72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nah eddigi ( valszeg nem teljes) lista
lista
Ghost in the Shell film 1,2
GITS SAC 1
Metrolopis
Wonderful Days
Grave of the Fireflies
Battle Angel Alita
Ninja Scroll
Berserk
Spirited Away
My neighbor Totoro
Neon Genesis Evangelion
Love Hina +specials
Blood - the last vampire
FLCL - Furi Kuri
Animatrix
Vampire hunter D -Bloodlust
Akira
Jun Roh - The Wolf Bridge
Cowboy Bebop The movie
Whisper of the Heart
Serial Experiments LAIN
Princess Mononoke
Elfen Lied
Appleseed
Howl's Moving Castle
Chobits
Perfect Blue
My Hime
Elfen Lied
He is my master
Suzuka
Yumeria
Bleach*
Ai My me Strawberry eggs
Ergo Proxy
Eureka Seven
Full metal Panic
Is Pure
Midori No Hibi
Please Teacher
Please twins
Tenjho Tenge
amik megvannak csakhat ido kell mire befejezem mindet:
Texhnolyze
Stellvia of the Universe
Sousei no Aquarion
Shakugan no shana
PLanet ES
Paranoia Agent
Last exile
Girls Bravo
Ghost Hunt
Genshiken
FMP second raid
FMP Fumoffu
Claymore
Blood +
Bleach*
Amaenaideyo
Aishiteruze baby
es kitudja hogy hany anime nem jutott az eszembe... -
be van fejezve...
csek disz -
Gábor #16018 Befejezett sorozat, vagy most fut? -
ezer köszi :) -
holy genesis aquarion (sousei no aquarion) -t valaki latta mar??
nge tipusu film -
Rip Slyme - Super Shooter -
esetleg nem tudja valakí az előadóját vagy a címét? -
Még nincs. Folyamatosan dolgoznak rajta a hidden liefesek és a bleac society-sek is. -
jah. :)
openingje viszont eszméletlenül jó, a zene miatt -
nekem is tetszett, pedig itt sokan leszólták,ezért nem is akartam megnézni. Bár tiszta harc,meg dobd ide a kezed stílusú az egész(értsd:csonkolós^^), azért van benne egy két megható rész, olyanok halnak meg akire nem számítana az ember. Ja a vége viszont tömören fogalmazva szar. Ja mégvalami az első szériából (1-13) ( ha a steam-ről szeded),akkor a shock-os verziót,az cenzúrázatlan. -
Most kezdtem bele a Gantz-ba. eddig nagyon tetszik, most nézem a második részét. jó kis akció/horror :) -
Vagy Itt vagy Itt -
hol van hozza magyar felirat? -
Sziasztok.
Bleach 91-108. részhez létezik magyar felirat? O.o mert 90-ig meg 108 után vannak, de ezt a pár részt nem találom :\ szal akkor ezeket most angolul nézhetem végig? -
Jah
-
Nuki #16005 gondolom az hogy "eigo" azt japánul mondta, ezért japánul van..? :) -
Biztos valami genya japán nyelvtani csavar van a dologban :) (ennyire még nem tudok japánul :D) -
_Vegeta_ #16003 Most lehet en vagyok a hulye de nemertem miert lenne az angol nyelv japan nyelven. :D -
Oosaka-san azt válaszolta, hogy Nihon :)
Szvsz lefordíthatatlan, de megpróbálom:
Ha a japán nyelv japán nyelven van,
Akkor az angol nyelv milyen nyelven van?
(csak így túl egyértelmű, hogy japán nyelven. Vagy mivel villámkérdés, simán rávágná bárki, hogy angolul? :D) -
hello!
Volt egy ftp oldalam,amin regisztrálva vagyok,de elköltöztem otthonról,és sajna semmi honlapcímet nem írtam fel. Így nem tudom az ftp oldalt sem látogatni. Nevet nem mondok,aki tudja miről van szó,privátban kérem a segítségét. Előre is köszönöm! -
enyém :D ték -
Nuki #15999 értem kösz :)
kié lesz a ték? :D -
portokat kell nyitni meg szedd le a legújabb emuleplus-t.
Abban elvileg frissített serverlista is van. csatlakozol serverhez ajd elkezdessz tölteni. És rólad is tölteek. minnél többet töltenek rólad te annál jobb rangot kapsz a sorbanállásban é egyre több szeletet tölthetszadott fájlokból.
Ez valódi peertopeer share.
Ja és az elején kurva lassú amíg behasheli a megosztott fájlokat. Aztán okés minden -
Nuki #15997 köszi megpróbálom :)
kell valami egyéb szaktudás hozzá DC-hez képest? ^^ -
enis igy vagyok ezzel, megszokasbol nezem meg hetrol hetre a narutot es a bleachet is egy ideje ... inkabb megneztem ujra a Gundam SEEDet es Destinyt :/ ... errol a Code Geass-rol meg nem igazan hallottam de meglesem \o/ -
felejtsd el DC-t ilyen téren.
Emule-on egy csomo Jpop Jrock van meg anime OST. -
Nuki #15994 köszi de:
olyan előadót nem találtam DC-n... helyette Strawbery JAM címmel találtam
"Ai Otsuka - 03 - Strawberry Jam" (ennek majd egy éjszaka kellett mire lejött
= lassú felhasználók) és nem is hasonlít az 'eredetihez' amihez hasonlítottam... :P
"Spiral - Peak of Hope - Strawberry JAM " ilyen előadót is kevesebbet láttam, de már tudom mit keressek :) -
ez volt a Gendou-n előadóként feltüntetve -
Strawberry Jam -
_Vegeta_ #15991 angol szavak? passz :P -
Nuki #15990 Érdekelne a Spiral c. anime Openingjének előadója :)
[URL=http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/spiral-tv-original-soundtrack/01-peak-of-hope-strawberry-jam-.mp3]Linku ^^[/URL]
esetleg az album képei alapján ki tudnátok deríteni az is megfelelne, de ha hallásból felismeritek az is nagyon jó lenne, köszi ^^ -
FFX #15989 Ennek a kérdésnek a megválaszolását rád bízom (én most túl fáradt vagyok ehhez
)
-
Itt az új aláírásom (sajna kanjikkal együtt már aszonta, hogy max 250 karakter):
Nihongo wa nihon no kotoba,
De wa eigo wa doko no kotoba?
Nah, mi a helyes válasz? :D
-
_Vegeta_ #15987 Elkezdtem olvasni a Yuria 100-at. Legjobban a Chobitshoz tudnam hasonlitani, de szerintem sokkal jobb. Kicsit "erotikusabb". ^_^
Bleach: Engem 4-5resz filler sosem idegesitett, csak fokozza az izgalmakat (már ha az ember nem olvasta el elotte a mangat ugye), ha viszont tudom hogy 10nel tobb filler resz kovetkezik akkor eleve kihagyom oket. -
Claymore- Berserk-et nem láttam, de ez elég jó eddig, bár az anime-t csak úgy megszokásból nézem, mert a mangát elolvastam a 12. kötetig és az anime egyelőre teljes copy-paste, úgyhogy gyakorlatilag így nulla izgalom, de a látvány azért nem rossz, viszont a zene finoman szólva is idegesítő. -
Minden kell valami amin izgulhat hétről hétre:D -
na én ezért neki sem kezdek az ilyen 100+ részes sorozatoknak, most 5-6 éven át várjam hetente az új részeket? -
Nuki #15983 túl könnyü lenne ha egyszerre minden az öledbe hullanak, akkor nem lenne mire várni ^^ -
makarihas #15982 http://www.charal.atw.hu/
sziasztok ezzel szeretnk nektek kedveskedni::D:D:D
nezzetek meg:D -
kit érdekel ha törés van az idő fonalában?? ez egy rohadt anime!!! Nem a Dallas....
Ahh mindegy:) feleslegesen húzom fel magam... Úgyis függő vagyok.. mindegy várom a 279-es mangát (bazze a berserk sem jön meg a Vagabond sem új:()