72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kösz, már megnéztem. Asszem újra meg kell néznem a sorozatot, 5 éve is van hogy láttam -
jó de az emberiség is egy angyalnak számít -.- meg ottvan lilith akivel ugye nem harcoltak... amúgy 3. volt az első ami szerepelt. mármint aki ellen harcoltak. De nézd meg amit Bucser linkelt :) -
Eva Angyalok -
hát eleve nem úgy kezdődött hogy az első angyal amit mutattak már az 5. vagy 6. volt? -
zanzásítva ?
nekem úgy rémlik volt mind ellen...
nemtom kell-e happy endesebb :D ez nem volt eléggé az? főleg az end of evaé xD
"írtam, hogy remake" félreolvastam :c úgyláttam írtál egy "lehet"et is bele :c dehát mégsem xD -
írtam, hogy remake, zanzásítva lesz gondolom a sorozat(már csak az a kérdés hogy az eredeti vagy a tv-s befejezést csinálják meg, én személy szerint jobban örülnék vmi újfajta happy endesebb befejezésnek
esetleg a retake manga megfilmesítése is jó lenne,abban kicsit másképp alakultak a dolgok(oké, a hentai jelenetek nem kellenek bele ^^) :D
Be lehetne még mutatni esetleg a többi angyallal a harcot ami kimaradt (ugye jól emlékszem, hogy csak 5-6-ot mutattak???
)
-
nekem nagyon összevágottnak tűnik O.o mármint, nem fakenek, scak minden jelenet nagyon ismerős... szerintem remake lesz....... hameg ilyen a kamera mással volt elfoglalva... nemtom mit lehetett volna mutogatni , a mutatottak helyett... folytatás meg. lehetne folytatni? O.o -
Láttátok már az új Evangelion bemutatót? Hát én reménykedtem benne azért, hogy vmi folytatás szerű (vagy legalábbis valami "amíg a kamera mással volt elfoglalva" jelenet lesz), de ez már megint egy újabb rókabőr, remake. Booring ^^
azért majd meglesem ha kijön
3 v 4 részesre tervezik asszem -
Stem vámpír a foga után.:) -
hello!
valaki megtudná mondani, hogy ez a csajszi melyik animéből van?
-
isohunton lehet keresni IRC elérhetőségre is... -
nem szeretem a torrentet :D -
AranyKéz #16409 isohunt, pl.
-
és akkor azokat hogyan lehetne elérni? -
AranyKéz #16407 fenn van az, csak nem végig
-
és a Death Note-nak hogy hogy nincs fenn az össz ep-je az *steam-en? -
Hello az Iketeru Futari jó anime?Mert ha jó akkor megnézném...Köszi -
aha,aha -
AranyKéz #16403 All Purpose Cultural Cat Girl Nuku Nuku TV - Ocsmány egy kakikupac a 6 részes OVÁhoz képest. Andorobot??? Hát júj.
-
AranyKéz #16402 Ja jó, vak vagyok bazz. Mindkettőt megnézdted. XD
-
Gokusent nézzétek meg, aki még nem látta :D
nagyon jó -
AranyKéz #16400 Mindkét sorozatot megnézted ? -
na megvolt mind2 Vandread... sokkal jobb volt mint amire gondoltam leírások alapján :DD gyorsan vége lett :c -
a movie szerintem is :\ -
Hát a véletlen felébredt "living superweapon" kategóriában valóban nem rossz a Blue Gender meg az alapsztori is jó. Nekem tetszett.
viszont a movie szar. -
nekem tetszett a Blue Gender :c meg Onegai Teacger is :DDD utóbbi jobban xD főleg az OVA XD -
Blue Gender első olyan 5-6 része jó, utána kínszenvedés, rajzolás hol jó, hol pocsék, plusz magyar szinkronnal néztem A+-on ,az se hiszem hogy túl jót tett neki. Gyenge minden szempontból
Ááá, most várhatom a folytatásokat Claymore-ból,megnéztem gyorsütemben mind a 15 részt. Ajánlom bárkinek aki szereti a kardozós,középkori, csonkolós filmeket jó adag misztikus és szuper képességű karakterrel , kegyetlen szörnyetegekkel ^^ -
Nekem eddig egy sorozatom volt, amit legszívesebben kihajítottam volna, de ha már letöltöttem, megnéztem: Ez a Blue Gender volt. A film (Blue Gender: The Warrior) meg pláne. De ha már leszedtem, kíváncsi voltam a végére...
Az Onegai Teacher-ről meg csak annyit, hogy nem tudtam abbahagyni, és egy nap alatt végignyomtam
-
jóó eza Vandread ^^ -
Claymore 8. rész, durva volt, nézzétek, most nálam ez a legjobb a nyáron :D -
Samurai Champloo is megvót... most Vandreadet szedek és belenézek ^^
-
"Bucser, a fogalmazásodra gondolt. (rövid memoria, stb...-.-)) "
Hát ha valaki nekem megmondja, hogy ebben mi volt visszafogásra szoruló.... -
És igen, kék sarokban Vegeta, a piros sarokban a kihivo, Bucseeeeeeeeeeeer!!!..... 

(most minek kell ezt? Az egyikötök másként szelektál mint a másik. Bucser, a fogalmazásodra gondolt. (rövid memoria, stb...-.-)) -

ÉS megmondtad a frankót!!! De jó nekem:D -
_Vegeta_ #16387 Szanalmas vagy bucser, boccs nemtudok mast mondani. -
De kis mimóza lettél megint... Majd kinövöd... -
_Vegeta_ #16385 Haggyuk, ha nem erted hiaba beszelnek. -
Miben is kéne visszafognom magam? [/me kurvára nem érti] -
_Vegeta_ #16383 Lehet csak en vagyok a hulye, de pontosan azzal kezdem hogy utannaolvasas utan 50%kuka, a tovabbi 50%amiben fantaziat latok az feloszlik 30% 1resz alapjan kihagyosra, 10%pedig 2.resz alapjan kihagyosra. :D
Egyebkent beszelhetnel kicsit visszafogottabban nem vérre megy a diskurzus. Oo -
"Ugyerted vegig? Igaz, vegig nem sokat latok, hisz az animek 50%-a utannaolvasas utan mar rogton kuka, 30%-ukat pedig az 1.resz alapjan nyugdijazom 10% 2.resz alapjan. :)"
Na vajon hol.. rövid a memóriád vagy mi van?