72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
-
Prof William #15699 Aha...
Kurz jól bírta, a halgatózást de a kis haverját mintha fejbelőtték volna egy Shotgunnal. Még egy animében sem láttam ekkora orvérzést. :) -
aza resz (is) hatalmas volt :DDD -
Nuki #15697 Amikor Sosuke védelmet állít fel hogy a lányokat ne tudják ki lesni? -
Prof William #15696 A Fumoffuban női fürdőben sikerült higgadt maradnia csak a vérnyomása ugrott meg egy kissé. :) Aki látta tudja mire gondolok. -
Gyakran megesik vele 
ITT egy kis IQ teszt, japán felvételi interjúkon kell megcsinálni, nagyon jó
-
Kurz elvesztette az önkontrollt XD
-
_Vegeta_ #15693 Szerintem tok jo. :)
http://tokyotoys.com/index.php?main_page=product_info&products_id=2694&zenid=3f632634ddb9d74b3e5a5bfe24645e8a -
_Vegeta_ #15692 En tudom kicsoda csak azt nem ertem mit kell nezni rajta?
Szep photoshop munka tele layer mask-al amugy nemtom... :D -
[osemtudta] xd -
Nuki #15690 köszi ^^ -
NGE: Rei Ayanami -
Véleményem szerint: IGEN 
-
Nuki #15687 szóval csak én számítok műveletlennek azzal hogy nem tudom ki lapul a kék frizura alat... :) -
GTFO+STFU :)))) -
Prof William #15685 Őőő én mint az Animeék A Sátán Művei szülői szervezet tagja legmélyebb megbotránkozásomat fejezem ki, hogy ilyen furcsa meseképet tolnak az arcomba. :)
Tapasztalt animézőként már láttam a Pokemont és a Dragon bólt szóval meg van a véleményem erről a egész perverz műfajról. :)
Tessék. :) Itt a megbotránkozás.
Mellesleg a Népszabadságban nemrég jelenet meg egy kb hasonló felkészültségi szintet megütő cikk a magyar mangákról. Ajánlom figyelmetekbe. A honlapján fent van... -
_Vegeta_ #15684 Mit kell nezni rajta? :D -
én nem látok semmit, eltakarja egy nagy fenék.... -
Mondo 3 új üzenet, benézek már erre Aya-chan hátsója virít a pofámba :)))
még jó, hogy nem volt itt senki, aki megbotránkozna rajta, egyébként meg GTFO+STFU az olyannak :) -
Látszik, látszik, de még mennyire 
-
remelem latszik -
Gábor #15679 Kicsit feldobom a topikot: már csak három rész van vissza a blood+-ból, utána írok véleményt. -
_Vegeta_ #15678 Oh a franciak.. :D -
Nuki #15677 szerintemis pokémon :)
mármint ez nem az első 150-ből van hanem a második szériából [szakértő]
vagy nem? :D
-
Gábor #15676 Záróvizsgán átestem januárban, úh össze kellene szedjem magam francia nyelv terén..........sajnos........ -
Nekem jelenleg közvetlenül záróvizsga után a német nyelvvizsga a prioritás utána jön a Japán majd a csigazabálók:) -
Gábor #15674 Én is szeretnék, de előtte be kell fejezzem a békazabálók nyelvét
-
Shadow_THH #15673 tudom
mudkip -
Lehet én vagyok a hülye demég mindíg nem vágom mi ez :) Valami pokemon? -
Képet nem lehet spoilerbe rakni ^^ -
Shadow_THH #15670 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
_Vegeta_ #15669 Még csak tanulom a japant. -
ezmijarossebb? [nemtudja] -
Shadow_THH #15667 -
Gábor #15666 Mégis mit rendeltél Japánból? Ha tudsz japánul olvasni....akkor nagyon irigyellek! -
Ma megnéztem (ismét) az FMP: TSR 2. részét, és volt egy rész, ahol majdnem szó szerint leestem a székről, úgy röhögtem XD
KUKUCS!
-
_Vegeta_ #15664 Nem szkenn erdekel hiszen enis megrendeltem csak mar nagyon kivancsi vagyok a kulsejere, mar reg kezemben lenne ha a japan ceg nem ilyen lassan szallitana. ^^
A forditas tudom hogy remek a mangafanek nagyon ugyelnek erre. :)
Seth: Manga es nem kepregeny!! Grrr
[Csak hulyeskedik] -
Nuki #15663 magyarok vagyunk, használjunk magyar szavakat =) -
nem,a képregényről van szó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na mire leírtam,akkor vettem észre,de már nem javítom, kiváncsi vagyok ki köt bele, hogy nem mangát írtam ^^ -
Nuki #15661 mármint Dévédé? :)
akkor vehetnétek már Inuyashát, FMP-t, vagy Cowboy Beebop-ot is :D