72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    opening, elsőre váddefák, de szokható szerintem :D
    a sztori meg valóban kezd leülni, mikor nyeri már vissza light az emlékeit,úgy idegesít hogy jófiú^^
  • berlinboy6329
    Nah megnéztem ma,ill tegnap azt a bizonyos új Death Note rész az új op-pal és ed-del.Hát az Op az vmi BORZALOM!!A zene és a kép,az mintha két külön dolog lenne,és azok a gyerekes részek(Ryuk táncol az almával pl)még a rossz összhatást is még rosszabbá tette.Az ending viszont tetszik,DE csak a vágott változat,mert leszedtem az ed-et op-ot a gendou-ról és az az ending vmi szörnyű szintén.A vágott viszont tetszik és a képi összhatás is jó.Maga a rész sem volt rossz,csak kicsit unanlamas.Semmi akció,csak lapulás megfigyelés,következtetés....semmi.17-20 ig fillerszerű összhatást keltett bennem az anime.Az előtte lévő részek fenomenálisak voltak,de a 17 valami bűvös szám lehet,azóta csökken a színvonal.A mangában is benne vannak ezek a részek?Ejjj,pedig milyen jól indult.És ez csak egy ok,a másik az,hogy 108 részt,hogy tudnak belesűríteni 37-be.Főleg,ha ilyennek van tele.Remélem Light hamar visszaszerzi a kis füzetét,onnan hátha ismét beindul a dolog.
  • biomage
    ezt nem láttam :)
  • ronesz
    erről lett volna szó gyorsan pótoljátok be a hiányt :)
  • biomage
    Estét

le ált a szerver valamiért

Ronesz: úgy láttom senki nem tudja az anime cimét, megmondhatod :)
  • berlinboy6329
    Szokott nekte olyan lenni,hogy vannak olyan időszakok,mikor nem jön be a Usteam?Például nekem most.Vagy nálam van a baj?
  • Prof William
    A fúrumon le van írva hogy az UW vacakol. Amint ők renberakják a sábvszélt akkor nekik is jó lessz.
  • madfist
    így hajnali 4 tájban is baromi lassú, pedig sztem nem lehetnek olyan sokan rajta...

Egyébként nehezen de azért el tudom képzelni, hogy az otome zwei csak 4 részes lesz. Mivel az otomék egy része már eléggé keményfejű a maradéknak gyorsan le kéne rendezni az ellent. Ha tényleg 4 rész lesz akkor valszeg a következőben kiderül, hogy mivan, az utolsóban meg teljes összefogással legyőzik, szal nem várok semmi nagy meglepit. Egyébként szerintetek ki az ellenfél? (aki szemmel láthatólag több otome alakját is fel tudta venni és elég erős is, és az űrből jött)
  • ronesz
    egy hikikomori, aki mar 4 eve nem hagyta el a lakasat
  • Prof William
    Ezt most találtam a Karasról...

The second DVD which contains episodes 4-6, "Karas: The Revelation", will be released April 3, 2007. Karas is being released in commemoration of Tatsunoko Productions' 40th anniversary.

Reméllem így lessz...
  • biomage
    én szerintem tul sokkan töltenek le és a duplázot sávszélleség miatt lelassult a szerver
  • csocso14
    Lassú mostanság, valami gebasz lehet vele, remélem nem lesz semmi baj
  • Shadow_THH
    csak nektek ilyen lassu az usteam ftp vagy én lettem lekorlátozva? :D
  • biomage
    hogy nyertél irj le egy szereplöt körvonalaiban ahogy csocso irt :)
  • csocso14
    Kitaláltad, Hikaru az :D
  • biomage
    hát tudok egyet de nem hiszem hogy az lenne :) proba szerencse
    Yugioh az anime cime és a kis srác neve yugi muto:)
  • ronesz
    Hikaru no go-bol Hikaru Shindo? :)
  • Evin
    Ok, köszi. Akkor az a 2hetes "nemlátogatás" hiba volt.
    Remélem minél hamarabb meglesz az összes részhez, mert addig bele sem akarok kezdeni.
  • csocso14
    ERGO Feliratok
  • Evin
    Ergo Proxy-hoz esetleg tud vki feliratot? Én csak az 1-2-höz találtam.
  • Seth
    igen csak 3 jött ki, 6 részesre van tervezve
  • Evin
    Karas-ból csak 3rész van? Nem is lesz több?
  • csocso14
    Egy kis srác aki egy hallott embert(szellemet) lát és az segít neki egy játékban. Elég sokat írtam le róla.
  • biomage
    grat ki találtad :)
    most te jösz :)
  • csocso14
    Detective Conan-ból Shinichi Kudo, szerintem
  • Sadun Tryst
    ejha. hát sajnálom h ilyen lassan készül... :(
    viszont nemtom h hány részesre terveztehtik pl az otome zwei-t, mert ha pl. csak az elöző részt vesszük, akkor kb azt kell, h mondjam, alig lettünk okosabbak, szinte semmit nem haladt előre a történet, de 1 rész elment. ilyen "mesélési" sebesség a 24-26 részes sorozatoknál szokott lenni... :(
    remélem nem lesz összecsapva a történet.
  • biomage
    sajna nem talált :)
    na jó irok még valamit rolla, akoröl irtam az fiu és van egy szerelme, és nagyon sok rész van bellöle, 96-ban jött ki az elsö epizod + minden évben jött ki ujabb és 2006 ban is adtak ki rész, ja és nincs a banneredben :).
  • Bucser
    Az OVA-k általában lassan készülnek élő példa erre a Macross Zero pl ami fél évente 1 résszel jött és 2,5-3 évig készült.
  • RelakS
    Erről nekem először Kusanagi Kei-kun jut eszembe az Please Teacher-ből, meg a kiccsaj, Morino Ichigo, aki valójában még Kei-kun-nál is idősebb :)
  • biomage
    estét
    hát ha seth nem akar irni karaktert, akkor majd én irok egyet :)
    ki vagyok:ez a gyerek furcsa, olyanokat tud amit csak egy felnött tudhat, pedig csak 10-en éves vagy mégsem? na ki ez a kölyök?
  • Sadun Tryst
    én még azon röhögtem ahogy szegény terroristák nem igazán akartak hinni a szemüknek a sok ostoba otome láttán :D
  • Seth
    én már elég rég lemondtam róla :(
  • Prof William
    Egyálatalán be lessz fejezve? Nagyon várnám a 2 Karas harcát.

Szóval reméllem nem cancellezték ezt a sorozatatot, hiszm ár csak 3 rész van hátra és pont egy izgalmas résznél maradt félbe! :)

• madfist
    én is utálom a mai-hime óta, de azon a jelenet szétröhögtem magam :D meg ahogy berontott és legyakta a terroristákat az is ott volt. Csak aztán őt is bebetonozták... :S
  • Sadun Tryst
    fú, haruka nekem mindig is unszimpatikus volt a nagy hangja miatt, viszont most a megafonnal nagyon odavert :D
  • madfist
    A mai otome zwei-ből most jött a 2. rész és megint 3 hónapot kell majd várni a következő. Egyébként elég hülyén indul, megint humorosra vették a figurát, de aztán végére bedurvul. Haruka RLZ!!!
  • Sadun Tryst
    O_o
    érdekes. mondjuk hellsing ova is elég lassan halad (egyáltalán halad?). akárcsak mai otome zwei...
  • Seth
    egyik sem nem mozifilm, ova
    amúgy 6 részesre van tervezve, eleddíg 3 jött ki belőle, úgyhogy be sincs fejezve, pedig már 2005-ben kezdték
  • gecc
  • FFX
    most manga vagy mozi ? :)