72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Blood+
Én nagyon összecsapottnak éreztem a végét... elbírt volna szerintem még egy szezont.
MÁsik dolog:
Vagabond Manga-t keresek. Scanlationért nem vagyok hajlandó fizetni (ahogy azt kéne pl az narutofan.com-on vagy más site-on)
Szóval 24-es kötet 215-ös fejezetig megvan. Nem tudja valaki honnan lehetne beszerezni a maradékot? mert a KO-scans nem csinálta tovább.
25-26-os Volume érdekelne. -
egyetértek, nekem a fumoffu tetszett a többi széria nemigazán -
Nah.. befejeztem a Full Metal Panicot
hat... nem volt egy nagy durranas ez az anime....
5/10....
ja es nemtom miert de se a fumoffut vagy mit se a second raidet nem tudom lejatszani.......
ugyanugy mkv-k mint a sima FMP.. de megsem jatsza le rendesen.. meg media player classiccal sem..... -
_Vegeta_ #15737 Egyesek tevesen azt mondanak ra hogy fightning shonen de tobb koze van a kalandhoz mint a fightninghez. :) -
Gábor #15736 Na ezt megnézem! <--FF Fan :) -
_Vegeta_ #15735 Märchen awakens romance. Olyan mintha Final Fantasyval jatszanal csak epp nezed es nem jatszassz. Persze a manga 1000x jobb. -
Shadow_THH #15734 htx -
Prof William #15733 Mai Hime
Ruin Expolers
Most hirtelen ennyi jut az eszembe... -
Gábor #15732 Domo! -
Shadow_THH #15731 ajánljatok vicces akciódús anime-t normális befejezéssel htx -
már alig vannak seeder-ek, de azért csak válogass... -
http://www.coucoucircus.org/ost/index.php
itt egy egész jó oldal ahol az animék openingjeit és endingjeit meg lehet hallgatni -
kurikuri -
hali
ma van a nagy tavaszi nagy takaritás :), találtam egy plüs aláttot :)
ami igaz nem macsákból ál hanem két panda van egymásra rakva, pont ugy mint a nekokoneko plüs xDDD -
De durva 
-
Shadow_THH #15725 KiszLCL
-
Gábor #15724 Megint felteszem azt a nagyon hülye kérdést, hogy találkoztatok-e már best of válogatással anime zenékből? -
Gábor #15723 Basszus, a zenét hallgatva kedvem lenne mégegyszer megnézni a sorozatot!
-
Gábor #15722
-
FFX #15721 :S Ez nagyon nem dikerült, na majd most

na mégegyszer -
Shadow_THH #15720 http:// D: -
Gábor #15719 404 :( -
FFX #15718 gendou.com -
Gábor #15717 No, jöjjön egy kis Blood+ beszámoló.
Mivel a bannerban láttam meg először a címet, így gondoltam, hogy rossz nem lehet! Hát igazam volt!
Sokat így nem írok, csak néhány meghatározó dolgot, és egy negatívumot. Íme:
A történet, a látvány és akciók kidolgozása mesteri, a zene fantasztikusan hangulatos! Ha valaki tud linket az OST-hez, az nagyon sokat segítene rajtam, ha megosztaná!
A karakterek közötti kapcsolat folymatosan fejlődik, fokozatosan tudunk meg háttérinfót a főbb szereplőkről és kapcsolatukról, habár egy-két dolgot a végéig nem fejtenek ki, pl.:
SPOILER!
Kai érzelmei, Jahana érzései -mikor vált a riporterre, ha egyáltalán véglegesen vált, Julia és David kapcsolatának kibontakozása.
SPOILER vége
Az egyetlen negatívum, ami nagyon enyhén spoiler kategória: a Red Shield balfaszkodása néhol kriminális mértéket ölt, akárcsak Saya és Haji képességeik 100%-os kihasználásának a hiánya.
Végeredmény:
Gyanítom, hogy az itteni törzsgárda nagyrésze már látta, és azért került a bannerba, azért úgy érzem, hogy ha találunk egy nagyszerű sorozatot, arról mindenképpen írnunk kell, így tettem én is.
Mind az ötven rész lekötött, alig bírtam szabadulni a sorozattól, sajnálom, hogy vége.
Ha lesz folytatása biztos vevő leszek rá! -
Shadow_THH #15716 Valaki el tudná nekem modnai hogy miről is szólt a WildArms?
MErt most néztem végig és fingom sincs hogy mi történt benne -
Ráadásul magyarul, csak kanákkal
-
Igen, az vagyok, te is írtad, hogy egy hosszabító jel kéne a nevemhez meg leírtad még a 14-et is hozzá, de azt inkább kihagytam
-
Nuki #15713 szúrj! de ne legyen spoler abbol a szempontból hogy 11.részig láttam csak :P -
Jah, szökőkút a parkolóban XD -
az nem ér, ő egy vérbank ^^ -
Most szúrjak be Karin-os képet? 
チョチョ, te az a Csocso14 vagy, aki az AA-n is van? :) -
_Vegeta_ #15709 Nagyon elborult. :D
Hey hey let's go kenka suru
Taisetsu no mono protect my balls! :DD -
ez jó :) -
Shadow_THH #15707 Anime Note -
a HQ ftp-jén volt fenn annak idején amikor megnéztem, bár asszem nem végig (8rész?), onnan szedtem. A maradékot még én sem láttam.Amúgy jó, érdekes arcok járnak az osztályba, a tanárnő kb 1. osztályos méretű és pofikájú, de közben harminc felé közeledik^^, egyik tanulója(az is lány) meg lolimániás, állandóan ölelgetné, meg annak örül hogy felemel vmit az meg ugrál érte. De a többiek is egyéniségek
-
ITT egy torrent, már csak az a kérdés, hogy jó e -
tudsz segíteni abban hogy honnan tudnám letölteni mert az ftp-s helyen nem találtam és nagyon érdekelne me ritka nagy baromságnak tűnik,szal jó:) -
Sensei No Ojikan
Mellesleg egy srác miatt durrant el az agya, homokos a csávó ^^ -
Prof William #15702 Visszavontam. :)
Ez miből van? -