72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
AranyKéz #16901 tortilla -
I was writing paper ... on the PC
And it was like *Píííí*Pííí*Pi*Pi*Pi*Pi*Pi*Pi*
-
Ezamifranc? Csipsz? Mert akkor nem kell XD -
Jóaz avatarod ^^ -
AranyKéz #16897 Naná, eszméletlen jó :) -
Ősszel valószínűleg. -
FFX #16895 Emberek. Mikor lesz legközelebb animecon a Pecsában ? Szeretnék már venni pár manga-t. -
Mirk #16894 végignéztem a fate stay nightot, szerintem egész jó -
Éncsak az Azumangásokat láttam még ^^ majd eccer leszedem :D -
látom az AMV hell nagyon bejött neked :D -
AranyKéz #16891 http://youtube.com/watch?v=ydc_TWpUA1k
AMV Hell 3-ból az Azumanga Daioh klipek :)
-
Amúgy vki innen jön a Toldi moziba az Anime vetítésre 23-26-ig?:)
Én meek...csak nemtom hogy ez ilyenkor hogy szokottt lenni...Veszek jegyet és akkor azzal megnézhetem az összes filmet vagy minden filmre külön kell venni jeyet....vagy hogy van ez?:S -
Hát én belenéztem a filmbe a youtubeon... elég is volt....ki is kapcsoltam a letöltés nagyon nem jött be:\
majd talán egyszer rászánom magam h megnézem de nem teccet... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem mozifilm az úgy volt jó ahogy volt ^^ amúgy ha máson csinálja L akkor aztán Light megölte volna... így ezt kivédte... Néhány részben jobban is tetszett a film mint a sorozat :) de volt ami meg a sorozatban volt jobb :c -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg hülyeség, akkor inkább vmi bűnözőn,a mozifilm 2. részében meg L csinálta meg, az is nagy ökörség volt -
Amane Misa, és igen ,valszeg bemutatott egy 10 pontost -
AranyKéz #16885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arról nem is beszélve hogy SZVSZ teljesen felesleges volt feláldozni Mello-t, anélkül is simán meg tudták volna állapítani hogy hamis-e az a geciség vagy nem
-
Csináld úgy mint én néma útálat és akkor nem off-olod tele a topikot :D. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah... én örültem volna ^^ Near olyan idegesítő ellenszenves alak volt :\ L volt a legjobb ^^ tényleg amúgy Light barátnője, mármint Kira 02 (nevére nem emléxem :(() az a végén leugrott abból a toronyból vagy miből?
--
Újra nézem Evangeliont ^^ 2dszorra is tetszik :D
Prof William, ment a PM :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát végülis csak mákjuk volt. Ha az a hülye Mikami nem ügyködik a saját szakállára és adja ki az eredeti füzet helyét,akkor már mind halottak lennének Near-rel az élen -
Na végeztem a Death Note-l....nagyon jó kis anime....Jól átbaszták végül:) -
AranyKéz #16880 << Neon Genesis Evangelion >>
Fúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
:P -
Miért nem írod az aláírásodba, hogy utálod a Neon Genesis Evangeliont és akkor nem kell fújolnod, meg gágognod minden NGE-s beírás után...:/
Tudjuk, hogy utálod. nem kell minden második-harmadik postban hangot adni neki... -
AranyKéz #16878 Fffúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. -
Prof William #16877 Le... Ha Van MSN-etek szívesen felveszlek titeket (leglaább bóvítem a animefan ismerősköket. ) és küldöm... PM ha igen... -
nem fake!!! jlist.com on lehet kapni... megha valami erdekes cukorka lenne benne aszondom oke.. de az nge miatt nem fogok doritost rendelni..... -
Én is, de le is van fordítva? -
Igen ez volt. Ezesetben örülnék az utolsó fejezetnek :) -
Prof William #16873 A vége az volt hogy... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aludnak a tengerparton és kijön a vízből valami kislány?
Mert ha az akkor még van egy fejezet hátra... Ha akarod megosztom veled... -
hát 0-1-2-3-4 voltak. a 4-el már vége volt sztem O.o -
Prof William #16871 Ez ihaz. Akkor fent volt az 5 rész is? Valami After volt a vége... -
Na végigolvastam Re-take mangát ^^ tetszett... már amennyire értettem :$ érdekesebb volt mint a rendes vég ^^ -
Én nekem azt tetszett amit Ray Penbarral csinált...jól kijátszotta...mondjuk sajnáltam Ray Penbart mert semmiről nem tehetett... -
Honnan tudnám megszerezni a Fate/Stay Night fight themejeit? :c pl. ami Archer Unlimited Blade Worksjénél megy. Meg úgy...szal értitek ^^ -
AranyKéz #16867 A Zero no Tsukaima második sorozatának negyedik része. Szerény véleményem szerint a második sorozat jól el lett kúrva az első sorozat minőségéhez képest. Tiszta nyáladzás az egész.
Csak úgy tudnak kiengesztelni a sorozat készítői hogy az a büdös ribanc Louise megdöglik (valami jó gyors módon, például pestis által több hét alatt), Siesta meg Saito boldogoan élnek míg világ a világ.
-
mangában még szánalmasabb, ott kicsit másképp történik -
nemmontam hogy nem tetszett :P nekem uccsó 2 bejött ^^ cak mondom hogy light naon szánalmas volt a végén :cc -
Mert akkor a szöveg olvasási iránya is megváltozik. ÉS jobbrol balra igen nehéz olvasni angolul:) (Japánul meg balsól jobbra ha valaki RaW-t olvas:D -
azt a csajt nagyon sajnáltam benne :(, hogy én hogy útáltam akkor Light-ot -
ronesz #16862 pedig nekem talán az utolsó két rész tetszett a legjobban
max az a rész überelheti csak ahol az fbi-os csavó csaját akarta megölni :p