72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nekikezdtem a Lainnak. Csak az első részt néztem meg eddig, de már most tetszik. Tényleg "fajsúlyos" darabnak igérkezik. Az egyetlen dolog ami nem nyerte el tetszésemet, hogy az első epizód alapján még a szokásosnál is spórolósabb a megrajzolása. -
hehe^^ ótvar magyar szinkronok :DDDD -
csináltam egy Fate/stay night-os háttérképet
(ha elég jó a vissza jelzések akkor feltöltöm anime addicts-ra) -
Jáááj, neee!!!
A Full Metal Panic-ban pl letagadták, hogy Kaname suttogó, pedig az eredeti szöveg szerint csak hamis infókat küldtek szét ezzel az értelemmel
-
Gábor #14615 Úgy érzem Te szereted a magyasr szinkronstúdiók munkáit, különben nem kérdeznél vissza :P -
HMuda: Oksz, köszi!
Gábor: Mert?
-
Nekem már az előző is megfelelt volna, de ha már szenvedtél vele akkor ezt rakom fel. :-)
(Bocs a késésért. :P) -
Gábor #14612 NEHOGY lefordítsad a címet! -
Milyen lett?
InuYasha Mozi: Egy Dicsőséges Uralkodó Kardjai
vagy ilyesmi :D
-
én animében nhk-ból néha töltök 1-1 új részt. de mozógképet szinte már semmit nem nézek. csak mangákat olvasok. többre nem is lenne nagyon időm... sok a meló :( -
Ohh en is havonta 1 sorozatot nezek meg. most is csak bleachet nézem semmi mást. Meg Noir-t néztem ujra végig, meg a Bleach és Berserk mangát olvasom. Ennyi. (mondjuk tobbre idom sem lenne) -
gec, nekem már nem volt gusztusom folytatni az animéket... talán majd 1x. már a bleach mangát se olvasom, az is 1 nagy kalap... naruto viszont még mindig érdekes tud lenni. legalábbis még mindig érdekesebb, mint bleach.
sajna shamo is valami eszméletlen szar lett az új sagával. majdnem 10 rész azzal elment eddig h valami buzifejű táncol össze vissza és nem történt semmi! zetman viszont továbbra is fajanszos, azt érdemes követni, akárcsak berserk, de az meg magától érthetödő :D
ja és megy a biomega és abara mangák folytatása is. érdemes olvasni őket. ;) (tsutomu nihei munkák, blame, stb...)
gantz is elég érdekes most, azt is érdemes folytatni. nhk meg alap otakuk számára :D
ja és vagabond továbbra is rulz, egyre jobb szvsz. :)
blade of the immortalról nem tud valaki valamit?! rohadtul nem jönnek új részek... :(
ez a high school of dead viszont elég jó. :)
csak jönnének sürűbben a részek és akkor f*sza lenne. ^^ -
mert szar volt őket nézni :) -
mert vége lett az évadoknak. ha megnézed a Bleach Bounto Filler asszem talán pont egy évadnyi hosszú volt? (50 resz) -
FFX #14605 Amúgy valaki tudja, hogy a Bleach -ban és a Naruto -ban miért szinkronban hagyták abba a fillereket ? -
2568 részes lesz, amiből 2400 filler ^^ -
_Vegeta_ #14603 Még a manga is megy. -
Hi al!
Nemt tudja vki,hogy hány részes lesz a Bleach anime? -
Yó, este majd vacakolok vele :) -
_Vegeta_ #14600 Mostanaban a märt kezdtem el nezni, de szerintem a naurutot is veri csuklobol. :) -
Shadow_THH #14599 nekem tetszik!
kontrasztositsd meg emeld ki a fényeket szerintem -
megnéztem 19 részt > hát elmegy
semmi egyedi nincs benne, de az első 6-7 rész egész nézhető, aztán jönnek az ultraklisé részek, majd 15-16 résznél bejön egy rakat új szereplő, meg eldöntik végre ki az igazi főgeci és egy kicsit megint érdekesebb lesz. -
Megint a végére értem az Azumangának (másodszor)
Szerintem az utolsó rész a legjobb! :) -
Ezt megcsináljam rendesen PS-ben, vagy nem érdemes? :D
(Ha igen, megcsinálom, és az normális minőségű elsz. Itt a feliratok nem olyan jók, mert PSP-vel heggesztettem)
-
Prof William #14595 A jó öreg Dawn of Dead fíling folytatódik...
Hájgszkúl :) of the dead 7 fejezete kint, avagy ,"Csendes éj..."
http://xamayon.org/hsotd.php -
nem rooter hanem Router. -
GUNDAM SEED -
_Vegeta_ #14592 Buso Renkin-t valaki beprobalta mar? Elso resz alapjan nekem nem jott be, arra lennek kivancsi hogy kesobb javult-e, valtozott-e valamelyest.?? :)
A Mangat meg nem probaltam be! :) -
Sziasztok, GUNDAM Seed-hez létezik mádzsár felirat? -
Shadow_THH #14590 proxy vagy rooter -
_Vegeta_ #14589 Probalj meg ip-t valtoztatni. :) -
Hi all!
Szeretném töltwni a bleachet Onnan,de mikor töltöm,azt írja ki a TC,h only 2 connetions per user allowed ez mi a jó élet?Ki is léptem lecsatlakoztam,visszamentem tölteném,megint ezt kapom.Mit csináljak? -
Nuki #14587 Sárkánytűz :) -
Camelot -
576 boltokban is lehet kapni, de én álltalában valamilyen anime találkozón, programon szoktam beszerezni. -
Shadow_THH #14584 hol veszitek ti ezeket -
Mondjuk a 2. felénél vagyok, nem olvastam még végig
...egyébként a 2. valamiért hiánycikk volt(vagy az is) én is 1 hétig koslattam utána (úgy hogy ismerős volt a boltos) és 3 db-ot tudott hozni, de meg van :D -
Van negyedik? Asztem csak 3 van O.o
[megy veszni] -
Nuki #14581 nekem a negyedik is, de amásodik nem xD -
megvan mind a 3 kötet :) és tényleg jó