72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Blood+

Én nagyon összecsapottnak éreztem a végét... elbírt volna szerintem még egy szezont.

MÁsik dolog:

Vagabond Manga-t keresek. Scanlationért nem vagyok hajlandó fizetni (ahogy azt kéne pl az narutofan.com-on vagy más site-on)

Szóval 24-es kötet 215-ös fejezetig megvan. Nem tudja valaki honnan lehetne beszerezni a maradékot? mert a KO-scans nem csinálta tovább.

25-26-os Volume érdekelne.
  • Seth
    egyetértek, nekem a fumoffu tetszett a többi széria nemigazán
  • CSOCSO
    Nah.. befejeztem a Full Metal Panicot

hat... nem volt egy nagy durranas ez az anime....
    5/10....

ja es nemtom miert de se a fumoffut vagy mit se a second raidet nem tudom lejatszani.......
    ugyanugy mkv-k mint a sima FMP.. de megsem jatsza le rendesen.. meg media player classiccal sem.....
  • _Vegeta_
    Egyesek tevesen azt mondanak ra hogy fightning shonen de tobb koze van a kalandhoz mint a fightninghez. :)
  • Gábor
    Na ezt megnézem! <--FF Fan :)
  • _Vegeta_
    Märchen awakens romance. Olyan mintha Final Fantasyval jatszanal csak epp nezed es nem jatszassz. Persze a manga 1000x jobb.
  • Shadow_THH
    htx
  • Prof William
    Mai Hime
    Ruin Expolers

Most hirtelen ennyi jut az eszembe...
  • Gábor
    Domo!
  • Shadow_THH
    ajánljatok vicces akciódús anime-t normális befejezéssel htx
  • madfist
    már alig vannak seeder-ek, de azért csak válogass...
  • egypszichonauta
    http://www.coucoucircus.org/ost/index.php
    itt egy egész jó oldal ahol az animék openingjeit és endingjeit meg lehet hallgatni
  • CSOCSO
    kurikuri
  • biomage
    hali

ma van a nagy tavaszi nagy takaritás :), találtam egy plüs aláttot :)
    ami igaz nem macsákból ál hanem két panda van egymásra rakva, pont ugy mint a nekokoneko plüs xDDD
  • csocso14
    De durva
  • Shadow_THH
    KiszLCL
  • Gábor
    Megint felteszem azt a nagyon hülye kérdést, hogy találkoztatok-e már best of válogatással anime zenékből?
  • Gábor
    Basszus, a zenét hallgatva kedvem lenne mégegyszer megnézni a sorozatot!
  • Gábor
  • FFX
    :S Ez nagyon nem dikerült, na majd most

na mégegyszer
  • Shadow_THH
    http:// D:
  • Gábor
    404 :(
  • FFX
    gendou.com
  • Gábor
    No, jöjjön egy kis Blood+ beszámoló.

Mivel a bannerban láttam meg először a címet, így gondoltam, hogy rossz nem lehet! Hát igazam volt!

Sokat így nem írok, csak néhány meghatározó dolgot, és egy negatívumot. Íme:
    A történet, a látvány és akciók kidolgozása mesteri, a zene fantasztikusan hangulatos! Ha valaki tud linket az OST-hez, az nagyon sokat segítene rajtam, ha megosztaná!

A karakterek közötti kapcsolat folymatosan fejlődik, fokozatosan tudunk meg háttérinfót a főbb szereplőkről és kapcsolatukról, habár egy-két dolgot a végéig nem fejtenek ki, pl.:

SPOILER!

Kai érzelmei, Jahana érzései -mikor vált a riporterre, ha egyáltalán véglegesen vált, Julia és David kapcsolatának kibontakozása.

SPOILER vége

Az egyetlen negatívum, ami nagyon enyhén spoiler kategória: a Red Shield balfaszkodása néhol kriminális mértéket ölt, akárcsak Saya és Haji képességeik 100%-os kihasználásának a hiánya.

Végeredmény:
    Gyanítom, hogy az itteni törzsgárda nagyrésze már látta, és azért került a bannerba, azért úgy érzem, hogy ha találunk egy nagyszerű sorozatot, arról mindenképpen írnunk kell, így tettem én is.

Mind az ötven rész lekötött, alig bírtam szabadulni a sorozattól, sajnálom, hogy vége.
    Ha lesz folytatása biztos vevő leszek rá!
  • Shadow_THH
    Valaki el tudná nekem modnai hogy miről is szólt a WildArms?

MErt most néztem végig és fingom sincs hogy mi történt benne
  • RelakS
    Ráadásul magyarul, csak kanákkal
  • csocso14
    Igen, az vagyok, te is írtad, hogy egy hosszabító jel kéne a nevemhez meg leírtad még a 14-et is hozzá, de azt inkább kihagytam
  • Nuki
    szúrj! de ne legyen spoler abbol a szempontból hogy 11.részig láttam csak :P
  • RelakS
    Jah, szökőkút a parkolóban XD
  • Seth
    az nem ér, ő egy vérbank ^^
  • RelakS
    Most szúrjak be Karin-os képet?

チョチョ, te az a Csocso14 vagy, aki az AA-n is van? :)
  • _Vegeta_
    Nagyon elborult. :D

Hey hey let's go kenka suru
    Taisetsu no mono protect my balls! :DD
  • Seth
    ez jó :)
  • Shadow_THH
    Anime Note
  • Seth
    a HQ ftp-jén volt fenn annak idején amikor megnéztem, bár asszem nem végig (8rész?), onnan szedtem. A maradékot még én sem láttam.Amúgy jó, érdekes arcok járnak az osztályba, a tanárnő kb 1. osztályos méretű és pofikájú, de közben harminc felé közeledik^^, egyik tanulója(az is lány) meg lolimániás, állandóan ölelgetné, meg annak örül hogy felemel vmit az meg ugrál érte. De a többiek is egyéniségek
  • csocso14
    ITT egy torrent, már csak az a kérdés, hogy jó e
  • egypszichonauta
    tudsz segíteni abban hogy honnan tudnám letölteni mert az ftp-s helyen nem találtam és nagyon érdekelne me ritka nagy baromságnak tűnik,szal jó:)
  • Seth
    Sensei No Ojikan
    Mellesleg egy srác miatt durrant el az agya, homokos a csávó ^^
  • Prof William
    Visszavontam. :)

Ez miből van?
  • Seth