72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
szerintem jópofák ^^ -
Úgy emlékszem a magyar feliratba bennevolt h ez valami gyerekes szokás, a jelentésére már nem emlékszek ^^ . -
AranyKéz #17138 A frász jön rám mindig amikor meghallok egy angol kifejezést japán animében, japán akcentussal.
"ledisz en dzsentrümen". Jajj.
-
:DDD -
shame on you :< -
hat ha nincs tele fillerekkel nalam mar veri a narutot :DDDD -
akkor nemtom -
Nanoda nanoda nanonanoda
Nanoda nanoda nanonanoda
...
Ilyent is énekelgetett ^^ közben ránéztem feliratra ott aszondja lefordíthatatlan... hogy Nan da lenne azt nem hiszem mert miért mondaná minden mondat végén hogy miért? O.o
na mind1 ^^ jóeza Girls Bravo is xD
----------
Totally Spies az japánmajmoló? O.o -
Prof William #17132 Nekem tetszett az a pár rész... A Totally Spies meg a többi japán majmoló borzalomhoz képest remek...
Na de egy ízig vérig japán Animét nehéz utolérni. :) -
Gondolom, Nan da? akar lenni (miért?), csak így lehet, hogy könyebben mondja ki :D Bár egyébként is mintha ez férfiak szájába való lenne... -
10. rész közepe táján, ha gondolod, mondok perc-másodpercet, hogy hol kell megszakítani, és az OVA-t megnézni -
Túlságosan is cuki
Szinte barbie rózsaszín...
Eddig minden (az első kettő) rész végén volt egy találóskérdés :D
A második: Melyik állat mondja azt minden kajára, amit adsz neki, hogy finom? (Japánul: Umae)
Hát a kecske: uMEEEEEEEI!
-
Girls Bravoban a kislány miért mondja mindig hogy nanoda? O.o Már 2. anime amiben ezt hallom, az első az a Yumeriaban volt a kislány -.- -
Nah, végre lehetőségem volt képeket csinálni Ohno-chanról és Roponmatsuról. Lehet senkit nem érdekel, de témába vág. Enjoy. :P
Az az egyetlen gond, hogy a Roponmatsu figura lábai elég hitvány műanyagból vannak és ha nem támasztom a falnak akkor idővel elkezd hátrafelé dőlni.
-
nem tunik rossznak :o -
amcsi alkotás, a manapság szokásos japcsi dizájn majmolással, de talán a jobbik fajtából, kínai vagy koreai csávók a dizájnerek asszem -
az Avatar the last airbender nem anime mert amerikában készült, inkább rajzfilm "Cartoon" -
AranyKéz #17123 Belenéztem pár videóba a youtube-on; nekem eléggé annak tűnik.
-
Seten #17122
Üdv!
Én nem vagyok nagy anime rajongó de egyvalami érdekelne:
az "Avatar the last airbender", műfaját tekintve anime-nek számít?
(Mert ezt konkrétan, kifejezetten szeretem :)
-
Nos, megvolt Dokuro-chan is ^^ szép volt, jó volt :DDD mondanám hogy rövid de nemmondom mert 4 rész agyhalál elég volt xD -
a szöveg veri a pálmát :) -
AranyKéz #17119 HAHAHA, milyen hotlink elleni képet találtam
http://i84.photobucket.com/albums/k40/FrigoCoder/hotlink_chiyochan.gif -
Nuki #17118 Tetszettek a különböző személyiségekre szabott űrhajók :D
de a 2. évadban lehetnének már igazán sorrendben, attól függetlenül hogy ez a lényege a sorozatnak-e vagy sem.. :) -
mikusmate #17117 Köszi
Armageddon: Látni éppenséggel lehet, csak a sorozat vége miatt elgondolkodtam rajta. De végülis az Ova 1-2 jelenetéből egyértelművé vált :) -
A hatalmas felhajtást én se értem, de azért nem rossz sorozat és tetszett annyira, hogy ha elkészül a következő évad akkor azt is megnézzem. :-) -
hát azt úgy látni rajta szerintem... nem? ^^ rég láttam... lehet azt is megnézem megint ^^ -
AranyKéz #17114 10,11 -
mikusmate #17113 *elhelyezni -
mikusmate #17112 Lenne egy kérdésem az Elfen Lied-el kapcsolatban. Az OVA-t időben hová kell ehelyezni kb? -
Nuki #17111 Annyira nem jó anime ez, hogy ennyi ország fiainak-lányainak tetszen... :D
#17105: ezt nekem is ajánlották hogy jó, és pont a most nézendő animém után terveztem hogy megnézem ^^
Mit jelent az hogy "elfojt a hangrendszered"? :D -
^_^
[nemám!] -
Jujj, ezt nem is láttam
-
AranyKéz #17108 << Dokuro-chan-ról azt hallottam hogy egy filozofálgatós komoly mű, mély mondanivalóval... mennyire igaz ez? [nemám] >>
O_o
-
jól táncolnak :) föleg azok akiket 02:55 kor látható :) -
Szerencsére mi nem voltunk elég hülyék, hogy beálljunk a többi ország közé. :D -
OMG!
Nekiláttam a Tsukuyomi - Moon Phase-nek
Hát az openingtől majdnem elfolyt a hangrendszerem
-
pl nekem nagyon:)
Mondjuk kedvenceim még az excel saga meg a puni puni poemi, szal nagyon retardált vagyok:D -
Nem mindenkinek jön be egy ekkora idióta baromság :D
Ez szerintem különösen keveseknek, azoknak viszont nagyon -
Maburaho-t szándékozom közeljövőben megnézni ^^ mondjatok róla szépeket :DD
-----
most Fumoffut néztem meg (mily véletlen hgoy Sagara most került szóba xD) mert még nem láttam minden részt meg japánul rulz ^^ 12. rész van még. De azt már régebben leszedtem és megnéztem xD
-----
Dokuro-chan-ról azt hallottam hogy egy filozofálgatós komoly mű, mély mondanivalóval... mennyire igaz ez? [nemám]
szal jóeza Dokuro-chan? :DD
-----
Elolvastam NGE Retake manga utsó részét (after), jó volt ^^ bár nem nagyon értettem meg így az egészet... valaki összefoglalhatná :C -
AranyKéz #17101 Beating Angel Dokuro-chan (Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan) /OVA, 4x2 ep/
Jajj de szar. Látszik hogy nem vagyok tagja a célközönségnek.