72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    Nah eddigi ( valszeg nem teljes) lista

lista

Ghost in the Shell film 1,2
    GITS SAC 1
    Metrolopis
    Wonderful Days
    Grave of the Fireflies
    Battle Angel Alita
    Ninja Scroll
    Berserk
    Spirited Away
    My neighbor Totoro
    Neon Genesis Evangelion
    Love Hina +specials
    Blood - the last vampire
    FLCL - Furi Kuri
    Animatrix
    Vampire hunter D -Bloodlust
    Akira
    Jun Roh - The Wolf Bridge
    Cowboy Bebop The movie
    Whisper of the Heart
    Serial Experiments LAIN
    Princess Mononoke
    Elfen Lied
    Appleseed
    Howl's Moving Castle
    Chobits
    Perfect Blue
    My Hime
    Elfen Lied
    He is my master
    Suzuka
    Yumeria
    Bleach*
    Ai My me Strawberry eggs
    Ergo Proxy
    Eureka Seven
    Full metal Panic
    Is Pure
    Midori No Hibi
    Please Teacher
    Please twins
    Tenjho Tenge

amik megvannak csakhat ido kell mire befejezem mindet:

Texhnolyze
    Stellvia of the Universe
    Sousei no Aquarion
    Shakugan no shana
    PLanet ES
    Paranoia Agent
    Last exile
    Girls Bravo
    Ghost Hunt
    Genshiken
    FMP second raid
    FMP Fumoffu
    Claymore
    Blood +
    Bleach*
    Amaenaideyo
    Aishiteruze baby

es kitudja hogy hany anime nem jutott az eszembe...
  • CSOCSO
    be van fejezve...

csek disz
  • Gábor
    Befejezett sorozat, vagy most fut?
  • Frosty01
    ezer köszi :)
  • CSOCSO
    holy genesis aquarion (sousei no aquarion) -t valaki latta mar??
    nge tipusu film
  • Seth
    Rip Slyme - Super Shooter
  • Frosty01
    esetleg nem tudja valakí az előadóját vagy a címét?
  • Black Hawk
    Még nincs. Folyamatosan dolgoznak rajta a hidden liefesek és a bleac society-sek is.
  • Frosty01
    jah. :)
    openingje viszont eszméletlenül jó, a zene miatt
  • Seth
    nekem is tetszett, pedig itt sokan leszólták,ezért nem is akartam megnézni. Bár tiszta harc,meg dobd ide a kezed stílusú az egész(értsd:csonkolós^^), azért van benne egy két megható rész, olyanok halnak meg akire nem számítana az ember. Ja a vége viszont tömören fogalmazva szar. Ja mégvalami az első szériából (1-13) ( ha a steam-ről szeded),akkor a shock-os verziót,az cenzúrázatlan.
  • Frosty01
    Most kezdtem bele a Gantz-ba. eddig nagyon tetszik, most nézem a második részét. jó kis akció/horror :)
  • csocso14
    Vagy Itt vagy Itt
  • CSOCSO
    hol van hozza magyar felirat?
  • armageddon666
    Sziasztok.
    Bleach 91-108. részhez létezik magyar felirat? O.o mert 90-ig meg 108 után vannak, de ezt a pár részt nem találom :\ szal akkor ezeket most angolul nézhetem végig?
  • RelakS
    Jah
  • Nuki
    gondolom az hogy "eigo" azt japánul mondta, ezért japánul van..? :)
  • RelakS
    Biztos valami genya japán nyelvtani csavar van a dologban :) (ennyire még nem tudok japánul :D)
  • _Vegeta_
    Most lehet en vagyok a hulye de nemertem miert lenne az angol nyelv japan nyelven. :D
  • RelakS
    Oosaka-san azt válaszolta, hogy Nihon :)

Szvsz lefordíthatatlan, de megpróbálom:

Ha a japán nyelv japán nyelven van,
    Akkor az angol nyelv milyen nyelven van?

(csak így túl egyértelmű, hogy japán nyelven. Vagy mivel villámkérdés, simán rávágná bárki, hogy angolul? :D)
  • LordVenom
    hello!
    Volt egy ftp oldalam,amin regisztrálva vagyok,de elköltöztem otthonról,és sajna semmi honlapcímet nem írtam fel. Így nem tudom az ftp oldalt sem látogatni. Nevet nem mondok,aki tudja miről van szó,privátban kérem a segítségét. Előre is köszönöm!
  • Frosty01
    enyém :D ték
  • Nuki
    értem kösz :)
    kié lesz a ték? :D
  • Bucser
    portokat kell nyitni meg szedd le a legújabb emuleplus-t.

Abban elvileg frissített serverlista is van. csatlakozol serverhez ajd elkezdessz tölteni. És rólad is tölteek. minnél többet töltenek rólad te annál jobb rangot kapsz a sorbanállásban é egyre több szeletet tölthetszadott fájlokból.

Ez valódi peertopeer share.

Ja és az elején kurva lassú amíg behasheli a megosztott fájlokat. Aztán okés minden
  • Nuki
    köszi megpróbálom :)

kell valami egyéb szaktudás hozzá DC-hez képest? ^^
  • BEAST #15996
    enis igy vagyok ezzel, megszokasbol nezem meg hetrol hetre a narutot es a bleachet is egy ideje ... inkabb megneztem ujra a Gundam SEEDet es Destinyt :/ ... errol a Code Geass-rol meg nem igazan hallottam de meglesem \o/
  • Bucser
    felejtsd el DC-t ilyen téren.

Emule-on egy csomo Jpop Jrock van meg anime OST.
  • Nuki
    köszi de:
    olyan előadót nem találtam DC-n... helyette Strawbery JAM címmel találtam

"Ai Otsuka - 03 - Strawberry Jam" (ennek majd egy éjszaka kellett mire lejött = lassú felhasználók) és nem is hasonlít az 'eredetihez' amihez hasonlítottam... :P

"Spiral - Peak of Hope - Strawberry JAM " ilyen előadót is kevesebbet láttam, de már tudom mit keressek :)
  • Hrisskar
    ez volt a Gendou-n előadóként feltüntetve
  • Hrisskar
    Strawberry Jam
  • _Vegeta_
    angol szavak? passz :P
  • Nuki
    Érdekelne a Spiral c. anime Openingjének előadója :)
    [URL=http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/spiral-tv-original-soundtrack/01-peak-of-hope-strawberry-jam-.mp3]Linku ^^[/URL]
    esetleg az album képei alapján ki tudnátok deríteni az is megfelelne, de ha hallásból felismeritek az is nagyon jó lenne, köszi ^^
  • FFX
    Ennek a kérdésnek a megválaszolását rád bízom (én most túl fáradt vagyok ehhez )
  • RelakS
    Itt az új aláírásom (sajna kanjikkal együtt már aszonta, hogy max 250 karakter):
    Nihongo wa nihon no kotoba,
    De wa eigo wa doko no kotoba?

Nah, mi a helyes válasz? :D

• _Vegeta_
    Elkezdtem olvasni a Yuria 100-at. Legjobban a Chobitshoz tudnam hasonlitani, de szerintem sokkal jobb. Kicsit "erotikusabb". ^_^

Bleach: Engem 4-5resz filler sosem idegesitett, csak fokozza az izgalmakat (már ha az ember nem olvasta el elotte a mangat ugye), ha viszont tudom hogy 10nel tobb filler resz kovetkezik akkor eleve kihagyom oket.
  • madfist
    Claymore- Berserk-et nem láttam, de ez elég jó eddig, bár az anime-t csak úgy megszokásból nézem, mert a mangát elolvastam a 12. kötetig és az anime egyelőre teljes copy-paste, úgyhogy gyakorlatilag így nulla izgalom, de a látvány azért nem rossz, viszont a zene finoman szólva is idegesítő.
  • Hrisskar
    Minden kell valami amin izgulhat hétről hétre:D
  • Seth
    na én ezért neki sem kezdek az ilyen 100+ részes sorozatoknak, most 5-6 éven át várjam hetente az új részeket?
  • Nuki
    túl könnyü lenne ha egyszerre minden az öledbe hullanak, akkor nem lenne mire várni ^^
  • makarihas
    http://www.charal.atw.hu/
    sziasztok ezzel szeretnk nektek kedveskedni::D:D:D

nezzetek meg:D
  • Bucser
    kit érdekel ha törés van az idő fonalában?? ez egy rohadt anime!!! Nem a Dallas....

Ahh mindegy:) feleslegesen húzom fel magam... Úgyis függő vagyok.. mindegy várom a 279-es mangát (bazze a berserk sem jön meg a Vagabond sem új:()