72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
AranyKéz #16821 Ja, hogyha Asuka az akkor már nyert is.
-
most Evangeliont nézi, szóval... :D -
AranyKéz #16819 Ez melyik anime is ? Az a csaj jó eséllyel pályázhat a 6. anime szereplőre akit kivégzek. A Tonagura főszereplő csajával fog vetélkedni.
-
Itt elég volt előre nézni a srácnak, hogy lássa, merre is megy tulajdonképpen, a lány mindjárt úgy fejberugdosta, hogy levegőt alig kapott :S -
valaki vegye meg es ha jo akkor en is akarok 1et -
AranyKéz #16816 Hogy legyen lehetőség a klisés szoknya fellibben / fiú bambul / lány elkezd sikítani / fiúnak betörik a koponyája jelenetre.
-
Vajon egy lány, aki utálja, ha egy fiú a szoknyája alá néz, miért követeli meg még egy szellőzőjáratban is, hogy a fiú előre engedje?
-
THX -
uff....ez jó csak sztem ez nagyon okba fog kerülni... -
Guilty Gear van Animében? vagy only játék, és story módban vannak ilyen rendes animés bejátszások?
--
Megnéztem Fate/Stay Nightot (nemtom ide már írtam-e xD), nagyon bejött ^^ Csak hiányos :c szal wikipedián utána néztem, és pl. Archer valódi kiléte nem derült ki a sorozatból... de elvileg a visual novelből igen ^^
--
Az ilyen visual novelek többnyire hentaiok nem ? O.o És ha nem (talán ha igen akkor is :P), honnan lehet ilyeneket szerezni? és ha szintén jóltom-e az angol verzió ritkaság, de spec Fate-ből van ^^ -
Voltam, csak akkor kartún netwörkünk nem volt :D Főiskolásan néztem dextert, meg courage-ot XD -
nem 8.án jön a köv rész? -
ma/holnap kiderül hogy vége e a fillernek. -
Nekem tetszett(ek) az OVA('k), és amennyit a movieból láttam (trailer+nemtom hanyadik részek openingjei) jónak tűnik. A fillereket má nagyon unom -.- visszatérhetnének Aizen bácsihoz ^^ -
Miután a Bleachet alapvetően az Aizen féle alapsztori miatt kezdtem el nézni így baromira nem érdekelnek a Moviek mert kb annyi értelmük van mint a különböző fillereknek a sorozatban... -
Szeptember Október környékén itt lesz(akkor jön ki a DVD) -
először jöjjön el ide a fansubos 1. movie xD -
Jee Japánban jön a második Bleach Movie.
A Japánban 2007.12.22-én bemutatásra kerülő második Bleach movieról még nem sokat tudni. Létezik egy értékes tárgy, amit "A Király Pecsétje"-ként ismernek, és amit egy titokzatos emberekből álló csoport ellopott, mialatt azt egyik helyről a másikra szállították a Soul Societyben. Hitsugaya Toushiro, a 10. őrosztag kapitánya az, akit kijelöltek, hogy felügyelje a szállítást, azonban a rablóbanda elleni küzdelem után a pecsét eltűnik. A baleset után a Seireitei árulóként tekint Hitsugayara, és azt a parancsot adja ki, hogy fogják el, majd végezzék ki Hitsugayat. Ebbe a döntésbe Hitsugaya barátai, Kurosaki Ichigo, Matsumoto Rangiku, Kuchiki Rukia és Abarai Renji nem egyeznek bele, megesküsznek, hogy leleplezik az igazi tettest, azt, aki ellopta a pecsétet, és aki a háttérből irányítja a szálakat. Úgy döntenek, megkeresik Hitsugayat, hogy tisztára mossák a nevét. Időközben, az árulónak bélyegzett Hitsugaya is kutat az elkövető után és leleplez egy sötét titkot, egy hosszú ideje halott Shinigamiról.
forrás -
eatmerr #16803 Anime linkek:
www.appeal2.atw.hu -
Cat #16802 Miyazaki anime fesztivált rendeznek a Toldi moziban augusztus 23-tól 26-ig, ahol hét filmet mutatnak be a japán rajzfilm mesterétől.
Az animerajongók által régóta várt Laputa - Az égi palota, a Nausicaa - A szelek völgye, Totoro - A varázserdő titka, Porco Rosso- A mesterpilóta és a Kiki- A boszorkányfutár című rajzfilmek mellett ismét műsorra tűzik a már nagy sikerrel játszott Chichiro szellemországbant és A vándorló palotát. A fesztiválon vetített filmek augusztus végétől megvásárolhatók lesznek DVD-n, a Studio Ghibli négy másik animéjével együtt díszdobozban. -
_Vegeta_-é az érdem. Ő mutatta nekem is az oldalt. -
Köszi! 
Beletelt egy kis időbe mire rájöttem, hogy kell letölteni, de sikerült. :) -
AranyKéz #16799 Asztalon már... Tálcán, jobb oldalt az ikonoknál.
-
THX -
AranyKéz #16797 DirectVobSub-nál (ződ nyíl ikon az asztalon) is lehet állítgatni a dolgot, valszeg ott a probléma.
-
hehe :D nekem Fumoffunál tökéletesen ment xD -
Én azzal egyszerre hallom az angolt(trigun) ÉS a hozzárendelt magyart XD
Roppant érdekes egyveleget alkotnak. -
Media Player Classic, open file..., kiválasztod a videót és a hangot, ok, navigation (vagy navigate), audio > ott magyar :D -
melyik programmal lehet azt hogy az AA-s szinkronhangot hozzárakom az ogm-hez?
vagy csak videó szerkesztő progival? -
Már bőven van kint volume 10 is.
www.gotlurk.net-en keress rá. (hogy hogyan kell letölteni arról infot találsz az oldalon) -
Hi!
A Hellsing mangát vol6-tól fölfelé honnan tudnám beszerezni(letölteni)? Úgy tudom, hogy csak a legvége (vol9) nincs még befejezve. De javítsatok ki ha tévedek. -
Nuki #16790 Voltál-e gyerek?
-
hááátőőő... rég láttam dextert :) Angolul pláne :D
Azért arra a részre kiváncsi lennék, mikor Oosakát teszteli Tomo :D
(lásd aláírásom :) ) -
Nem tudom, de Tessa Sagara-úr megszólítása nekem tetszett :)
Lehet, csak azért, mert középsuliban az irodalomtanár folyton úgy szólított, Kvaka-úr?
Mondjuk a misterezésektől én is hülyét kapok :D El kellene fogadni, hogy bizony japánban játszódik, tehát mindenki san, chan, stb.
Mondjuk időnként egész jól helyettesíthető, mint pl InuYasha úrfi, Sesshoumaru nagyúr :) -
Nuki #16787 ha jól emlékszem inkább Tomo-chan -
Juj...annyira megszoktam a rendes japán szinkront, hogy beleborsódzott a hátam, annyira szörnyűnek találtam (Kimura még elmegy kategória, de az eredeti nála is mérföldekkel jobb szvsz).
Az angol dubokkal nekem mindig az volt a gondom, hogy egyrészt förtelmes ahogy kiejtik a japán neveket/kifejezéseket (a magyar szinkronban e tekintetben jobb egy fokkal), másrészt szökőévente egyszer képesek normálisan használni a japán megszólításokat (-san, -chan, -sensei, -whatever). A FMP-ben is fogtam a fejemet a sok "Mr.Sagara", "Miss.Chidori" beszólásokon (a magyarban se jobb, ott meg uraznak/kisasszonyoznak).
SZERK: Eljutottam arra a szintre, hogy egy animéből mindig csak egy részt szedek le a különböző verziókból és amelyik angol dub-os az rövidúton a lomtában landol (ott se valami hosszúéletű). Bár hála Istennek az ilyesmi ritka, nemhiába virágzik a fansub-ipar. :) -
Prof William #16785 Körülbelül. Csak ez mangában van így... -
Mint az Onegai Teacher-ben? :) -
Prof William #16783 Hát ne a 0-val kezd mert az csak egy zagyvalék kedvcsináló... Hanem az 1-el. Ott indul be a sztori... -
OMG!
És ki lenne az? :) Vagy Chiyo ezért volt ismerős? :D