72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Bocs csak most néztem utána és látom, hogy 12-12 két szezon volt eddig:) akkor még 2*12 jöhet ebből a jó kis egyvelegből:)
Js és jól emlékeztem a Mr Chang-os példára:)
"The "Boss Chang" character is an homage to Chow Yun-Fat and his 1980s Triad films, where he played a character with the same outfit, hairstyle, and weaponry as Boss Chang." -
Végignéztem és rohadtul tetszett:) Mind mint Gunfreak mind pedig mint akit érdekelnek emberi történetek.
Jó lenne egy 24 részes second season:) ezzel a gárdával megérné:) -
Akár Jet Li is lehetne, őneki is volt ilyen szerepe a Hong Kongi akciófilmes idejéből. ;)
Amúgy a Black Lagoon szépen kifiguráz szinte mindent és mindenkit. Ez is az egyik sármja. ^^ -
Black Lagoon 11-es rész
jól érzem, hogy Mr. Chan egy Chow Yun Fat karikatúra?:) (két pisztoly Ray Ban napszemüveg cigi a szájban ballonkabát és sál a nyakban:) -
köcce. -
torrent, raw szócskával megjelöltek -
nem tudjátok véletlenül, h honnan tudnék letölteni angol felirat nélkül animéket, mert amit letötöttem, ahhoz csak angol felirat van, pontosabban bele van égetve, és (nemtommiért) de a magyart nem lehet hozzárakni?
thx. -
csak a kamerás :S -
Cat 02 #16533 Végignéztem a Beating Angel Dokuro-chan-t és hát sztem vége elég érdekes lett :S meg azért nem is annyira vicces, bár néha elmosolyogtam -
akkor betudtad szerezni feliratosan? O.o én egy camos verziót találtam csak :S -
Egész érdekes volt.Az utolsó harcok pedig baromi jók. Ennyit a movieról -
Eddíg dögunalom, de ha rohadtkúúlvagyok figurát akarsz látni akkor nézd meg. Dante ugyanis ha pislant is kioltja egy démon életét, akiknél szánalmasabbat még nem hiszem hogy láttam. Szerencsétleneknek esélyük sincs, Dante túlságosan erős, egy karcolás sem esik rajta soha, az ellenfeleknek meg 1 vágás-lövés elég.
Amúgy szerintem hozza a játékbeli stílust csak nem olyan ripacsoskodóan, hanem inkább csak simán flegma,lenéző. Történetileg nem tudom hogy tök újat találtak ki vagy a játékbeli fonalat követik, de ha azt, akkor a 3. rész után játszódik,ugyanis benne van az a heterochromiás csaj,akit ugye a 3. részben ismertünk meg, de itt már "jóbarátok" , Vergilnek egyelőre nyoma sincs -
akkor lehet majd azt is megnézem ^^ jöjjön ki mind és megvárok még soksok véleményt :D -
Dante a játékban is ripacs.
Mellesleg kint van eddig 5 rész. majd szép lassan jön a többi is. 12 vagy 13 lesz összesen. -
"Hiányzik belőle az a pörgés, ami a játékban megvan. Zenék sem stimmelnek a történet is elég laza, és Dante is túl ripacs. Szóval többet vártam. Bár még felpöröghetnek az események."
shenlong.freeblog.hu
én nem ismerem gamet szal akár tetszhetne is :D -
AnimeAdd...-on fenn van 2 rész -
Azt olvastam olyantól aki látta, hogy az animés főszereplő személyisége nem egyezik a játékbeliével. vagy ilyesmi xD majd lehet megkeresem csak nemtom hol :c -
A devil may cry anime milyen :O -
Na ezt is megnéztem. Azért szerintem lehetett volna szebb, jobb vége is :D bár ez csak az én véleményem ^^ mostmár valami vidámat nézek majd :K -
Tudja fene, tény, hogy Revy eléggé az ki van emelve a karakterek közül, de legalábbis engem ez nem zavart, nem tünt komoly fanservice-erölködésnek. Nekem amúgy nagyon bejött a sorozat, és hogy megnézném-e újra, hát tudja a fene, de egyáltalán nem zárkózom el előle. :)
A sorozat fegyvermánia-vonulata, kissé morbid humora és jó grafikája miatt kellemes emlék. Felsorolnék pár jó poént, de az ilyen flashbackekkel megvárom inkább akkor amíg Bucser és te is befejezed a sorozatot. ;)
Ha már fanservice-ről esett szó, óva intem az ezekre túlérzények embereket a Tactical Roar-tól. Ez egy elvileg szívemnek kedvesnek témát ölel fel, a tengeri hadviselést. Az egész egy Pascal Magi nevezetű rakétás fregattról, és (itt kezd gyanus lenni) a tisztán női személyzetéről szól, valamint a kapitány gyerekkori ismerőséről, aki történetesen pont a hajóra kerül mint fegyverzettechnikai kutató-fejlesztő mérnök (17 évesen ilyen titulus, na igen...). Mondani sem kell, hogy legénység átlag életkora is közelebb van a 15-höz, mint a 20-hoz. No de innentől kész, vége, kalap-kabát, mert az egész sorozat mondjuk 20%-át a tengeri harcok teszik ki (sajnos erősen középszerű kidolgozásban), a maradék 80%-ot meg jobbára a fanservice, koncentrálva a kisebb-nagyobb női mellekre, és a legénység illetve Nagimiya közötti "jajj, de kínos" szituációkra. Ha ez még nem elég, akkor a cel-shaded, nem túl kidolgozott grafika adja meg a kegyelemdöfést az egésznek...
Talán mond valamit, hogy ez a sorozat után a "Those who hunt elves"-hez menekültem... :))) -
Vannak animék amikhez van, hogy vissza-visszatérek (Bebop, Azu, GITS, Akira, stb). :-)
De akkor mondjuk úgy, hogy eddigiek alapján nem fog maradandó nyomot hagyni (bár a terminátor-szobalányon azért jót röhögtem :D ). :) -
Én eddig az Azumangát kétszer, a Full metal panikot is évadtól függően kétszer-háromszor megnéztem :D -
Én egyetlen anime-t sem néztem meg eddig többször. Nálam az nem faktor:) akkor minden anime egyszer nézhető:) -
Nekem eddig tetszik is meg nem is, hogy nagyon hangsúlyozzák Revyt. Az intró is csak róla szól, és a végére bevillan a három másik jómadár, hogy "ja igen, ezek is szerepelnek" (bár Rock nagyonkemény fején jókat vidulok :D ). :-)
De eddig semmi olyan nincs benne ami miatt többször is nekiülnék (hozzátartozik, hogy még csak most következik az első szezon befejező része). -
Uhh, tényleg -.- nemgolndoltam hogy külön mappában van XD -
Pontosan. És a motivációk jól kifejtettek (valamennyire) -
De jól megrajzolt, kellemes, szórakoztató, és a techno-freak embereknek (mint amilyennek Bucsert is ismerem azért) pozitív pont lehet az, ahogy a technikai eszközöket, különösen a fegyvereket ábrázolják a sorozatban (elég jól). Meg mondjuk nekem szimpatikus benne, hogy nem gyerek-orientált (mint a Gundam Seed pl.). -
steam -
Honnan tudnám megszerezni Fullmetal Alchemist moviet japánul? :S mininován ilyen arab feliratosat meg angolnyelvűeket találtam, de az angol szinkron olyan szar :S (nemcsak itt, mindenhol :\) -
_Vegeta_ #16512 Ha ez volna a problema felolem hasznalhadnad, de neked egy magyar proxy kene ugye. :\ -
muhahah akkor hasznalhatom helyetted?:D -
_Vegeta_ #16510 En itthonrol vagyok es megse hasznalom. :P -
csak belföldről működik. -
en nemtudok mivel a szerver csak magyarorszagrol erheto el... proxyt meg sajna nemtok -
hh aki tud? O.o nem tud mindenki? -
naja.. aki tud usteamozni... -
Bleach Movieról tud valaki valamit? :c
Memories of Nobody az alcíme, ennyit tudok :c -
Köszi az info-t de asszem maradok a szokásos torrent-ftp-irc-dc kombónál. -
newsbin.com ( kliens progi, egyszer kell fizetni 35 dodot)
usenetserver.com (masik szerver 40 dodo 3havonta)
v3.newzbin.com/ ( ez pedig a kereso engine ez par dodo havonta) -
AranyKéz #16502 Köszönöm szépen. A manga-sketchbookról már hallottam, de ötletem se volt hogyan lehet letölteni onnan.