72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    Oh, hogy a Yuki chan egy Haruhi spinoff. Akkor en inkabb hagyom. Az eredeti sorozattol sem voltam oda annyira. Ugyanakkor alig van erre a szezonra sorozatom. Meg a vegen tenyleg megnezek ezt-azt a ptw listamrol..
  • LasDen #67045
    Nagato Yuki-chan

Nem biztos, hogy vevő vagyok erre, de olyan so-so aranyos volt a dolog :D Viszont a többiekkel ellentétben Kyon teljesen más valaki lett kinézetre. A többieket fellehet ismerni, de ő nagyon más. Bár legalább a személyisége megmaradt ugye...

Kekkai sensen

Vajon a Gintama felvételeiről hívták át a hangokat, mert kb a fele onnan van :D Viszont jónak tűnik. Látványosan néz ki és nem is veszi túl komolyan magát...
  • LasDen #67044
    utoljára amit megvártam, hogy egybe nézzem a Horizon II volt. Néha jobb részenként nézni, mint egybe. Sok lehet :D
  • Renjike
    Nekem még jó pár hónap mire azokat befejezik és megnézem őket. Részenként nem szeretek nézni semmit. :/
  • LasDen #67042
    van rosszabb is, de meh. 4 rész elég volt. De szerencsére erre a szezonra el vagyok látva minőségi ecchivel :D
  • Renjike
    Annyira pedig nem rossz. A történet eddig hiányzik de egész vicces. Láttam már rosszabbat is ... sajnos.
  • LasDen #67040
    meh. Az ecchi nem ért annyit, hogy végig nézzem. A többi meg szutyok volt.
  • Renjike
    Tegnap reggel elkezdtem a Nanatsu no Taizait és mára be is fejeztem. Gondoltam úgy sincs dolgom elkezdek valami ecchi-comedyt és ekkor :
  • BEAST #67038
    Nekem is ez jött le. Arslan iszonyat irritáló karaktert, ha épp nem lesz más belenézek még, de abszolút nem vonz a téma.
  • LasDen #67037
    Arslan senki

Te jó ég ez az Arslan gyerek mekkora egy retardált. Nem csodálom, hogy a szülei sem szeretik. Kicsit erőltetett bevezető volt. Szedett-vedett történet, hogy bemutassák a fontosabb szereplőt a másik oldalról is. De lehet belőle valami jó kis fantasy...
  • BEAST #67036
    Egy világ omlott össze most bennem. :(
  • RelakS
    128+!

Sailor Mercury
  • BEAST #67034
    Eddig nem tűnik rossznak a tavaszi szezon. :) Bár a Dungeon-on és a Kajacsatán (Shokugeki no Soma) más nem nagyon keltette fel a figyelmemet. Az Oregairu most valahogy nem mozgatott meg, pedig az első évad még elment, az UBW folytatás pedig csak annyit ért el, hogy elkezdtem nosztalgiázni és Carnival Phantasm részeket nézni. :) Az új vámpírkodós téma (Seraph of the End) sem igazán tetszett, de adok még pár résznyi esélyt és pont így van ezzel a Gunslinger Stratos is.

A Baby Steps és a DxD folytatások mellé pont elférnek. Bár a kajacsatában kicsit túlzásnak érzem az ízek hatását, remélem ezt már nem fokozzák tovább. :D

Viszont a szezon legjobb endingje szerintem pont a kajacsatáé.

• LasDen #67033
    YESSS!!

és úgy néz ki, hogy Athenat Kawakami régi szövegeiből fogják összevágni, nem lesz új hangja :O
  • Prof William
    Erről pár éves beépített időtartamról egy bizonyos közelmúltban bemutatott film ugrott be, ahol a kemény harci rendőr droidokat kivehetetlen egy hét alatt lemerülő aksival látják el.
  • LasDen #67031
    Plastic memories

Ez mekkora egy bődületes faszság. Ilyen hülye, erőltetett sztorit. De legalább Isla karaktere érdekes, vicces. Meglátjuk lesz-e kedvem megnézni a 2. részt....
  • xblades
    Pedig végre a nagy csók is elcsattant. Én még bizakodom tovább...
    Hátha valami hárem féleség lesz a végén. Vagy Ritoból férfit faragnak vagy lesz valami története is vagy vagy nem.
  • BEAST #67029

• Renjike
    Mondtam én hogy 10/10
  • LasDen #67027
    Elég tipikus viselkedését tekintve. Lóg a főhősön, pörög a nyelve és folyamatosan szexuális megjegyzéseket tesz. Meg persze egy kicsit tsundere. De kedvelhető.
  • Renjike
    Látatlanban 10/10!
    Végignézve a Sankakus képeket a női főhős nagyon tetszik. :D

Szerk: Nem a "mellfizika" miatt.
    Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.04.05. 13:34:37
  • IMYke2.0.0.0
    Kis önállóságot...
    Ott van az oldal címe a linkben [direkt így linkeltem].
    De tessék: http://www.sankakucomplex.com/2015/04/05/danmachi-boobs-battles/ - felülről a 3. kép.

Ehh, már rég elvesztette az erejét így az egész.
  • LasDen #67024
    kibebaszott sankaku...

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.05. 12:52:13
  • shaddam
    501
  • IMYke2.0.0.0
    Ha más sem látná: http://images.sankakucomplex.com/wp-content/uploads/2015/04/DanMachi-Episode1-Omake-15.gif
  • BEAST #67021
    Én semmit sem látok, de azért kapsz egy ilyet. :)
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.04.05. 11:29:35
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a gif mindent visz:

“Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka” (also known as the more brief “Danmachi”)
  • BEAST #67019
  • LasDen #67018
    Shokugeki no Souma

Mintha egy felturbózott, ecchisebb Yakitate lenne. A kóstolós részeknél egyértelműen. Csak sokkal több a csöcs és a segg :D Jó ez...
  • BEAST #67017
    Nekem eddig kedvenc újonc sorozatom, LN/manga is tetszett. :)
  • LasDen #67016
    a legjobbak is hibázhatnak :D
  • Lelouch
    Eddig tudtam tolerálni. Nem is értem, hogy tudtam ezt védeni itt korábban... :D
  • LasDen #67014
    nah, mi történt?
  • LasDen #67013
    Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

Elég elcseszett egy alap koncepció. Fantasy világ RPG játék elemekkel. Oké...:D De azért lehet nézni.
  • Lelouch
    Talán be lehetne rakni akkor egyetlen egy általános bannert, esetleg?
  • Lelouch
    To Love-Ru Darkness manga: részemről dobva
  • LasDen #67010
    Oregairu Zoku

Az elején az előző évad végén lévő konfliktus képeit lehetett látni, de azon túl, hogy volt ilyen nem emlékeztem, hogy mi is volt az. Mindegy. Amúgy ott folytatja ahol véget ért. Sztori, minőség, minden. Talán az animáció változott, de nem vagyok biztos benne....
  • RelakS
    Úgy látszik, tönkrement Malakai domain-je :S
  • efti
    Aldnoah Zero S2: hat ez eleg lapos lett. Csalodott vagyok.
  • bigbigle
    Köszi szépen LasDen és Count Adyn.