72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Nem kifejezetten a filo miatt olvastam sokat, sokszor túl homályos volt a történet. Azért,hogy a teljes kép meglegyen olvasgattam sokat.
  • Seth
    Akkor én vagyok az egyetlen,akit kurvára nem érdekelt az Evangelion filozófiája?(amúgy nagyrészt belemagyarázott, értsd:Rajongó: ugye készítő Úr arra tetszett gondolni és utalni,amikor elkészítette ezt meg azt a jelenetet. Válasz: Őőőő, ja,ahogy mondod). Egyszerűen csak élveztem ami a képernyőn történik, eszembe sem jutott utána filózgatni azon hogy most mit is akartak ezzel kifejezni. Félre ne értsétek, imádom az elvont dolgokat ,a gondolkodtató alkotásokat, de az eva nálam nem ilyen volt.
  • _Vegeta_
    mekkora blama
  • Gábor
    Részben egyetértek, de az amerikai érthető sajnos a szellemi fogyatékos szintjén ragad meged az esetek 90%-ban.
    Inkább utána olvasok egy sci-fi anime mondandójának, mint a gyerekes amerikai álmot értelmezzem az x+1edik filmben.

(EVA után SOKAT kellett olvassak, hogy fogjam mi történt egészében :D )
  • Seth
    azért mondtam hogy érthető a sztori, ami a japcsi scifik 70-80%-ról nem igazán mondható el :)
  • Gábor
    Én úgy emlékszem rá, mint egy tipikus hollywoodi beütésű japán alkotás mind sztori, mind látványvilág alapján.
  • Seth
    Én Appleseed-et (a 2004-es mozit,nem az ősrégit^^)néztem meg a hétvégén. Tetszett, jó kis CG mozi, érthető sztorival,bár párszor lassú történetvezetéssel (kb 3x mondják el ugyanazt a mesét). Vége grandiózus,látványos. Egy-két dolog nem volt tiszta a szereplőkkel kapcsolatban (ahhoz látnom kellett volna az eredetit gondolom, meg legfőképp a mangáját). Úgyhogy jöhet a folytatás,ami még idén lesz ha jól tudom
  • CSOCSO
    nah meglestem az Onegai Twinset...

ari volt de az onegai teacher jobb.. de meg mindig nem birom felfogni hogy csak 13 reszes:(

aszem nekiallok a a blood+nak
  • Gábor
    SPOILER

Charles-sant és Ray-sant nem tudom a készítőknek megbocsátani! Az alatt a pár rész alatt NAGYON megszerettem őket!
  • CSOCSO
    van mar onegai logo?
  • CSOCSO
    ühühü!!!

:D
  • CSOCSO
    eurokanak en is kb a kozepeig jutottam.. sajna nincs meg 10 resz az 50 bol.. majd egyszer ujrakezdem ha beszereztem azokat a reszeket.. mindenesetre szvsz tok jo anime! nem a legjobb de nagyon jo.
  • Prof William
    Én láttam. Tetszett. :)
  • Gábor
    Senki nem látta még az Eureka Sevent?
  • RelakS
    Akkor tetszik? :D
    És amikor Miina kiszívta Karen nyakát?
  • FFX
    te aztán nagyon kipihent lehetsz -_-
  • Gábor
    Nézni kezdtem az Eureka Sevent. Majd' a felénél járok, eddig tetszik. Majd kicsit bővebb véleményt is írok, ha végeztem.
  • Prof William
    Unatkozom mit csináljak?

A fülembe jutott készülő Higurashi no naku koro ni 2. szezonjáról és el kezdtem gonfolkozni vajh miylen lehet a vége?

A választ egy régebbi enyhe jókedvben írt postom adta meg...

Szóval itt az igazsság! Csak komolyan ne vegyétek...

Íme pár Higurashi ending a régi postjaimból.

1: Amcsi ending...

Rena először sz**á veri Keichi aki a földre kerül, de ekkor megjelenik neki...

1. Satoshi
    2. Shion
    3. Régi mestere
    4. Anyja
    5. Chuck Norris

(Nektek tetszőt kéretik kiválasztani.)

És azt mondják neki hogy ne adja fel!

Erre ő felkel és fél kézzel leveri Renát.

2. Mégamcsibb ending. (Végső csata Oyashiro-sama szentélyében. )

- Rena! Te nem vagy ilyen! Tudom, hogy még van benned jóság! Ne add fel! Kűzdj a gonosz ellen!
    - Már késő Keichi! (Őrült röhögés.) Már teljesen Oyashiro-samáé vagyok!
    - Gondolj a barátaidra! Gondolj rám! Szeretlek Rena! Amióta először kergettél meg a húsvágó bárdal tudtam hogy csak te kelessz nekem!
    - Keichi... (Rena megremeg és kissé tisztul atekintete.)
    - Rena...
    Rena szemiben őrült lángok izzanak fel. Magasra emeli a bárdot. De K1 arcára nézve eszébe jut a sok vidám/kawai/echi nap amit eggyüt töltöttek.
    Hirtelen egy félfordulattal elfordul és ordítva Oyashiro-sama szobrába vágja a bárdot. A bárd okozta sebből fény robbanki és kivágja Renát+Keichit a szentélyből, amely elűnik egy lángtengerben.

Rena halottnak tűnik és a falu+főbb szereplők köré+Keichi gyűlnek szomorúul.

Keichi szólítgatja Renát könyek között, aki hirtelen kinyitja a szemét és mosolyog.

A levezetés már képzeljétek el magatok, annyit elárulok hogy rengeteg kawaiság és naplementébe menés van benne...

3 Vég. Másnéven a True Ending

Esetleg Sears katonák megrohanják a várost, mert a szervezetnek Oyashiro-sama erejére fáj a foga. K1 felkapja a ütőt, Mion előhúzza a Berettát, Rena előveszi a baltát és együt végighentelnek egy raklapnyi katonát, majd megkűzdenek Oishi -val aki valójában a Sears főnöke.

Ekkor feltűnik a fotós, és leveszi a szemüvegét és kiderül hogy ő K1 rég eltűnt apja. És feltárja a titktot hogy ez nem a valóság, hanem csak egy az Oyashiro sama által létrehozott illúzióvilág. Ennek tudatában K1 lessz a The One és egy 15 részen át tartó (a la DBZ) csatába keveredik Oisival + Takanóval. Végül győz, és barátaival kijut a való világba, ami a Chobits világa. Itt Mion hirtelen gonoszul nevetni kezd de elüti egy Dél-Afrikai Katonai Rezsim. Mindenki Heppy és mivel ebben a világban divat a többnejűség K1 elveszi Shiont és Renát és boldogan élnek.

The End.

És a következő végigjtátszás előzetesében K1 épp a nagy Cthulhut öli meg egy bézbolütő alakú fénykardal, a Vulkán bolygón, miközben a többiek örmény népdalokat énekelnek a szegény lányról, akinek leszegzték a kezét és ezért inkább asztalnak ált a gonosz Don Pedró birtokán, aki a szépséges dunatarhonyai lápban éldegél egy csapatnyi Aliennel.
  • CSOCSO
    looooooooool mekkora jelenet mikor az onegai twinsben a hugicak erotikuskodnak a bratyo elott es nyujtozkodnak mindketten egy egy ingben szoknya gatya nelkul mikozben marie hatral voros fejjel az asztalon majd hanyattesik es mondhatni luktet az agyeka.. LOOOOOOOOOOOL!
  • Shadow_THH
    ne keress benne értelmet
  • Nuki
    én nem értem, de betudom EGYENLŐRE annak hogy nem láttam végig a sorozatot :)

most az ötödiknek kinevezett ;) résznél tartok (NE mondjatok semmit plz:) csak kifejteném hirtelen a kérdéseimet amik felmerültek: (igyekszem szpojler-mentesen:)
    most ez az egész vajon "a" (vagy, "egy" másik) film amit forgattak? vagy azt hogy a Brigád tagjai miért viselkednek ilyen 'furcsán' :D
    vagy a csaj rendezte meg ezt az egészet, vagy tényleg igaz, vagy nem tudom elképzelni mi lehet itt még... de kár hogy holnap iskola, úgy megnéznék még egy pár részt mert majd' meghalok a kiváncsiságtól :DD
    jócakát^^
  • Seth
    és nem volt fura hogy az előző részhez képest olyan dolgokról beszéltek amiről eddíg szó sem volt?? ^^ Például az említett baseballos rész sorrendben a 7. lenne
  • Nuki
    sosem nézem meg az előzeteseket úgyhogy nem volt nagyon alkalmam ezt észrevenni :P
  • Seth
    azt észrevetted hogy összevissza jönnek a részek?? nem sorrendben.Amit Haruhi mond az előzetesben az a rendes sorszáma annak a résznek
  • Nuki
    The Melancholy of Haruhi Suzumiya 4. részén vagyok még csak túl, eddig tök jót nevettem 1-2 megoldáson és jeleneten :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    viszont ez a baseball meccset-varázslattal-megnyerős megoldás valahogy nem tetszett bár pont beleillik a képbe
  • RelakS
    Csak Pocky-t, Pretz-et nem :)
  • Shadow_THH
    ilyet is rendeltél?
  • RelakS
    Mizuho-sensei folyton Pochy-t zabált, de az eredeti neve Pocky (ポッキー, pokkii)
    Mizuho-sensei
    Aztán ott van Onodera Karen, ő meg salátás Prech-re volt ráizgulva, aminek az eredeti neve Pretz (プリッツ, purittsu)
    Karen
    Other images sorban vannak még egyéb képek a termékről
  • Prof William
    Mizuho mindig azt ette. :)

Akkor mi is az eredeti neve?
  • RelakS
    He?!!?
  • Seth
    amikor már kijött, az minden vágyam.. -_-
  • RelakS
    Milyet?
  • Shadow_THH
    képt
  • RelakS
    Onegai Teacher-ben meg Pochy, Onegai Twins-ben meg Prech (Értsd: Pretz) volt^^
  • RelakS
    Jaja, Jlisten megrendeltem, és megjött

A mézes-tejes ISTENI!!!! :)
  • FFX
    ha megnyertem a lottót, már indulok is :D
  • Nuki
    üdv a klubban :D
  • Hmuda
    Én azt hiszem inkább várok, hátha egyszer kijutok Japánba és majd ott megkóstolom az ilyesmiket. :-)
  • CSOCSO
    jlist.com

en innen rendeltem
  • Prof William
    A Dramaconban bezzeg Pawky! a neve. :) Az a fránya címvédelem...