72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    Nincs olyan hogy "jo" vagy "jobb". Mindenkinek a sajat izlese dolga mi tetszik neki. Szerintem a bleach sokkal felnottesebb a naruto pedig nagyon gyerekes.
  • Nuki
    olyanra énis kiváncsi vagyok ^^
  • Seth
    vmi időutazós,kavarós animét keresek, tud vki címeket??
  • Black Hawk
    Szerintetek a Bleach vagy a Naruto a "jobb" anime. Mármint történeti szempontból.
  • _Vegeta_
    Csak egy lesarkitott pelda volt, mert huen szemlelteti az atlagmagyar igenyeit a szorakozasrol.
    Apropo holnap Blue Dragon! :)
  • madfist
    El Cazador de la Bruja: Nem tűnik nagy számnak, szokásos klisé karakterek, kalandos menekülős sztori, meg különleges képességes amnéziás lány. A zenéje viszont nagyon ott van a szeren. Sokan Noir meg Madlax fílinget vártak tőle, szerintem egyelőre feleslegesen, de majd meglátjuk.
  • csocso14
    Jó én is szorakozásból nézek animét, de azért a végén végig gondolom az egészet és balf*aszok közt nekem nem mond ilyeneket hála az égnek én azt kihagyom, köszike.
  • _Vegeta_
    Nem a tomeghentet szeretem, de nallam az anime 20percnyi tomenytelen szorakozas es utalom amikor beleakarnak gyomoszolni valami ertelmetlen mondanivalot. Ha ilyesmit akarok nezni nezek scifi-t vagy olvasok scifit koszonom szepen.
    csocso: Persze a baratokkoztnek is van mondanivaloja azt mondja hogy nezd en mien igenytelen szappanopera vagyok es te megis engem nezel. :D
  • Jagi
    aki a tömeghentet szereti annak nem is kell :)
  • csocso14
    Elég sok sőt szinte mindegyik animének van mondani valója, de ezek szerint te nem vetted észre
  • _Vegeta_
    Minek mondanivalo egy animebe?
  • Prof William
    Vagyis

http://www.youtube.com/watch?v=8ljGLFhyFTs&NR=1

Bocs...
  • Prof William
    Az intelligens mély mondanivalójú animének már a Trailerén meglátszik hogy micsoda mondanivalót préseltek bele...

Lucky Star

http://www.youtube.com/watch?v=7sU5rwQ3WXE&eurl=http%3A%2F%2Fkurogane%2Eanimeblogger%2Enet%2F2007%2F04%2F06%2Flucky%2Dstar%2Dcm%2F
  • Jagi
    A hétvégén megnézem :)

Ja, másik :) a Transformers 2007-es movie-ját de meg akarom már nézni.
    A story sztem elhanyagolható lesz, de amit a mai technikával csinálnak a durva. Aki nem látta a trailer és érdekelné: ITT az angol menüben van egy hosszabb ist, azt ajánlanám inkább megtekintésre :)
  • Prof William
    Aha. Van pár visszafogott szexjelenet benne.
  • Nuki
    Blue Gender? Az ami az A+ on is ment? :)
  • Prof William
    Ezek már nem csúrolják. Hanem azok. Bár Dragon King 4 inkább kalandfilmnek tűnik amibe becsúszik néha 1-2 szex. :) Mint Pl. A Blue Grendel.
  • Nuki
    olvastam :P nembaj, azt is beleveszem az ajánlásba :))
  • Jagi
    Óvatosan :) +16 sztem :)
  • Jagi
    ejhaha, figy tegnapelőtt néztem meg a 3. részt :)
  • Nuki
    aha :)
    csak hogy hogy ajánlgassam ;P
  • RelakS
    szerintem nem csak súúúúrolják ^^
  • Nuki
    ezzek már Hengai kategóriát súrolják?
  • BEAST #14996
    pedig mar kezdtem elfelejteni azt a dalt
  • RelakS
    Csak egyed mondok:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pipiru piru piru pipiru pii!!
  • Jagi
    eheh, köcce, leszedem a Dragon Knight 4-et, a többit meglátjuk :)
  • Hoz_Hun
    Kardozós-baszós?

Must have!!!
    (Amúgy nekem abban a Words of Worth - remélem jól írom)
  • Prof William
    Ja igenb DK 4 hez hogy az a részenként 1 jelenet is szép és szerelmen alapul. .) De ez elmondható az itt leírtakra is. :)
  • Prof William
    Na szóval... Blood Shadow

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van 1-2 meredkebb jelenet amikor démonok vs széplányok vannak, de szerencsre a főhős hamar megérkezik és megment.

Ezt leszámítva jó kis véres harcok vannak benne (a la Berserk)és néha oylan poénok ogy leestem a székről. :) (általában szexel kapcsoaltosak.)

A szex 90% -a emberek között megy akik akarják is egymást. :)

De ha igazi Baszós-kardozóst akarsz látni akkor a Dragon Knight 4 -a NO.1 ajánlom. A rajzolás gyönyörű, jók a harcok és részenként 1 szexjelenet van benne. (Egy rész 30-40 perc. :) )

Meiking

Szegény pásztorsrácból Lord lessz és el kell vennie a királylányt. :) Kicsit több baszás és kevesebb kardozás jellemzi. :) És poné. :)

Most hirtelen ennyi. :)
  • Jagi
    Azt nem szeressük... bár ha nem a durvábbik fajta miben 3 perc kardozás meg szoveg meg storí esik 10 perc dugásra akkor jó

A "baszós-kardozós": az akciódús szép jelenetek egy kis szerelmi szállal vagy valami (alap klisé, a főhős megmenti a csaját, vagy a kirájjányt)
  • Prof William
    Blood Shadow. :) Kardozós-baszós. :) Hentai amúgy. :)
  • Jagi
    A Pirates of Caribbean-féle filmeket a haverokkal így kategorizáljuk :)...
  • Seth
    "baszós-kardozós"

LOL ^^
  • Jagi
    Nem tudtok hasonló anime-ről ami a "baszós-kardozós" kategóriába esik?
    Olyasmi érdekelne pl:
    Kereskedőkaraván, tolvajok, katonák a silkroad-on vagy hasonló hangvételű, témájú, ahol jó sok ember mozog és akciódús.
    [a hétvégén látta a Rambo-t]
  • madfist
    Ergo Proxy: Befejezték és nyitott a történet :P Bár szerintem viszonylag jól le lett zárva.

Apa kezdődik.... > Nanoha StrikerS: Hát az első rész ütött (de hát minden első résszel így van). Új csajok, végig action, kisebb-nagyobb nyállal megszakítva. Aki bírta az első két szériát ne hagyja ki.
  • Gábor
    Szvsz Koroknai munkásságát kellene a neten megnézni, ahol a szinkronmeló is tuti fel van tüntetve.
  • blazsa
    Nem tudok róla, régen láttam és mint mondtam a Koroknai ragadott meg, de csak az a videó jött be amit linkeltem. Talán ha mondanátok olyan filmeket amiben az ő hangja is szerepelt egyszerűbb lenne a keresés. Aztán meg belinkelem ide a film címét.
  • Jagi
    tiszta WoD :)
    vámpírok, hunterek meg vérfarkasok nincsenek benne?
    Ha vannak akkor engem is érdekel mi ez :)
  • _Vegeta_
    A Blue Dragon egy konzoljatek aminek a karakterdesignja Toriyama munkaja. Ezenkivul most indult 2 manga is es fog indulni az anime is. :)

Blue Dragon ST - Shibata Ami / A monthly jumpban /
    Blue Dragon Ral Grado - Takeshi Obata(Death Note) / WSJban /
    Anime - Studio Pierrot es elvileg Toriyama fogja rendezni is. ^^
  • blazsa
    Hát a sztori az a következő, tipikus post nukleáris story, három kaszt maradt fent a világon, a teknokraták, az istenfélők, és a Mágusok. Utóbbiak egy másik dimenzióbol csöpentek ide azután, hogy az atomháború kitört. Régen láttam, nem emlékszem a nevére, de a Koroknai volt a narrátor és eszméletlen feelingje volt, ezért is kerestem rá, de csak azt a filmet találtam.