72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    mint a huzat! :D
  • AranyKéz
    A Death Note kb első 16 része nagyon fasza, aztán váltakozva vannak pocsék, még pocsékabb és tűrhető részek.

Az Elfen Lied meg elég közepes, persze vannak benne jó részek.
  • Doomista
    Hi !

Naruto anime sorozatbol van ugyebár pár szereplőn a sharingan szem, épp az jutott az eszembe,hogy én akarok egy ilyen szemet kontaklencsében, tök buli lenne,sok gyereknek van,ugye deviantarton pl sokan mutogatják,probáltam keresni magyarországon ilyen kontaklencse készitö helyet,de sehol nem találtam ahol tudnának nekem csinálni bármilyen kontaklencsét,én meg rávok erre kattanva,hátha itt valaki tud segiteni...
  • armageddon666
    death note is hypolt? :DD nem is tudtam ^^ mind1 az is fasza volt :PP
  • ronesz
    ha hyperól van szó akkor nem lehet kihagyni a Death Noteot sem, de az legalább meg is érdemli nem úgy, mint az a kettő amit említettél :p
  • Nuki
    számomra az az agyonhájpolt, amiről itt ti a legtöbbet beszéltek :D
    más helyen én személy szerint nem szoktam megfordulni...
    najó osztálytársaim körében is az igen népszerűekkel is úgy vagyok, hogy csakazértsem nézem meg, mert annyit beszélnek róla... majd ha lement, utána :)
  • Nuki
    igen elolvastam 3-4 árnybírót, és Garfield utána elég furcsának tűnt... :D
  • Inquisitor
    Én a Ninja Scroll-al vagyok így, nem tud érdekelni, pedig annyian dícsérik. De pl. az NGE nem azért jött be, mert "robotos", éppen a többi ilyen machás cumót se bírom nézni, mert untatnak ... Pont azért tetszett amiért más köpköd rá, a pszichológiai része és a Sephirot belekeverése okán.
  • Prof William
    Jobkezes szereplők balkezessé vállnak, a kard rossz oldalon van stb... Még anno én is furcsának tlaáltam ezt azu olvasái irányt de ma már minden kéépregéynt így akarok elkezdeni. :)
  • AranyKéz
    Én elkövettem azt a hibát hogy megnéztem az ugyancsak agyonhype-olt The Melancholy of Haruhi Suzumiya (Suzumiya Haruhi no Yūutsu) című animét. Annyira nem ment el a kedvem az élettől, mint az Evangelion esetében, de ezt se kellett volna.
  • armageddon666
    Én hallottam mindenhonnan hogy ilyen jó olyan jó, megnéztem, és tényleg ilyen jó olyan jó ^^

Elfen Lied meg Neon Genesis Evangelion amik eddig ilyen hypoltak voltak... Még Naruto az amit istenítenek de 1 magyar részt látván nem merem megnézni O.o
  • AranyKéz
    Valaki itt megemlítette hogy a mangák tükrözése nem megfelelő megoldás az olvasási irány kijavítására. Miért is nem ?
  • AranyKéz
    << hehe tényleg éles a határ a 2 NGE tábor között xD >>

Mint minden agyon hype-olt vacaknál.

Mindenhonnan hallja a tag hogy ilyen jó, olyan jó, megnézi, aztán rájön hogy egy szar, és egy életre meggyűlöli.
  • Krezga
    Igen, jobbról balra kell olvasni minden mangát:)
  • armageddon666
    Na nekiálltam megint NGE Re-take-nek, most a 01-től... hát... érdekes :S fura volt az elején, de akkor ezeket most hogy kell olvasni? O.o jobbról balra? (sose láttam még mangát :c)
  • CSOCSO
    ex-Driver

a jovoben mikor mar az autokat is a szamitogepek iranyitjak,kell egy csapat aki megfekezi a "megvadult" "okos-autokat". Persze mindezt regi-modi benzines kocsikkal teszik. Ok az ex-driverek...
    ugy osszessegeben nem egy nagy cucc anime, ket jopontot viszont azert kap mert: 1) volt benne az egyik kedvenc autom.. igaz rozsaszinben , 2)es volt egy kisse ecchis resz is ami igencsak ude szint vitt az amugy csak autokrol szolo animeba.
    grafikailag nem nagyon tetszett, bena kocsi "fizika"... ugralo animacio bar lehet hogy ez csak a rippeles miatt van.. nemtom.

mindenesetre csinaltak egy 7. reszt is kulon amiben mar 3-d grafika van.. nah abban mar sokkal zsirabb volt a latvany...

aki nagyon unatkozik ( nalam soxor elofordult, bar most evekre bespajzoltam magam animekkal) az mindenkeppen nezze meg mert vegulis kb 1-2 nap alatt el lehet fogyasztani...

6/10
  • Prof William
    Nézd meg a Remakejét a Hellsing Ultimatet. Nagyon jó! Alucard még azt a kis emberségét is elveszti benne ami a TV-ban még megvolt. :)
  • Nuki
    jólvanna, próbáltam egy tőlem messze lévő várost mondani, ami nem Makó (mert az múr túl sok helyen szerepel...:)
  • Krezga
    lol, szentgotthári vagyok....:D

Nekiálltam a Zero No Tsukaima-nak, még csak az elején vagyok, de van pár olyan rész, amikor mindig bevillan a fejemben, hogy a Harry Potterben is ilyen volt.:D Már csak ezért végignézem^^
  • Nuki
    Hát ha nem hasonlítgatunk a mangához, akkor a TV is magában elég jó dolog volna, nem annyira látványos, csili-vili mint az OVA, de jó...picit hadilábon állok a humorral... főleg ami a múzeumban volt... ha jól emlékszem: "nincs kedvem harcolni..." poénosnak poénos, de én amikor néztem, Szentgotthárdig húztam el a szám hogy "ilyet!!4"....
    [apro] elnézést ezért a sok pontpontpont-ért....:)
  • Bucser
    Az OVA (Hellsing Ultimate ha jól tudom) sokkal jobban hasonlít a mangához mint az Tv sorozat (13 rész). A TV nekem sem tetszett viszont a Manga állati:) No meg az ltimate is bár abból még 2 rész hátra van ha jól tudom.
  • Nuki
    én meg kicsi voltam, és nem értettem szinte semmit :) vagyis de. annyit amennyit most az animékből: jóreggelt, jónapot, hello-szia-szevasztok. jóétvágyat, stb :D
  • Nuki
    ^^
    nekem a zene nagyon tetszett, én sokáig halgatgattam még anime után az OST-t... az a "mesterezés" nekemis bökte az oldalam, de az OVÁ-ban sokkal zavaróbb dolgok is vannak az oridzsi animéhez képest (tudom a manga az igazi oridzsinál, de akkoris...! :)
  • AranyKéz
    Hellsing

Első 5 rész jó volt; 6. mélyrepülés; 7-től 9-ig vagy 10-ig tűrhető, aztán az utolsó pár rész és a vége eszméleten pocsék lett.

Zene néhol nagyon nem stimmelt a jelenethez, túl sok vallási blahblah volt ebben is, meghogy az isten és a királynő... Valamint még idegesített az is hogy a csaj Master-nek szólította Alucard-ot.

Sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni.
  • madfist
    Legutolsó infóm szerint valami csapat "fansubolta", de csak a demo verzióig jutottak.
  • RelakS
    :D
    Egy 2000 óta van CN-öm, egy ideig angolul ment, aztán magyarul. Hogy én hogy utáltam azt, hogy a Courage-ban a vénembert folyton Euszták-nak hívták
  • armageddon666
    pont hogy NEM azt akarok :P azzal nem is lenne lehetőségem játszani -.- :cc

Szerintem van Angol verzió, mert Youtuben találtam egy klippet, és ott angolul volt a szöveg ^^
  • Nuki
    Vénember >:D
    akkor azokat esetleg magyarul láthattad...
  • madfist
    Asszem nem mind hentai, de ha épp hentai-osat akarsz (ami le is van fordítva) akkor nézz körül a g-collections oldalon címekért, a többi meg már jön torrenten.

A fate/stay night játékból van angol verzió? Hol?
  • RelakS
    Rosszul, mert Gendo határozottan ült, itt meg a vödör mögött nem volt szék. Képet rakjak? :D
  • AranyKéz
    Aránylag jó, egy végignézést mindenképpen érdemel. Csak a főszereplő srácot itt is ütik-verik. Persze itt joggal, mivel egy nagy perverz XD
  • Seth
    hmm, akkor rosszul emlékszem, hogy Gendo lógatta a lábát a lavórba?? :)

szerk.: megnéztem, igen, rosszúl emlékszem ¢¢
  • RelakS
    11. áramkimaradásos rész :)
    Gendo alakít benne rendesen azon kívül, hogy beveti az erejét :D
    -De nézz a parancsnokra, és a parancsnokhelyettesre! Még ebben a hőségben is nyugodtak, és szolgálnak!
    Aztán mutatják őket: Gendo szokásához híven a kezén nyugtatja a fejét, a parancsnokhelyettes meg egy vödör vízben ácsorogva strázsál mellette
  • Seth
    Hányadik résznél jársz?
  • Prof William
    Én megvettem a conon és nekem nagyon tetszet... :) Vedd meg!
  • armageddon666
    Mé milyen az a Tonagura? :DD
  • RelakS
    Azért egy kicsit lehetne közönyösebb, bár nem annyira, mint Rei :D
    Azt még az sem igen zavarta, mikor Shinji csöcsörészte, csak éppen menni szeretett volna szolgálatba
  • Seth
    megszereted majd ^^
  • RelakS
    :D Kimás?

Néha nem ártana a német képét úgy tisztességgel felpofozni, pedig lányokat nemszeretek bántani :D
  • AranyKéz
    Ja, hogyha Asuka az akkor már nyert is.