72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    A bannerrel mi a helyzet?
  • Renjike
    Tokyo Ghoul Root A elég meggyőző volt. Bár sikít róla hogy hiányos és 100 fejezetnél hosszadalmasabban tartó sztorit tömtek bele 24 epizódba. Mindenhol azt olvasom hogy az emberek sírnak a vége miatt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy Kaneki meghal,
    de erre semmi utalás nincs sőt , folytatásnak vetik el a magokat.
  • xblades
    Igen van egy kettő ilyen weboldal, bírom őket :)
  • Count Adyn
    Shigatsu?
  • LasDen #67002
    a röpis a Haikyuu! a hegedűs az meg franc tudja.
  • bigbigle
    Sziasztok,

Van két anime aminek nem tudom a címét, de most valamiért szívesen megnézném őket.
    Az egyik az valami röplabdás, a másik pedig valamilyen zenei (ha jól rémlik esetleg egy hegedűs lány volt a borítója), és mind a kettő újabb.
    De ha esetleg tudtok mondani bármilyen olyan animét amit érdemes megnézzek, én annak is örülnék.
    Ha segít bármit, akkor itt van a MAL linkem.
    (bár kicsit össze-vissza van mert nem igazán volt használva az elmúlt időszakban)

Előre is köszi a segítséget.
  • eddaniel
    fújjjjj, anibe fújjj!!!
  • LasDen #66999
    Mal ma :D
  • LasDen #66998
    Hát az...

De az egész kicsit olyan erőltetettnek tűnt számomra. Volt egy jó ötlet, amit próbáltak kibontani, de nem igazán volt hova. Részemről egy 5/10
  • IMYke2.0.0.0
    "Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi" 6/10
    2014. júliusában kezdtem el. Tegnap sikerült befejezni. Annyira izgalmas volt ez a "Piroska és a farkas" setting átforgatva japános-animés stílusra, majd jól megkutyulva kis fanservice-szel és tipikus fasságokkal (direkt így írva).
  • DasIsFuck
    wow, ez jóféle program:)
  • LasDen #66995
    Töldtsd le a MAL Updatert
  • DasIsFuck
    Létrehoztam első MAL-os accountom:D

Beraktam amiket jelenleg nézek, átláthatóság végett hoztam létre, de olyan rossz a dizájnja, ha berakok 10-20 körülit simán összefolyik az egész.
  • efti
    Death Parade ep. 12: ennel komolyabb lezarasra szamitottam. Nagyon folytatasra hajazo befejezese lett..
  • Renjike
    Eureka Seven AO egy förtelem. Az eredeti sorozatot imádtam , de itt semminek nincs értelme és semmi sincs lezárva. Van egy jó eleje meg félig megvan a közepe de onnantól egy hatalmas lyuk . Nincsenek magyarázatok csak karakterek spontán jönnek-mennek .

5-6/10
  • LasDen #66991
    van egy enyhe tikkem a szőke tsunderék (meg úgy általába a szőke lányok) felé. Ha nem túl idegesítő a karakter, akkor könnyen megszeretem őket :D
  • BEAST #66990
    Szerintem ő volt a legidegesítőbb. Akkor már inkább az enyhén yandere Utaha, vagy a semmilyen Kato. :D

Amúgy nekem egyetlen gondom volt a sorozattal. Az első (nulladik) rész volt a legjobb, és sajnos nem tudta ezt a szintet tartani. :(
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.03.30. 14:17:51
  • LasDen #66989
    Eriri
  • BEAST #66988
    #TeamMichiru!
  • LasDen #66987
    Saekano

Elég durva otaku bait volt. A "kameraman" mintha törpe lett volna. Rengetegszer mutogatták a leányzókat alulról. Az viszont tetszett, hogy néha próbálták a kliséket kifordítani. A VN készítés miatt néha eléggé meta volt a hangulat. Olyanokról beszélgettek, amik egy az egyben ráhúzhatóak voltak a sorozatra is. Nem próbálták takargatni a dolgokat, inkább próbálták előnnyé tenni.

5/10
  • Prof William
    Drifters anime?

Remélem Hellsing Ultimate módjára OVA-k ban oldják meg a dolgot.
  • Lelouch
    Infamous Dragon Ball Z Scene Gets A Figure
  • DasIsFuck
    Csak ezt a képet látva kapásból vagy 5 képen szereplő karakter jellemét előre meg tudom jósolni:D
  • LasDen #66983
    Emlékszem Hellsing végén volt egy rövid prológ hozzá, de azóta nem volt semmi. Meglepett, hogy anime lesz belőle. De örülök. A mangát nem tudom kibogozni...:D
  • LasDen #66982
    beírt valami gyerekek tanulnak v hasonlót googleba és választotta amelyik tetszett neki :D
  • Prof William
    Lám milyen érdekes dolgokat lehet találni a postán. :)

Ezt a képet kb fél órája készítettem.

Kíváncsi lennék, a borító történetére :)

• DasIsFuck
    Yamada-kun to 7-nin no Majo

Belefutottam ebbe és érdekesnek hangzik, de a testváltós alapja miatt nem merem egyenlőre betervezni, rettentően taszít ez a téma.
    Manga vagy a sorozat eddigi részei alapján mennyire élvezhető egy magamfajtának aki nem szereti ezt a témát?
    Mert olvasom a szinopszisát és elvileg van valami történet is mögötte nem csak arról szól, hogy testet cserélnek és megy a slice of life.
  • LasDen #66979
    ott van a top 5, azon gondolkodhatsz. Mondjuk az enyém az évek óta változatlan....

De én pár éve blogra csináltam top 25-ös listát, de már nincs meg. Ma tuti, hogy már teljesen más lenne :D
  • Lelouch
    Én nem voltam annyira nagy fanja a sorozatnak. Nekem a folytatás jobban tetszett összességében.
  • Renjike
    Eureka Seven : nagyszerű , egyedi , érdekes 10/9
    Kíváncsi vagyok a folytatásra és a párhuzamos univerzumot elmesélő filmre is .Úgy érzem, hogy közel sem lesznek olyan élvezhetőek.

Myanimelistre kellene egy saját top10 opció hogy órákon át gondolkodásba essek lassan. :)
  • Count Adyn
    Én se tudok de szó szerint valami olyasmi jön ki belőle, gondolom ilyen kétértelmű cim lehet:
    Your Lie in April, known in Japan as Shigatsu wa Kimi no Uso (四月は君の嘘?, lit. April is Your Lie)
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig úgy tűnik: de, nyomtál.
  • efti
    Hm...sg meghulyult? Nem nyomtam egy 400al ezelotti hozzaszolasra "valasz"-t...
  • efti
    En ugyan nem tudok japanul, de nem a te aprilisi hazugsagod a cime?
  • Count Adyn
    Jah kajak meglepő, a "nem éred meg a tavaszt" című anime-nek nem happy endje van:D
  • armageddon666
    Erre érzékenyeknek az is spoiler, ha linkelsz egy insert songot, ami esetleg a sorozat többi részétől elütően szomorkásabb, mert egyből tudod, hogy kell valami olyan esemény ami megkívánja ezt a zenét. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Dettó.
  • efti
    Szerintem komoly spoiler lenne leloni hogy 10es skalan mennyire siratos a sztori
  • xblades
    Jól olvastam hogy véget ér a Sekirei Manga
    Ennek ellenére sajnálom hogy nem lesz anime folytatása mert nekem elég jó szintet nyújtott az első két évad.
  • BEAST #66967
    Szerintem nagyon jó vége lett az Angel Beats-nek. Könnyeztem is meg minden.