72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!huhh Hughes halála... jah, elég nagy szereplő volt, és a karaktere is egyből belopja magát az ember szívébe ^^ éshát pont (ezért(?)) ő hal meg... sajnáltam, de valahogy az azért nem ért így sokként... vagyis a másik 2 esemény amit említettem azok olyan hirtelen nagyon rosszak voltak, Hughes halála meg nem olyan intenzíven de hosszabb távon megmaradt... -
Hát amikor Black Lagoonban angolról fordítanak japánra a yakuzáknak hát felállt a szőr a hátamon az angol dumától:D -
AranyKéz #17178 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Számomra megrázóbb volt Rose esetétől ahogy Nina apja szenvedett a feltámasztásával, miután rájött hogy milyen barom is volt; mégse sikerült a lelkét hozzákötnie a testéhez, de azért cipelte tovább.
Na és persze az se volt vidám amikor Hughes megdöglött
-
Tényleg, a film! Majdnem megfeledkeztem róla. :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor feltámasztani akarta az annyira nem volt azért megrázó mint az elején... de tényleg ez a 2 volt a legsúlyosabb... mikor Ninát kimérává változtatta (ledöbbentem nagyon O.o ilyen Slayers szerű poénos kalandos izére számítottam) meg mikor Rose némán előkerül egy gyerekkel :S szal ez a 2 elég sokkoló rész volt -
AranyKéz #17175 Filmet megnézted-e ? Ha nem akkor azt is kezdd el nézni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nina átváltozása szerintem mindenkit kiakasztott. Meg a későbbi rész is amikor az apja - már chimeraként - próbálta feltámasztani
-
amúgy a többiben egyetértek :D humorához még azt mikor lekicsizik Edet xD -
Moviet nézd meg és a befejezésre választ kapsz :P -
FMA megvolna (csak tudnám minek halogattam eddig :P).
Nagyon tetszett a humoraSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, a kegyetlensége13.raktár-os epizód, Havoc a látogatás után végig csak vegetált. :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a befejezése.Nina elég durva átváltozása és halála, vagy Rose megnémulása és megerőszakolása (mégha vissza is nyerte a hangját és a gyereke is aranyos lett, de amíg tartott, addig elég mellbevágó volt).SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó lenne tudni, hogy végülis Al sikeresen visszahozta-e Edet tőlünk (csak neki sikerülhet, érdekesen nézne ki a világválság közepén egy űrrakéta :P).
Lehet neki kellene kezdenem a mangának, úgytudom még mindig lezáratlan. -
Nemtudom nekem nagyon bejött az anime , még ma is megszoktam nézni 1-1 részt. -
_Vegeta_ #17170 Csak? :S -
ja csak ennyi?? kevert részek, hmm
-
_Vegeta_ #17168 Ugytudom elotte meg nem volt olyan anime amiben osszekevertek volna az esemenyeket. 
Nuki: Csak azon rohogtem ahogyan mondtad, nem azon amit mondtal. ;) -
Nuki #17167 nem nem nem utálom. én őszintén meglepődtem amikor láttam hogy ennyien szeretik. mert nekem egy picit bejött, bár voltak zavaró tényezők^^.
#17164 ha ezt komolyan gondolod..: tom has girlfriend, her name is nansi, kazuki-san haz girlfriend, rich man, magic, correction, ennyit értettem. mit nyertem?
-
AranyKéz #17166 És egy extra hozzá; találjuk ki hogy milyen nyelven van ez a kis szösszenet:
"siru vü püré"
-
mitől stílusteremtő? csak kiváncsi vagyok mire gondolsz -
AranyKéz #17164 Kis játék. Ki milyen angol kifejezéseket ismer fel ezekből ?
"Tom ház e görrfurend"
"hö' ném icu Nansi"
"Kazuki-san hádzu u görrfurendo"
"hör nému idzu Kuriko-san"
"szúpe dorop"
"báte' áut"
"riccsö men"
"mázsikkü"
"gű"
"korrekson"
"áj von csú"
-
_Vegeta_ #17163 "próbáltam normális emberek fejével gondolkozni"
Ezen rohogtem. De amugy a Haruhi egy stilusteremtol anime, persze lehet utalni de ez tenyleg az az anime amit tudni kell ertekelni. -
Nuki #17162 #17159: igen, sok pozitívum volt a sorozatban, be kell vallani :)
#17160: nem is értem mire gondolsz :P
#17161: HOL?!
-
AranyKéz #17161 ADATLÉNYEK!!! -
_Vegeta_ #17160 Ha Ha Ha Ha :D -
ronesz #17159 nem igazan a sztori a lenyege, hanem a karakterek...
nalam pl az egesz sorozatot Kyon arckifejezesei es cinizmusa vitte a hatan, es szinte mindenki talalhat vkit a sorozatban aki neki szimpatikus (vagy nem) -
Majd meglátom :) -
, akárhogyis , nekem sem jött be igazán
-
Nuki #17156 igen összekuszált sztori helyett azt akartam volna írni, de elméletileg mindkét megállapítás helyesnek bizonyul, nem? -
ráadásul még a részek is összevissza jönnek
nagyon egyedi -_-
-
Nuki #17154 próbáltam normális emberek fejével gondolkozni, (én magam nem tartom annak
) összekuszált sztori, időutazók, élienek, fentezi, varázslók egy világban, egy animéban.... de ha ez sokaknak bejön, akkor a "nagy átlag által normálisnak tartott animék" fogalma picit más mint amire gondoltam...
vagy ezt jelenti a "hype"-olt anime kifejezés? :P -
Hoppla összekevertem valamivel^^ ekkora szívást :) na sebaj, büntetésből megnézzük =^.^= -
úgy tudom tegnap vagy ma volt/lesz az első része -
nagyon asszem... ezt hallottam -
Haha Dokuro-chan nem is volt olyan állatság xD ma néztem meg xD elvileg lesz 2. évad, igaz ez? ^^ -
Nuki írtad, hogy annyira nem jó hogy oda meg vissza legyenek érte, dehát látod :) Dokuro-Chan sem jó annyira mégis szeretjük, mert kellőképen idióta :) úgy látszik nippon powa ez, már nem mint ha baj lenne :)
-
Én erről azt hallottam, hogy elégé szomorú a story fővonala... hm... láttátok már? -
A The Melancholy of Suzumiya Haruhi című anime endingjére vannak bezsongva
oridzsinál -
yupp.. én is megakartam kérdezni csak valahogy mindig kiment a fejemből xD -
Kicsit kilépek a read only státuszomból...
infó kéne, hogy mi ez? -
Ez a helyzet még az Ai Yori Aoshi-ban Tina-val, a Magou Sensei Negima!-ban Negi Sprignfield-del, azzal a kripli külföldivel az Azumangában (nem a pera-perás!), meg még a ménkű tudja hol :D -
AranyKéz #17143 Júj, a "szánk jú"-t először a Tonagura!-ban hallottam, Niina szájából. Már akkor is a fejem vertem a falba tőle. Elvileg félig japán, félig amcsi a kiscsaj, de úgy látszik az "angolt" már japánban tanulta XD
-
Szánk jú! 
De Asuka japán akcentusú németét még Sumomo angolja sem tudja verni :D -
Nuki #17141 meri kiriszumászu :D