72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    Á sajnos vannak olyanok akik orrvérzésig terjesztik, minden havernak aki animét vagy bármit akar... Szóval sajnos csak idő kérdése :(
  • AranyKéz
    << Jajjistenem... >>

Hát jólvan, ha már felcsigáztál minket... :D Főoldalt nem nagyon szoktam nézegetni.

Egyébként tényleg jobb hogy a tévécsatorna és az AA megállapodott, és a kiadók nem lettek sehogyan sem belekeverve.

Csak az ******-ről ne szerezzenek tudomást, és boldogan élek míg meg nem murdelek :)

• Nuki
    Reméltem ennyire prolizmus azért nem lesz...[huhh]
    (egymás után két Elfen Lied-es logó, ennek vajon mekkkora a matematikai esélye?)
  • RelakS
    Jajjistenem...

jelenleg a főoldalon van a hír

Ha ott sem találod, kaphatsz közvetlen po... izé... linket :)

Nuke: passz... szinkront, feliratot, animét töröltek, háttérképpel szvsz nem tudnának mit kezdeni
  • Nuki
    Vagyis nem lehet letölteni Pl. Read or Die-os háttérképet? :o
  • AranyKéz
    Linket kaphatnánk ?
  • RelakS
    Néztétek, hogy az AA-ról leszedték az animaxos jogú tartalmakat?

Érdemes a hozzászólásokat elolvasni, némelyik lökött rendesen kikelt magából :D
  • Hmuda
    Alapvető, de csak másnap néztem meg. Ez is nagyon jól sikerült film lett. :-)
  • Inquisitor
    Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho (movie, 2004)
    Ez is megvolt, ha már ennyire tetszenek a művei? Elég szép ez is, meg talán ez a "legoptimistább" a művei közül. :)
  • Hmuda
    Végre egy épkézláb Jin-Roh kép!

• armageddon666
    oh. köszi :) ilyen oldalakat nem ismerek ^^ mininovát ismertem meg majom meg ncore.
  • AranyKéz
    isohunton az első, dokuro-ra keresve. mondjuk.
  • armageddon666
    Az oké de melyikről ? :S mininován találtam párat Dokuro-chan 2 0102 néven, de az nemtom hogy 1. vagy 2. sorozathoz tartozik... na mind1 majd lekapom gyorsan ^^
  • AranyKéz
    Mármint a második sorozat első két részét ? Torrentről.
  • armageddon666
    Most olvastam hogy kijött dokuro-chan 1. (első 2) része. PMben vagy itt megtudná valaki mondani honnan szedhetném le? :$

Ui.: vocsi triplapostért...
  • armageddon666
    GTO-s banner ^^ erről jut eszembe hogy tegnap (vagy előtte) néztem meg GTO-t :D ennyit még nem röhögtem xD de a vége után nehezen tudtam elaludni... nem volt levezetve, olyan lezáratlan volt :S
  • armageddon666
    pedig a Bountos cucc jó volt :D csak a 3 mod soul :S:S:S:S meg a My Pace-s ending :'('('(' még mindig rémálmaim vannak...

Fillerekből meg nekem csak a focis tetszett :\ amúgy nemigen...
  • _Vegeta_
    En mar regen neztem a sorozat elejet de ugy emlexem, hogy szinte eszre se vettem az ido mulasat olyan gyorsan haladt a sztori. A fillerekbol bevallom 10reszt neztem meg es majd csak a shippuudenbe kapcsolodtam be megint, ami megint porgos jo.
    Beast ha a mostani harcokra gondolsz az a mangaban is rettentoen vontatott volt sajon tehat ebben nem az anime a hibas. :)
    Naruto off neki van kulon topik ;)

A bleach bountos cuccot kihagytam inkabb olvastam a mangat, de ami a mostani fillereket illeti azok nagyon tetszettek, hulyesegek pesze de nagyon aranyosak voltak. Feherke kapitany focimeccse. :D
  • BEAST #17522
    pedig a fillerek ota egyre szarabb az egesz sorozat, nevetseges hogy atmentek "Dragon Ball" stilusba es egyre inkabb eroltetik ezt a 3 reszen at nagyon szigoruan neznek egymasra az ellenfelek dolgot aztan egy 4-ben verekednek, es a 5. reszre vegre gyoznek, yay. Azt hittem sirva fakadok amikor a "jaj mar csak 3 percem van most vagy soha" reszt is elhuztak meg 2 reszen at ... de igaz az elso reszek nagyon jok voltak, a fillerekig :)

edit: mostanaban Bleach es Naruto helyett is inkabb Avatart nezem(bar leszedem az uj Bleach/Naruto reszeket,csak egyre inkabb lehangolnak :) ), ezek a hosszura elnyujtott gigasorozatok egyre rosszabbak lesznek, Avatarban legalabb 20 resz van / Book, ezert mindig van benne ekson meg fun, nincs idejuk reszeken at tarto "farkasszemezesre" xd
  • Nuki
    Igazából azt vettem észre eddig rajzta, hogy NAGYON SOK visszemlékezés, van, előző rész tartalma van, és van hogy egy részben körülbelül két akciót haladnak előre, ami kb. 5 perc a 20 ból (najó ez túlzás, de láttad, sazl tudod mire gondolok) :D

Ja, rátok is hadd tukmáljam rátok: érdekel valamelyikőtöket ingyenes Anime-Manga köntösbe bújtatott MMORPG? :P Béta teszt indult tegnapelőtt...
  • _Vegeta_
    Aki a narutot leszolja azon csak mosolyogni tudok. Igen hype es klisehegyek, de 100%akcio es nagyon szorakoztato. És az anime majdnem olyan jo mint a manga. ;)
  • Nuki
    o.O

btw.: Én éppen a Narutot nézem, és ahhoz képest hogy mennyire előítéleteim voltak amiatt hogy túl-fanatizált sorozat (meg ugye a főszereplők 12 éves fiatalok), nekem egészen bejön! Pedig még csak a 38.résznél tartok... :P
  • _Vegeta_
    Ez pedig elegge bevett dolog uj animeknel. :)
  • Nuki
    Főleg ami textúrázás néha a ruhákon látszódott... a minta nem mozdul semmit, de az alak igen, és ehhez képest kicsit furcsán, de egyedin néz ki tőle az ember...
  • AranyKéz
    Byousoku 5 Centimeter

Vizuális orgia (kerül is a szűrőm forrásadatai közé). Kicsit nyálas alaptörténettel.

Meg Windows Vastával :D

A Gankutsuou-t én is próbáltam de a hányinger fogott el a hülye textúrázási megoldásuktól. Az egészből csak a textúrát látni, körvonalakat nem. Persze végig kell néznem, mivel megkezdett sorozatot muszály befejezni :D

• Nuki
    Gankutsuou-t én is letöltöttem Joji Nakata hangja miatt... aztán kb. 5-6 rész után azt mondtam, hogy inkább előbb a könyvet olvasom el, úgy talán izgalmasabb lesz :P
    /műveletlen, nézd el neki/
  • Hmuda
    Asszem nekivágok a Gankutsuou-nak (Count of Monte Cristo).

Baromi egyedi a képi világa, zavaró is egy kicsit, remélem megszokom.

Tenjou Tengével meg nem haladok. Nagyon nem fogott meg, de majd szép lassan átverekedem magam rajta.
  • Hmuda
    Megvolna a Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho is (Shinkai-san első egészestés filmje). Bár a képi világa nem éri el a 5cm/s szinvonalát, de azért így is nagyon szépen van megrajzolva (ő is olyan mint a bor, idővel nemesedik ).

Ez inkább hasonlít a Hoshi no Koe OVÁra, mivel erősen sci-fi/alternatív-jövő töltésű annak ellenére, hogy a környezet kifejezetten mai beütésű. Megintcsak a felnőttéválásról szól a lényege a történetnek, és arról, hogy csak mert felnőttünk, még nem kell elfelejteni a gyerekkori emlékeket.

Ezek után kíváncsian várom, hogy mivel áll elő legközelebb ez a figura.
  • berlinboy6329
    Nem tudja mi a címe annak a számnak,ami az Animax Full Metal Panic reklámspotja alatt megy?Mikor egy nő "arab stílusban" énekel.
  • CSOCSO
    elkezdtem nezni valoban gyonyoru a vizualis resze de mennem kell aludni mert lefordulok a szekrol.... majd vefejezem holnap
  • AranyKéz
    << Nájszü >>

Bazz, én is pont ezt akartam mondani a képekre XD
  • CSOCSO
    hat igen.. akkor mindjart en is meglesem
  • Hmuda
    Ez is egy meglátás.

Na megyek aludni (ülepednie kell a mai termésnek). Legyetek jók, különben a kóborcica elsírja magát.
  • _Vegeta_
    Jok, csak epp kevesbe eyecandy-k. ^^
  • Hmuda
    Jóak, mennek fel. :-)

(Amúgy az eddigiek nem voltak kedvedre valók? :P :-) )
  • _Vegeta_
    Legyen 1-2 kedvemrevalo banner is. ^^

• Hmuda
    Az "anime" Asimov (szinte bármilyen font oldalon fent van), a címek meg Verdana.
  • ronihun
    a betűtipus milyen?
  • Hmuda
    Nem semmi ez a Shinkai Makoto. Egyes írások alapján a Hoshi no Koe jelentős részét tökegyedül csinálta. Azt hiszem csak a menyasszonya segített be a szinkronnál. Ezt nevezem én tehetségnek.

Ma három remek animével lettem gazdagabb.

Kanojo to Kanojo no Neko: Egy ötperces szösszenet, hogy mit is gondol egy macska gazdájáról.
    Hoshi no Koe: A "táv-kapcsolat" új értelmet nyer. Annak ellenére is hatalmas alkotás, hogy a szerző egyedül készítette a legnagyobb részét.
    Byousoku 5 Centimeter: ezt már jellemeztem az előbb. Nagyon tetszett.
  • Hmuda
    Hát már egy csomó ember csinált, szóval ja. :-)

Csak arra kérnélek, hogy ezt a file-t használd alapnak. Úgy efektezed ahogy jól esik, de a méreteket úgyahogy jó lenne egyformán tartani.