meg az animét, szóval nincs változás. :)

Seth: Azzal néztem és tetszett. Jó volt a felirat, a végére meg van egy pár teória. :) Jó kis anime volt.

Az volt talán a legszomorúbb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor Shouji megpróbál boldogan élni Chise val aki már tulajdonképpen egy testi leki roncs, már beszélni sem tud, ő meg gondoskodik rólla, vajon hány napon/heten át csinálta az amiből mi csak 5 percet látunk és hogy nem szakadt meg a szíve ez alatt.
  • Jagi
    Lenne egy nagyon fontos kér(d)ésem:
    Valakinek nincs meg a Samurai Champloo kardos képe ISZONYATNAGYBAN?
    nem 1024x768-as háttérméretre gondolok hanem annál is nagyobbra...
  • Seth
    Saikano-t animeaddict-os magyar felirattal nézted?? Csakmert én fordítottam vala 5-13-ig, kíváncsi vagyok hogy sikerült, eddíg nem kaptam se szidó se dícsérő üzenetet ^^. Első próbálkozásom,meg nem is fektettem bele olyan sok energiát, de azért kiváncsi vagyok hogy minden okés és érthető volt e :D
  • Seth
    "Eszelős örömvisításomtól a környék kutyái spontán kasztrálódtak", ez kész
  • Jagi
    Mákos vagy b+ :) "(meg egy animerajongó barátnőt)"

A muter kezd hozzászokni hogy fura hangokat hall a szobámból.
    Először azt hitte filmet nézek. Aztán néha meg-megállt belenézni :)
    Ma ott tatrunk, hogy nem vasalt tovább mikor megmutattam neki az Azumangát és a fumoffut. Szeret jókat röhögni. Az erőszakosabbat már nem annyira kedveli...
    a fater meg sport1-2 osztjóvan :)
  • Prof William
    Első anime élmények?

Anno az Ezüstnyíl volt az első amit láttam aztán szinte törvényszerűen a SM és a DB volt a következő lépcsőfok, persze még akkor sem tudtam mi az az anime. Még a DB korban hozta el egyszer a heverom az Űramazonok (Gall Force) 3 részét egy agyonnézett kazin és mondanom sem kell lenyűgözött minket. (Engem és kistesómat.) Máig sem értem, hogy kerülhetett ez MO –ra.
    Szinte minden nap megnéztük, és hónapokon át „űrcsatásat” játszottunk. 
    Na akkor kezdett érdekelni hogy ez miféle cucc mert arra rájöttem, hogy ez nem amcsi az biztos. A creditben meg olyan furcsa krisz-krasszok voltak.

Egy újságcikkből amely a káros rajzfilmeket elemezte és pár képel illusztrálta (amik feltünően hasonlók voltak az általam látott cucchoz) ütötte meg a szemem a manga szó. Erre kerestem rá a gimi fergetegesen lassú netjét használva. Lassan tisztába jöttem a anime-manga mibenlétével. Na de honnan szerezzek?
    Aztán három éve egyetemre mentem. Találtam pár havert (meg egy animerajongó barátnőt) aki már animésebb volt és egyikük megadott egy CÍMET egy címe amit azóta sem feledtem. Kitalálhatjátok hogy ama nagybetűs U volt az.
    Akkortájt vezették be hozzánk a szélessávú netet úgyhogy egy nap remegő kézzel beírtam a címet, az FTP re kattintottam és…
    „Úristen mi ez?”
    Eszelős örömvisításomtól a környék kutyái spontán kasztrálódtak, és a vízhang napokig nem ült el. 
    Na de itt egy csomó cím és mivel kezdjem. Először a haverok által ajánlottakat szedtem le, majd véletlenszerűen kiválasztottam egyet és azt szedtem le. Akkor még az animeaddicts előtt ritkaság volt hogy egy anime magyar feliratos de azért boldogultam.
    A tesóm is szereti sőt még anya+apa is elismeri hogy van benne valami. Anya szerint az a jó film ami értéket közöl, ennek sok anime tökéletesen megfelel. Új élményeket adott és a sima hétköznapi élethez adott egy kis pluszt.
    Mivel tévét már rég nem nézünk tesómmal a minap beszéltünk is rólla, hogy, belegondolva ha anno nem ismerem meg ezeket akkor a mai 95% -ban nyál/bűnrossz filmeket néznénk, és sok remek filmnézős élményt kihagytunk volna ezzel.

És egy jokerkérdés. Szerintetek a Saikano megmutatható egy animét elfogadó érzelmekre nyitott szülőnek? Akinek valami igazán érzelmes drámai akarok mutatni?

• Sadun Tryst
    hát jah, ez mind igaz. de fura h nekem az erős izzadság szag ellenéri is viszonlag eléggé tetszett :)
    bár az tény h 1 hime 1000x jobb lett. amiben nem csak h tényleg volt dráma, de jobban meg is volt csinálva. az otome nagyon fanserice / magical girl anime lett. kár érte :S
  • Prof William
    Saikano. Érdekes vég.

A vége tulajdonképpen a skac tudatában/másvilágon játszódott. Szomorú de legalább most már eggyüt lehetnek örökké örökké...
    De az a nagy földrengés mitől jött? Az emberek annyira szétbuzerálták a háborúval a földet hogy az lesöpörte őket?
  • Cat #14038
    http://www.sg.hu/cikkek/43394/akira_reszkess_neo_tokio
  • egypszichonauta
    most néztem meg az akirát,hát nem tudom,nem rossz,denem könnyű a végét feldolgozni...nektek mi a véleményetek róla?
    addig lejött a genshiken,most abba vetem bele magam remélem jó szórakozást nyújt majd....
  • Prof William
    nevetséges
  • Prof William
    Mai Hime Szuper.

Mai Otome izadságszagú rókabőrefektus.

Egyetértek.

Saikano

Eddig 10 rész megnézve. Nagyon érdekes hábrús dráma, de az elején a
    SSzoknya alűl kieső Stinger rakéták
    eléggé venetséges volt.

Kicsit sem volt fura hogy az ellenség egyetlen mondata Angolul hangzott el. :)

Úgy tűnik az amcsik megelégelték hogy a japók animével szennyezik gyermekik hótiszta elméjét. :)

De azért komoly hogy a jövő pusztító háborújának ellenfle az ameriakiak lesznek. (Többek között.) Akár nem is lehetetlen.
  • Bucser
    NA megnéztem a Mai Otome-t.

Hát a Mai-Hime után én ennél kicsit többet vártam... A rajzolás gyenge a történet a tipikus világbékét akarunk és szeressük egymást gyerekek valamint kivették a Hime egyik legnagyobb sarokkövét. Azt hogyha a Hime vagy a doll-ja meghal akkor elveszik az is akit a legjobban szeret. Ez a Mai Hime-ben annyira átjött, hogy hihetetlen itt meg valami kövek meg mesterek meg otome-k közés szorították az egészet... Borzalmas az egész...

Aranyos meg minden de olyan izzadtságszagú az egész hogy hihetetlen...

megnézetm végig nem arról van szó de ez nem üti meg alécet amit a Hime felrakott.. sőt átszalad alatta...

5/10

MIkora Mai Hime 8/10-et kapott tőlem anno. (bár az utolsó részbe a gée nélkül az is lehetett volna 9-es bőven:D)

Mondjuk Mikoto mindig is rulez:D
  • csocso14
    Én viszont szívesen mennék ilyennel ^_^
  • Jagi
    Hát ez odabasz :)
  • Seth
    Fan vagyok, de ilyennel inkább nem járkálnék :D
  • Prof William
    Nem vagy igazi fan, amíg nincs ilyen kocsid.

Na jóéjt!

• biomage
    mindenki örömére, kivettem a dalocskát az irásomból :)
  • Seth
    én is így voltam vele :D Akkor jöhet a twins ^^
  • RelakS
    Uhh... Az Onegai Teacher-t gyakorlatilag egy nap alatt kivégeztem... NEM TUDTAM LETENNI O_O
  • Cat #14026
    www.xpress.hu ? a bal oldali menüben válaszd azt, hogy ANIME.
  • egypszichonauta
    excel sagat először én sem bírtam abbahagyni,de aztán hirtelen a 19. rész után nem bírtam magam rávenni hogy nézzem tovább majd vmikor bepótolom...
  • xotyi
    ennyire dícséritek az exel saga-t akkor kénytelen leszek elöbb-utobb megnézni:)
  • RelakS
    Waze, nem tudom letenni az Onegai Teacher-t :D
  • FFX
    én 2 rész után föladtam
  • biomage
    tegnap megmuttatam a testomnak az excel saga végig röhögte az egészet xDDD
    két részt megnézet bellöle és mai megnéz még kettö xDDD
  • Seth
    DVD-n megvásárolható idehaza is, szóval valszeg kölcsönzőben is elérhető