72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
FMP már vagy 3x lement, fumoffu is 2x asszem -
jah sokmindent megvettek animaxra, FMP-re meg akar kivancsi is leszek ... de a Verselo Linatol sirhatnekom tamad :D ... meg Kukucska kalandjai vagymi, az meg a masik :D de azert vannak poen animek is xd -
AranyKéz #17578 Ezt épp most találtam a neten. Lolbazz.
http://i90.photobucket.com/albums/k243/bleacher19/candiddeathnotevt6.gif -
mindha láttam volna ezt az animét :), de nem tudom a cimmét, bocsika -
Na, emléxik még valaki, hogy ez miben volt? :)
-[A mai középiskolás lányok már milyen felnőttek]
-E kosarasok!
-HEEE?!!? EZT MOST MIÉRT? Mondtam valamit ezzel kapcsolatban?
-Csak bámultad őket.
-Nos, nem mindha bármit is forgattam volna a fejemben, amikor néztem őket, izé...
-Egyáltalán nem?
-he?
-Egy kicsit sem?
-HÁÁÁÁT, HAZUDNÉK, HA AZT MONDANÁM, HOGY EGYÁLTALÁN NEM, de nem úgy gondoltam! De akkor hogy? Teljesen belezavarodtam!
-Édi vagy, Senpai!
-
jaja a páratlan a régi :) -
Télleg, most, hogy bejön a FMA az Animaxra, remélhetőleg nem kell sokat várni a DVD-re. JUHÉÉ!
(Ez áll a Death Note-ra is. Remélem tényleg megvették. :P) -
Ez alatt mien zene megy ?:D -
Nuki #17572 Láttam, de egy egész reklámblokkot végig kellett várnom
-
de azé mégis a feeling hogy a TVben van ez xD most csak ezért bekapcsoltam a TVt xD -
semmi nincs benne, bejön a sorozat emblémája,aztán a hamarosan felirat, ennyi 3-4 sec -
Nuki #17569 Á mekkora :D
#17565: Sirály sirály!!! Úgyis azt is akartam volna megint nézni :D Teasert nem láttam animaxon, majd ma mikor nézem a Slayerst talán... :) -
AranyKéz #17568 Így néz ki 1200x1600-on, teljes képernyős böngészésben az #17505 és körülötte a fórum :)
http://i84.photobucket.com/albums/k40/FrigoCoder/sganimeforum.jpg
-
Passz, engem hidegen hagy az animax (főleg azért mert a mi előfizetésünk nem tartalmazza). :P -
Nem tudok számolni :D
Páratlan: első évad
Páros: második évad -
igen majd lesz vmikor, most a Fullmetal Alchemist lesz hamarosan,már van teaser-je is ^^ -
Nuki #17564 Igasz a pletyka hogy megvette a vetítési jogot az ANIMAY a Death Note-nak?
(lehet ezt már kibeszéltük korábban de nem emlékszem hogy mire jutottunk :( ) -
a páratlan sorok az uj intro énnek? -
Nekikezdtem a Death Note-nak, ha már ekkora a hype. Első nekifutásra rögtön lezavartam tíz részt, szóval eddig nagyon élvezem. Kár, hogy mindenki szerint sz*rabb lesz a vége felé. :-( -
Tényleg eltér a kínzás rész :)
A páros sorok az első évad, a páratlan a második:
Pipiru piru piru pipiru pi.
Nandemo dekichau batto Esukariborugu.
Nandemo dekichau batto Esukariborugu.
Mahou no gion de jinsei yarinaoshite ageru.
Mahou no gion de jinsei yarinaoshite ageru.
Iya yo dame yo konna no, baka baka!
Iya yo dame yo konna no, baka baka
Sonna ni giragira shinaide,
Sonna ni gira-gira shinaide,
Onegai dakara!
Onegai dakara!
Bokusatsu Tenshi, chishibuki doku doku Dokuro-chan.
Bokusatsu Tenshi, chishibuki doku-doku Dokuro-chan.
Bokusatsu Tenshi, shinzou doku doku Dokuro-chan.
Bokusatsu Tenshi, shinzou doku-doku Dokuro-chan.
Funde shibatte tataite,
Uttemo ya shitai da butte,
Kete jirashite tsurushite,
Umete sekan de hatsuka shimete,
Demo sorette boku no ai nano.
Bokusatsu Tenshi batto de dosu dosu Dokuro-chan.
Bokusatsu Tenshi batto de dosu-dosu Dokuro-chan.
Bokusatsu Tenshi chimidoro doro doro Dokuro chan.
Bokusatsu Tenshi chimi doro-doro-doro Dokuro chan.
Kitte nagutte nabutte,
Saitei kowashite kegashite,
Sashite sarashite tarashite,
Shibetere jitte to bokette,
-
SG kereső eddig nekem semmit nem talált meg hiába volt leírva a topikba :D -
És bár nagyon nem vagyok ettől hasraesve, mégiscsak nézem, szóval miértisne alapon összedobtam kettőt. :P
Köszönet az AA-nak a képekért. :-)
-
cool hogy most irtam le a cimet de a kereso nem talalja.. loal ez az sg kereso -
Sousei no Aquarion -t vki latta mar? keresoben nem talaltam, tehat elvileg nem irt rola senki. olyan mint az NGE most lestem meg az elso reszet egesz erdekes.. remelem mindenre feny derul mert az elso resz tele van kerdesekkel... -
A jelenlévő kedves hölgyek és urak szives engedelmével:
Tíz rész alatt egészen belenyugodtam a néhol eléggé zavaró képi világába. Sajnos nem volt szerencsém az eredeti könyvhöz, szóval nem tudom, hogy mennyire követi az eredetit történetileg.
SZERK: erre rögtön az elsőt be is hozza felül.
-
hát ebbe az animeaddicts-es dologba asszem nem fogok belepusztulni... :)
dukoro-chan meg királyság volt, én örültem, hogy maradt az opening, bár szerintem azoknál a részeknél amikor arról énekel hogy "hogy nyírná ki mert ő így szereti", szerintem más volt a szöveg (de nem ellenőriztem) -
Megnéztem. Beteg mint az első széria , pár jelenet teszett , pl a fürdőszobás "izgivégigcsusszanós", vagy a szarvas angyal(nemtom a nevét) vergődése az esőben ^^ -
Én nem, ha jó volt az előző is :)
Egyébként valaki nem tudja annak az InuYashás képnek a címét, amint InuYasha volt rajta fekete háttér előtt, meglehetősen baljós arckifejezéssel, és kissé realtoon-osra/fantasy-s stílusra véve a figurát? -
Hm, azért én egy új szezontól elvárok egy új OP-ot. :-) -
Nekem a megváltoztatott ritmussal van a gondom, meg az ending lecserélésével. Az opening szövege úgy jó, ahogy van ;)
Demo sorette boku no ai na no. -
Gondolom ez az openingje. Hm, legalább a szöveget átírhatták volna. :P -
AranyKéz #17549 SZVSZ a vérből visszavettek az első sorozathoz képest, de még mindig nem az igazi.
-
Ferde szemmel? Miért? Japánok?
-
Nuki #17547 Ez az egyetlen ok amiért én is csökkentett óraszámban nézek Ecchi tartalmú animét :P -
Na ez az a cucc amit majd akkor nézek meg ha minden rész kint van és egységesen fel van vértezve igényes fansubbal. Ha ez megvan akkor bezárkózom a szobába és nem jöhet be senki amíg meg nem néztem. Még a végén meglátják mit nézek és a szokásosnál is hülyébbnek néznek (már a Cromartie-nál is ferde szemmel nézett rám a család, mikor hajnali kettőkor a fél utcát felvertem a röhögésemmel :P).
-
_Vegeta_ #17545 Ejj istenem torolnek nehany epizodot meg szinkront ki a francot erdekel? :D Most komolyan.. -
Tessék megnézni a Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2. évad 01+02 részét, és meg tetszik tudni!
Újra itt a Pipiru piru piru pipiru pi! -
Miteccik?
-
Egyetek Binkan Kolbászt! :D -
Legjobb tudomásom szerint túlélt már egy "razziát", szóval elvileg nem kell félteni.