72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #17620 Szotar szerint a halal az しきょ (死去) sikjo de amugy fogalmam sincs mit mond. :D -
Valaki japános írja le plz hogy mit mond Hell Girl mikor levisz valakit a pokolba ^^ (Szeretnéd látni milyen a halál vagy valami ilyesmi)
romanjival meg kanjikkal is ha lehet. thx előre is :D -
:p -
Én Asa-senpainak szurkoltam végig xD de a többség valamiért Sia-channak :DDDD
poligámia ftw ^^ -
meg egy pár Rin van még :) -
Kaede-chan es Rim-chan :) ... mas neve mar nekem sem ugrik be, de akkoris Sia-chan <3 -
Sia-chan, Nerine-chan, őőőő Asa-senpai, ... ki is volt még? :D nekem ezek maradtak meg xD -
az a baj, hogy a 11. résznél járok és még mindig nem tudom hogy kit hogyan hívnak...... :D egyedül a Sia-chant jegyeztem meg... :D -
vegigneztem a Shuffle-t hat ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... johet a Seto No Hanayome... az elso 6 reszben megismerhettuk az osszes szerelmes lanyt, mindenkivel foglalkozott egy picit a srac, mindenki hepi ... nagyon tetszettek a vicces jelenetek, a lanyok rajongoklubjai Xd az ahogy Sia fejbevagja neha az apjat valogatott uloalkalmatossagokkal XD, szoval nagyon tetszett. Egeszen addig amig a szereplok elkezdtek kifordulni onmagukbol, mindenkinek valamilyen sotet titkara derul feny, halalos betegek vagy csupan tobb szemelyiseguk van a szokasosnal :)... Mindegy, a vegere elegge lehangolt, hiaba jott ra a fiu hogy kit is szeret, az ervagosdi meg a halalos beteg lany utan mar nem igazan tudtam mosolyogni :< -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem :D, amúgy rohadt jó anime, az egyik legnagyobb kedvencem! -
AranyKéz #17610 Éppen most nézem a Welcome to the NHK!-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harmadik résznél tartok; 11:24-40-nél kersztbefutott az agyamon egy gondolat, hogy eszméletlen sikere lesz a programnak, mert csak 2 csajt rak a történetbe. Igazam lesz?
-
Barganda #17609 Valahogy úgy
-
Vak és agyonhasznált?
-
Barganda #17607 もうじん és つかれた vagyok... gomennasai ^^ -
HM -
jah... HLT nagoyn elvan maradva :( 136-ig van magyar feliratom... utána nincs... sztem extra azé törölte bleachunt mert lelehetett tölteni róla részeket :S bár kitudja... -
Barganda #17604 De ahogy látom a 101. résznél tart a magyar felirat. -
Barganda #17603 Nemtudom, soha nem nézek anime-ét magyar felirattal. -
És ezekhez az új részekhez van magyra felirat? -
Barganda #17601 A 139. résznél tart, és épphogy vége a filler részeknek. -
yippiiii ^^
Bleach hanyadik résznél tart? :c csakmert ott leragadtam amit legutóbb kiraktak bleachun.extra.hu-ra... de az eltűnt... nincs valami alternatív feliratforrás? :K -
Barganda #17599 Végre:
[S^M] Bleach - Memories of Nobody RAW.avi
999.71 MB - [S^M] Bleach - Memories of Nobody RAW. 704 x 396 xvid 192mp3
Csupán kb 1 évet kellett rá várni. Remélem lesz felirat is nemsokára.
Torrent link -
AranyKéz #17598 Ja, a rohadék. Nálam 400-500-zal tölt a szokásos 700-800 helyett XD
-
A U-gőzössel nektek is bajotok van,vagy csak nekem xaraxik?100-180 között tölt a 380-430 helyett. -
Na ezt felrakom a listára, az tuti. XDDD -
azt hiszem megvan a kovetkezo aldozat, a Shuffle utan ofkorz :DD link -
Cat 02 #17594 h mik vannak :D -
ezdejó :DDDD
Shufflet most kezdtem el, első résznél tartok, eddig jó...
Maburahot (szintén) ma fejeztem be, hát nagyo nállat vígjáték, de történetileg SZAR :D -
én meg pont egy hete végeztem velle, a 11 részig elégé ecchis volt, aztán jöttek a drámai csavarok. -
elég jó anime, én kb 1 évvel ezelőtt néztem meg, akkor még nemvolt-mostmár van magyar felirat is hozzá. -
meglesem milyen :D -
Ha már itt tartunk. Death Nota á la Matt Groenig.
-
lol xDDD, ááááááááááá, ne már xDD
Más, aki még nem látta a shufflet, annak ajánlanám a figyelmébe, nagyon jó megcsinált anime, tele viccel és romantikus jelenetekel,link -
aaa najo xd ... 'most' alatt nem azt ertettem hogy jelenleg azt nezem, hanem azt hogy A+ mar nincs, jelenleg Animax van :P
edit: most Viasat History megy hatterben :p -
este 8-kor indul a csatorna, addíg nemnagyon tudod nézni ^^, valami más van a háttérben
-
meg nem lattam, A+t egyszer sem neztem, most is csak a hatterben megy az animax mikozben valami mast csinalok, de neha megmosolyogtat :) -
de én az FMP-re válaszoltam, nem FMA-ra , got it? -
Az FMP-ből kiindulva: Fullmetál Akimista!
Az egyik ok, hogy kerülöm a magyar szinkronját, az a narrátor. "Fullmetál Pánik!"...brrrr. -
Prof William #17582 De ez nem a FMP hanem FMA vagyis Full Metal Alchemist...
Vajon magyarítják a nevet?
Teljes Metál Varázsalók!
Teljes Metál Alkimisták!
Totál Metál Alkimisták!
Acél Alkimisták!
Csak adtam pár ötletet... -
Chobits 3. epizód ^^