72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    A készletben nem látok csokist :D
    Nem rendeltél mézes-tejest. Na, AZ tényleg űberfinom!
  • Nuki
    pedig jól állna a piros hosszú haj :D
  • CSOCSO
    :)

amugy wikipedian fent van hogy hany animeban van pocky... hat vagy 25 ben siman van....
  • CSOCSO
    de ez friss... szerencsere. csak kicsit megolvadt:( dehat florida... orakat rohadt egy dobozban ami tuti hogy legkondi nelkuli raktarban volt..
  • BEAST #15336
    rohatt! :c
  • CSOCSO
    itten majszolom:

• Nuki
    frissiben biztos finomabb. aki először jár japánban, az fogadja meg hogy hoz a többieknek ilyenből kóstolót! ;)
  • CSOCSO
    katt:

erdekes hogy a csokis es a szolos ugyanolyan szinu (rozsaszin) es kb ugyanolyan izu, csak a szolos savanykasabb, talan finomabb is.. sot.. a csokison nem is erzem hogy csokis...

erdekes izu a csokis es a szolos.. nem valami OMG definom.. de nem rossz izu. kircsi hogy megkostolhatom.. tobbet valszeg nem fogok rendelni, de ha japcsiba jarok, akkor ilyet nyugodtan fogok venni, mert tudom, hogy nem fogom kikopni:)

ui: kicsit meg van olvadva.. de legalabb a ropi finom... nem szikadt es nem szaraz!
  • CSOCSO
    Itadakimasu!!!!!
  • RelakS
    Amúgy meg jön a niggah :{|} :D

• RelakS
    Itadakimasu!
  • RelakS
    (Dél) Korea: Kankoku 韓国

Egyébként Full Metal Panic:
    Ki a gyíkarc az a Lady Chapel, azon kívül, hogy a Dana szíve? A japán szijnkron is mondja (redii chaperu, vagy mi :D )
    Bár egyik megoldás lehet, hogy a chapel azt jelenti, hogy kápolna, ravatalozó, amibe meg Kaname belefexik, az totál mint egy koporsó :D Meg egyébként is, akár szentélynek is lehetne csúfolni a Dana szívét :D
  • CSOCSO
    megjott a POCKYm! :D
  • Jagi
    de egy DVD-n 5 rész van kb még 2 és vége...
    nah, de ez csak engem zavar.
    de ha Tessát le merik hagyni, [fenyeget]
  • Nuki
    én is azt tippelném, de ki tudja japánul mi az hogy korea... =)
  • _Vegeta_
    jah Korga mi? :D (Korean Manga) :DD
  • CSOCSO
    englis:D

nah mindegy..tudom hogy japan szinkron+angol sub a legjobb ( mondjuk ergo proxyhoz magyar kene)....
  • RelakS
    CSOCSO: Japán szinkron, angol felirat a legjobb! Én is úgy nézem most :D

Prof William: Szerintem meg az FMP pont nem az idióta katonasrác marhulásáról szól, hanem arról, hogy hogyan egyezteti az életét a csapattal és Kanaméval.
  • CSOCSO
    megis japan!!! nemtom mivan.. benne volt a fajlnevekben hogy, englis, no sub!

pedig gyonyoruen japan es van sub is.. jo persze angol is van de lehet allitani japcsira szal cooool!!
  • Nuki
    jó csakmert ilyen animékben jártas osztálytársam leszólt hogy az nem manga hanem valami más :P
  • _Vegeta_
    A mär rajzoloja is koreai megis szerintem boven sokkal jobb mint a naruto vagy ..... hypeolt shonen. ;)
  • Nuki
    Most néztem meg a Hellsing 3. OVA-ját...
    Aki látta még rajtam kívül, nem érzi kicsit erőltetettnek ezeket a tipikus animés poénokat, PONT EBBEN a rajzfilmben?
  • Hmuda
    Annyira nem epizódszereplő, mivel pont azokban a részekben fog játszani amik azon a DVD-n vannak rajta. Szóval végülis remek helypótló a harmadik dobozra, ha nem akarják idő előtt elhasználni a főbb szereplőket.
  • Nuki
    Ha már magyar mangákról beszélünk.
    Nekem megvan az árnybírónak 5 része magyarul, és az első három amit eddig olvastam, az nagyon jó! :) Csak pozitívan tudnék nyilatkozni.

(habár mivel a rajzolók koreai származásuak, lehet hogy más neve van a dolognak...manva, vagy valami istennyila...)
  • Jagi
    Ja oké így már beugrott... de mióta raknak epizódszereplőt egy borítóra... ezt nem értem.
    ...de ez csak az én bajom.
  • Seth
    Neveket nem tudok, de annak a srácnak a nővére aki majd a behemótot vezeti(akit fogságban tartottak egy darabig)
  • Jagi
    A borítót nem cseszték el?
    Ki a tököm az a csaj? Mao nem lehet...
  • Shadow_THH
    végignéztem a haruhit
  • Prof William
    Nekema FMP Fumoffu jobban tetszik mint a másik 2.

Amikor anno halottam a FMP-ről gondotlam, hogy ez tök jól hangzik. Aztán csak a Fumoffu adta azt amir a leírás alapján esslvártam volna a egész FMP-tól. (Értsd: Egy gyerekoora óta katonaként nevelt srác ökörködései egy teljesen más környezetben. :))
  • _Vegeta_
    a mangafan eredeti japanbol fordit, teljesen huen a japan kiadashoz. eddig ugyan nem vettem egy mangat se toluk, mert az eddigi cimek nemigazan hoztak lazba, de csak jot hallottam toluk. Nem fuzeteket hanem koteteket csinalnak, szerintem erdemes beprobalni 2000forint még nem a vilagvege meg egy olyan csoronak se mint en. :D
  • Gábor
    Huh? Tuti árak? Mi történt itt? Sokkal drágábbakra emlékeztem
  • Hmuda
    xpress.hu
  • Gábor
    Honnan rendelsz?
  • Hmuda
    Még jó, hogy említetted, eszembe jutott, hogy már rendelhető a harmadik DVD.
  • Jagi
    az viszont nagyon kár :) Chidori szépen csengő hangját semmi sem pótolja xD
  • Gábor
    Nem sznobság, de ha már olyan magas az angoltudásom amilyen, akkor a kiábrándítóan szar magyar fordításokkal nem kínzom magam, arról nem is beszélve, hogy sokat késnek is vele.
    Aláírom, hogy támogatni kell a kezdeményzést, lehet megveszem majd a füzeteket az ügy érdekében! Egyébként mit lehet tudni a termékről?

Ja, és köszönöm a linkeket! :)
  • Gábor
    Hál'Istennek a protokollos magyar szakemberek, és az általuk írt könyvek nagyon színvonalasak, így nem kellett külföldi anyag beszerzésén és fordításán fáradozni. Ha az lett volna a helyzet, akkor még többet késtem volna a beadással, mint ténylegesen
  • _Vegeta_
    Hat azert ez eleg sznobosan hangzik, velemenyem szerint tamogatni kene hazankban a mangamegjeleneseket ki-ki ahogy birja. :)
    Amugy mangara szerntem a lurk hentaira pedia a thelurker a legjobb.
    Ami ezeken nincs fenn az valoszinuleg nem is letezik. :)
  • CSOCSO
    cool az 1etlen baj hogy az fmp angol:(
  • RelakS
    Ja, nem árt, mert ugyan a Fumoffu megnézhető az FMP nélkül is, de csak annak az ismeretében teljes :)