72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #15059 nekem a Mind Game volt az első mozifím^^ csk a második a Ninja Scroll. -
mozifilm volt, amúgy nekem is az első animéim között volt -
Az első OVA volt amit láttam :) -
Nuki #15056 #15054 és #15055
hamár itt tartunk: Azumanga amennyire nem látványos, egyszerü animációk vannak benne, csak nem kerül olyan sokba! szivesen látnám A+ -on :)
így sem kicsi a rajongótábora ez igaz... :P
Én örülök hogy leadták ott a Read or Die-t, egy nagyon jó animével ismerkedtem meg ^^
viszont ezek a melegre fordulós animék, szerencsére egy részt se láttam =) -
Prof William #15055 Igazad van. Lehet hogy ezek olcsók voltak. :) -
Hali all!
Nézi vki közületek perpill az A+on a Mirage of Blazet? Mert nekem csak a mai részből tűnt fel hogy ez egy shounen-ai anime O_O. Ez azért egy kicsit fura...először a Gravitation, most meg ez. Félreértés ne essék, én nem vagyok homo gyűlölő. De azért kismillió animeből, pont egy ilyet kellett berakni megint :O? Egy még viszonylag "friss" anime csatornára? Jól belecsaptak a lecsóba... Inkább jöhetett volna vmi Love Hina akkor már :S. -
Egy délután leforgása alatt lezavartam 11 rész Onizukát. Ekkora teljesítményre még az első animés hónapokban is alig voltam képes. :P
Ami eddig tetszik az a tanbá extrém módszerei a srácok megrendszabályozására/segítésére. Néha elég groteszk fejeket vág be ami van hogy zavaró, van hogy jókat kacarászok rajtuk.
Ez alatt a 11 rész alatt pont az utolsó kettő tetszett a legjobban. Szegény lány annyira szívszorítóan sajnálnivaló volt ott a játszótéren, hogy hihetetlen (lehet nem csak lassú, de kicsit sérült is?). A verseny ki-mit-tud részén pedig egyszerre volt imádnivalóan aranyos és hihetetlenül szánalmas. Legalább Miabi-chan depressziós lett a végére.
Meg persze Onizuka is alakított.
"Csak üljünk nyugodtan és tegyünk úgy mintha nem ismernénk." -
Nuki #15052 nem magyarázkodás akart lenni, hanem egy érdekes poént felelevenítő kérdés :) -
Megnéztem a Pale Cocoont. Meseszép CGI, érdekes háttérsztori és egy meglepő befejezés. Az a helyrehozott klipp nekem nagyon tetszett.
Sci-fi rajongóknak remek kis OVA. Ajánlom.
Más: mégse tudtam befejezni a Laint. Egyszerűen nem kötött le és sohasem késztetett arra, hogy tovább nézzem. 8 részt még legyűrtem, de nem hiszem, hogy valaha is befejezném. Kicsit le is apadt miatta az animenézési maratonom. Most remélem a GTO ismét sebességbe tesz. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért te nem tudod??
-
hát nem tudom... egy ilyen eléggé fantasy animeben minek magyarázkodni??
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te már láttál olyan embert akinek ha levágják a kezét visszaragasztja?? -
Nuki #15048 akinek van Read or Die-os mozgó-smallgifje, az légyszi juttassa el nekem valahogy (pl privát üzenetben link, vagy valami) mert nem szeretném ha a többiek nagy bánatára megint képszpem nyílna a topicból ;) -
Nuki #15047 megmagyarázzák a végén, de poén:D -
ilyeneken minek gondolkozni??jó jelenet volt :) -
Nuki #15045 abban van, de nem vészes :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg, hogy hívják azt a betegséget(mérgezést?) amitől egy kőszörny megerőszakol, eltűnik a kő-bőre? :D
#15036: utólagos engedelmeddel ezt elloptam ^^
#15039: ezt még nem láttam :P (vagy legalábbis nem emlékszem) -
well hát van ott egy Ninja Scroll:) Abban van félig baszás félig gyilkolászás tömegben:) meg keleti is meg minden:) -
Shadow_THH #15043 elfelejttetem :( de rohadtsok hentai van belőle -
Hoztam nektek két valamit. Megtudnátok mondani, hogy a második miből van?
-
_Vegeta_ #15041 Kint a Blue Dragon! Vegre, amit lejon bele is kostolok.
-
Mii?!!? XD
Valahogy egy bizonyos lefejelésre emlékeztet XD -
Shadow_THH #15039 hát hamár igy megkérdezted
-
ugye nem kezditek megint teliszórni a topikot azumangás gifekkel
-
Chauneeen! -
Shadow_THH #15036
közvélemény kutatás vége -
Természetesen 榊 az, ki más? :) (tudom, pl ちよちゃん, vagy 大阪さん
)
-
jajjnemámegintazumanga ^^ -
Közvéleménykutatás (megint)
Azumangából kinek ki a kedvence?
(már persze aki látta és szereti)
-
nem vontam le semmit, kérdőjel lemaradt a mondatom végéről -
Prof William #15031 Ezt miből vontad le?
DE. Csak éppen még nem túntek fel azok aki a promoban vannak. Az OP elején egy mp-ig látszanak, de az alapján jól sikerültek. A Macseklány meg koppra mint a képen... -
akkor a korábbi promo (koncept?) képekkel köszönőviszonyban sincs ezek szerint -
Prof William #15029 Nos...
A rajzolás nekem tetszett bár sokan szapulták, de karakterenél látszik hogy TT rajzolta. Anno én senm vettem észre semmi grafikai hibát ,talán csak annyit hogy az első rszben feltűnt szörnyek eléggé úgy néznek ki muntha a RPG-Maker grafikai sablöontárából szabadultak volna. :)
Furcsa volt hogy az OP-ban vagy 8 szereplőt mutattak be és és aki az első részben szerepelt az távolról sem hasonlított az OP főhősére. Fura volt. Bár a többi szereplő biztos később jön...
Az első részben még nem volt sok harc de ami volt az amtőr szinten ment. Itt most ne arra gondoljatok hogy bénán volt csinálva, hanem képzeljétek el hogy harcol egy iskolai tanuló aki még életében nem látott szörnyet és verekedésben sem vett részt. :) Valami jó kis ütöm vágom Bud Spencer hangulata volt a bunyónak. Amikor a skacra rámásznak a goblinok és az eggyik ekezdi husánngal verni mire ő kínjában rudosssameg folytogatja a másikat az haláli! A szörnyek furák a de karakterek igaz Tony kreálmányok. :) Persze ez még csak a bevezető rész volt és semmi nem derült ki de én meg fogom nézni a többit is. :)
U.I. És van benne Nekolány is ha valakinek ez tetszik. :) -
na kijött a korábban emlegetett shining tears 1. része, megnézte már vki?? prof? -
egyértelmű -
Nuki #15026 pedig milyen jó reklám lehetne... :P -
naja de mondjuk a sany az sony akar lenni mig a senyo a sanyo-ra utal.. gondolom -
a SANY is elég gyakori márka animékben :) -
Új fotómasina márka: Senyo (Szenyó? :D)
(Bluer than indigo ~Fate~)
-
valami olyat keresek aminek ez a központi témája,top-nak nem az -
Tales of Phantasia, asszem ebben volt valami időutazás, de már nem nagyon emlékszem rá:D -
Én mindkettőt szeretem :)