72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A bannerrel mi a helyzet? -
Tokyo Ghoul Root A elég meggyőző volt. Bár sikít róla hogy hiányos és 100 fejezetnél hosszadalmasabban tartó sztorit tömtek bele 24 epizódba. Mindenhol azt olvasom hogy az emberek sírnak a vége miatt SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de erre semmi utalás nincs sőt , folytatásnak vetik el a magokat.hogy Kaneki meghal, -
Igen van egy kettő ilyen weboldal, bírom őket :) -
Shigatsu?
-
a röpis a Haikyuu! a hegedűs az meg franc tudja. -
bigbigle #67001 Sziasztok,
Van két anime aminek nem tudom a címét, de most valamiért szívesen megnézném őket.
Az egyik az valami röplabdás, a másik pedig valamilyen zenei (ha jól rémlik esetleg egy hegedűs lány volt a borítója), és mind a kettő újabb.
De ha esetleg tudtok mondani bármilyen olyan animét amit érdemes megnézzek, én annak is örülnék.
Ha segít bármit, akkor itt van a MAL linkem.
(bár kicsit össze-vissza van mert nem igazán volt használva az elmúlt időszakban)
Előre is köszi a segítséget. -
eddaniel #67000 fújjjjj, anibe fújjj!!! -
Mal ma :D
-
Hát az...
De az egész kicsit olyan erőltetettnek tűnt számomra. Volt egy jó ötlet, amit próbáltak kibontani, de nem igazán volt hova. Részemről egy 5/10 -
"Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi" 6/10
2014. júliusában kezdtem el. Tegnap sikerült befejezni. Annyira izgalmas volt ez a "Piroska és a farkas" setting átforgatva japános-animés stílusra, majd jól megkutyulva kis fanservice-szel és tipikus fasságokkal (direkt így írva).
-
wow, ez jóféle program:) -
Töldtsd le a MAL Updatert -
Létrehoztam első MAL-os accountom:D
Beraktam amiket jelenleg nézek, átláthatóság végett hoztam létre, de olyan rossz a dizájnja, ha berakok 10-20 körülit simán összefolyik az egész. -
Death Parade ep. 12: ennel komolyabb lezarasra szamitottam. Nagyon folytatasra hajazo befejezese lett.. -
Eureka Seven AO egy förtelem. Az eredeti sorozatot imádtam , de itt semminek nincs értelme és semmi sincs lezárva. Van egy jó eleje meg félig megvan a közepe de onnantól egy hatalmas lyuk . Nincsenek magyarázatok csak karakterek spontán jönnek-mennek .
5-6/10 -
van egy enyhe tikkem a szőke tsunderék (meg úgy általába a szőke lányok) felé. Ha nem túl idegesítő a karakter, akkor könnyen megszeretem őket :D -
Szerintem ő volt a legidegesítőbb. Akkor már inkább az enyhén yandere Utaha, vagy a semmilyen Kato. :D
Amúgy nekem egyetlen gondom volt a sorozattal. Az első (nulladik) rész volt a legjobb, és sajnos nem tudta ezt a szintet tartani. :(
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.03.30. 14:17:51 -
Eriri
-
#TeamMichiru!
-
Saekano
Elég durva otaku bait volt. A "kameraman" mintha törpe lett volna. Rengetegszer mutogatták a leányzókat alulról. Az viszont tetszett, hogy néha próbálták a kliséket kifordítani. A VN készítés miatt néha eléggé meta volt a hangulat. Olyanokról beszélgettek, amik egy az egyben ráhúzhatóak voltak a sorozatra is. Nem próbálták takargatni a dolgokat, inkább próbálták előnnyé tenni.
5/10 -
Prof William #66986 Drifters anime?
Remélem Hellsing Ultimate módjára OVA-k ban oldják meg a dolgot. -
Infamous Dragon Ball Z Scene Gets A Figure
-
Csak ezt a képet látva kapásból vagy 5 képen szereplő karakter jellemét előre meg tudom jósolni:D -
Emlékszem Hellsing végén volt egy rövid prológ hozzá, de azóta nem volt semmi. Meglepett, hogy anime lesz belőle. De örülök. A mangát nem tudom kibogozni...:D
-
beírt valami gyerekek tanulnak v hasonlót googleba és választotta amelyik tetszett neki :D -
Prof William #66981 Lám milyen érdekes dolgokat lehet találni a postán. :)
Ezt a képet kb fél órája készítettem.
Kíváncsi lennék, a borító történetére :)
-
Yamada-kun to 7-nin no Majo
Belefutottam ebbe és érdekesnek hangzik, de a testváltós alapja miatt nem merem egyenlőre betervezni, rettentően taszít ez a téma.
Manga vagy a sorozat eddigi részei alapján mennyire élvezhető egy magamfajtának aki nem szereti ezt a témát?
Mert olvasom a szinopszisát és elvileg van valami történet is mögötte nem csak arról szól, hogy testet cserélnek és megy a slice of life. -
ott van a top 5, azon gondolkodhatsz. Mondjuk az enyém az évek óta változatlan....
De én pár éve blogra csináltam top 25-ös listát, de már nincs meg. Ma tuti, hogy már teljesen más lenne :D -
Én nem voltam annyira nagy fanja a sorozatnak. Nekem a folytatás jobban tetszett összességében. -
Eureka Seven : nagyszerű , egyedi , érdekes 10/9
Kíváncsi vagyok a folytatásra és a párhuzamos univerzumot elmesélő filmre is .Úgy érzem, hogy közel sem lesznek olyan élvezhetőek.
Myanimelistre kellene egy saját top10 opció hogy órákon át gondolkodásba essek lassan. :) -
Én se tudok de szó szerint valami olyasmi jön ki belőle, gondolom ilyen kétértelmű cim lehet:
Your Lie in April, known in Japan as Shigatsu wa Kimi no Uso (四月は君の嘘?, lit. April is Your Lie) -
Pedig úgy tűnik: de, nyomtál. -
Hm...sg meghulyult? Nem nyomtam egy 400al ezelotti hozzaszolasra "valasz"-t... -
En ugyan nem tudok japanul, de nem a te aprilisi hazugsagod a cime? -
Jah kajak meglepő, a "nem éred meg a tavaszt" című anime-nek nem happy endje van:D -
Erre érzékenyeknek az is spoiler, ha linkelsz egy insert songot, ami esetleg a sorozat többi részétől elütően szomorkásabb, mert egyből tudod, hogy kell valami olyan esemény ami megkívánja ezt a zenét. :D -
Dettó. -
Szerintem komoly spoiler lenne leloni hogy 10es skalan mennyire siratos a sztori -
Jól olvastam hogy véget ér a Sekirei Manga
Ennek ellenére sajnálom hogy nem lesz anime folytatása mert nekem elég jó szintet nyújtott az első két évad. -
Szerintem nagyon jó vége lett az Angel Beats-nek. Könnyeztem is meg minden.