72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ne szólj rá,mert lefordítja azt is, beware !!!
-
Gábor #15419 Relaksálj egy kicsit 
-
1: Ha valakinek születésnapot kívánunk, TISZTELJÜK MEG a TISZTELETET kifejező elöljárószóval, tehát O-tanjoubi omedetou!
Nagykutyának, vagy akit nagyon tisztelünk, esetleg kijár az O-tanjoubi omedetou gozaimasu!
(Bakkameg, nagyok lettek a képek. Mosrmámind1)
Tehát, Bucser!
お誕生日おめでとうブチェル!
2: Mi van a képen?
イベントお疲れ様! - IBENTO o-tsukare-sama! (esemény sok köszönet), tehát én arra tudok gondolni, hogy Ezer köszönet az estéért. -
Shadow_THH #15417 játszódjatok Azumangás játékokkal önfeledten :3 -
Hasonló jókat. Most megiszom az 1 hete behűtött sörömet(csak a főnök meg ne tudja^^). Egészségedre
--nem tom mi van a képre írva, relaks?? :D -- -
Nuki #15415 ah, köszi! erre voltam kiváncsi :)
BSZ Butcser^^ -
Gábor #15414 Csatlakozom! -
Boldog Szuletesnapot Bucser!
-
A Death Note a Legjobb újonnan indult anime kategóriában szerepel, tehát 2006-ban indult, de még nem ért véget.
Egyébként a szavazás az AnimeReactor szavazása alapján vagy inkább mintájára alakult ki. Célja az ötletmerítés volt, tehát ha valaki csak néhány kategóriában szavaz, azzal is formálja a végeredményt és segít a közösségnek újabb "célpontok" kiválasztásában. :) -
skin kell neked? vagy mi? -
szavaznek de mindegyik pontal ismerek 2-t kb..szal igy minek szavazzak?? -
Shadow_THH #15409 kár hogy erre nem igazán azt dobja ki -
gugli :)
VÁLOGASS :)) -
Shadow_THH #15407 #15402. kérdésem még mindig fennáll :c -
Azt :D
Csak felfigyeltem, hogy a zsarucsaj vernyogása valahogy esmerős :D -
Nuki #15405 kettőben szavaztam, legjobb anime, és legjobb lány főszereplő -
azért megnézed milyen kategóriára szavazol ugye?? ^^ -
Nuki #15403 bocs, tényleg figyelmetlen voltam.
de pl death note-nak (ami válaszok között van) még mindig jönnek ki részei, nem? legalábbis 2007-ben kijött egy csomó része, ahogy így hallottam másokat beszélni róla. -
Shadow_THH #15402 bejövős a bsplayer, hol találok visual pluginokat hozzája? -
A szavazás címében a válasz: ****** Best of 2006 -
Gábor #15400 Ha jól emlékszem a kritérium a jelölésre az volt, hogy 2006-ban kellett, hogy befejeződjön. -
Nuki #15399 azért pont ezek szerepelnek a kérdések között mert ezek lettek feltöltve mostanában? vagy mi? -
én is össz vissz 3-at ^^ -
Nuki #15397 áh, maximum 1 Anime van ezek között amit láttam :P -
Gábor #15396 szavaztam -
nem jelölsz be, oszt kész^^ -
_Vegeta_ #15394 Olyan hogy egyikse, miert nincs valaszthato opciokent? |(n_n)| -
én csak akkor szavazok vmire ha nyerni is lehet vele 
[deazé szavaz^^] -
Ugye szavaztok?
Szabályok:
1. Mindenki csak egyszer szavazzon!
2. Mindegyik kategóriában lehet választani, hogy :
* két animét jelölsz meg,
* egyet,
* vagy egyet sem.
3. A szavazás május 14. (hétfő) éjfélkor zárul. -
Youko Wakana - a rendőrnőt, aki a 2. részben üldözi Kaname-éket (és ő a hangja Miyukinak a You are under arrest!-ben, amit utánoz ez a jelenet)
Na, nyert? -
Inquisitor #15390 Nekem OGM/MKV lejátszásra a JetAudio jött be, de csak szigorúan 6.xx verzió. Ez azért is volt fontos, mert pl. külön feliratot OGM/MKV-hez csak ez tudott nekem érdemben lejátszani. -
Shadow_THH #15389 má megvan htx -
Nuki #15388 CCCP-vel és Bsplayerrel vagy W.M.classic-al mindent lejátsz. ^^ -
1) tegyel fel ertelmes codecet (ffdshow)
2)ertelmes lejatszot bsplayer (csak regebbi! 137.xx) vagy ujat de az pro legyen es tort vagy media player classicot.. de en jobban szeretem e bsplayert -
Shadow_THH #15386 ogm, lehet hol kapcsolom be -
biztos nem felirat nélküli, steamre nem kerül fel olyan. Ogm, lehet nem kapcsoltad be -
Shadow_THH #15384 Wild Armshoz hol találok feliratot mer az usteamen ami fenn van az felirat nélküli animu :O -
És az első rész vetítésének időpontja? -
mikusmate #15382 A Final Fantasy Unlimited-ről valaki tud valamit mondani? Szeretném tudni hogy érdemes-e azzal vesződni, hogy torrentről letöltsem, vagy nem olyan jó sorozat. -
Prof William #15381 Új infók a Higurashi No Naku Koro Ni 2. szezonjáról!
MORE INFO:
http://www.famitsu.com/anime/news/20...70718,0,0.html
-The second season will be 24 episodes
-The arcs will be in this order: Yakusamashi-hen, Minagoroshi-hen and Matsuribayashi-hen
-Yakusamashi-hen will be a Anime exclusive arc, practicaly for some aclarations which the anime version in the first season can't be resolved without the game Tips.