72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    kölcsönkaptam valakitől az Árnybíró c mangát (magyarul)..
    így az első könyvet olvasgatva egész jó :)
  • Jagi
    várom is nagy erőkkel :) szeressük ám az ilyet. :)
  • Ottto
    A játékoilusztrálásairól tudtam, ez által figyeltem fel rá. Pár képet láttam tőle amit még az egyik játékhoz (v. Visual Novellhez)ilusztrált utána keztem keresgélni a neve után. A Shining Tears ilusztrációi már jóval ezelőtt is megvoltak neki, bár azokat még a játékhoz készítette. A képein is látszik a kidolgozottság, nekem nagyon bejönnek, remélem az animeben is alkot olyan jót. Tavasszal meglátjuk...
  • Ottto
    A Last Exile-t a története mellett Range Murata rajztehetsége tette számomra pótolhatatlanná (:
    Ajánlom a Blue Submarine No.6-ot ha még nem láttad, bár ez is inkább a sci-fi feléhúz....Nekem tetszett.
  • Prof William
    Az animeanimálást vagy 1 éve kezdte. Addig Visual Novellekeket (Hentaikat is)ilusztrált, előtte meg sima doujin rajzoló volt. Szóval alig adott ki valamit. Eddig 2 animálásban szerepelt de azok hentaik voltak.

Ganmukan: Az volt az első.
    Sora no iro, Mizu no iro: Ez a második.

Mindkettő grafikája gyönyörű és nagyon részletes, különösan a Sora no..nak. És a részletesen nem azt értem, hanem karakterdesinget. Pl.Nem egyszinűek a szereplők, hanem pl, ha nincs rajtuk ruha, (vagy bikiniben feszítenek) látszik hogy hol barnultak le, és hol nem. Tudom ez nem nagy szám de eddig nem láttam ilyet.
  • Gábor
    Nekem egy last exile-szerű sci-fi/fantasy hibrid mese hiányzik a palettáról :(
  • Ottto
    A ragnarok óta nem láttam semmi jó kis (tipikus) fantasyt...
    Tony taka meg az egyik kedvenc rajzolóm, (: (bár animet még nem láttam tőle....)
  • via_mala
    Egy remek sport témájú animét ajánlanék a közönség figyelmébe:
    Nasu: Summer in Andalusia

A történet egy kerékpárversenyzőről szól, a grafika pedig a Ghibli Studio-t idézi, ugyanis rendezője Kosaka Kitaro ennél a nagynevű stúdiónál dolgozott rengeteg remek anime film animátoraként.
  • _Vegeta_
    Nandattebayo?? Nezd csak meg a #131-es hozzaszolast. ;)
    Ujra megtertel az animekhoz, hogyhogy mivolt elotte? :| 1-2ora az nem oan sok, epp kellemes mennyiseg. ;)
  • Gábor
    Igaz, ott sem volt normál info ,mikor néztem ;)
    Különben meg a béka segge alatt van az a topic:)

Amióta megtértem újra az animekhoz nem telik el este anélkül, hogy nézném 1,5-2 órán keresztül....addict fatyok-e? :D
  • _Vegeta_
    Narutonak van kulon topikja. :)
  • Gábor
    A fenébe, várhatok még legalább három hónapot, hogy normális ütemben nézhessem!
  • FFX
    igen a 221 -es rész már nem filler lesz!
  • macleod2005
    de igen, holnapután már nézheted is
  • Gábor
    Naruto nem februárban startol újra normál epizódokkal?
  • Black Hawk
    Azok a barátaim akikre ráparancsoltam hogy "nézzétek meg !!!" azok azt mondták hogy jó lett. Viszont nekem nincs Jetixem :( ezé türelmesen várok az AA ra :D.
  • Seth
    jajj, el is felejtettem hogy az is megy,milyen lett a szinkron??
  • Black Hawk
    amíg a jetixes Naruto szinkronjai felkerülnek az animeaddictsra az kb mennyi idő?
  • _Vegeta_
    Jaja, japan topikba szepen belinkeltem. Remek design. :D
  • Jagi
    Ez is szép meg minden, de az oldal aljától számítva az uccsó kép inkább érdekelne :)
    (miért nem élek ott? Francba...)
  • _Vegeta_
    WOOOOW Ezt nem hiszem el, remelem igaz!!!!
    Idézet: Thor-hammer.com-rol

1/22/07
    HSPP & Isutoshi ANIME COMING?!?!

According to our awesome translator Quobobo, in the latest volume of Comic Beast (vol 15) there is a typical add for HSPP, BUT A SURPRISE announcement as well:

The add says "An anime adaption is in progress!!".
    *It's the larger part of the black text just above the big white row of kanji at the bottom. The smaller black text next to it just says "Please have your local store order more if they're sold out (of High School Planet Prowler)"

Marcsak egy Aiki meg a Tende Freeze anime kene.
  • Nuki
    wow :)
    csak miért ilyen tetün jön az aktiválós ímél? :|
  • _Vegeta_
    Yamato Nadeshiko Shichi Henge
    Anidb oldala
  • Gábor
    Köszönöm, de valószínűleg nem ezt keresem ;)
  • Jagi
    Bwahahah, lol
  • Hmuda
    Ennél jobb válogatást sose fogsz találni. :-)
  • Gábor
    Hallottatok már olyanról, hogy legjobb anime zene válogatás?
    Ha van ilyen, érdekelne!
  • Prof William
    Nem tudom szerintm az animék iratlan törvényei alapján vagy 13 vagy 24-26 esetleg 52 részes lessz...

Grafikailag valami ilyesmire számítsatok.

Ez nem a Shiningből, hanem Tony egy másik animélyéből van. Sajna még csak nemrég kezdte az animékba rajzolgatst szóval nem sok mű van még...

• Gábor
    Aztakurva! Hány részesre tervezik?

Egyébként GTO kaliberű vígjáték van még? Azumanga-t és excel-t most nézem.
  • Prof William
    ŐŐŐ igen... Fantasy. A képekalapján a tilikus világmegmentő hős + elfcsaj + kis csapat definíciót követik.

Ha a googlebe beírjátok, hogy "Shining Tears" vagy Tony Taka sok szép képet találhattok rólla...

• _Vegeta_
    Valamit mondhatnal rola mifan terem, kepek alapjan valamifele fantasy dologrol lehet szo. :)
  • Prof William
    römömre szolgál, hogy bejelenthetem, hogy a tavasz folyamán elidul a Shining Tears anime sorozat. Egy játékból készült, amit sajna nem nagyon ismerek, viszont a játék rajzolóját a nagysikerű Tony Taka-t sikerült megnyerni a sorozat rajzolójának.

Tony Taka valami gyönyörűen rajzol. Nagyion szép, részletes karakterek kerülnek ki a keze alól. (CSak megjegyzem, hogy az ő egy művében láttam először Animében olyat, hogy nem egyszinűek a karakterek, hanem ahol a ruha takarja őket ott nincsnek lebarnulva. Tudom kis dolog de tetszet... )

Reméllem jó lessz a történet meg minden de az biztos hogy a grafika miatt nem kell aggódnunk...

• Voltan
    OK, köszi!
  • Hmuda
    Én láttam az amcsi és a magyar kiadást is, de a képanyagban egyáltalán nem emlékszem különbségre.
  • Nuki
    köszi mindenkinek, úgy sikerült megoldanom hogy felraktam egy izmos, nagyméretű divx kodeket(vagy csomagot, passz:) és úgy bevette, és ennek örömére énis csinálta megy szösszenetet, de a színvonalt alacsonyan látók kedvéért csak belinkelem, akit érdekel nézze meg ;)
    http://www.sg.hu/galeria/987106310/9871063101171214991.gif
  • madfist
    anidb meg 105-öt ír, de pl. a UT változat ami megvan nekem az csak 101 perces fene sem érti ezt, sztem inkább a stáblistáról lehet szó. Lehet hogy a japó stáblista rövidebb mint az amerikai.
  • Voltan
    Valaki #14531?
  • madfist
    vagy tegyél fel ffdshow-t és VFW codec configuration/decoder/codecs-nél engedélyezd a DIV3-t

prof william: mivel nézed meg utána, hogy működik? mert pl. a VLC asszem csak default betűket jelenít meg (no szín, no pozíció)

Code Geass: későn kapcsoltam, de hamar utolértem a sorozatot és már nagyon várom a következő részt. Egyszerűen zseniális a cucc. Oké a sztori első butyutának s idegesítőnek hat (jajj már megint leigázták szegény japókat), de aztán egy nagyon izgalmas akciódús anime lesz belőle, tele fordulatokkal. A főhős sem a megszokott fajtából való: gondolkodik nem csak nekirohan az ellennek és majd hátha erősebb lesz mint a többiek. Szal mindenkinek ajánlom aki még nem kezdte el.

egyébként én is egyetértek azokkal akik szerint alacsony a színvonal, pedig abszolút nem vagyok régen itt, csak inkább nem ismétlem el amit már elmondtak...
  • Nuki
    jo csak egy pöttyet hosszú:P
    lehet hogy önmagába visszatérős jobb lenne :)

#14539 köszi megpróbálom
  • biomage
    kész a gif nagyon jól sikerült xD