72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #17540 Á sajnos vannak olyanok akik orrvérzésig terjesztik, minden havernak aki animét vagy bármit akar... Szóval sajnos csak idő kérdése :( -
AranyKéz #17539 << Jajjistenem... >>
Hát jólvan, ha már felcsigáztál minket... :D Főoldalt nem nagyon szoktam nézegetni.
Egyébként tényleg jobb hogy a tévécsatorna és az AA megállapodott, és a kiadók nem lettek sehogyan sem belekeverve.
Csak az ******-ről ne szerezzenek tudomást, és boldogan élek míg meg nem murdelek :)
-
Nuki #17538 Reméltem ennyire prolizmus azért nem lesz...[huhh]
(egymás után két Elfen Lied-es logó, ennek vajon mekkkora a matematikai esélye?)
-
Jajjistenem...
jelenleg a főoldalon van a hír
Ha ott sem találod, kaphatsz közvetlen po... izé... linket :)
Nuke: passz... szinkront, feliratot, animét töröltek, háttérképpel szvsz nem tudnának mit kezdeni -
Nuki #17536 Vagyis nem lehet letölteni Pl. Read or Die-os háttérképet? :o -
AranyKéz #17535 Linket kaphatnánk ?
-
Néztétek, hogy az AA-ról leszedték az animaxos jogú tartalmakat?
Érdemes a hozzászólásokat elolvasni, némelyik lökött rendesen kikelt magából :D -
Alapvető, de csak másnap néztem meg. Ez is nagyon jól sikerült film lett. :-) -
Inquisitor #17532 Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho (movie, 2004)
Ez is megvolt, ha már ennyire tetszenek a művei? Elég szép ez is, meg talán ez a "legoptimistább" a művei közül. :) -
Végre egy épkézláb Jin-Roh kép!
-
oh. köszi :) ilyen oldalakat nem ismerek ^^ mininovát ismertem meg majom meg ncore. -
AranyKéz #17529 isohunton az első, dokuro-ra keresve. mondjuk.
-
Az oké de melyikről ? :S mininován találtam párat Dokuro-chan 2 0102 néven, de az nemtom hogy 1. vagy 2. sorozathoz tartozik... na mind1 majd lekapom gyorsan ^^ -
AranyKéz #17527 Mármint a második sorozat első két részét ? Torrentről.
-
Most olvastam hogy kijött dokuro-chan 1. (első 2) része. PMben vagy itt megtudná valaki mondani honnan szedhetném le? :$
Ui.: vocsi triplapostért... -
GTO-s banner ^^ erről jut eszembe hogy tegnap (vagy előtte) néztem meg GTO-t :D ennyit még nem röhögtem xD de a vége után nehezen tudtam elaludni... nem volt levezetve, olyan lezáratlan volt :S -
pedig a Bountos cucc jó volt :D csak a 3 mod soul :S:S:S:S meg a My Pace-s ending :'('('(' még mindig rémálmaim vannak...
Fillerekből meg nekem csak a focis tetszett :\ amúgy nemigen... -
_Vegeta_ #17523 En mar regen neztem a sorozat elejet de ugy emlexem, hogy szinte eszre se vettem az ido mulasat olyan gyorsan haladt a sztori. A fillerekbol bevallom 10reszt neztem meg es majd csak a shippuudenbe kapcsolodtam be megint, ami megint porgos jo.
Beast ha a mostani harcokra gondolsz az a mangaban is rettentoen vontatott volt sajon tehat ebben nem az anime a hibas. :)
Naruto off neki van kulon topik ;)
A bleach bountos cuccot kihagytam inkabb olvastam a mangat, de ami a mostani fillereket illeti azok nagyon tetszettek, hulyesegek pesze de nagyon aranyosak voltak. Feherke kapitany focimeccse. :D -
pedig a fillerek ota egyre szarabb az egesz sorozat, nevetseges hogy atmentek "Dragon Ball" stilusba es egyre inkabb eroltetik ezt a 3 reszen at nagyon szigoruan neznek egymasra az ellenfelek dolgot aztan egy 4-ben verekednek, es a 5. reszre vegre gyoznek, yay. Azt hittem sirva fakadok amikor a "jaj mar csak 3 percem van most vagy soha" reszt is elhuztak meg 2 reszen at ... de igaz az elso reszek nagyon jok voltak, a fillerekig :)
edit: mostanaban Bleach es Naruto helyett is inkabb Avatart nezem(bar leszedem az uj Bleach/Naruto reszeket,csak egyre inkabb lehangolnak :) ), ezek a hosszura elnyujtott gigasorozatok egyre rosszabbak lesznek, Avatarban legalabb 20 resz van / Book, ezert mindig van benne ekson meg fun, nincs idejuk reszeken at tarto "farkasszemezesre" xd -
Nuki #17521 Igazából azt vettem észre eddig rajzta, hogy NAGYON SOK visszemlékezés, van, előző rész tartalma van, és van hogy egy részben körülbelül két akciót haladnak előre, ami kb. 5 perc a 20 ból
(najó ez túlzás, de láttad, sazl tudod mire gondolok) :D
Ja, rátok is hadd tukmáljam rátok: érdekel valamelyikőtöket ingyenes Anime-Manga köntösbe bújtatott MMORPG? :P Béta teszt indult tegnapelőtt... -
_Vegeta_ #17520 Aki a narutot leszolja azon csak mosolyogni tudok. Igen hype es klisehegyek, de 100%akcio es nagyon szorakoztato. És az anime majdnem olyan jo mint a manga. ;) -
Nuki #17519 o.O
btw.: Én éppen a Narutot nézem, és ahhoz képest hogy mennyire előítéleteim voltak amiatt hogy túl-fanatizált sorozat (meg ugye a főszereplők 12 éves fiatalok), nekem egészen bejön! Pedig még csak a 38.résznél tartok... :P -
_Vegeta_ #17518 Ez pedig elegge bevett dolog uj animeknel. :) -
Nuki #17517 Főleg ami textúrázás néha a ruhákon látszódott... a minta nem mozdul semmit, de az alak igen, és ehhez képest kicsit furcsán, de egyedin néz ki tőle az ember... -
AranyKéz #17516 Byousoku 5 Centimeter
Vizuális orgia (kerül is a szűrőm forrásadatai közé). Kicsit nyálas alaptörténettel.
Meg Windows Vastával :D
A Gankutsuou-t én is próbáltam de a hányinger fogott el a hülye textúrázási megoldásuktól. Az egészből csak a textúrát látni, körvonalakat nem. Persze végig kell néznem, mivel megkezdett sorozatot muszály befejezni :D
-
Nuki #17515 Gankutsuou-t én is letöltöttem Joji Nakata hangja miatt... aztán kb. 5-6 rész után azt mondtam, hogy inkább előbb a könyvet olvasom el, úgy talán izgalmasabb lesz :P
/műveletlen, nézd el neki/
-
Asszem nekivágok a Gankutsuou-nak (Count of Monte Cristo).
Baromi egyedi a képi világa, zavaró is egy kicsit, remélem megszokom.
Tenjou Tengével meg nem haladok. Nagyon nem fogott meg, de majd szép lassan átverekedem magam rajta. -
Megvolna a Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho is (Shinkai-san első egészestés filmje). Bár a képi világa nem éri el a 5cm/s szinvonalát, de azért így is nagyon szépen van megrajzolva (ő is olyan mint a bor, idővel nemesedik
).
Ez inkább hasonlít a Hoshi no Koe OVÁra, mivel erősen sci-fi/alternatív-jövő töltésű annak ellenére, hogy a környezet kifejezetten mai beütésű. Megintcsak a felnőttéválásról szól a lényege a történetnek, és arról, hogy csak mert felnőttünk, még nem kell elfelejteni a gyerekkori emlékeket.
Ezek után kíváncsian várom, hogy mivel áll elő legközelebb ez a figura. -
Nem tudja mi a címe annak a számnak,ami az Animax Full Metal Panic reklámspotja alatt megy?Mikor egy nő "arab stílusban" énekel. -
elkezdtem nezni valoban gyonyoru a vizualis resze de mennem kell aludni mert lefordulok a szekrol.... majd vefejezem holnap -
AranyKéz #17510 << Nájszü >>
Bazz, én is pont ezt akartam mondani a képekre XD
-
hat igen.. akkor mindjart en is meglesem -
Ez is egy meglátás. 
Na megyek aludni (ülepednie kell a mai termésnek). Legyetek jók, különben a kóborcica elsírja magát.
-
_Vegeta_ #17507 Jok, csak epp kevesbe eyecandy-k. ^^ -
Jóak, mennek fel. :-)
(Amúgy az eddigiek nem voltak kedvedre valók? :P :-) ) -
_Vegeta_ #17505 Legyen 1-2 kedvemrevalo banner is. ^^
-
Az "anime" Asimov (szinte bármilyen font oldalon fent van), a címek meg Verdana. -
a betűtipus milyen? -
Nem semmi ez a Shinkai Makoto. Egyes írások alapján a Hoshi no Koe jelentős részét tökegyedül csinálta. Azt hiszem csak a menyasszonya segített be a szinkronnál. Ezt nevezem én tehetségnek.
Ma három remek animével lettem gazdagabb.
Kanojo to Kanojo no Neko: Egy ötperces szösszenet, hogy mit is gondol egy macska gazdájáról.
Hoshi no Koe: A "táv-kapcsolat" új értelmet nyer. Annak ellenére is hatalmas alkotás, hogy a szerző egyedül készítette a legnagyobb részét.
Byousoku 5 Centimeter: ezt már jellemeztem az előbb. Nagyon tetszett. -
Hát már egy csomó ember csinált, szóval ja. :-)
Csak arra kérnélek, hogy ezt a file-t használd alapnak. Úgy efektezed ahogy jól esik, de a méreteket úgyahogy jó lenne egyformán tartani.