72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ja, benne vannak azok a szereplők, a helyszín ugyan az, csak kicsit később játszódik, más főszereplőkkel ^^ -
Az Onegai Twins csak azzért kapta meg az Onegai-t, mert egy nagyon picit kapcsolódik az Onegai Teacherhez. -
Ja, Tanárnő, kérem!
Csak az Onegai Twins-el nem tudom, mit lehet kezdeni... Ikrek, kérlek! ? XD -
Jelen esetben tanárnő:D -
Nuki #15136 Onegai Teacher irodalmi fordításban "Tanárúr kérem" ?
-
Nuki #15135 megnéztem az 1. részét ennek a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu -nak (#15065) először aszittem hogy valami Final Fantasy paródia, aztán megláttam az utolsó 1 percét a résznek, rájöttem mégis hogy mit is akarnak mondani abban az anime-előzetesben...
gyanús is volt, hogy kis kockában ment az egész, meg az hogy filmforgatás ment az nyilvánvaló volt az elejétől fogva, de hogy mégis mi volt a célja ennek, az csak a rész végén derül ki:DD -
Prof William #15134 a Teacherre gondolok... -
Prof William #15133 A Onegai remek anime. Tetszett hogy nem húzták el a pár összejövését. A szokásos hátráltató elemek (féltékeny lány, idegesítő rokonok stb.) csak az optimális ideig voltak jelen... Míg Szerencsétlen Keichi 52 rész alatt nem tudott egy csókot összehozni Belldandyval itt minden benne volt ebben 13 részben. :) -
vmi prologe vagy prelude,nemtom pontosan. Semmi különös nincs benne, csak képek mennek,meg Kei filózgat a világról és a betegségét is elmagyarázza , nem vesztettél semmit ha nem láttad -
ez a nulladik rész ez milyen néven fut hivatalosan, mert rohadtul nem vágom miről beszéltek? -
mekkora mar mikor a szoszi srac vallan ( hyosuke) sir a csaj, mert nem tudjak eldonteni hogy jarjanak.. mire hyosuke: im pervert vagyok.. csaj: its ok.
fiu: i like girls with big tits!
csaj pityeregve : i'll do my best!
:D:D:D:D -
en nem mertem irni de nekem is volt hogy konnybe labadt a szemem:) -
nekem hianyzik hogy nem huztak.. nagyon gyorsan mult az ido.. reszenkent eltel egy ket honap meg hasonlo dolgok.. tiszta gaz... -
Ja, ha Nyuu, akkor nem csak Nyuu, hanem Karen is XD -
ja hát az első részek fürdőzős-meztelenül meglátós-félreérthetőhelyzetes-"nyú"-zós kombói elég jók :) -
Inkább kicsit más. De a hülyeség abban is megvan hegyekben XD
Miyafuji Miina és Onodera Karen rulz ^^
(meg az is igaz, hogy a görögdinnye méretű mellekből kevesebb van :D) -
az csak egy kis bevezető,abszolút nem támpont. Nézd meg,nem fogod szerintem megbánni
#15123 embere válogatja, vkinek ez,vkinek amaz jön be jobban.Én azt tapasztaltam,aki amelyiket először látja, az tetszik neki jobban -
Hallom, hogy sokaknak az eredeti után nagy csalódás volt, szóval azzal majd csínján fogok bánni. -
És utána feltétlenül a másik OT is ;) -
Kösz, ez az utolsó lökés. Ha megvolt a Rah-Xephon akkor jöhet az OT. :-) -
Jajj, az a nulladik rész tényleg szörnyű volt, de a történeten néha szinte sírtam a röhögéstől ... máskor meg mástól ... vannak ott érzelmi szálak is! -
Engem nagyon eltántorított a Teacher.
Legelsőnek megnéztem egy nulladik részt, ami végülis semmiről nem szólt (képek váltották egymást valami lassú muzsikára). Ment alatta valami szöveg ami alapján az ember egy végtelenül csöpögős "húdeszerelmesvagyokakutyamindenségitneki" történetet vár. A Kashimashi után hihetetlenül nem volt hangulatom az ilyesmihez, épp elég volt azt végigszenvedni.
De most hogy így áradoztok, szerintem kénytelen leszek nekikezdeni, a nulladik rész kihagyásával, amint befejeztem a Rah-Xephont. -
Nekem az utolsó két rész megoldása nagyon nem tetszett, de egy biztos: egyetlen nap alatt végignéztem, mert nem bírtam letenni :D
Nézd meg az OVA-t is, meg a Please Twins-t is ^^ -
én is imádom, de azért jó hogy nem húzták olyan sokáig, szerintem uncsi lett volna. Nekem is hiányérzetem volt utána, de az onegai twins nagyjából pótolta,elvégre ugyanaz a helyszín, és a hangulata is nagyon hasonló ( de nem jobb szvsz) -
Marie volt a kis teleportáló, ha jól emlékszem:D -
Nah befejeztem a Please Teacher -t
CSODALATOS VOLT! IMADNIVALO!
tok jo kis poenok voltak benne... semmi idetlen tulzas.. meg a kis teleportalo "baba" is tok jo fej volt. az utcso resz kicsit tul erotikusra sikeralt de a legviccesebb is volt.
9/10 es az egyetlen es legnagyobb baja hogy osszesen 13 reszes:(((( ahelyett hogy legalabb 25 lenne de inkabb 50!!!!!! mirt a narutobol kell tobbszaz reszt csinalni?? miert nem ebbol?????AARGH!!!
-
tőőőtsd le, megéri ;)
ja én is csocso vagyok, megesik az ilyen :D -
majd ha le tudom tolteni...... egyszer..... talan soha.
amugy most latom te is csocso vagy.... -
Itt meg a Naturós változata -
:OOO -
Ahh, teljesen meghoztad a kedvem, hogy továbbnézzem a Bleach-et:) Ennek meg talán utánna kéne néznem amv.orgon, csak fennt van jobb minőségben:) -
Prof William #15109 The 300 Bleach version
http://www.youtube.com/watch?v=gMG4-crSmVg
Csak az nézze aki már látta 120-igmert lehetséges (bár enyhe)spoilereket tartalmaz... -
Na, paff... xS
Akkor marad a Ah! My Goddess - Sorezore no Tsubasa^^ -
ü-hü-hü | _ | -
Jaja:D Abban a diákelnök röhögése volt a best!:D -
Nekem is nagyont tetszett, de utána feltétlenül nézzd meg az Onegai Twins-t is :D -
Please ( Onegai ) Teacher
meg csak a felenel tartok de BAROMIRA TETSZIK!!! nincs benne agyatlan verekedes lanyok es fiuk kozt ( gondolok itt arra, hogy szejjelver a csaj egy fiut mer az ranezett a mellere.. pff.. nincs orrverzes mert meglattak egy bugyit meg ilyenek..
Az egesz baromira tetszik.. nincs agyatlan hulye poenkodas.. amik vannak viccek azok tok jok. minden okes az egyetlen es legnagyobb baj hogy ossz vissz 13 resz.. hat lol!! :(((((( lehetne 60 is mert ezt a sorozatot el birnam nezni egesz evben ... :( szipp szippp.. de holnap mar ki is vegzem... -
こちらはオオサカアアアアア!!!!! (Kochira wa OOSAKAAAAAA!!!!)
Vagy ha ragaszkodunk az eredeti nevéhez:
こちらは春日アユムウウウウウ!!!! (Kochira wa Kasuga AYUMUUUUUU!!!!) -
Shadow_THH #15102
THIS IS OSAKAAAAAAAAA -
Én neki sem mertem állni:) Talán majd a távoljövőben, de csak azért mert a samurai szó szerepel a címben:)