72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Eszembe jutott valami a Negimával kapcsolatban. Nem fogom megint leszedni és végignézni a szükséges epizódokat de... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyebár Asuna azért kötött egyességet a fődémonnal, hogy cserébe az életéért, többé nem idézget más lényeket amíg még élhet, de egy évvel később még mindig javában jöttek, amiket Negi apjának kellett elűznie. Plusz az a mágiakioltó képessége se teljesen tiszta, mert Evangeline-t kapásból átpofozza a védelmén át, de Negi minden probléma nélkül képes varázsolni mellette (még a partnerségük előtt is, ha esetleg az lett volna az ok (lásd maciszaggatás)). -
Véletlenszerűen. Ha meglátok valamit valahol akkor megnézem az értékelést különböző helyeken és ha elég jónak ítélem akkor nekivágok. -
Nuki #17338 mellesleg te honnan is választod ki hogy miket nézel meg? -
Nuki #17337 zsír
! tényleg köszi az infókat, a többit remélem sikerül önnállóan intéznem :P
-
Na megvolt az eredeti Megami-sama OVA is. Szintén szép történet, szerethető szereplőkkel, kisebb-nagyobb bonyodalmakkal, minden ami csak kellhet egy romantikus filmbe. ¤.¤ -
Amiket én olvastam azok mind külön történetek voltak, nem a sorozat epizódjainak feldolgozása. Szóval végülis csak afféle mellékszálak és egy-két adalék a karakterek hátteréhez. -
Nuki #17334 tovább is tart mint az anime?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk hogy mit tesznek a többiek -
Igen van, olvasgattam két könyvet belőle, egész jó. -
Nuki #17332 Nos ezek a "szereplők által nyújtott filozófikus rész" megvan benne, de vannak benne elég gagyi reklámok, és az idézet a végéről hogy látom majd az igazi Cowboy Bebop-ot, is hiányzik... (legalábbis ami teamen van videobol)
Köszi az infót! ^^
(létezik amúgy mangája? bocsi hogy ilyen egyértelmü kérdést kérdezek aminek magam is utánanézhetnék, de nem tudom hirtelen hol) -
Csak 26 részes. Szerintem az csak valami fan-made izébizé lehet.
SZERK: japillanat. Van egy "Mish-Mash Blues" epizód:
"Due to the violence portrayed in the Cowboy Bebop world and violence in Japanese schools, the series was briefly cancelled and an extra session was created as a final episode to the first thirteen episodes aired. Called "Session XX: Mish-Mash Blues," a compilation of clips from previous episodes, it aired on June 26, 1998 on TV Tokyo. The episode was never released on DVD. In it, the characters provide a philosophical commentary and end with the words: This Is Not The End. You Will See The Real "Cowboy Bebop" Someday!" -
Nuki #17330 Cowboy Bebop-nak mi ez a 27. része? láttam hogy válogatások különböző részekből, de amúgy minek szánták? -
Nuki #17329 á ezt én nem hamarkodnám el ennyire :)
(mármint azt hogy poké-anime rossz lenne...) -
Megvanak a jegyek a Miyazaki fesztiválra:) -
Jajj, te szegény ^^ -
Francnak kell maximalistának lennem. Most nézhetem mindet. :P -
Jah, szerencsétlen eléggé bexart XD
A Negima!? beszerzésével meg lehet, hogy várni kell, mert a Funimation valamikor Júniusban licencelte, úgyhogy valószinűleg mindenki leállt vele. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiotói pofozkodás alatt Konoka elrablását értettem. Azok az ellenfelek annyira odanemillőek voltak a számomra, hogy ihaj. Nagyon megszoktam az addigi részek alatt, hogy elvannak mint a befőtt a suliban, erre a semmiből előjön pár olyan elenfél amiket egy kicsit jobban is ki lehetett volna dolgozni, de szerintem elkapkodták.
A Negima?! szerintem torrentes beszerzés lesz, jobbat nem tudok én se. :P
Amúgy azt bírtam, mikor Nodoka vidámparki mutatványa után Neginek mekkora "confession-fóbiája" lett. Mikor a tortakészítés közben csak meg lett említve máris hebegett-habogott össze-vissza. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kiotói pofozkodás? Erre valahogy nem emléxem ^^
Jah, Nodoka a kis félénkségével nagyon édes tudott lenni :D Azért a bájital után a könyvtárban ő is ráhajtott Negi-re a maga módján XD
Egyébként meg ha tudsz Negima!? lelőhejet, ne tartsd magadban ;) -
Na végeztem a sorozattal. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt a Kiotói pofozkodást kihagytam volna a sorozatból, valahogy nagyon nem illett bele szerintem. De a vége annál inkább. Kissé erős volt, hogy egyetlen résznyi felvezetéssel halt meg Asuna. Sokkal több részen keresztül is ejthettek volna el kisebb-nagyobb utalásokat, mint ahogy azt Sayo-chan esetében is csinálták. Én például már egy évvel előtte tuti nekikezdenék a mély depressziónak, nem csak az utolsó napon.
Végülis az utolsó epizód feltette a pontot az I-re. Az osztálytársak poénos átváltozásai, utalások, hogy később csak összejhet valami Nodokával (végig neki drukkoltam :P ), Asuna megmentése, miegymás. Szóval jó kis sorozat volt. Most tartok egy kis szünetet, a Negima?! megnézéséig. Hagyon ülepedni, mielőtt nekikezdek az alternatív változatnak.
Bár zavaró, hogy nem tudtuk meg, hogy vissza lehet-e egyáltalán hozni az apját, vagy végleg elvitte a démon. -
Mahou Sensei Negima! -
Culram #17320 Ez melyik film? PLz a címét. -
Megvolt a 19 is. Szép kis történet. ¤_¤ -
Mikor ilyesmi van akkor előtte kijelölöm, a szemem sarkából megnézem, hogy mekkora a szöveg és ha ilyen rövid akkor máris tudom mi van benne. :P -
Azt azért még elmondanám, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kijelölted, és elolvastad, mi? :D:D:D
-
Akkor már nincs sok hátra, de ne mondj többet.
-
19. rész róla fog szólni :)
Evangeline-san a végén segíteni is fog ^^ -
Tényleg ott van a kisasszony ^^ :) -
Hosszabb változat -
16 vége. -
Epizód száma? -
Kész, mostmár 100%, hogy szellem a #1 tanuló. Nagyon jelentőségteljesen nézett a "courage test" epizód végén. -
Már a reklámja se egyszerű.
Hangerőt fel (komolyan)!
-
AranyKéz #17308 Én is egyre többször hallok róla. Ideje lenne megnézni.
-
_Vegeta_ #17307 Micsoda hulyeseget mondtal. :) Anime=rajzfilm. :D Azonkivul lehet hogy a Poke jatekok jok, nem hiszem hogy viccbol lett a legjobban eladott jatek, de attol az animeje még szar. :D
Hmuda #17306: Nem csoldalkozom. :P -
Most látom, hogy az U fórumon máris mekkora sláger a Lucky Star. Egy rakat embernek máris LS van az aláírásában. :P -
Na igen. Mondjuk engem elég sokan lenéznek mert Pokémonos vagyok. Mert sokan csak a gyerekanimét látják, de fogalmuk sincs róla, hogy a Game Boy játékok mennyire fantasztikusak! De már egy jó ideje elhatároztam magamban, hogy akárki akármit mond, és büszke vagyok arra, hogy pokés vagyok.
Amúgy az animéknél nálam Kaleido Star és D.N. Angel rulez ^^' -
Ez is egy előítélet. ^^ -
Csak az a baj, hogy mindenki a saját rigolyáját tartja menönek, a másét meg kineveti. -
Mindenkinek van egy kialakult érdeklődési köre. Ami azon kivül esik, arról általában csak felületesen fog véleményt alkotni, több-kevesebb előítélettel, attól függően, hogy mit hal, lát és olvas a médiában az adott témáról. Ezért károsak Frei Tomika féle "mi megmutatjuk a való világot neked" tipusú szenzációhajhász hazudozóműsorok.
Valakit le tud kötni egy golf tour látványa, valaki elalszik rajta. Van, akit érdekel a modellezés, és hajó, repülőgép meg miegyébb modellekkel piszmog napokat, heteket, hónapokat, akár éveket. Van, akit meg az tud lefoglalni, hogy hétvégenként kint kapálja és gondozza a borszőlő ültetvényét valamelyik vidéki dombocska oldalán.
Valaki meg Anime sorozatokat és filmeket néz, mert ez érdekli, ez köti le, ez szórakoztatja. Aki nincs ebben benne, nem érdekli, nem foglalja le, az csak annyit fog látni, hogy különféle korú emberek rajzfilmeket néznek, és ettől hogy odavannak. Ő ezt mosolyogja meg, miközben neki is megvan a saját rigolyája, ami miatt meg mi mosolyoghatjuk meg - ha akarjuk, vagy érdekel egyáltalán... -
lehet, sőt igazad van, de a falra mászok attól, ha valaki gyerekesek mondja az animéket.