72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #17020 á ennyire mindent sajnos nem tudok :P -
óóó...és egy kb mennyi? -
Nuki #17018 tényleg ez is fontozs hír.
szerintem mintha moziba mennél, mindegyikre külön. amúgy nem érné meg nekik.... :P -
Az anime vetités hogy lesz 23-26-ig? nem voltam még ilyesmin...minden filmre kell fizetni vagy csak egy jegyet kelll veni a 4 nara vayg minden napra 1 agy hogy?és kb menni lesz ajeyg?? 

-
Kösz, elkezdtem olvasni, addig eljutottam, de akkor nem eröltetem tovább. :) -
Nuki #17015 grr (szerk: válasz erre: #17014)
Egyedül ez a sztori: #16934
és ha láttad végig a haruhit, akkor ez a kép is: #16939
Ha olvastad a Death Note mangát akkor talán ez is érdekelhet: #16998
...dióhéjban
-
Nem voltam egy hétig és 140 új üzenet. Történt valami említésre méltó? -
Inquisitor #17013 És te nyertél, közben megtaláltam IMDB-n is ... a második DVD kiadásról írták, hogy abból pár pucérkodós részt nem vágtak ki. (Azokkal ugye ámerikában kapásból 17+ vagy M kategória.)
De így jobb, legalább megnézem az aszonnyal és jól fogunk szórakozni rajta ;) -
Amaenaideyo-t latta mar vki?> -
Mirk #17011 helyes -
jó, most el is kezdem :D -
Mirk #17009 nézd meg végre a sorozatot:) -
looooooool ez nagyon ottvan :DDDDD -
AranyKéz #17007 Ez kész vazz XD
-
Rip Slyme - Super Shooter -
Mirk #17005 tudja vki hogy a Gantz openingjében milyen szám megy?(cím, előadó) -
FFX #17004 én már le se töltöm, ha folytatják a rendes story -t akkor valaki szóljon légyszíves. (Bleach) -
Nuki #17003 ez jó :D
nem ismerem az eredetit, de ez..
-
fogalmam sincs, de mar nagyon unom, remelem a Naruto vegre normalis lesz xd -
Hát aki a 3 mod soult beletette legszívesebben falra szögelném az illetőt (borzalmasan idegesítőek), de ez a rész is szokásos béna előbb levernek majd limit release és leverjük őket mint vak a poharat.. csak kicsit hosszabban...
Unalmas.. a francért nem térnek már vissza az eredeti plothoz?? vagy találnak ki valami érdekeset?? -
Ya, az Ai yori aoshi-ból meg lehet, olyanokat vágtak ki, mikor Aoi-chan egy szál semiben ácsorog a fürdőkádban, és azon elmélkedik, kell-e ő Kaoru-samának?
-
rebuild? -
Shadow_THH #16998 Death Note magyarul -
Inquisitor #16997 Majd folytathatod a Rebuild-el? -
Inquisitor #16996 Állítólag első 5 részből kivágtak dolgokat és késöbb már nem került bele olyasmi amit vágni kellett volna, de nem tudom miről van szó, mert akitől kaptam az nagyon titokzatoskodott. :D
Lehet ászabás eset forog fent?
Na, majd belenézek akkor megírom. Az tuti, hogy amit Youtube-on láttam, azokból szemlátomást hiányoztak jelenetek. -
Én meg nemsokára befejezem az NGE-t... súúúúúlyos! -
AranyKéz #16994 Na igen. Ha hentait vár, csalódni fog XD
-
Én nagyon imádtam :)
De hogyhogy cenzúrázatlan verzió? Nem volt abban semmi cenzúrázni való szvsz -
AranyKéz #16992 Azt hiszem a szőke csaj tetszeni fog benne ^_^ -
Sztem ott se volt biztos Aizen szórakozik. -
jah, es ami a legrohejesebb az az hogy "ket" hetet kellett varni erre a reszre, es a kovetkezore is ennyit kell.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem gyoztek le >.< ... gondolom a kovetkezo reszbol kiderul hogy miert is hagyta magat, vagy hogyan elte tul. -
Inquisitor #16989 Kaptam egy havertól olyat, hogy Ai Yori Aoshi, ha minden igaz első sorozat és cenzúrázatlan verzió. Ez mennyire nézhető? -
Bleachbe kezdenek a fillerekkel nagyon elszállni
, annyira fölösleges és lehetetlen dolgok vannak benne. Ráadásul a manga nagyon előre van most. Simán tudnának az alapján haladni....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Olyan meg egyszerűen nincs hogy egy ilyen jött-ment arrancar 3 ütéssel legyőzi Ulquiorra Shiffert a 4. Espadat....
-
Azt a kesze-kusza...
Eddig bírtam az NGE nézését napi egy résszel... ma csak megnéztem kettőt :D
Holnap meg lehet, végignyomom az egész sorozatot legalábbis a rendezői változat végéig... vagy nem, de hogya nem leszek képes csak egy részt megnézni, az szent
-
Frankó, de mehetett volna az AMV totyikba is :) -
AranyKéz #16985 Lehet hogy valamelyik volt már, de nem nagyon érdekel;
http://youtube.com/watch?v=CWN04ADkgck
http://youtube.com/watch?v=Sk6K8DOCKXk
-
ha ugyanaz a nevük elvileg jó lesz^^ -
Nuki #16983 keress ilyet a menükben, hogy külső felirat megnyitása.. vagy akármi. BSPlayer, Media Player classic, stb.. ezek is jó lejátszók. -
kritttt #16982 Igen ugy ertem hogy lejátszaás kozben mukodjon -
Nuki #16981 hogy érted hogy feltölteni? betölteni lájátszás közbe múködjön?