72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    szerintem jópofák ^^
  • Facek
    Úgy emlékszem a magyar feliratba bennevolt h ez valami gyerekes szokás, a jelentésére már nem emlékszek ^^ .
  • AranyKéz
    A frász jön rám mindig amikor meghallok egy angol kifejezést japán animében, japán akcentussal.

"ledisz en dzsentrümen". Jajj.
  • Picar77
    :DDD
  • BEAST #17136
    shame on you :<
  • BEAST #17135
    hat ha nincs tele fillerekkel nalam mar veri a narutot :DDDD
  • RelakS
    akkor nemtom
  • armageddon666
    Nanoda nanoda nanonanoda
    Nanoda nanoda nanonanoda
    ...

Ilyent is énekelgetett ^^ közben ránéztem feliratra ott aszondja lefordíthatatlan... hogy Nan da lenne azt nem hiszem mert miért mondaná minden mondat végén hogy miért? O.o

na mind1 ^^ jóeza Girls Bravo is xD
    ----------
    Totally Spies az japánmajmoló? O.o
  • Prof William
    Nekem tetszett az a pár rész... A Totally Spies meg a többi japán majmoló borzalomhoz képest remek...

Na de egy ízig vérig japán Animét nehéz utolérni. :)
  • RelakS
    Gondolom, Nan da? akar lenni (miért?), csak így lehet, hogy könyebben mondja ki :D Bár egyébként is mintha ez férfiak szájába való lenne...
  • RelakS
    10. rész közepe táján, ha gondolod, mondok perc-másodpercet, hogy hol kell megszakítani, és az OVA-t megnézni
  • RelakS
    Túlságosan is cuki Szinte barbie rózsaszín...

Eddig minden (az első kettő) rész végén volt egy találóskérdés :D
    A második: Melyik állat mondja azt minden kajára, amit adsz neki, hogy finom? (Japánul: Umae)
    Hát a kecske: uMEEEEEEEI!
  • armageddon666
    Girls Bravoban a kislány miért mondja mindig hogy nanoda? O.o Már 2. anime amiben ezt hallom, az első az a Yumeriaban volt a kislány -.-
  • Hmuda
    Nah, végre lehetőségem volt képeket csinálni Ohno-chanról és Roponmatsuról. Lehet senkit nem érdekel, de témába vág. Enjoy. :P

Az az egyetlen gond, hogy a Roponmatsu figura lábai elég hitvány műanyagból vannak és ha nem támasztom a falnak akkor idővel elkezd hátrafelé dőlni.

• BEAST #17126
    nem tunik rossznak :o
  • Seth
    amcsi alkotás, a manapság szokásos japcsi dizájn majmolással, de talán a jobbik fajtából, kínai vagy koreai csávók a dizájnerek asszem
  • biomage
    az Avatar the last airbender nem anime mert amerikában készült, inkább rajzfilm "Cartoon"
  • AranyKéz
    Belenéztem pár videóba a youtube-on; nekem eléggé annak tűnik.
  • Seten

Üdv!
    Én nem vagyok nagy anime rajongó de egyvalami érdekelne:
    az "Avatar the last airbender", műfaját tekintve anime-nek számít?

(Mert ezt konkrétan, kifejezetten szeretem :)

• armageddon666
    Nos, megvolt Dokuro-chan is ^^ szép volt, jó volt :DDD mondanám hogy rövid de nemmondom mert 4 rész agyhalál elég volt xD
  • biomage
    a szöveg veri a pálmát :)
  • AranyKéz
    HAHAHA, milyen hotlink elleni képet találtam

http://i84.photobucket.com/albums/k40/FrigoCoder/hotlink_chiyochan.gif
  • Nuki
    Tetszettek a különböző személyiségekre szabott űrhajók :D

de a 2. évadban lehetnének már igazán sorrendben, attól függetlenül hogy ez a lényege a sorozatnak-e vagy sem.. :)
  • mikusmate
    Köszi

Armageddon: Látni éppenséggel lehet, csak a sorozat vége miatt elgondolkodtam rajta. De végülis az Ova 1-2 jelenetéből egyértelművé vált :)
  • Hmuda
    A hatalmas felhajtást én se értem, de azért nem rossz sorozat és tetszett annyira, hogy ha elkészül a következő évad akkor azt is megnézzem. :-)
  • armageddon666
    hát azt úgy látni rajta szerintem... nem? ^^ rég láttam... lehet azt is megnézem megint ^^
  • AranyKéz
    10,11
  • mikusmate
    *elhelyezni
  • mikusmate
    Lenne egy kérdésem az Elfen Lied-el kapcsolatban. Az OVA-t időben hová kell ehelyezni kb?
  • Nuki
    Annyira nem jó anime ez, hogy ennyi ország fiainak-lányainak tetszen... :D

#17105: ezt nekem is ajánlották hogy jó, és pont a most nézendő animém után terveztem hogy megnézem ^^
    Mit jelent az hogy "elfojt a hangrendszered"? :D
  • armageddon666
    ^_^

[nemám!]
  • RelakS
    Jujj, ezt nem is láttam
  • AranyKéz
    << Dokuro-chan-ról azt hallottam hogy egy filozofálgatós komoly mű, mély mondanivalóval... mennyire igaz ez? [nemám] >>

O_o
  • biomage
    jól táncolnak :) föleg azok akiket 02:55 kor látható :)
  • Hmuda
    Szerencsére mi nem voltunk elég hülyék, hogy beálljunk a többi ország közé. :D
  • RelakS
    OMG!
    Nekiláttam a Tsukuyomi - Moon Phase-nek
    Hát az openingtől majdnem elfolyt a hangrendszerem
  • Krezga
    pl nekem nagyon:)
    Mondjuk kedvenceim még az excel saga meg a puni puni poemi, szal nagyon retardált vagyok:D
  • RelakS
    Nem mindenkinek jön be egy ekkora idióta baromság :D
    Ez szerintem különösen keveseknek, azoknak viszont nagyon
  • armageddon666
    Maburaho-t szándékozom közeljövőben megnézni ^^ mondjatok róla szépeket :DD
    -----
    most Fumoffut néztem meg (mily véletlen hgoy Sagara most került szóba xD) mert még nem láttam minden részt meg japánul rulz ^^ 12. rész van még. De azt már régebben leszedtem és megnéztem xD
    -----
    Dokuro-chan-ról azt hallottam hogy egy filozofálgatós komoly mű, mély mondanivalóval... mennyire igaz ez? [nemám]
    szal jóeza Dokuro-chan? :DD
    -----
    Elolvastam NGE Retake manga utsó részét (after), jó volt ^^ bár nem nagyon értettem meg így az egészet... valaki összefoglalhatná :C
  • AranyKéz
    Beating Angel Dokuro-chan (Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan) /OVA, 4x2 ep/

Jajj de szar. Látszik hogy nem vagyok tagja a célközönségnek.