72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #15019 Nincs olyan hogy "jo" vagy "jobb". Mindenkinek a sajat izlese dolga mi tetszik neki. Szerintem a bleach sokkal felnottesebb a naruto pedig nagyon gyerekes. -
Nuki #15018 olyanra énis kiváncsi vagyok ^^ -
vmi időutazós,kavarós animét keresek, tud vki címeket?? -
Szerintetek a Bleach vagy a Naruto a "jobb" anime. Mármint történeti szempontból. -
_Vegeta_ #15015 Csak egy lesarkitott pelda volt, mert huen szemlelteti az atlagmagyar igenyeit a szorakozasrol. 
Apropo holnap Blue Dragon! :) -
El Cazador de la Bruja: Nem tűnik nagy számnak, szokásos klisé karakterek, kalandos menekülős sztori, meg különleges képességes amnéziás lány. A zenéje viszont nagyon ott van a szeren. Sokan Noir meg Madlax fílinget vártak tőle, szerintem egyelőre feleslegesen, de majd meglátjuk. -
Jó én is szorakozásból nézek animét, de azért a végén végig gondolom az egészet és balf*aszok közt nekem nem mond ilyeneket hála az égnek én azt kihagyom, köszike.
-
_Vegeta_ #15012 Nem a tomeghentet szeretem, de nallam az anime 20percnyi tomenytelen szorakozas es utalom amikor beleakarnak gyomoszolni valami ertelmetlen mondanivalot. Ha ilyesmit akarok nezni nezek scifi-t vagy olvasok scifit koszonom szepen. 
csocso: Persze a baratokkoztnek is van mondanivaloja azt mondja hogy nezd en mien igenytelen szappanopera vagyok es te megis engem nezel. :D -
aki a tömeghentet szereti annak nem is kell :) -
Elég sok sőt szinte mindegyik animének van mondani valója, de ezek szerint te nem vetted észre
-
_Vegeta_ #15009 Minek mondanivalo egy animebe?
-
Prof William #15008 Vagyis
http://www.youtube.com/watch?v=8ljGLFhyFTs&NR=1
Bocs... -
Prof William #15007 Az intelligens mély mondanivalójú animének már a Trailerén meglátszik hogy micsoda mondanivalót préseltek bele...
Lucky Star
http://www.youtube.com/watch?v=7sU5rwQ3WXE&eurl=http%3A%2F%2Fkurogane%2Eanimeblogger%2Enet%2F2007%2F04%2F06%2Flucky%2Dstar%2Dcm%2F -
A hétvégén megnézem :)
Ja, másik :) a Transformers 2007-es movie-ját de meg akarom már nézni.
A story sztem elhanyagolható lesz, de amit a mai technikával csinálnak a durva. Aki nem látta a trailer és érdekelné: ITT az angol menüben van egy hosszabb ist, azt ajánlanám inkább megtekintésre :) -
Prof William #15005 Aha. Van pár visszafogott szexjelenet benne. -
Nuki #15004 Blue Gender? Az ami az A+ on is ment? :) -
Prof William #15003 Ezek már nem csúrolják. Hanem azok. Bár Dragon King 4 inkább kalandfilmnek tűnik amibe becsúszik néha 1-2 szex. :) Mint Pl. A Blue Grendel. -
Nuki #15002 olvastam :P nembaj, azt is beleveszem az ajánlásba :)) -
Óvatosan :) +16 sztem :) -
ejhaha, figy tegnapelőtt néztem meg a 3. részt :) -
Nuki #14999 aha :)
csak hogy hogy ajánlgassam ;P -
szerintem nem csak súúúúrolják ^^ -
Nuki #14997 ezzek már Hengai kategóriát súrolják? -
pedig mar kezdtem elfelejteni azt a dalt 
-
Csak egyed mondok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pipiru piru piru pipiru pii!! -
eheh, köcce, leszedem a Dragon Knight 4-et, a többit meglátjuk :) -
Hoz_Hun #14993 Kardozós-baszós?
Must have!!!
(Amúgy nekem abban a Words of Worth - remélem jól írom) -
Prof William #14992 Ja igenb DK 4 hez hogy az a részenként 1 jelenet is szép és szerelmen alapul. .) De ez elmondható az itt leírtakra is. :) -
Prof William #14991 Na szóval... Blood Shadow
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van 1-2 meredkebb jelenet amikor démonok vs széplányok vannak, de szerencsre a főhős hamar megérkezik és megment.
Ezt leszámítva jó kis véres harcok vannak benne (a la Berserk)és néha oylan poénok ogy leestem a székről. :) (általában szexel kapcsoaltosak.)
A szex 90% -a emberek között megy akik akarják is egymást. :)
De ha igazi Baszós-kardozóst akarsz látni akkor a Dragon Knight 4 -a NO.1 ajánlom. A rajzolás gyönyörű, jók a harcok és részenként 1 szexjelenet van benne. (Egy rész 30-40 perc. :) )
Meiking
Szegény pásztorsrácból Lord lessz és el kell vennie a királylányt. :) Kicsit több baszás és kevesebb kardozás jellemzi. :) És poné. :)
Most hirtelen ennyi. :) -
Azt nem szeressük... bár ha nem a durvábbik fajta miben 3 perc kardozás meg szoveg meg storí esik 10 perc dugásra akkor jó
A "baszós-kardozós": az akciódús szép jelenetek egy kis szerelmi szállal vagy valami (alap klisé, a főhős megmenti a csaját, vagy a kirájjányt) -
Prof William #14989 Blood Shadow. :) Kardozós-baszós. :) Hentai amúgy. :) -
A Pirates of Caribbean-féle filmeket a haverokkal így kategorizáljuk :)... -
"baszós-kardozós"
LOL ^^ -
Nem tudtok hasonló anime-ről ami a "baszós-kardozós" kategóriába esik?
Olyasmi érdekelne pl:
Kereskedőkaraván, tolvajok, katonák a silkroad-on vagy hasonló hangvételű, témájú, ahol jó sok ember mozog és akciódús.
[a hétvégén látta a Rambo-t] -
Ergo Proxy: Befejezték és nyitott a történet :P Bár szerintem viszonylag jól le lett zárva.
Apa kezdődik.... > Nanoha StrikerS: Hát az első rész ütött (de hát minden első résszel így van). Új csajok, végig action, kisebb-nagyobb nyállal megszakítva. Aki bírta az első két szériát ne hagyja ki. -
Gábor #14984 Szvsz Koroknai munkásságát kellene a neten megnézni, ahol a szinkronmeló is tuti fel van tüntetve. -
blazsa #14983 Nem tudok róla, régen láttam és mint mondtam a Koroknai ragadott meg, de csak az a videó jött be amit linkeltem. Talán ha mondanátok olyan filmeket amiben az ő hangja is szerepelt egyszerűbb lenne a keresés. Aztán meg belinkelem ide a film címét. -
tiszta WoD :)
vámpírok, hunterek meg vérfarkasok nincsenek benne?
Ha vannak akkor engem is érdekel mi ez :) -
_Vegeta_ #14981 A Blue Dragon egy konzoljatek aminek a karakterdesignja Toriyama munkaja. Ezenkivul most indult 2 manga is es fog indulni az anime is. :)
Blue Dragon ST - Shibata Ami / A monthly jumpban /
Blue Dragon Ral Grado - Takeshi Obata(Death Note) / WSJban /
Anime - Studio Pierrot es elvileg Toriyama fogja rendezni is. ^^ -
blazsa #14980 Hát a sztori az a következő, tipikus post nukleáris story, három kaszt maradt fent a világon, a teknokraták, az istenfélők, és a Mágusok. Utóbbiak egy másik dimenzióbol csöpentek ide azután, hogy az atomháború kitört. Régen láttam, nem emlékszem a nevére, de a Koroknai volt a narrátor és eszméletlen feelingje volt, ezért is kerestem rá, de csak azt a filmet találtam.