72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #14539 Azt irja hogy a directshow codec ami neked van feltelepitve az nemjo. Rakj fel xvidet. Pl -
Nuki #14538 hiba :|
de akkor mit tegyek fel? -
mpeg2 vdub 1.6.15 el probáld link
ha ez sem olvasa be akkor codek hiba -
Nuki #14536 most fogom megnézni azt a részt, ugyanis én nem láttam még végig:P
amikor be akarom tölteni avi-s azumangáta virtual-dubba, ezt írja ki:
[!] Couldn't locate decompressor for format 'DIV3' (Microsoft High-Speed
MPEG-4 V3 [Hack: DivX Low-Motion]).
VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to
decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media
Player, are not suitable. Only 'Direct stream copy' is available for this
video.
ilyenkor mivan? -
csak nyugottam
ja épp csinálok másik azu animáciot szerintem azt is feltöltöd 100% xD
a 21 részben az elején látható a jelenet :) -
Nuki #14534 majd most kipróbálod :P
#14530: szerintem jó lett ^^ [le is töltötte, és publikálja a galériájában ha megengeded:] -
Gábor #14533 Újra nézem a gto-t, sírok a röhögéstől még mindig! -
Prof William #14532 Mi lehet az oka hogy amikor az MKV-mergevel egy feliratot .ass rakok egy mkv-ba a felirat összemegy és a színek megmű minden eltűnnek? Eddig sosem volt ilyen. -
Valaki tudja, hogy az itthon kapható Vampire Hunter D: Bloodlust meg van vágva? Csak mert IMDB-n 103 percet írnak, ez pedig csak 99. Szóval tudja valaki, hogy akkor ez most mi? -
Szép nappot vagy éjjelt
Csináltam ma egy gif et xD, elég jóra sikerült, pedig ez az elsö alkalom hogy ilyet csinálok, remélem mindenkinek tetszik, mert nem változtatok rajta semmit, max ha szörnyünek mondanátok.
-
Shadow_THH #14529 nekem ok bár sosem ettem még japán kaját -
Nuki #14528 Anime topik-talihoz mit szólnátok egy japán étteremben? :)
(lehetőleg március 17-e után ha kérhetem:) -
Pedig mikor manggal együtt megláttam, majdnem leestem a székről XD Szó szerint kicsöngetnek Sumomo-nak XD -
_Vegeta_ #14526 Jajj azt hinkabb haggyad mer begolyozok tole.
-
Akkor majd még holnap feltöltöm pl uw-ra a többit :) Van Sousukés 2db, két Tessás, meg két InuYashás :) Meg a logóm más képaránnyal :D -
_Vegeta_ #14524 Imadom az ilyen vegtelenitett gifeket. :D -
Esetleg problméd van?? beszélni lehet csak a chat kint van a főoldalon. -
Nuki #14522 úúú :) -
Akkor beszéljenek helyettem a képek:
[URL=http://img256.imageshack.us/my.php?image=talcaspofonnagyul1.gif]bazinagy (300k) kép az is-en
[/URL]
-
_Vegeta_ #14520 Ez egy olyan tabu-topik ahol csak olvasni lehet beszelni nem!
-
oks, akkor eldugulok ^^ -
Ajánlom még a Mahoromatic-ot. Főleg humor, egy kis ecchi, egy kis minimális akció.
(Bár annyira nem fogott meg az eddigi 8 rész után, hogy nekifogjak a második szezonnak.) -
olvasd el a #14472 és a #14474 hszt :)
-
Shadow_THH #14516 htx!4 -
Működök még azért. Átlag havi 1 borító még megvan. Tudom kevés, sajna ennyire telik az időmből. Az, hogy ide már nem linkelem már be őket azt előttem már elég részletesen kifejtettétek.... Honlapon megvannak
Két-háromnaponta azért ide is benézegetek, de nem írogatok mert mikor meglátom, hogy 200 új üzenet és ilyenek hogy "AGYROMBOLÓ FEJKLOPFOLÓ" meg egyéb szövegrészletek, gifek, értelmetlen screenek, baromságok, elmegy a kedvem. Azért a ti hsz-eiteket még elolvasom, de a többieké abszolút nemérdekel.... -
_Vegeta_ #14514 Legemlekezetesebb jelenetekrol volt szo, nem talald ki az animet a kep alapjan jatek. :P
Shadow_THH: Ez igen tag temakor ha animekrol beszelunk. :))
#14508: Tippeket most is lehet kerni es kapni is. En mar vagy tucatszor meseltem az evad ket legelborultabb mangafelolgozasarol. De mintha itt se lennek, sebaj ti bajotok. :P -
"akció és humoros"
Akkor ezeket ajánlom:
Bastard! Destroyer of Darkness - inkább a humor miatt
Cowboy Bebop TV + movie - mindkettő van benne a megfelelő arányban
Golden Boy - humor
Great Teacher Onizuka (GTO) - humor, érdekes "akciók" vannak benne :D
Iketeru Futari - humor
Ippatsu Kiki Musume - humor
Ninja Scroll movie - akció
Read or Die OVA + TV - akció
Rurouni Kenshin TV - akció és humoros is
Slayers, Slayers Next TV - humoros meg egy kis fantasy
Trigun - akció és humoros is, főleg az eleje
You're Under Arrest OVA + TV - akció és humoros is
Hajime no Ippo - ökölvívás
Vandread - Season 1-2 - az első inkább ökörködés a második évad már jobb
Puppet Princess - akció
Fullmetal Alchemist - akció és humoros is
GunGrave - akció, maffia, sci-fi és dráma
Full Metal Panic! + Full Metal Panic! The Second Raid - akció + dráma
Full Metal Panic? Fumoffu - humor
Black Lagoon - akció és humoros is
Samurai Champloo - akció és humoros is
Mutsu Enmei Ryu Gaiden: Shura no Toki - akció -
Általában benne vagyok a marhaságokban, de szvsz ebbe a topikba nem kéne a "Találd ki az animét a kép alapján" c. játék... -
Shadow_THH #14511 akció és humoros -
Milyen stílusú, kategóriájú animéket szeretsz? -
Shadow_THH #14509 ok akkor én kérek véleményt hogy mit nézzek most meg :) -
Csatlakozom Bucser-hez és Gáborhoz.
Az utóbbi időben bugyuta baromságokkal van tele a topic.
Rakjunk be ilyen képet, ismételgessük ezerszer ugyanazt az idióta Dokura-chan-os dallamot, lehetőleg 6-féle youtube-os linkeléssel, stb... Ez miért jó?
Régen nem erről szólt a topic. Véleményeket, beszámolókat lehetett olvasni, tippeket kérni és kapni, nem pedig az egó villogtatás folyt, mint mostanság. Tryst pl. már időtlen idők óta nem írt, és Ottto sem kér újabb tippeket, és nem gyárt príma kis magyar feliratos DVD-borítókat.
Persze azért vannak újak, akiknek a véleményére érdemes odafigyelni, de többen is vannak, akiknek a hozzászólásait már el sem olvasom. -
Akkor olvasd át megint az utsó pár HSZ-t:D nem miattam mentek el innen emberek, hanem miattatok:) de sebaj:) Szövegértelmezés Rules!
Egyébként meg jó utat ha mész
-
na teszem azt amit a többiek akik miattatok elment
bye -
Gábor #14505 Egyetértek.
Régen ez a topic arról szólt, hogy megbeszéltük a sorozatokat, és véleményeztük őket.
biomage: miért is én nyissam meg azt a topicot, amit te szeretnél? Lehet nincs hozzá kedved, de akkor miért is csinálod itt? -
LOL nezd meg az utolsó párszáz HSZ-t.
neszeneked itt a GumiSzoba. ÉS még csak közöm sem volt hozzá. 3 honappal ezelottig azt sem tudtad, hogy van ilyen topic....
Meg véleményt túlzásba vinni? Hogy lehet véleményt túlzásba vinni? mert egyszer beírom, hogy ez így szar? Vagy mert nem tetszik a véleményem? Jogod van hozzá. Csakhogy megcáfolni nem tudod.
u.i.: asszem nem káromkodtam csak vegetát minősítettem. Róla meg úgyis lepörög, mert csak szarkasztikusan tud írni, így azt sem veszi komolyan amit róla írnak. -
most belle szólok ebbe az értelmetlen vittába
tulzásba viszed a vélleményed, és kis morzsából elefántot csinálsz :S
és kulturáld magad ez egy normális forum nem a gumi szóba ott káromkodj -
JA kimaradt: szerintem en sem csak magam nevében beszéltem. -
Kicsihuszar olvass vissza kb a 9000 hsz kornyekere. vagy lentebb 8000 kornyekere amig nem kezdtetek el 3-an 4-en spammelni minden faszsaggal a topicot tokeletesen mukodott...
Emlékezhetunk amikor kb 3-4 oldalon más sem ment csak a FOMMUFFO meg idiota gagyogaszas ment minden postban (kb 5 évesek értelmi szinvonalán).. kurvara volt velemenyiras persze..
Nem is tudom az elmult 5000 Hsz-ben hol láttam véleményt bármilyen sorozatról. Vagy nem láttam semmit mert a drága spamhuszárok továbbpörgették a topicot és kedvem sem volt mazsolázni vagy egyszerűen nem volt.
A homokozos dologhoz meg annyit, hogy nem én vettem magamra hanem te én csak közöltem, a véleményemet ami tudtommal még szabad nem? Ha nem tűnt fel kb fél éve mióta bedodbtad ide is az arcodat sajnos már nem nagyon írok, mert csak az elbaszott szarkasztikus üzneteidet kapom vissza, mintha te szartad volna a japán nyelvet és az animerajzolást.
Offenzív stílus: Miért a te mindenkinek beszólok aki nem tetszik, szurkapiszka stílusod jobb mi?? Utalgatsz de nyuszi vagy leírni a véleményedet. hát még alátámasztani.. akivel ebben a topicban vitám volt eddig az te vagy.
Az állandó vitázást meg kikérem magamnbak. 2-szer vitáztam a topic életében. mindkétszer azért mert az ilyen balfaszok mint te elbaszták. ennyi.
húzd már ki a fejedet a seggedből végre légyszíves.
Köszönöm. -
_Vegeta_ #14500 Ez a sertodekeny, offenzív stilus nagyon nem felnottes. :)
Es egyebbkent is inkabb te nemerted a forumozas lenyeget, nem en. Csinalj magadnak egy blogot es linkeld be oda a legfrissebb cuccokat ha ez minden vagyad, ott senki sem fog beleszolni és szepen katonas rendben legysznek egymas alatt a linkek.
De felvilagosithatnal mar tenyleg erdekel, mi ertelme linekeket egymas ala beszurni, ha meg sem beszeljunk mi volt az aktualis reszbe/fejezetbe. Egy forumnak pont ez volna a lenyege. "UUu lattad ezmeg ez volt, biztos igy fog folytatodni. Nem szerintem ugy!" Ennek van ertelme, kepket betenni kedvenc jelenetekrol van ertelme. Olyan linkeket amiket barki megtalalhat a forrasnal, belinkelni ertelmetlen.
Bocs de mar kezdem unni h en vagyok a nagy rosszfiu, aki szetbarmolja a szamodra oly kedves linktopikot.
Sry hogy kicsit hosszura sikerult, de talan nem csak magamneveben beszelek.