72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    :DD

történelmileg hasonlót próbáltunk kiokoskodni mi is, tény és való hogy nagyon jó a sorozat :)

nekem ez alapján a tizenegy rész alapján nagyon bejön, csak kár hogy nincs túl sok időm animét nézni..
  • Jagi
    sztem nem.
    Az európai vámpírok gyűjtőhelye köztudottan a kárpátmedence.
    (ha a WoD-ot vesszük alapul. A White Wolf által kreált World of Darkness)
    Bécs: Tremere főhadiszállás
    Erdély: Tzimise
    Tehát a létező 13 klánból (a WoD szerint) 2 itt van.
    A Lasombrák Spanyolok

Ezeket csak azért írtam le, mert jó sokan vannak ám az euban ahhoz képest.
    Továbbá ne feledjuk Drakula legendáját ami ugye Erdélyi történet.
    Mivel Erdély régen Magyarországhoz tartozott (ezt most had' ne... mindenkinek más a véleménye erről)
    valszeg megnézték Mo. fővárosának a nevét és hát megjelenítés szinte ez lett belőle. Sztem tudatos volt :)

a "csövesek az utcán" az a rendőrös emberverés annyira jellemző. Engem személy szerint elszomorított. Érdekes képet fest az országról mégha elméletben fiktív is a dolog. Ahogy azt mondták is, régen virágzott a város... ma ott vagyunk hogy az emberek félnek kimenni az utcára mert "tüntetőnek" nézik őket, ha kettőnél többen vannak... érdekes

Az anime-nek nagyon jó hangulatuk van, nagyon a kedvenceim közé fog kerülni azt hiszem. DE, várjuk ki a végét.
    Az inkvizítorok sztem kurvajól néznek, ki szépek a helyek, az effektek ott vannak ahol kell semmi felesleges amcsi szar, nem estek át a ló másik oldalára. számtalanaszor volt már olyan, hogy, nem láttam az eseményt, mert mindenhol villogtak meg szikráztak meg minden és a lényeg elveszett.
    A trabi Race is bejött, csak a hangja volt fura :) lehet v6 volt benne^^
    de el kell nézni ezt nekik valszeg nem hallották a 2 ütemű csodák hangját túl soxor :o)
  • Nuki
    Hát a keleti épülete tényleg marha pontos, viszont az előtte lévő platz kinézhetne úgy mint a rajzfimlben...:D

azért nem semmi, én pont akkor néztem meg azokat a részeket, amikor voltak ezek a lázadásos-rendőrtúlkapásos-finomságok, és tudod van egy ilyen pillanatkép a 3. részben talán, amikor így körképet kapunk a városról, hogy éppen egy vagy két rendőr püfföl egy szegény szerencsétlent... egy kicsit megmosojogtató volt :)

azért én elgondolkoztam hogy: miért pont itt? :P
    aztán persze kijukadtunk(osztálytársammal) történelmi, munkatárs-beli, és darts-ozás beli kapcsolatnál =)
    (ez utóbbi azt takarja, hogy csak fogták, és ráböktek valamire a térképen, oszt' legyen)
  • Jagi
    ehehe, és a vonat amivel jött? Az hová érkezik? :DD
    Hihetetlenül odafigyeltek dolgokra...
    én ma majdnem végig néztem, most fexem aludni^^
  • Nuki
    akkoris tea 13 cukorral, valahányszor teázóban járunk osztálytársammal mindig fontolgatjuk az ötletet hogy kérjünk e így teát... :D
  • Nuki
    3-4. RÉSZ!!!!! :DDDD
    és nézz be a galériámba, anime részleg :P

bár én csak 11. résznél tartok, masszívan, egy hónapja(vagy kettő?) leragadtam ott, mert néztem közbe mást is :)))
  • dzsonesz
    jaja, ő lenne az
  • Jagi
    Jó a logód :)
    (Abel-sama igaz? :)) szinpatikus karakter^^
  • _Vegeta_
    #14208-#14209: Biztos igy van, en egyiket se ismertem fel csak ezert mondtam. :)

#14210: Lehet. Nekem semmi bajom nincs a graffal szerintem okés. :)
  • FFX
    hát szerintem a sorozat kezdetekor még sokkal jobb volt de lehet hogy csak az idő szépíti meg az emlékeket :)
  • Hmuda
    Van amelyik biztosan külön anime szereplő. Pölö a jobbszélső Haruhiék osztálytársa és a rózsaszínhajút is láttam már egy rakat képen.
  • biomage
    úgy érzem ezek a rajzok animeböl vannak
  • _Vegeta_
    Mibajod az animacioval talan CGI kellene? ;) Szeritem megallja a helyet.
  • FFX
    Szerencsére vége a fillereknek de az animáció sajnos ugyanolyan gyatra maradt.
  • _Vegeta_
    Miert? Lennie kell vhol? Lehet csak egy kep az egesz, nem? :)

Bleach 112: LASSUUU! ALIG TORTENIK VALAMI. :D
  • dzsonesz
    elvileg a folytatás idén jön , remélem, h így lesz mert már nagyon várom
  • biomage
    senki nem tudja a vállaszt?
  • Jagi
    Most nézem a Trinity Bloodot, határozottan tetszik, csak az openingje szar sztem, az ending elmegy
  • biomage
    tetszik a kép
    jobbról a második kép melyik animeben vagy hentaiban van :)
  • Cat #14200
    azért jellemző, hogy a csávó nem a balszélsőhoz állt oda pisilni, azon rajta van a bugyi, hanem a meztelenseggühöz :)
  • csocso14
    Akarom mondani balról
  • csocso14
    Jobbról a harmadik
  • Prof William
    A szélső visítvaröhögős a legjobb.
  • RelakS
    Ez jó volt ... öhhöhhöh
  • Seth
    jah tudom..
  • RelakS
    Megnézem, de nem magamról beszéltem ;)
  • Seth
    Jajj baszki bocsi Mind1, nézd meg az Ova-t, ott egyértelmű ki a tesó
  • RelakS
    Aki meg nem látta, az kapja be, mert lelőtted a poént, mi?
  • Seth
    Dehogynem, azt mondja hogy Mina volt vele azon a kiskori képen,mert éppen délutáni sziesztát tartott(képletesen) és átment hozzájuk (mivel ők ugye egy szinttel feljebb laktak Karen-nel). Szóval igazából a képen nem a testvére látható hanem Mina. Vili?
  • Hmuda
    Ezek közül csak a jobbszélsőt ismerem (Haruhiék osztálytársa), a többi nekem ismeretlen.

Bár nagyobb poén lenne ha a jobb-középsőhöz hasonlóan mindegyik egy kicsit lefelé nézne/mutatna, hasonló ijedt/mosolygó/telipofávalröhögős módon. :D
  • RelakS
    Vagy inkább rád mutogatva visítva röhög? XD
  • RelakS
    Nem, az ovát még nem láttam... De kezdem azt hinni, hogy egy másik képről beszélnek, vagy a képen nem is a testvérpár látható, mert valami délutáni szunyáról is szó volt :)
  • Nuki
    persze és úgy bronzolni hogy közben figyelik... marha jó!!4
  • Prof William
    Ezek a japók már a WC -t sem bírják normálisnak. Fanfokozat 2.

• Cat #14185
    nemrég raktam be egy ilyen torrentet: http://www.isohunt.com/download/15568735/ghibli
  • Prof William
    Én nem emlékszem ilyesmire.

Hacsak nem a "Mostantól örökk ikrek leszünk " re gondolsz de az mást jelent...
  • Seth
    Melyik párbeszédre gondolsz?? AZ ova végén lévőre?
  • RelakS
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Végignéztem a Please Twins!-t. A végére már megnyugodtam, hogy ki a rokon, ki nem. Erre a stáblista után van egy kis párbeszéd, amitől az egész história a feje tetejére áll... ÁÁÁÁÁÁ!!!! Remélem, csak félrefordítás...
  • Shadow_THH
    pikcsör riléted
  • Shadow_THH
    Castle in the Sky,Kiki's Delivery Service,Nausicaa of the Valley of the Wind,Porco Rosso,Spirited Away

ezeket honnan tudom letölteni?